آدم بد یا آدم خوب؟

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه بشه من می خوام بشم یک ادم بد خیلی بد وحشی خونخوار مثل یک تفنگدار دریایی قوی محکم ظالم بکش تا زنده بمونی و فقط برای نجات خودت و کشتن مردم بی گناه خیلی جون داداش فاض میده مثل punisher

موضوع جالبیه :cheesygri
منم شخصیت منفی رو بیشتر دوست دارم حالم از ادمای خوب بازی بهم میخوره مخصوصا اونایی که خیلی فرشته هستن;)
یه بازی دوست دارم که رئیس دزدها باشی و خون مردمو تو شیشه کنی و همه رو از لب تیغ رد کنی عجب حالی میده یزره دقودلیمونو میریزیم بیرون راحت میشیم;) :cheesygri
چقدر تو دنیای واقعی زور بشنویم
----------------------------------------------------------
یه نظر سنجی هم بزاری برای اینکه شخصیت منفی رو بیشتر دوست دارین یا مثبتو جالب میشه

من همیشه دوست داشتم یه ادم ظالم تو بازی باشم :evil: ولی تو بازی کشته نشم و خونه همه رو به وقل به ها تو شیشه کنم.
از شخصی ادمهایی مثل سام فیشر هم بدم نمیاد :cheesygri

یه دیالوگ تو اسپایدر من 2 بود اون یارو دکتر اختاپوس میگفت(نقل به مضمون): بعد یه مدت برای همه عادی میشی و این وظیفه تو میشه که مردم رو نجات بدی. دیگه کسی از تو تشکر نمیکنه وقتی کسی رو نجات بدی و اگه کسی مشکلی براش پیش بیاد تو مقصر شناخته میشی. jump in!:cheesygri
منم میخوام شخصیت پلیده باشم. اما یه شخصیت پلید فلسفی و متفکر. نه اینکه الکی هر کی اومد جلو بکشم. بیشترم به فکره غارت و یاغی گریم نه کشت و کشتار:love:

خب من همیشه دوست داشتم یه آدم بد باشم تو بازی چون تو زندگی خودم که نتونستم آدم بد باشم
44.gif
به خاطر همین دوست دارم تو بازی همه رو بکشم و عقده هایم رو اونجا خالی کنم مخصوصا اگه میشد بعضی افرادی که میشناسم هم بیارم تو بازی همشون رو بکشم چون خیلی زور میگن تو زندگی ولی من نمیتونم چیزی بهشون بگم اینجوری شاید آروم بشم
39.gif
شخصیت kain رو تو کوئک4 یا شخصیت دوم خیلی خوشم میاد البته شخصیت gta هم خیلی خوبه خوراک خودمه

آخرین ویرایش:
اه اه ( oh oh :)) ما با چه آدمایی میگشتیم خودمون خبر نداشتیم!!الان که همه قاتل شدن!
من به شخصه دوست دارم مثل رابین هود باشم!!!از پولدارا بدزدم ( اگه وقت داشتم، بکشمشون!) بدم فقیرا!( چه تیریپ خزی ! )
حالا جای من تو کودوم گروهه؟:confused:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
اه اه ( oh oh :)) ما با چه آدمایی میگشتیم خودمون خبر نداشتیم!!الان که همه قاتل شدن!
من به شخصه دوست دارم مثل رابین هود باشم!!!از پولدارا بدزدم ( اگه وقت داشتم بکشمشون!) بدم فقیرا!( چه تیریپ خزی ! )
جای تو پیش ماهاست پیش بقیه قاتل ها چون همش میخوای بکشی :)

نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
من به شخصه دوست دارم مثل رابین هود باشم!!!از پولدارا بدزدم ( اگه وقت داشتم بکشمشون!) بدم فقیرا!( چه تیریپ خزی ! )
جای تو تو گروه قاتل های خوب است:cheesygri فرهنگ جون

خود من دوست دارم همیشه آدم بده باشم.
آدم بدی که ،خوب بوده ولی گولش زدن و بد شده.
از شخصیت هایی که آدم بدن ولی خوب جلوه میکنند هم بدم میاد.:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or