آدم بد یا آدم خوب؟

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه خدا بشي هيچ كدوم از اين كارا رو نميكردي چون جراتشو نداشتي god of war يه بازي
اين نوشته رو بايد طلا گرفت
این تاپیک بیشتر جنبه شوخی داره،من مطمئنم،و امیدارم!،که اونایی که آدم بد رو انتخاب کردن خیلی به این مسئله عمیق فکر نکرده باشن.
آره راست میگی منو چه به خدا شدن . اصلاً این فکر خودش کاملا اشتباه است
خدا فقط یکی است از کسی زاییده نشده . وکسی رو هم نزاییده
اون خدا کسیه که الان داره به تو فرصت درست زندگی کردن رو میده . اما ما....
:(:(

توجه کردین تو فیلم هندی ها هم تازگی ها اخرش نقش اول میمیره
پاشنه اشیل من فیلم هندیی:sick: اگه خواستین منو بکشین یه 2 تا فیلم هندی از هر نوعش (برای نتیجه گیری سریع تر عاشقانه :sick: oh my god) به زور برام بذارید قول میدم بمیرم قول .

حالا بریم سر اصل مطلب :biggrin1: ( میگم چقدر انتخاب مشکله الان 10 دقیقه هست دارم فکر می کنم بد رو دوست دارم یا خوب رو بگذریم) من دلم میخواد خوب باشم چون دوست دارم وقتی شب میخوام بخوابم یا وقتی پیر شدم احساس بدی نداشته باشم و دوست ندارم در پیری مثلا به جای تعریف مسافرتم مثلا به چین برای نوه هام ( نخند چه معنی داره ؟ هان ) از ماجرای سرقت بانک و .... تعریف کنم . شاید برای بار اول جالب باشه براشون و بگن چه پدر بزرگ خفنی داریم ولی مطمعنا در اینده نزدیک از داشتن نام فامیلی فردی مثل من احساس خجالت و ناراحتی میکنن .

در ضمن احتمالا اون افراد بد هم در خلوت خودشون از کرده های خودشون پشیمون هستن وبدنبال راه برگشت. که این راه های برگشت ممکنه یه شاخه گل برای همسر مقتول باشه که از نظر من و شما کار مسخره ای میاد ولی شاید برای وجدان اون فرد مرهمی باشه . وجدان چیز خیلی خوب و در این حال ناراحت کننده ای هست چون خواب راحت رو از شما میگیره تمامی لذت های دنیا رو به تلخ ترین لحظات تبدیل میکنه خلاصه کاری نکنید که وجدانتون بیدار شه چون با بیداری اون خواب از شما گرفته میشه .

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.
سلامی سیاهی سایه. سلام به دوستان خوب و خوبان دوست. بد یا خوب بودن واسه من مهم نیست... بعضی وقتا نوع دید اشخاص مخاطب شخصیت آدم رو مشخص میکنن حالا ممکنه اشتباه رقم بزنن یا درست. مثلا در بازی Final Fantasy 7 کی میگه شخصیت Sephiroth بد بود؟ اگه شماها میگین Sephiroth بد بود پس منم میخوام بد باشم. توضیح بیشتر اینکه این شخصیت خوب بود ولی اگه شماها هم میفهمیدین یهو در اثر یه آزمایش وحشتناک به وجود اومدین از کسانی که این کارو کردن متنفر نمیشین؟ اگر هم که به شخصیت Cloud میگین شخصیت خوب من از همه ی خوبیا متنفرم.Cloud نمونه ی یک خائن واقعی هستش که حتی به Sephiroth که مثله استادش بود رحم نکرد. Sephiroth بارها ازش خواست که خودش رو بکشه کنار ولی این حسه مزخرفه قهرمان بودن باعث شد Cloud خودش رو بندازه وسط. زیاد نوشتم؟... :-"... اره دیگه این نظر من بود... تابعد خدانگهدارتون. راستی کیا با نظر من موافق هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باهات موافقم این دنیا و خود آدمها هستن که باعث میشن کسی خوب یا بد بشه البته به دید خود اونها .
متاسفم برای این آدمها که ذره ایی برای همنو خودشون ارزش قائل نیستن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or