آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

خیلی وقت بود منتظر بودم پلاس تخفیف بخوره تا تمدید کنم و سونی طبق معمول برای تمدید تخفیف نمیداد.دیدم پیغام اومده برای تمدید خودکار، برای اینکه مشکلی پیش نیاد رفتم این رو غیر فعال کنم که همونجا یک تخفیف 25 درصدی بهم داد برای تمدید.
خلاصه اگر دنبال تخفیف هستین اگر تلاش کنین تمدید خودکار رو غیر فعال کنین بهتون تخفیف میده :D
من غیر فعالش کردم ولی باز تخفیف نداده :( البته پلاسم اسنشیال هستش و 200 روز ازش مونده

خیلی وقت بود منتظر بودم پلاس تخفیف بخوره تا تمدید کنم و سونی طبق معمول برای تمدید تخفیف نمیداد.دیدم پیغام اومده برای تمدید خودکار، برای اینکه مشکلی پیش نیاد رفتم این رو غیر فعال کنم که همونجا یک تخفیف 25 درصدی بهم داد برای تمدید.
خلاصه اگر دنبال تخفیف هستین اگر تلاش کنین تمدید خودکار رو غیر فعال کنین بهتون تخفیف میده :D

این موضوع کاملا شانسیه :D

من غیر فعالش کردم ولی باز تخفیف نداده :( البته پلاسم اسنشیال هستش و 200 روز ازش مونده
شاید واقعا شانسیه ولی خوب من 10 روز از اکانتم مونده بود.قطعا 200 روز زودتر تخفیف نمیده:دی نکته بعدی هم اینکه من کنسل نکردم و قبل تایید نهایی تخفیف داد.تمدید اتومات رو نگه دارین آخر دوره چک کنین شاید تخفیف بگیرین.

بازی کاملا ارزش ۵ دلار رو داره، دوست داشتید بگیرید.
View attachment 400247
وای این عالی بود،
کامبت بازی عالی بود
دو تا نقطه ضعف بزرگ داشت، رنگ بندی بازی بد بود، و دومیش هم پلات کردن شدیدا سختش، ( کلا هم گیم پلی و هم تروفیهاش رو از dmc ها گرفته بود)
قطعا ارزش ۵ دلار رو داره،

• Like
Reactions: AMIN-1399F
دوستان دی ال سی فانتوم لیبرتی سایبرپانک رو من چند وقتی هست که دنبالش میکنم نامردا بیشتر از ۳۰ درصد اف نمیزنن بهش
به نظرتون با همین ۳۰ درصد بگیرم یا احتمالش هست توی زمان نزدیکی درصد افش بیشتر بشه؟

دوستان دی ال سی فانتوم لیبرتی سایبرپانک رو من چند وقتی هست که دنبالش میکنم نامردا بیشتر از ۳۰ درصد اف نمیزنن بهش
به نظرتون با همین ۳۰ درصد بگیرم یا احتمالش هست توی زمان نزدیکی درصد افش بیشتر بشه؟

همونطور که خودت گفتی خیلی سخت و کم آف میخوره. خیلی وقتم هست رو همین حالت قفله. به نظرم اگه بازی تو دست و بالت نداری و خود سایبرپانک رو هم دوس داشتی بگیرش بره. فکر کنم محتوای خوبی هم داشته باشه. ولی خب اگه عجله نداری میتونی صبر کنی ولی بعید میدونم به این زودیا آف تپل بخوره.

جمعه هم تخفیفای بلک فرایدی شروع میشه. ببینیم امسال چه میکنن :D

همونطور که خودت گفتی خیلی سخت و کم آف میخوره. خیلی وقتم هست رو همین حالت قفله. به نظرم اگه بازی تو دست و بالت نداری و خود سایبرپانک رو هم دوس داشتی بگیرش بره. فکر کنم محتوای خوبی هم داشته باشه. ولی خب اگه عجله نداری میتونی صبر کنی ولی بعید میدونم به این زودیا آف تپل بخوره.

جمعه هم تخفیفای بلک فرایدی شروع میشه. ببینیم امسال چه میکنن :D
ممکنه جمعه تخفیفش درصدش بیشتر باشه؟

بهترین اسلحه ها و هک های بازی توی این dlc هستن و از نظر داستانی هم عالیه من خودم 20 دلار خریدم از نظر تخفیف با این قیمت دلار واقعا هیچ بازی رو نمیشه توصیه کرد ولی اگه مثل من با بازی اصلی حال کردی با این بیشتر حال میکنی فقط یه smg هست که blackwall شلیک میکنه حواست باشه حتما اونو بگیری چون واقعا نظیرش توی هیچ بازی ای نیست

• Like
Reactions: Elord and .SoRoUsH.
تخفیف های بلک فرایدی psn شروع شد یعنی هر سال بدتر ازپارسال .
من قشنگ یادمه قدیما بازی هایی که چند ماه بیشتر از ریلیزشون نگذشته بود قشنگ ۶۰ ۷۰ درصد تو بلک فرایدی تخفیف میخوردن الان به زور ۲۰ ۲۵ درصد تخفیف میده .
یه نکته مسخره دیگه هم بعضی بازیها قبل تر تخفیف بهتری از بلک فرایدی داشتن مثلا من دنبال atomic heart بودم قشنگ یادمه یکی دو ماه پیش تا ۱۵ دلارم تخفیف خورد اشتباه کردم نگرفتم الان تو بلک فرایدی شده ۲۵ دلار خیر سرشون :|

قشنگ زبالس بلک فرایدی سونی! نمیدونم چه مسخره بازیه که نسخه معمولی یه بازی رو تخفیف نزده بعد نسخه گرونشو زده!
همون بهتر پولی هم نداشتم بخوام خرید کنم ولی انصافا گدا بازی دراورده امسال! هر سال دارن بدتر میشن توی ارائه خدمات به کاربراشون‌. روی پلتفرم خودش وضع اینه بعد روی استیم ملت انتظار داشتن اف درست و حسابی بزنه روی بازیاش! رسما گدا شده رفته سونی! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or