rahmanshahi
کاربر سایت

cloudpunkدوستان یه پیشنهاد که مصادف شد با این تخفیف ها ،
بازی های کمتر شناخته شده ای که تجربه کردید و معمولا ایندی هم هستن ، آف خوب خوردن معرفی کنید.![]()
به نظرتون سه گانه مس افکت ارزش داره توی سال ۲۰۲۵ بگیرمش؟ چون تخفیف خورده شده فقط ۶ دلار!!
میترسم فقط بعد از اینهمه سال گیم پلی بازی خیلی تو ذوق بزنه و قدیمی شده باشه
تا جایی که میدونم رو نسخه یک هم یه دستی روش کشیدن و گیم پلی رو هم حتی تغییر دادن. اتفاقا خودم خیلی وقته این تخفیف رو میبینم و میخوام بهرمش. بعدش میگم بذار برم فیزیکی رو بگیرم. که اخرش هیچکدوم رو انجام نمیدمبه نظرتون سه گانه مس افکت ارزش داره توی سال ۲۰۲۵ بگیرمش؟ چون تخفیف خورده شده فقط ۶ دلار!!
مکانیک گیم پلی شماره یک شاید یکم اذیت کننده باشه ولی نسخه های بعدی همچنان تازگی خودشونو حفظ کردن. به صورت کلی هم یکی از ارزشمندترین 3گانه های صنعت گیمه اصلا تاریخ انقضا ندارهبه نظرتون سه گانه مس افکت ارزش داره توی سال ۲۰۲۵ بگیرمش؟ چون تخفیف خورده شده فقط ۶ دلار!!
بازیش نکردی قطعا! ۳۰۰ هزار تومن اضافه در قبال محتوای همه DLCهاش رسما مفته! اگه با سبک و سیاق RPGطور اوکی هستی و مشکلی نداری چند ده ساعت تایم بذاری پای گیم، حسابی سرگرمت میکنه. DLCهای پر و پیمونی هم داره.نسخه complete edition اساسین والهالا با تمام دی اس سی ها و محتویات شده حدودا ۶۰۰ هزار تومن، ب نظرتون ارزش داره؟ نسخه استاندارد هم حدودا ۳۰۰ هزار تومن شده توی استور
تو کدوم استور شده؟نسخه complete edition اساسین والهالا با تمام دی اس سی ها و محتویات شده حدودا ۶۰۰ هزار تومن، ب نظرتون ارزش داره؟ نسخه استاندارد هم حدودا ۳۰۰ هزار تومن شده توی استور
eaو ubisoft هم اشتراک دارن که بدرد نمیخورن یه سری سایت ایرانی هم هستن که ادعا میکنن با اشتراکشون همه ی بازی های روز رو در اختیار شما میذارن ولی من به شخصه حوصله ندارم التماس پشتیبان یه سایت رو بکنم تا اجازه بده بازی دانلود کنم حالا باز دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی بکننپلاسم تموم شد الان قیمت ها رو نگاه کردم خیلی بالا رفته
بجز این پلاس سیستم اشتراکی دیگه ای هست که بصرفتر باشه؟