آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان یه پیشنهاد که مصادف شد با این تخفیف ها ،
بازی های کمتر شناخته شده ای که تجربه کردید و معمولا ایندی هم هستن ، آف خوب خوردن معرفی کنید.😉

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
دوستان یه پیشنهاد که مصادف شد با این تخفیف ها ،
بازی های کمتر شناخته شده ای که تجربه کردید و معمولا ایندی هم هستن ، آف خوب خوردن معرفی کنید.😉
cloudpunk
haven
cult of the lamb
tchia
metal hellsinger

من از اینا خوشم اومد بخصوص دوتای اول

• Like
Reactions: AMIN-PASHA and AM!R
به نظرتون سه گانه مس افکت ارزش داره توی سال ۲۰۲۵ بگیرمش؟ چون تخفیف خورده شده فقط ۶ دلار!!
میترسم فقط بعد از اینهمه سال گیم پلی بازی خیلی تو ذوق بزنه و قدیمی شده باشه

به نظرتون سه گانه مس افکت ارزش داره توی سال ۲۰۲۵ بگیرمش؟ چون تخفیف خورده شده فقط ۶ دلار!!

گیم‌پلی نسخه اول احتمال زیاد تو ذوقت بزنه اما نسخه دوم و سوم خیلی بهتر و رَوون‌تر هستن.

تا جایی که میدونم رو نسخه یک هم یه دستی روش کشیدن و گیم پلی رو هم حتی تغییر دادن. اتفاقا خودم خیلی وقته این تخفیف رو میبینم و می‌خوام بهرمش. بعدش میگم بذار برم فیزیکی رو بگیرم. که اخرش هیچکدوم رو انجام نمیدم

• Like
Reactions: M6631
مکانیک گیم پلی شماره یک شاید یکم اذیت کننده باشه ولی نسخه های بعدی همچنان تازگی خودشونو حفظ کردن. به صورت کلی هم یکی از ارزشمندترین 3گانه های صنعت گیمه اصلا تاریخ انقضا نداره :D ۱۰ سال دیگم بری سراغش همچنان داستان و گیم پلیش خاص و تکرار نشدنیه

• Like
مس افکت 1 خیلی حالت رترو و کلاسیک پیدا کرده، یادش بخیر من شاید +10 بار ایشون رو تموم کردم... اخرین بار هم درست یادم باشه 2019 اون ورا رو پی اس تری....

مس افکت 2 اما هنوزم واقعا بازی خوبیه و گیم پلی به شدت خوبی داره، بمب هسته ای بود این مس افکت 2... حتی از 3 هم بیشتر دوسش دارم...

کالکشن اخری رو هم دارم، دیگه تو بک لاگ مونده تا یهو حسش بیاد وقت هم داشته باشم که برم بترکونمش...

نسخه complete edition اساسین والهالا با تمام دی اس سی ها و محتویات شده حدودا ۶۰۰ هزار تومن، ب نظرتون ارزش داره؟ نسخه استاندارد هم حدودا ۳۰۰ هزار تومن شده توی استور

نسخه complete edition اساسین والهالا با تمام دی اس سی ها و محتویات شده حدودا ۶۰۰ هزار تومن، ب نظرتون ارزش داره؟ نسخه استاندارد هم حدودا ۳۰۰ هزار تومن شده توی استور
بازیش نکردی قطعا! ۳۰۰ هزار تومن اضافه در قبال محتوای همه DLCهاش رسما مفته! اگه با سبک و سیاق RPGطور اوکی هستی و مشکلی نداری چند ده ساعت تایم بذاری پای گیم، حسابی سرگرمت میکنه. DLCهای پر و پیمونی هم داره.

• Like
پلاسم تموم شد الان قیمت ها رو نگاه کردم خیلی بالا رفته
بجز این پلاس سیستم اشتراکی دیگه ای هست که بصرفتر باشه؟
eaو ubisoft هم اشتراک دارن که بدرد نمیخورن یه سری سایت ایرانی هم هستن که ادعا میکنن با اشتراکشون همه ی بازی های روز رو در اختیار شما میذارن ولی من به شخصه حوصله ندارم التماس پشتیبان یه سایت رو بکنم تا اجازه بده بازی دانلود کنم حالا باز دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی بکنن
بهترین کار برای ما ایرانی ها خرید xbox در زمان ارزونیش بود الان من با ماهی 200 تومن به کلی بازی گیم پس دسترسی دارم نیازی هم نیست از فروشنده های تلگرامی درخواست کد دو مرحله ای بکنم و دوساعت منتظر وایسم تا حضرات پیام رو سین کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or