aliahmadi2
کاربر سایت
کلا داخل ایران اینا به درد نمیخوره با حجم داونلود و اینا...
کی گفته؟ من خیلی وقته بیشتر بازیهامو دیجیتالی میگیرم
راحت هم شبی 50 60 گیگ دانلود میشه کرد با هزینه خیلی کم
کلا داخل ایران اینا به درد نمیخوره با حجم داونلود و اینا...
دوستان من 244 سنت کم میارم جایی نیست گیفت یه دلاری بفروشه ؟ تو آینده نزدیک نمیخوام چیزی بخرم دوست ندارم بیخودی پولم همینجوری بمونه
یا دیتاشو میخری یا نهایت 2 تا طرح همراه اول یا ایرانسل میزنی راحت دانلود میکنی !کلا داخل ایران اینا به درد نمیخوره با حجم داونلود و اینا...
بازم گرونهیا دیتاشو میخری یا نهایت 2 تا طرح همراه اول یا ایرانسل میزنی راحت دانلود میکنی !
هارد ۵۰۰ پره فیزیکیشو میگیرم بعدم میفروشمعزیز 4 هزار تومن هزینشه.
گرونه؟!!!!!
واسه PSX هم تخفیف میزارندوستان همهی پولاتونو خرج نکنید!
احتمالا هفتهی دیگه مثل پارسال برای بازیهایی که برای مراسم The Game Awards نامزد شدن، یه Sale جداگونه بزارن...
دوستان همهی پولاتونو خرج نکنید!
احتمالا هفتهی دیگه مثل پارسال برای بازیهایی که برای مراسم The Game Awards نامزد شدن، یه Sale جداگونه بزارن...
آره. تخفیفای PSX رو احتمالا به بازیهای مستقل و ارزونتر اختصاص بدن.واسه PSX هم تخفیف میزارن
بیشتر بازیهای معروف امسال توی نامزدها هستن ولی چون تایتان فال الان تخفیف خورده ممکنه دیگه دوباره نخورهچه بازیهایی هستن؟ تایتان فال هم بوده؟
بله با تشکر از دوستان با اطلاعات اشتباهشون باید بگم که نمیشه دلار اضافه کرد به اکانت امارات و فقط مزیت یه اکانت ریجن 2 رو داره که استورش انگلیسیه! 50 دلار خریدم شاد و خندان زدم ادد نشد اومدم تو استور آمریکا زدم و شد!!! من موندم چرا خو آیکون Add Wallet Fundsش دلاره!!!من یه نکته هم بگم. دوستانی که میخوان از استور اروپا با دلار خرید کنن و استور هم انگلیسی باشه براشون میتونن یه اکلنت امارات بسازن! من خودم تاحالا خرید نداشتم باهاش ولی واحدی که نشون میده دلار هست و انگلیسی هست استور. اینو اون روزایی که میخواستم اکانت ریجن 2 بسازم از بچه های سایت کمک گرفتم گفتم بگم شاید کمکی باشه برای بقیه ی دوستان!
بله با تشکر از دوستان با اطلاعات اشتباهشون باید بگم که نمیشه دلار اضافه کرد به اکانت امارات و فقط مزیت یه اکانت ریجن 2 رو داره که استورش انگلیسیه! 50 دلار خریدم شاد و خندان زدم ادد نشد اومدم تو استور آمریکا زدم و شد!!! من موندم چرا خو آیکون Add Wallet Fundsش دلاره!!!