آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان همه‌ی پولاتونو خرج نکنید! :D
احتمالا هفته‌ی دیگه مثل پارسال برای بازیهایی که برای مراسم The Game Awards نامزد شدن، یه Sale جداگونه بزارن...
واسه PSX هم تخفیف میزارن :D
Fallout4 با DLCهاش قیمت خیلی نامردیه بازی مال سال پیشه :|

واسه PSX هم تخفیف میزارن :D
آره. تخفیفای PSX رو احتمالا به بازیهای مستقل و ارزونتر اختصاص بدن.
چه بازیهایی هستن؟ :D تایتان فال هم بوده؟ :D
بیشتر بازیهای معروف امسال توی نامزدها هستن ولی چون تایتان فال الان تخفیف خورده ممکنه دیگه دوباره نخوره :D

• Like
Reactions: aliahmadi2
من یه نکته هم بگم. دوستانی که میخوان از استور اروپا با دلار خرید کنن و استور هم انگلیسی باشه براشون میتونن یه اکلنت امارات بسازن! من خودم تاحالا خرید نداشتم باهاش ولی واحدی که نشون میده دلار هست و انگلیسی هست استور. اینو اون روزایی که میخواستم اکانت ریجن 2 بسازم از بچه های سایت کمک گرفتم گفتم بگم شاید کمکی باشه برای بقیه ی دوستان!
بله با تشکر از دوستان با اطلاعات اشتباهشون باید بگم که نمیشه دلار اضافه کرد به اکانت امارات و فقط مزیت یه اکانت ریجن 2 رو داره که استورش انگلیسیه! 50 دلار خریدم شاد و خندان زدم ادد نشد اومدم تو استور آمریکا زدم و شد!!!:| من موندم چرا خو آیکون Add Wallet Fundsش دلاره!!!:|

دوستان یه بنده خدایی به من گیفت 100 دلاری قیمت داده 305 تومن. ( امکان خرید حضوری هم دارم )
اما میگه فقط کد میده و از اسکن و اینا خبری نیست. به نظرتون درسته ؟ یا باز زیرو رو می کشن... بخرم در کل ؟

بله با تشکر از دوستان با اطلاعات اشتباهشون باید بگم که نمیشه دلار اضافه کرد به اکانت امارات و فقط مزیت یه اکانت ریجن 2 رو داره که استورش انگلیسیه! 50 دلار خریدم شاد و خندان زدم ادد نشد اومدم تو استور آمریکا زدم و شد!!!:| من موندم چرا خو آیکون Add Wallet Fundsش دلاره!!!:|

خب دوست عزیز مشخص دیگه، این گیفت کارت هایی که ما میگیریم واسه دلار امریکاس، USD در واقع

• Like
Reactions: J. Constantine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or