آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

کلا استور امریکا شوت هست. تخفیفای اروپا همیشه بهتر بوده. متاسفانه قیمت بسیار بالای پوند کارو خراب کرده و مارو محروم.
مگه استور امریکا قیمتاش به دلار نیست?
راستی استور به کشوری که انتخاب میکنیم ربط داره یا ریجن کنسول

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

آقا امکان داره تخفیفا سینک بشن؟:| من الان از استوره آمریکا میخوام Shadow of Mordor و Wolfenstein:The Old Bloodو بگیرم و چشمم بدجوری دنبال Dragon Age Inquisition - Game of the Year Editionه که تو استور اروپا تخفیف خورده!:| حالا یا باید این 2تارو بگیرم و دراگونو بزارم کنار یا برعکسش:| اگر قرار به تخفیف باشه برا استور آمریکا تا جمعه موج دومش میاد؟ یا همینا میمونه برا جمعه ی سیاه؟ تشکر.

• Like
Reactions: erfanimmortal
آقا امکان داره تخفیفا سینک بشن؟:| من الان از استوره آمریکا میخوام Shadow of Mordor و Wolfenstein:The Old Bloodو بگیرم و چشمم بدجوری دنبال Dragon Age Inquisition - Game of the Year Editionه که تو استور اروپا تخفیف خورده!:| حالا یا باید این 2تارو بگیرم و دراگونو بزارم کنار یا برعکسش:| اگر قرار به تخفیف باشه برا استور آمریکا تا جمعه موج دومش میاد؟ یا همینا میمونه برا جمعه ی سیاه؟ تشکر.
با اینکه تجربه ای ندارم تویه بلک فرایدی استور پلی استیشن
اما حس میکنم اگه بزاری و روز جمعه خرید کنی ضرر نمیکنی
چون تخفیف ها که تا جمعه سرجاشون هستن پس بمون منتظر تا اگه قراره بازی جدیدی اضاف بشه انجام بشه و بعد خرید کن
من که خودم اومدم تویه سبد خریدم یه سری بازی رو اضافه کردم و منتظرم تا فردا اگه بازی جدیدی نیومد همینا رو خرید کنم

من یه نکته هم بگم. دوستانی که میخوان از استور اروپا با دلار خرید کنن و استور هم انگلیسی باشه براشون میتونن یه اکلنت امارات بسازن! من خودم تاحالا خرید نداشتم باهاش ولی واحدی که نشون میده دلار هست و انگلیسی هست استور. اینو اون روزایی که میخواستم اکانت ریجن 2 بسازم از بچه های سایت کمک گرفتم گفتم بگم شاید کمکی باشه برای بقیه ی دوستان!

• Like
Reactions: hrm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or