تخفیفات بازی های مولتی که دست خودش نیست ... تا اونجا که میدونم .. انحصاری هاش رو هم همه ۷ دلار میفروخت تو تخفیفات کریسمس . همین اورواچ و دووم رو مثلا تو پلتفرم های دیگه سال نو چقدر تخفیف زده بودن ؟خسته نشه یهو با این تخفیفات سونی؟
درست و حسابی بیا تخفیف بزن ملت بازیهاتو بخرن دیگه......تخفیفات قبل کریسمسش هم در مقابل پلتفرمای دیگه مخصوصا استیم چیزی نبود.
کلا این نسل چون قسمت بازی سونی شده یکی از معدود قسمتای پرسودش و سود آوری داره سونی به هیچ عنوان تو این بخش سخاوت به خرج نمیده
.
بازیش بد نیست ولی بیشتر از 30 ساعت کشش ندارهدوستان ارزش داره
STAR WARS™ Battlefront
10 دلار؟
تو فلش سیل 35 دلار شده بودGta 5 تخفيف خورده ٥٠ درصد شده ٣٠ دلار كه از قيمت فيزيكيش كمتر در مياد
ميرزه يا سابقه تخفيف بيشترم داره؟
به صورت تک نفره هم میشه بازی کرد اون dead or alive که من تست کردم میشددوستان این بازی های free to play که تو psn هست مثل let it die یا dinesty wrior ،و dead or alive فقط انلاینه یا به صورت تکنفره هم می شه بازی کرد ؟
راک استار همینم که داده غنیمتGta 5 تخفيف خورده ٥٠ درصد شده ٣٠ دلار كه از قيمت فيزيكيش كمتر در مياد
رينبو آف خورده ٥٠درصد ولي ريگان نشدهراک استار همینم که داده غنیمت
به نظرم بعید بیشتر از این تخفیف بده!!!
------------------------------------------------
رینبو هم برای کسایی که پلاس دارن تا ۱۸ بهمن می تونن رایگان بگیرن بازی کنن.
رينبو آف خورده ٥٠درصد ولي ريگان نشده
فيفا هم ٥٠ درصد آف خورده شده ٣٠ تا
موندم بين فيفا و ج تي اي كدومو بردارم
این یه بازی خاصه . من خودم مسابقات یو اف سی رو دنبال میکنم و با این ورزش اشنایی دارم به خاطر همین چند وقت پیش خریدم ولی برای کسانی که با این ورزش اشنایی ندارن براشون گنگ هست .UFC 2 ارزش 13$ رو داره ؟!
من میخواستم بخرم ولی دیسکی خریدم. دیسکی دست دوم تمیز 115 تومن برام افتاد که دیجیتالیش هم همینقدر میشد بلکه بیشتر .Gta 5 تخفيف خورده ٥٠ درصد شده ٣٠ دلار كه از قيمت فيزيكيش كمتر در مياد