تیف ارزش 5 دلار داره یا نه؟
اگه فقط 10 دلار رو هزینه Journey میکردید هم ارزششو داشت حالا شما که یه order هم همراهش خریدید 100% انتخاب خوبی بوده.دوستان من ده دلار تو اکانتم بود the order و jurneay رو گرفتم اشتباه نکردم ؟
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
بدون اپدیت ها 27 گیگ.ولی اپدیت هم قطعا تا الان زیاد دادهدوستان حجم borderlands 2 جقدره?!
من همه لگوها رو تقریبا کامل بازی کردم ... نظر من بر اساس رتبه اینه :دوستان از این lego ها که تخفیف خوردن بهترینشون کدومه؟؟؟
بستگی به سبک مورد علاقت داره ولی این بازیها خوبن :سلام به همه دوستان
20 دلار دارم از بازی هایی که هست به نظرتون کدوما ارزش خرید دارن؟
بازی های ps3 رو نمیشه خرید روی ps4 اجرا کرد؟
برادر پند مال اینگلیس هست مال اروپا یورو هست!بیخودی خودتون رو درگیر تخفیفات استور اروپا مخصوصا UK نکنید
بطور مثال الان BF4 استور UK زده 16 پوند که به پول ما میشه 100 تومن الان 50 درصد تخفیف هم بخوره میشه 50
ولی تو استور US بازی BF4 زده 20 دلار به پول ما حدودا 80 تومن با 50 درصد تخفیف میشه 25
با این تفاوت قیمت میشه یک کارت 10 دلاری خرید الیته تقریبا
میبینید که تو شرایط مساوی کلا استور اروپا به صرف نیست
من کل تخفیفات Journey رو بررسی کردم بالاتر از 60 درصد تخیفیف که کلا نداره بازیهای جدید هم تخفیف نخوردن فقط TLG که 40 درصد تخفیف خورده تازه به پول ما میشه 180 تومن
تخفیف فک برانداز هم که کلا استور اروپا نداره بکل
من خودم اکانت اصلیم UK هست ولی تا الان توش تقریبا هیچی نخریدم ، برا خرید از اکانت دومم که US هست استفاده میکنم
تاریخ Flash Sale بعدی مشخصه؟اگه کسی هم پول داره ولی می خواد فقط بخره که پولش راکد نمونه به نظر من صبر کنه . بازی های زیادی قراره بیان که به امید خدا در فلش سیل بزرگ بعدی سونی تخفبف بخورن
کلا همیشه جمعه سومین هفته هر ماه میلادی استور امریکا Flash Sale داره. یادتون باشه.تاریخ Flash Sale بعدی مشخصه؟