.SamueL.
کاربر سایت
آقا دستت درد نکنه این تخفیف به god of war میرسه
خیلی نیاز بود ممنون
داداش میدونی کد رو کجا باید وارد کرد؟
من گرفتمش نمبدون کجا وارد کنم
آقا دستت درد نکنه این تخفیف به god of war میرسه
خیلی نیاز بود ممنون
وقتی بازی رو خریدید و داخل سبد تون بیاد موقع پرداخت نهایی زیرش یک مربعی هست نوشته Discount code اون رو میزنید و کد رو وارد میکنید و نشون میده که از مبلغتون کسر شده و چقدر باید الان پرداخت کنیدداداش میدونی کد رو کجا باید وارد کرد؟
من گرفتمش نمبدون کجا وارد کنم
من کد رو وارد کردم کار نکرد!؟وقتی بازی رو خریدید و داخل سبد تون بیاد موقع پرداخت نهایی زیرش یک مربعی هست نوشته Discount code اون رو میزنید و کد رو وارد میکنید و نشون میده که از مبلغتون کسر شده و چقدر باید الان پرداخت کنید
با قند شکن وصل شومن نمیدونم چرا با این سایته مشکل دارم میگه لاگین کن میکنم اما تو قسمت لاگین گیر میکنه هیچ اتفاقی نمیوفته
از قند شکن استفاده و مرورگر Firefoxمن نمیدونم چرا با این سایته مشکل دارم میگه لاگین کن میکنم اما تو قسمت لاگین گیر میکنه هیچ اتفاقی نمیوفته
منم نیم ساعتم نشستم اتفاقی نیفتادمن نمیدونم چرا با این سایته مشکل دارم میگه لاگین کن میکنم اما تو قسمت لاگین گیر میکنه هیچ اتفاقی نمیوفته
Psnبا فیل کشون برای من اصلا باز نمیشه چه اپ چه سایت ! باید حتما خاموش کنم بعد برم توpsnبا قند شکن وصل شو
من خودم با ه**ا ت اسپات وصل شدم ای پی هم باید واسه امریکا باشهPsnبا فیل کشون برای من اصلا باز نمیشه چه اپ چه سایت ! باید حتما خاموش کنم بعد برم توpsn
کد تخفیف نیست. یه کد 12 رقمی داد که میشه باهاش یه آواتار فارکرای 5 رو دانلود کرد.چه اروری داد بزارید اینجا
آره. من کد تا آخر مارس رو استفاده کرد و الان هم از این کد جدید برا خرید استفاده کردم. دست سونی درد نکنهدوستان کسی از تخفیف 20 درصدی تا 30 مارچ استفاده کرده باشه باز می تونه از اینی که تا آخر آپریل استفاده کنه؟!