آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان اگه کسی کد تخفیف داره لطفا برای من پخ کنه ممنون
دوستان یک نکته بگم فردا مدیون کسی نشیم! احتمالا این یکی دو روزه یه تخفیفات تپلی شروع میشه که اکثر بازیا ۵۰ ۶۰ درصد تخفیف می خورن! حالا اگه کسی نخواست کد رو برای من بفرسته لطفا!
از کجا خبر داری

دوستان این (انچارتد رو تموم کردم قبلا یه بار)

y9ip_11111111111111111titled.png

یا این

bss4_222222222222sdfsfewd.png

با تشکر از دوستانی که کدهای 20 درصدی رو خیرات کردن

• Like
Reactions: J. Constantine
دوستان این (انچارتد رو تموم کردم قبلا یه بار)

y9ip_11111111111111111titled.png

یا این

bss4_222222222222sdfsfewd.png

با تشکر از دوستانی که کدهای 20 درصدی رو خیرات کردن
اینا رو بازی میکنی؟یادمه گفتی کلی بازی دارم که شروع نکردم
بایوشاک که ریمستره بازی نسل قبله ولی خب داستان خفنی داره،تایتان فال 2 هم سینگل خیلی خوبی داره ولی خب نهایتا 10-12 ساعت سرگرمت کنه
نظر منو بخوای میگم پایینی:دی

بایوشاکو بازی نکردی بگیر که بد از دست در رفته! داستان خدا!

دو و سه رو روی ps3 دارم ! اینفنیتیرو پلاتشم کردم دو رو هم تمام تروفی های افلاین رو گرفتم ! شیره جفت بازیا رو کشیدم ! ولی الان هم شانس بازی کردن شماره یک و هم پلات کردن شماره دو و هم بازی کردن دی ال سی ها با کیفیت بهتر رو دارم ! شماره سه هم بس که بازی کردم ! همشو حفظم ! پس مشکلی نی یه بار دیگه پلاتش کنم !

اینا رو بازی میکنی؟یادمه گفتی کلی بازی دارم که شروع نکردم

بایوشاک که ریمستره بازی نسل قبله ولی خب داستان خفنی داره،تایتان فال 2 هم سینگل خیلی خوبی داره ولی خب نهایتا 10-12 ساعت سرگرمت کنه

نظر منو بخوای میگم پایینی:D

احتمالا اینا رو زودتر از اونا بازی کنم ! اونا خیلی وقت گیره !

• Like
Reactions: J. Constantine
دو و سه رو روی ps3 دارم ! اینفنیتیرو پلاتشم کردم دو رو هم تمام تروفی های افلاین رو گرفتم ! شیره جفت بازیا رو کشیدم ! ولی الان هم شانس بازی کردن شماره یک و هم پلات کردن شماره دو و هم بازی کردن دی ال سی ها با کیفیت بهتر رو دارم ! شماره سه هم بس که بازی کردم ! همشو حفظم ! پس مشکلی نی یه بار دیگه پلاتش کنم !
کاری به اینفینیت ندارم ولی 2 کاملا وامدار یکه! یکو بازی کنی تازه 2 برات معنی پیدا میکنه! با هیولایی بنام Andrew Ryan آشنایی به کل سری میارزه به نظرم! با اون جملات سنگین! و اون تیکه ای که میگه: I am Andrew Ryan and I am here to ask you a question.

• Like
Reactions: Grey Warden
از لینک زیر و با دیدن ویدیو لانچ فارکرای 5 میتونید مجددا کد تخفیف 20 درصدی تا 30 اپریل دریافت کنید.اکانتتون هم باید برای امریکا باشه فقط

live.playstation.com

من کد 10 رقمی رو گرفتم ، الان هم عضو Sony rewards شدم
حالا کجا باید وارد کنم کد رو؟

از لینک زیر و با دیدن ویدیو لانچ فارکرای 5 میتونید مجددا کد تخفیف 20 درصدی تا 30 اپریل دریافت کنید.اکانتتون هم باید برای امریکا باشه فقط

live.playstation.com
آقا دستت درد نکنه این تخفیف به god of war میرسه
خیلی نیاز بود ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or