kallahar کاربر سایت Jul 22, 2006 #61 من دیشب گادفادر رو تموم کردم...و فکر کنم آخرای نارنیا باشم...امشب داوینچی کد رو شروع میکنم... آخرین ویرایش: Jul 22, 2006
A ali_nb کاربر سایت Aug 1, 2006 #63 همین چند وقت پیش بازی max payne 2 را تمام کردم ( زیادم سخت نبود )
Dant3 کاربر سایت Aug 1, 2006 #64 من مدتی زیادیه وقت نمی کنم بازی کنم, ولی هفته پیش Tomb Raider: Legend رو تموم کردم
Troy_ali کاربر سایت Aug 4, 2006 #67 من زیاد بازی نمی کنم ولی آخرین بازی ای که تموم کردم Nfs:mw بود. من معمولا سری Nfs رو تموم می کنم .
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Aug 5, 2006 #68 پری شب GUN نصب شد امروز ساعت 3 تموم.:blushing: میگم این تاپیک فایدش چیه؟؟
vahidrezi16 کاربر سایت Aug 6, 2006 #70 من مي خوام ابليويون رو تموم كنم .مگه تموم ميشه تاين بازي .تا موهام سفيد بشه جا براي بازي كردن اين بازي هست!!!واقعا دنياي خيلي بزرگيه
من مي خوام ابليويون رو تموم كنم .مگه تموم ميشه تاين بازي .تا موهام سفيد بشه جا براي بازي كردن اين بازي هست!!!واقعا دنياي خيلي بزرگيه
Dant3 کاربر سایت Aug 6, 2006 #71 نوشته شده توسط pandora tomorrow: پری شب GUN نصب شد امروز ساعت 3 تموم.:blushing: میگم این تاپیک فایدش چیه؟؟ بیشتر... من GUN رو روزی که نصب کردم شبش بازی رو تموم کردم :cheesygri به زور شد 7 8 ساعت فایدش اینه که بچه ها میان پز می دن چه بازیهایی رو تموم کردن :cheesygri:cheesygri:cheesygri
نوشته شده توسط pandora tomorrow: پری شب GUN نصب شد امروز ساعت 3 تموم.:blushing: میگم این تاپیک فایدش چیه؟؟ بیشتر... من GUN رو روزی که نصب کردم شبش بازی رو تموم کردم :cheesygri به زور شد 7 8 ساعت فایدش اینه که بچه ها میان پز می دن چه بازیهایی رو تموم کردن :cheesygri:cheesygri:cheesygri
hadi_gamer کاربر سایت Aug 6, 2006 #73 میگم این تاپیک فایدش چیه؟؟ بیشتر... مگه همه تاپیکا باید فایده داشته باشه؟:cheesygri