آخرین بازی که تموم کردید چی بود؟

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
باورتون نمیشه ولی من اصلا یادم نمیاد اخرین بازی رو که تموم کردم چیه!!!!!!!
]خب حتما 1 ماه میشه که بازی تموم نکردی چون منم همینطوری هستم بعد از 1 ماه دیگه چیزی یادم نمیاد اگه ازم بپرسم مثلا غول آخر بازی چی بود یادم نمیاد :lol:

آقا منم تمومکردم فیبلو.فکر کنم یکی از اولین موجودات زنده یی بودم که گرفتم این بازیو و آخرینش بودم که تموم کردم!!!چون یه چیزی تو مایه های 4-5 بار از اول شروغ کردم!هر بارم که از اول شروع میکردم یه مدت ناامید میشدم از ادامه ی بازی!!ولی بالاخره تموم شد چه قدرم خفن بود بازیش.
خوش باشین....

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
]خب حتما 1 ماه میشه که بازی تموم نکردی چون منم همینطوری هستم بعد از 1 ماه دیگه چیزی یادم نمیاد اگه ازم بپرسم مثلا غول آخر بازی چی بود یادم نمیاد :lol:
من تو تابستون بازی نکردم چون چیزی نبودکه بازی کنم اون اخرش هم اسپلینتر سل 3 رو شروع کردم که برخورد کرد با مهر ماه
منم دقیقا مثل تو هستم بعضی وقت ها که دوستان به من پی ام میزنن در مورد مشکلشوندر اسپلینتر سل 2 سوال میکنم باید یه ساعت فکر کنم تا یادم بیاد اگه هم یادم نیاد مثلا میگم برو دایرکت ایکست رو عوض کن شاید اون مرحله رو رد کردی :mrgreen: :mrgreen:

منم دقیقا مثل تو هستم بعضی وقت ها که دوستان به من پی ام میزنن در مورد مشکلشوندر اسپلینتر سل 2 سوال میکنم باید یه ساعت فکر کنم تا یادم بیاد اگه هم یادم نیاد مثلا میگم برو دایرکت ایکست رو عوض کن شاید اون مرحله رو رد کردی
آخه اسپلینتر سل چیزی نداره که کسی بخواد توش گیر کنه
:mrgreen: :mrgreen:

منم آخرين بازي كه تموم كردم اين بود...آقا بالاخره معلوم نشد اين قاتل كي بود...!
من اگه یادم باشه این بازی را طرفای فروردین تمام کردم
اما اینکه در پایان نتونست قاتل را بفهمه که کی بود خیلی ضد حال بود..تنها کاری که تونست انجام بده این بود که یکی از اون زن ها را نجات بده که اگه نجات هم نمی داد چندان اهمیتی نداشت حالا این همه را کشت حالا یکی دیگه هم روش مگه چی میشد؟؟؟؟..اینطور که معلومه میخوان یک دنباله دیگه ازش بسازند

من اخرین بازی که تموم کردم سایبریا 2 بود البته 1 سال پیش :mrgreen: :mrgreen:
39.gif

آخه اسپلینتر سل چیزی نداره که کسی بخواد توش گیر کنه
درسته ولی خداییش بعضی جا هاش داره
مثلا اخرین مرحله ی اسپلینتر سل 2 که هر کی انگلیسیش خوب نباشه تقریبا نمیتونه ردش کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or