آخرین ویرایش:
دلیل؟با اومدن سخت افزار نئو شاید دیگه هک شدن کنسول ها فقط یه رویا باشه
همین الان هم PS4 تا حدود زیادی هک شده! از کپی بازی ها به روش های مختلف و استخراج کردن key ها و ...
بشین تا هک شه
ps4 هک نشده اونی هم که شما میگی هک اکانت هست که ربطی به کنسول ندارههمین الان هم PS4 تا حدود زیادی هک شده! از کپی بازی ها به روش های مختلف و استخراج کردن key ها و ...
همین الان هم PS4 تا حدود زیادی هک شده! از کپی بازی ها به روش های مختلف و استخراج کردن key ها و ...
با اومدن سخت افزار نئو شاید دیگه هک شدن کنسول ها فقط یه رویا باشه
بنده روش کپی و استخراج key ها بروش سخت افزاری مد نظرم هست! نه هک اکانت اشخاص!چیزی که می گید هک و جیلبریک نیست دزدی از یه گیمر بدشانس هست!
برعکس
من که فکر می کنم وقتی سخت افزار و کنسول جدید بیاد و کنسول قبلی از اولویت بازی سازان خارج بشه (چه بخواهیم چه نخواهیم این اتفاق می افته ps4 فعلی میشه مثل ps3 در حال حاضر)
هک کنسول قدیمی تر خیلی محتمل تر میشه
چون کنسول قدیمی برای خود سونی دیگه سود آور نیست و دلیلی نداره بخواد مقابله سخت کنه با هک
Sent from my iPhone using Tapatalk
بنده روش کپی و استخراج key ها بروش سخت افزاری مد نظرم هست! نه هک اکانت اشخاص!
خواهش میکنم دیگه این بحث رو پیش نکشید.فقط نمک رو زخم میپاشی با این کارت چون راهکار اراءه نمیدی.فقط میگی این خوبه اون بده.دوست عزیز مطمئنا هیچکس از دزدی خوشش نمیاد.....و همه هم دوست دارند کالایی بخرند که بدونند بهای زحمتی که براش کشیده شده رو پرداختند و از اون طرف هم گارانتی و خیلی خدمات دیگه رو بابتش دریافت کنن و عذاب وجدان هم نداشته باشن.منتها اینجا با بقیه جاها فرق میکنه.نمیخوام بازش کنم مسئله رو چون پستم پاک میشه ( همین الانشم شک دارم به خدا) و بن میشم.ولی دو تا مسئله کوچیک رو بگم.نمیدونم شما چقدر درآمد داری یا پول توجیبیت چقدره قصدم هم توهین یا ناراحت کردنت نیست.ولی وقتی تو کشور عزیزی هستیم که هزینه یک بازی برابر 1/3 حقوق ماهیانه یک نفر هست که جدای از همه هزینه هاش باید یک سال پس انداز کنه تا بتونه یک بازی بگیره با کشوری که با 4 ساعت کار توش صرف نظر از اینکه چه شغلی داری ( 15 دلار در ساعت میانگین ) میتونی همون بازی رو بگیری ، خب جای فکر داره یه مقدار.درسته؟دنبال دردسر گرونی انواع و اقسام کلاهبرداری و و و هستینا...
مثه اکثر جای دنیا برای محتوایی که ساخته میشه و بر اساس زحمتی که کشیده میشه ارزش گذاری میشه هزینه کنید و لذت ببرین دیگه چه کاریه آخه!
الان این حرف رو زدم این نیست که همه چیزم نسخه قانونیه نه اصلا اینطور نیست اما این حرکت باید از من و شما شروع بشه تا به بقیه جاها برسه و کم کم کپی رایت توی کشور جا بیوفته!
نه فکر نمیکنم بشه بلوری رو دور زد در حال حاضر یا حداقل من نمیتونم ! میخوام به اشتباه بندازم دستگاه رو ، مثل کاری که هکر PS3 انجام داد به این شکل که کاربر برای کپی بازی کردن نیاز به یه دیسک بوت داره و از طریق اون دیسک بوت میخوام اطلاعاتی که میخوام رو به دستگاه بدم ، خیلی روی این کار فکر کردم و ایده زیاد دارم یک بار هم شروع کردم که متاسفانه بحث خرید خونه و ... پیش اومد و به کل وقتم رو گرفت ، حالا دوباره تو گرمای تابستون یه فرصت خوب پیدا کردم که لابلای کارام روی این مورد هم تمرکز کنم ، امیدوارم بتونم به نتیجه برسم .با سلام
اگه منظورت اینکه بتونی بلوریو دوربزنی مگه اینکه یه سخت افزار بسازی و بزاری سر راش
اگه بتونی خیلی عالیه
موفق باشی
دوستان امروز خبر رو خوندم که ویتا هک شده ، به نظرم داریم نزدیک میشیم به زمان هک PS4 منم دارم همچنان تلاش میکنم ، تا الان 2 روش رو پیاده کردم که با شکست روبرو شدم اما همچنان ایده های جدیدی دارم که امیدوارم میکنه