آخرین اخبار هک PS4 | آخرین ورژن Firmware هک 9.00 | (پست اول مطالعه شود)

.M.A.H.

کاربر سایت
سلام

توجه توجه

آپدیت11 کنسول PS4 هک شد

دانگل تو تهران 2تا3 میلیون قیمتش هست

دانگل دو نوع اومده
1.یک نوع یه سر یو‌ اس بی یه سر لن هستش
2..یک نوع دیگر داخل کنسول داخل برد لحیم کاری میشه

...........​

........

هرگونه سوال

در مورد نحوه هک و مباحث پیرامونش

در این تاپیک ممنوع میباشد

...........​

........​

.​

آخرین ویرایش:
همین الان هم PS4 تا حدود زیادی هک شده! از کپی بازی ها به روش های مختلف و استخراج کردن key ها و ...

چیزی که می گید هک و جیلبریک نیست دزدی از یه گیمر بدشانس هست!

با اومدن سخت افزار نئو شاید دیگه هک شدن کنسول ها فقط یه رویا باشه

برعکس
من که فکر می کنم وقتی سخت افزار و کنسول جدید بیاد و کنسول قبلی از اولویت بازی سازان خارج بشه (چه بخواهیم چه نخواهیم این اتفاق می افته ps4 فعلی میشه مثل ps3 در حال حاضر)
هک کنسول قدیمی تر خیلی محتمل تر میشه
چون کنسول قدیمی برای خود سونی دیگه سود آور نیست و دلیلی نداره بخواد مقابله سخت کنه با هک

Sent from my iPhone using Tapatalk

چیزی که می گید هک و جیلبریک نیست دزدی از یه گیمر بدشانس هست!

برعکس
من که فکر می کنم وقتی سخت افزار و کنسول جدید بیاد و کنسول قبلی از اولویت بازی سازان خارج بشه (چه بخواهیم چه نخواهیم این اتفاق می افته ps4 فعلی میشه مثل ps3 در حال حاضر)
هک کنسول قدیمی تر خیلی محتمل تر میشه
چون کنسول قدیمی برای خود سونی دیگه سود آور نیست و دلیلی نداره بخواد مقابله سخت کنه با هک

Sent from my iPhone using Tapatalk
بنده روش کپی و استخراج key ها بروش سخت افزاری مد نظرم هست! نه هک اکانت اشخاص!

• Like
Reactions: dante366
بنده روش کپی و استخراج key ها بروش سخت افزاری مد نظرم هست! نه هک اکانت اشخاص!

این کار الان در ایران انجام میشه؟!
تنها چیزی که من دیدم اکانتهای دزدی هست که اکانت یه بدبختی رو میدزدن خیلی هم خوشحالن!!!

• Like
Reactions: Ezio96
دنبال دردسر گرونی انواع و اقسام کلاهبرداری و و و هستینا...
مثه اکثر جای دنیا برای محتوایی که ساخته میشه و بر اساس زحمتی که کشیده میشه ارزش گذاری میشه هزینه کنید و لذت ببرین دیگه چه کاریه آخه!
الان این حرف رو زدم این نیست که همه چیزم نسخه قانونیه نه اصلا اینطور نیست اما این حرکت باید از من و شما شروع بشه تا به بقیه جاها برسه و کم کم کپی رایت توی کشور جا بیوفته!
خواهش میکنم دیگه این بحث رو پیش نکشید.فقط نمک رو زخم میپاشی با این کارت چون راهکار اراءه نمیدی.فقط میگی این خوبه اون بده.دوست عزیز مطمئنا هیچکس از دزدی خوشش نمیاد.....و همه هم دوست دارند کالایی بخرند که بدونند بهای زحمتی که براش کشیده شده رو پرداختند و از اون طرف هم گارانتی و خیلی خدمات دیگه رو بابتش دریافت کنن و عذاب وجدان هم نداشته باشن.منتها اینجا با بقیه جاها فرق میکنه.نمیخوام بازش کنم مسئله رو چون پستم پاک میشه ( همین الانشم شک دارم به خدا) و بن میشم.ولی دو تا مسئله کوچیک رو بگم.نمیدونم شما چقدر درآمد داری یا پول توجیبیت چقدره قصدم هم توهین یا ناراحت کردنت نیست.ولی وقتی تو کشور عزیزی هستیم که هزینه یک بازی برابر 1/3 حقوق ماهیانه یک نفر هست که جدای از همه هزینه هاش باید یک سال پس انداز کنه تا بتونه یک بازی بگیره با کشوری که با 4 ساعت کار توش صرف نظر از اینکه چه شغلی داری ( 15 دلار در ساعت میانگین ) میتونی همون بازی رو بگیری ، خب جای فکر داره یه مقدار.درسته؟
یه مثال دیگه از کشور عزیزمون میزنم....همین دیروز اگه اخبار رو دنبال کرده باشی کلیه موبایلهای اپل از ویترین مغازه ها جمع شد .چون میخوان طرح رجیستری رو اجرا کنن و شرکتی که نمایندگی رسمی تو ایران نداشته باشه نمیتونه موبایلهاشو بفروشه.خب همه هم میدونیم که نمیزارن هیچ گونه شرکت رسمی آمریکایی تو ایران دایر بشه.حتی غیر رسمیاش رو هم بستن :)) چه برسه به رسمیاش.دیروز نمایندگی شرکت اپل واقع در بازار موبایل چارسو رو بستن.....((ببین دوست عزیز هدف داشتن ارتباط نیست بلکه چیزهای دیگه ای براشون مهمه....))
اینا دو نمونه از موانع سرراه هست که کوچیک هم نیست.حالا شما هی بیای بگی دوستان دزدی نکنید.دوستان اینجوری باشید اونجوری باشید فقط یه فایده داره .یا کسانی هستن که به ...شون هم نیست که شما چی بگی یا کسانی مثل من هستن که میدونن این نوع رفتار خوب نیست ولی کاری از دستشون بر نمیاد و فقط مایه رنج و عذابه.در هر دو صورت چیزی رو عوض نمیکنه.شما از این به بعد اگه میخوای بگی این نوع رفتار خوب نیست حداقل یک راهکار هم ارائه بده که بشه روش بحث کرد و نظر بدیم تا به یه جایی برسیم ، چون با گفتن این خوب نیست اون بده این خوبه به هیچ جا نمیرسیم.ممنون

دوستان یه ایده ای تو ذهنم هست برای هک PS4 دارم روش کار میکنم ببینم شدنی هست یا نه !

ایده هم بر گرفته از نوارهای کاست هست که با کابل به ضبط ماشین متصل میشن و فایلی که شما مد نظرتون هست رو پخش میکنن ! میخوام ببینم این کار روی PS4 به روشی که تو ذهنم دارم عملی هست یا نه ، برای این کار یه کنسول تعمیری از یکی از همکارانم گرفتم که نیاز به تعمیر و یا تعویض لنز داره ، قراره از اون استفاده بکنم اگه جواب بگیرم میرم سراغ کنسول خودم و بعد باقی ماجرا :-bd

یه سوال
چرا این هکرا یه نرم افزار طراحی نمی کنن که بازیهای اصلی رو بشه طوری ازش ایمیج گرفت که تمامی کد های امنیتی رویه dvd اصلی رو بتونه با خودش ایمیج بگیره و رایت کنه
منظورم اینه که بازی اصلی رو مثل بازیهای ایکس 360 ازش ایمیج بگیرن بشه با اون نرم افزاره رایتش کرد الان که بلوی خام خیلی ارزونه که

با سلام
اگه منظورت اینکه بتونی بلوریو دوربزنی مگه اینکه یه سخت افزار بسازی و بزاری سر راش
اگه بتونی خیلی عالیه
موفق باشی
نه فکر نمیکنم بشه بلوری رو دور زد در حال حاضر یا حداقل من نمیتونم ! میخوام به اشتباه بندازم دستگاه رو ، مثل کاری که هکر PS3 انجام داد به این شکل که کاربر برای کپی بازی کردن نیاز به یه دیسک بوت داره و از طریق اون دیسک بوت میخوام اطلاعاتی که میخوام رو به دستگاه بدم ، خیلی روی این کار فکر کردم و ایده زیاد دارم یک بار هم شروع کردم که متاسفانه بحث خرید خونه و ... پیش اومد و به کل وقتم رو گرفت ، حالا دوباره تو گرمای تابستون یه فرصت خوب پیدا کردم که لابلای کارام روی این مورد هم تمرکز کنم ، امیدوارم بتونم به نتیجه برسم .

دوستان امروز خبر رو خوندم که ویتا هک شده ، به نظرم داریم نزدیک میشیم به زمان هک PS4 منم دارم همچنان تلاش میکنم ، تا الان 2 روش رو پیاده کردم که با شکست روبرو شدم اما همچنان ایده های جدیدی دارم که امیدوارم میکنه :)

دوستان امروز خبر رو خوندم که ویتا هک شده ، به نظرم داریم نزدیک میشیم به زمان هک PS4 منم دارم همچنان تلاش میکنم ، تا الان 2 روش رو پیاده کردم که با شکست روبرو شدم اما همچنان ایده های جدیدی دارم که امیدوارم میکنه :)

با سلام
میشه منبع رو اعلام کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or