آخرین ویرایش:
اون کرک برزیلی عملیه؟! یعنی بازی راحت روش اجرا میشه؟ جایی نشنیدم همچین روشی رو استفاده کنند آخه.سلام مجدد به دوستان عزیزم
بعد از زحمتی که مدیران عزیز سایت کشیدن برای بن کردن موقت من ! در خدمتتون هستم با لینک کرک برزیلی معروف PS4
آموزش هک کنسول PS4
------------------------------------------------------------------------------
در رابطه با عملیات هک PS4 که تو صفحات قبلی در رابطه با اون صحبت کردیم که توسط خودم و جدیدا یکی از همکارانم که داره بهم کمک میکنه بگم که بعد از چند روز یه اتفاق جالب برامون افتاد ! دیروز موفق شدیم در حالی که دیسک بازی درایو کلاب تو دستگاه بود و بازی رو با دیسک اجرا کردیم ، بازی متال گیر فانتوم پین اجرا شد از روی هارد ! و البته این اتفاق فقط 2 دقیقه طول کشید و دستگاه اروری مبنی بر خرابی دیسک داد که وقتی دیسک رو دوباره درون دستگاه قرار دادیم دیگه بازی رو اجرا نکرد
نکته جالب اجرای 2 دقیقه ای بازی بود که ایده من رو عملی کرد تا حدودی اما باید متوجه بشم چطور میشه دستگاه رو بیشتر از 2 دقیقه فریب داد !
یه دوستی هم صبح این اشتباه رو کرد ، کار من با اون روش برزیلی فرق میکنه کلا ربطی به هم نداره من اون رو به عنوان یه خبر گذاشتم تو فروماون کرک برزیلی عملیه؟! یعنی بازی راحت روش اجرا میشه؟ جایی نشنیدم همچین روشی رو استفاده کنند آخه.
بازم خیلی خوبه دمت گرم!
یه دوستی هم صبح این اشتباه رو کرد ، کار من با اون روش برزیلی فرق میکنه کلا ربطی به هم نداره من اون رو به عنوان یه خبر گذاشتم تو فروم
Obtaining Your PlayStation 4 SFlash via PS4 Root FTP Server Guide
PlayStation 4 developer zecoxao recently shared a simple guide on how to obtain your SFlash from a root FTP server should something go terribly wrong with your PS4 console while trying to hack the hell outta it
Here's the brief tutorial on how to grab your SFLASH from Root FTP Server, to quote:
The SFlash is useful for when something might happen to your PS4 (some changes that affect the console in a way that it won't be able to boot later) and in case you need it you can use it together with your hardware flasher device to undo the changes you made to flash that caused the console to brick.
What you'll need:
Steps:
- PS4 WebKit Playground
- FTP client such as FileZilla or Flash FXP
1- Enable the ftp server (big silver star) located at PS4 WebKit Playground
2- Connect with the client
3- Navigate to /dev/
4- There should be a device called sflash0. Download it.
5- Make sure its exact size after the download is finished is 33554432 bytes/ 32768 KB / 32 MB
Congratulations! You should have your SFlash Keep it safe in a location only you know in case something goes wrong with your PS4.
واسه هکر هاست به ما ربطی نداره. یه جورایی کپی از firmware میگیرن گند زدن بتونن restore کنندوستان عزيز اگه ميشه ترجمه كنن.
ممنون.
شماها همچنان دنبال هک هستین؟!