آخرین ویرایش:
حالا هرکی خبر جدید هک گذاشت یه تیکه براش بیندازید حتما بابا اونا که دارن تلاش می کنن هک کنن مخ هستن الکی نظر نزارید برای پر کردن صفحه ماشاالله کارشناس زیاده خب بلدی خودت هک کنهک نمودن یه بخشه برگردودن به ورژن پایین تر هم یه بخش دیگس
نه ئدیگه شما مثل نسل قبل رو یادت بیار صد دلار قیمتش رفت بالا پلی3 که هک شده بود برای همینم باید ی کنسول دست دوم داشته باشی چرا دست دوم چون فریمور پایه کارخونش از کمتره اما جدیدا خود کارخونه فریمور بالای 4 رو میزنه برای همینه کنسولایی که از اول فریمور کارخونه ای 1 یا 2 یا 3 داشتن احتمالش هست که بتونن برگردونن به فریمور هک شده دقیقا همون داستان پلی3 داره اجرا میشه بالای 3.55 کپی خور نمیشن اما اگر دسگاهی فریمور کارخونش 3.55 بود دانگرید میکردن به این ورژن و کپی خورش میکردن
درمورد خرید هم همین الان بخر کنسولش مفته از 700تا 850 دست دوم میتونی پیدا کنی بخر و منتظر هک شو ک بهتره
حالا نمی دونم واقعا قیمتش چقدر می ره بالا هک بشه ولی خریدنش الان اشتباه چون به روز من دچار میشی 3ماه فقط یک بازی بزار هک بشه با خیال راحت بگیر پول دستت باشه بهتر تا دستگاه بخری مجبور باشی فقط نکاش کنیدوستان یعنی بر فرض اگه بخواد هک شه ps4 داشته باشیم قبل از هک شدن خوبه؟ یا نه بزاریم وقتی هک شد بخریم؟؟؟
اکه سری به اکثر سایت ها بزنی پلی استیشن 3 تا فریمور 4.55هم کپی خور شد که فکر کنم آخرین فریمور بود برای این که مطمئن بشی به سایت پردیس کیم سر بزن اونجا آموزش گذاشته بعدش بنظرم این مدل هک مسخره هست که فقط تو فریمور محدود هک بشه الان اکثرا اونای که پلی استیشن 4دارن با فریمور بالادارن بازی می کنن چون بیشتر به نت وصل میشن مطمئن باش بالا 80درصد فریمور 4.55دارن چون یا مجبورن به روز کنن یا خودت دستگاه به روز بوده
دوست گرامی مثال کاسه داغ تر از آش رو شنیدی خب حالا ادامه رو گوش کن من آدرس سایت رو دادم برید سر بزنید و اطلاعات شما کهنه شده به روز کنید نمیشه اینجا مطالب یکی یکی توضیح داد که