«Todd Howard» : سونی تمایلی برای همکاری در اجرای کراس پلتفرم ندارد

Outer Heaven

کاربر سایت
«Fallout76» اولین عنوان این سری است که بازیکنان میتوانند تمامی بازی ر به صورت آنلاین تجربه کنند.با توجه به رونق گرفتن قابلیت کراس پلتفرم با عرضه ی دو عنوان «Fortnite» و «Rocket League» بسیاری از طرفداران نیز منتظر پشتیبانی «Fallout76» از این قابلیت بودند.

xp44_survive-together-xbox-sony.jpg

در طی مصاحبه ای با وبسایت آلمانی Gamestar , تاد هاوارد اعلام کرد که متاسفانه به دلیل محدودیت های ابلاغ شده از طرف سونی , این قابلیت در «Fallout76» حضور نخواهد داشت. قبلا نیز تعدادی از شرکت ها از این تصمیم سونی ابراز نارضایتی کرده بودند. سازنده «Rocket League» چندی پیش اعلام کرد که تمامی زیرساخت های لازم برای اجرای کراس پلتفرم را داشته و فقط منتظر چراغ سبز سونی هستند.شرکت «Epic Games» نیز این قابلیت را برای کنسول «Playstation4» محدود کرده و دارندگان این کنسول فقط با پلتفرم «PC» میتوانند مشغول به بازی شوند. چندی پیش نیز شرکت سونی اکانت «Epic Games» کسانی که فقط یکبار بر روی «Playstation4» استفاده شده بود را محدود کرده و تعداد زیادی از بازیکنان امکان استفاده از اکانت خود بر روی کنسول دیگری نبودند. چندی پیش «Shawn layden» اعلام کرد که سونی در حال بررسی این موضوع بوده و به زودی اطلاعات بیشتری را منتشر خواهند کرد.

Read the whole post here.

نداره دوست عزیز نداره چرا شما متوجه این موضوع نمیشن ؟
شما با این میگین کراس پلی ؟ ==

من روی PS4 هستم .

دوستم روی PC خوب درسته ؟

من آیدی دوستم دارم درسته ؟

دوستم هم آیدی من داره خوب ؟

حالا سرور من روی PS4 با سرور PC فرق میکنه این خود Epic 1000 بار اعلام کرده .

خوب حالا من و دوستم میریم داخل یگ پارتی جوین هم میشیم .

وقتی سرچ میزنیم من از سرور PS4 به سرور PC انتقال داده میشم .

من دیگه با هیچ کسی روی سرور PS4 ارتباط ندارم چون میخوام با دوستم بازی کنم به جاش با همه روی PC بازی میکنم .

این اتفاق آیا برای بقیه که دارن روی PS4 بازی میکنن و دوستشون از PC نیست میفته ؟ جواب خیر خیلی راحت به این نمیگن کراس پلی زمانی بهش میگن کراس پلی که همه با هم باشیم یعنی سرور های PS4+ PC یکی باشه .

زمانی بهش میگن کراس پلی که موقع سرچ من با تمام PC بازها و PS4 بازها سر هم بتونیم با هم بازی کنیم .

این حالت الان فقط یک جوین سرور ساده هستش .
لول خب بقیه هم همینجور کراس پلی دارن هیچ پلتفرم و بازی ای مجبورت نمیکنه با پلتفرمای دیگه بازی کنی یا میتونی کراس پلی رو خاموش کنی یا مثل فورتنایت یه بخش party finder دارن

لول خب بقیه هم همینجور کراس پلی دارن هیچ پلتفرم و بازی ای مجبورت نمیکنه با پلتفرمای دیگه بازی کنی یا میتونی کراس پلی رو خاموش کنی یا مثل فورتنایت یه بخش party finder دارن

دوست عزیز شما میگی کراس پلی داره من میگم نداره سونی حتی در صورتی که دوستت نباشه به شما اجازه نمیده با PC بازی کنی کجای درک این سخته ؟ شما در حالتی میتونی بازی کنی که جوین دوستت بشی همین .

بعدشم کراس پلی به این نمیگن که شما بتونی با دوستت فقط بازی کنی به زمانی میگن که شما بتونی بدون حضور یک واسط بتونی با بقیه بازی کنی .

قرار نیست کسی کسی اجبار به کاری کنه همون جوری که PS4 فقط زمانی که شما دوستت هستش به شما اجازه میده با دوستت بازی کنی . الان اگه PS4 کراس پلی داره درد دوستان چیه که میگن کامیونیتی تیکه پاره کرده سونی ؟ دوست عزیز زمانی کامیونیتی تیکه پاره است و کراس پلی داره که همه با هم بتونن به قول شما جوین هم بشن بدون واسط برای مثال من روی PS4 عشقم میکشه به قول شما با PC بازها و X1 باز ها در آن واحد بازی کنم اما در صورتی که دوستم نباشه نمیشه به این کراس پلی نمیگن .

سونی ID ملت بلوک کرده اشتباه مشخصا حماقت اجازه نمیداد اما حق بلوک کردن ID ملت نداره این درش شکی نیست منم مخالفم درست هم نیست سونی غلط کرده این کار کرده اما آیا سونی کراس پلی داره ؟ اجازه میده جوین دوستت بشی درست من به این کراس پلی نمیگم معنی کراس پلی هم این نیست .

وقتی شما فقط یک حق انتخاب داری انم در صورت بودین یک دوست به سرور PC انتقال داده بشی و ارتباطی با بقیه PS4 بازها نداشته باشی و سرور های PS4 ول کنی بری PC این بهش کراس پلی نمیگن .

دوست عزیز شما میگی کراس پلی داره من میگم نداره سونی حتی در صورتی که دوستت نباشه به شما اجازه نمیده با PC بازی کنی کجای درک این سخته ؟ شما در حالتی میتونی بازی کنی که جوین دوستت بشی همین .

بعدشم کراس پلی به این نمیگن که شما بتونی با دوستت فقط بازی کنی به زمانی میگن که شما بتونی بدون حضور یک واسط بتونی با بقیه بازی کنی .

قرار نیست کسی کسی اجبار به کاری کنه همون جوری که PS4 فقط زمانی که شما دوستت هستش به شما اجازه میده با دوستت بازی کنی . الان اگه PS4 کراس پلی داره درد دوستان چیه که میگن کامیونیتی تیکه پاره کرده سونی ؟ دوست عزیز زمانی کامیونیتی تیکه پاره است و کراس پلی داره که همه با هم بتونن به قول شما جوین هم بشن بدون واسط برای مثال من روی PS4 عشقم میکشه به قول شما با PC بازها و X1 باز ها در آن واحد بازی کنم اما در صورتی که دوستم نباشه نمیشه به این کراس پلی نمیگن .

سونی ID ملت بلوک کرده اشتباه مشخصا حماقت اجازه نمیداد اما حق بلوک کردن ID ملت نداره این درش شکی نیست منم مخالفم درست هم نیست سونی غلط کرده این کار کرده اما آیا سونی کراس پلی داره ؟ اجازه میده جوین دوستت بشی درست من به این کراس پلی نمیگم معنی کراس پلی هم این نیست .

وقتی شما فقط یک حق انتخاب داری انم در صورت بودین یک دوست به سرور PC انتقال داده بشی و ارتباطی با بقیه PS4 بازها نداشته باشی و سرور های PS4 ول کنی بری PC این بهش کراس پلی نمیگن .
حالا اینکه شما کراس پلی رو چی تعریف میکنی با تعریف کلی ش فرق داره همینکه یکی روی PC با یکی روی PS4 بازی کنه تکنیکی کراس پلی میشه
فورتنایت روی کنسول های دیگه هم تا وقتی توی پارتی نباشی با پلتفرمای دیگه نمیوفتی پس فورتنایت طبق فرموده شما کراس پلی نداره اصلا !! چون بدون واسطه نمیشه بازی کرد !

حالا اینکه شما کراس پلی رو چی تعریف میکنی با تعریف کلی ش فرق داره همینکه یکی روی PC با یکی روی PS4 بازی کنه تکنیکی کراس پلی میشه
فورتنایت روی کنسول های دیگه هم تا وقتی توی پارتی نباشی با پلتفرمای دیگه نمیوفتی پس فورتنایت طبق فرموده شما کراس پلی نداره اصلا !! چون بدون واسطه نمیشه بازی کرد !

In video games, cross-platform play, or cross-play, is a term used to describe the ability of a video game with an online gaming component that allows players using different video game hardware to play with each other simultaneously. It is commonly applied to the ability for players using a game on a specific video game console to play alongside a player on a different hardware platform such as another console or a computer.

معنی کراس پلی این هستش حالا من اشتباه میکنم یا شما ؟ تعریف من اشتباه ؟ simultaneously در آخر یعنی به صورت هم زمان بدون محدودیت .

من به این فقط یک اجازه بازی محدود میگم نه کراس پلی مشخصا . چون تعریف دقیق اینکه وقتی برای مثال من BF گرفتم روی PS4 بتونم با همون سرچی که انجام میدم بتونم با هم کسایی که روی PS4 هستن بازی کنم هم با X1 و همه کسای که این بازی خریداری کردن به این میگن کراس پلی حالا به من حق انتخاب میدن انتخاب کنم کیا باشن کی نباشه جزو بازی هستش اما اینکه حق انتخاب بده شما سرور عوض کنی این یک حق انتخاب سرور برای شماست که شما سرور های PS4 فدا میکنی که روی سرور PC بازی کنی .

این بحث هم الکی داره کش میاد این آخرین پست من بود راجب این موضوع اگه درک این موضوع سخته ببخشید دیگه نمیدونم چطور باید این موضوع توضیح بدم .

mtbu.gif

یعنی خیلی خوب بود پستت.

این نظر شخصی اون شخص درست مثل من یا شما که نظر شخصی میدیم موافق یا مخالف یک موضوع آخرش هم شرکت ها تصمیم میگرن چیکار کنن .

من مخالف کراس پلی بین کنسول ها و PC هستم خیلی راحت از اول هم گفتم نمیدونم سونی پرست میشم چون ماکروسافت دوست داره هارمونی بین PC و کنسول برقرار کنه ؟ مشخصا افرادی مثل شما فقط به واسته اینکه شرکت مقابل سونی هستش و الان این رفتار انجام میدین همین سونی نسل پیش قبول کرده بود که با ماکروسافت کراس پلی داشته باشه اما چی ماکروسافت قبول نکرد نسل پیش شماها کجا بودین ؟ خوب مشخصا هر عملی یک عکس العمل داره.

این شخص کی هستش ؟ یک نفر عادی چیکارست ویدیو میزاره که پول در بیاره چطور پول در میاره با ارائه ویدیو هرچقدر کلیک خورش بیشتر باشه و ساپورت بیشتر داشته باشه و تیتر کیلیک خور بیشتر داشته باشه بیشتر پول میگره .

این که این نظر شخصی اون طرف هستش و داره نظرش میگه که موافق شماست دلیل بر این نیست که بقیه اشتباه کنن سونی پرستان ؟ شما چی هستی ؟ ماکروسافت یا PC پرست ؟ خوب میتونی یک PS4 بخری با بقیه بازی کنی اوه شما چسبیدین به XB یا PC خودتون. من یادم نمیاد به کنسول خاصی چسبیده باشم از وقتی یادم میاد همه کنسول ها رو داشتم الان هم PC دارم برای بعضی بازی هام و هم کنسول فقط این نسل XB نخریدم دیگه مشخصه چرا .

اینکه یکی مخالف یک موضوع باشه ربط به سونی پرست بودن داره ؟ منطق جالبی بود .

من یک موضوعی متوجه نیمیشم نظر سنجی در resetera مسخره هستش و ... از نظر دوستان اما نظر یک استریمر که نظر شخصیش بیان میکنه میشه ملاک یک مضوع ؟ منطق جالبی دارین شما دوستان .

مشخصا کراس پلی در کنسول ها خوبه شکی درش نیست من بین کنسول ها هیچ مشکلی ندارم باهاش اما وقتی بحث PC میاد وسط مخالف میشم چرا چون هم بالانس بازی بهم میزنه هم چیتر زیاد داره PC مشخصا گند میزنن به تجربه بازی پس مخالفم حالا سونی پرست هستم ؟ اگه بله که واقعا به سونی پرست بودم افتخار میکنم میدونی چرا چون حداقل با خودم و بقیه روراست هستم و مثل دوستان نیستم که مثل افتاب پرست رنگ عوض کنم یک نظر بدم بعدم بیام جای دیگه نظرم عوض کنم مثل شما دوستان خدا رو شکر بازیسنتر پست هاش نگه میداره میتونین برین تاپیک های قدیمی بخونین که چطور از کارهای مختلف چرت و پرت دوستان دفاع میکردن اما من از حرکت سونی دفاع نکردم فقط مخالف یک جنبه از بحث کراس پلی هستم خیلی راحت قبلا هم نظرم گفتم اینجا هم گفتم .
شما از کجا میدونی من نسل قبل اینجا نبودم؟ شما چندتا از پست های منو خوندی که فهمیدی آفتاب پرست هستم و رنگ عوض میکنم؟
از کجا فهمیدی XBOX فن هستم. من تو عمرم کنسولی از مایکروسافت نداشتم. در عوض هر چهار تا کنسول سونی رو خریدم. الانم PS3 و PS4 دارم. منتها فن بی تعصب نیستم. اینقدر همه چیز رو تک بعدی نبینید.

In video games, cross-platform play, or cross-play, is a term used to describe the ability of a video game with an online gaming component that allows players using different video game hardware to play with each other simultaneously. It is commonly applied to the ability for players using a game on a specific video game console to play alongside a player on a different hardware platform such as another console or a computer.

معنی کراس پلی این هستش حالا من اشتباه میکنم یا شما ؟ تعریف من اشتباه ؟ simultaneously در آخر یعنی به صورت هم زمان بدون محدودیت .

من به این فقط یک اجازه بازی محدود میگم نه کراس پلی مشخصا . چون تعریف دقیق اینکه وقتی برای مثال من BF گرفتم روی PS4 بتونم با همون سرچی که انجام میدم بتونم با هم کسایی که روی PS4 هستن بازی کنم هم با X1 و همه کسای که این بازی خریداری کردن به این میگن کراس پلی حالا به من حق انتخاب میدن انتخاب کنم کیا باشن کی نباشه جزو بازی هستش اما اینکه حق انتخاب بده شما سرور عوض کنی این یک حق انتخاب سرور برای شماست که شما سرور های PS4 فدا میکنی که روی سرور PC بازی کنی .

این بحث هم الکی داره کش میاد این آخرین پست من بود راجب این موضوع اگه درک این موضوع سخته ببخشید دیگه نمیدونم چطور باید این موضوع توضیح بدم .
درک فقط اونجاش که قید "بدون محدودیت" رو به simultaneously اضافه کردی ! :))

• Like
Reactions: XsmokeX
شما از کجا میدونی من نسل قبل اینجا نبودم؟ شما چندتا از پست های منو خوندی که فهمیدی آفتاب پرست هستم و رنگ عوض میکنم؟
از کجا فهمیدی XBOX فن هستم. من تو عمرم کنسولی از مایکروسافت نداشتم. در عوض هر چهار تا کنسول سونی رو خریدم. الانم PS3 و PS4 دارم. منتها فن بی تعصب نیستم. اینقدر همه چیز رو تک بعدی نبینید.
:|:|:|:|:|
خیلی سخته نیست درکش تو تاپیکی که هیچ کس از کار سونی که بلاک کردن ID دفاع نکرده و ما صحبتمون سر اینکه آیا اصلا کراس پلی به معنی واقعی داریم یا نه یا اینکه نظر ملت اینکه این کراس پلی باید محدود بین کنسول ها باشه و PC ارتباط نداشته باشه .
شما بیای جمله با این شروع کنی :سونی پرستان این ویدئو رو ببینن جالبه.
فکر نمیکنم ادم فنی نباشی حالا هرچقدر هم که خودت دوست داری به خودت بگی من فن نیستم من یک نفر نمیتونم قبول کنم کسی که بخواد نظر بده خیلی راحت نظرش میده بدون اینکه به بقیه حمله کنه که بقیه سونی پرست هستن چون نظر مخالف شما دارن .
میتونی به کارت ادامه بدی دوست عزیز موفق باشی .

درک فقط اونجاش که قید "بدون محدودیت" رو به simultaneously اضافه کردی ! :))

شما در تعریف موجود ایجاد محدودیت وجود یک رابط میبینی ؟ میبینی که گفته باشه که شما سرور عوض کنی کراس پلی هستش ؟ simultaneously یعنی چی ؟ یعنی به صورت هم زمان آیا شما احساس میکنی چیزی که داری میگیری کراس پلی با توجه به تعریف ؟
من حرفی دیگه ندارم موفق باشی .:|
سرور عوض کنی چیه :)) چرا انقدر خودتو اذیت میکنی ؟! یه تعریف خیلی سادست !
بی خیال دوست عزیز معنی کراس پلی این هستش :
حالا شما به این حالت موجود میگی کراس پلی بحث نمیمونه شما نظرت اینکه داری کراس پلی میگیری خوب موفق باشید .
درست احساس میکنم دارم یک حلفه for اجرا میکنم که یک چیزی توضیح میدم مشخصا وضعیت مشخصه دوباره ریست میشه و خروجی دوباره بر میگرده اول خط دوباره توضیح میدی که چی داری میگیری الان و واقعا باید چی بگیری که بشه اون اما تا به خط آخر میرسیم که طرف درک کنه موضوع دوباره دوستان ریست میشن انگار احتمال زیاد در تشریح کدم یک اشتباه دارم یا اینکه کامپیوتری که دارم کد روش دستور اجرا میکنم مشکل سخت افزاری داره فکر کنم مورد دوم درست باشه .:-":-":-"

آخرین ویرایش:
شما در تعریف موجود محدودیت میبینی ؟ میبینی که گفته باشه که شما سرور عوض کنی کراس پلی هستش ؟
من حرفی دیگه ندارم موفق باشی .:|

سرور عوض کنی چیه :)) چرا انقدر خودتو اذیت میکنی ؟! یه تعریف خیلی سادست !

هه خوبه بیاین شوتر هارو کراس کنین ما بیوفتیم بجون این پلیر های کنسول شکارشون کنیم:))
همه اینایی که الان کراس پلی کراس پلی میکنن دو دست بتلو و کود با pc بزنن خود به خود دکمه exit رو میزنن
ولی برا فوتبال و ریسینگ و بازی های کو اپ قابلیت خوبیه انصافا

چنان بعضی ها میگن سونی فن ها فلان و فلانی ها ما رو یاد فلانی و فلانی میندازه فکر میکنن ملت یادشون رفته دفاع کردن از همیشه آنلاین بودن و وجود کینکت اجباری (انقلابی که صنعت بازی دگرگون کرد :|) و تعویض نکردن بازی و دفاع از نداشتن کراس پلی نسل پیش (الان شده موضوع مهم و اجباری و تیکه تیکه کردن کامیونیتی گیم توسط سونی هر چند خودم موافق کراس پلی در کنسول ها هستم اما نسل پیش شما کجا بودین ) و دفاع از آرمان های بازی های داستانی مرده (یک دفعه بعد دیدن GOW و ... یادشون افتاده باید بازی داستانی بسازن حالا رفته استدیو خریده که بازی بسازه درست هم همین بوده اما دفاع شما از اون حرف ها زمان خودش جوک بود8-}) همین چند وقته و دفاع از اجرای AI بر روی سرور و ... که بتونه کنسول که ضعیف تر بود قویتر از PS4 اولیه کنه که همه موجود بهتره اول یک سوزن به خودتون بزنین یک جواردوز به بقیه بعد جوک بگین .

آخرین ویرایش:
چنان بعضی ها میگن سونی فن ها فلان و فلانی ها ما رو یاد فلانی و فلانی میندازه فکر میکنن ملت یادشون رفته دفاع کردن از همیشه آنلاین بودن و وجود کینکت اجباری (انقلابی که صنعت بازی دگرگون کرد :|) و تعویض نکردن بازی و دفاع از نداشتن کراس پلی نسل پیش (الان شده موضوع مهم و اجباری و تیکه تیکه کردن کامیونیتی گیم توسط سونی هر چند خودم موافق کراس پلی در کنسول ها هستم اما نسل پیش شما کجا بودین ) و دفاع از آرمان های بازی های داستانی مرده (یک دفعه بعد دیدن GOW و ... یادشون افتاده باید بازی داستانی بسازن حالا رفته استدیو خریده که بازی بسازه درست هم همین بوده اما دفاع شما از اون حرف ها زمان خودش جوک بود8-}) همین چند وقته و دفاع از اجرای AI بر روی سرور و ... که بتونه کنسول که ضعیف تر بود قویتر از PS4 اولیه کنه که همه موجود بهتره اول یک سوزن به خودتون بزنین یک جواردوز به بقیه بعد جوک بگین .
سلام :D
خیلی شلوغش کردین. هر کسی نظر خودشو داره. شما به زور می خوای القا کنی کسی کراس پلی نمیخواد و این رو به اکثریت کامیونیتی PSN تعمیم میدی (اگر اینطور نیست چرا به سادگی قبول نمیکنید که خیلی ها خواهان این قابلیت هستند و حق دارند بهش برسند و به سونی اعتراض کنند؟). خب مسلما حرف شما تا حدودی درسته و خیلی ها از جمله خودم کوچکترین اهمیتی به این مسائل حاشیه ای در گیمینگ نمیدند. اما از طرف دیگر به هیچ عنوان نمیشه این موضوع رو به کل کامیونیتی تعمیم داد. شاید برای من حاشیه باشه اما فکر کنم قشر انلاین باز به این مسئله اهمیت میده خب طبیعیه بخوان با دوستانشون رو پلتفرم های دیگه هم بازی کنند.

این مسائل چیت و فلان و بهمان که صفحه قبل اشاره کردید هم به نظرم برای جلوگیری از کراس پلی کافی نیستند. خب هیچ سیستمی از اول کامل و بدون نقص نبوده (اگر فرضا انتقاد شما درست باشه). در واقع اگر قرار باشه به دلیل وجود نقص یک سیستم کاملا برچیده بشه که هنوز تو قرن 18/19 گیر کرده بودیم. باید اجرا بشه مشکلات دیده بشه تا به مرور زمان پیشرفت کنه و ایرادی باقی نمونه.
جدای از همه این حرف ها. من فکر میکنم قابلیت هایی مثل کراس پلی اجتناب ناپذیر هستند. خصوصا در دورانی که ما زندگی میکنیم و همه چیز به سمت یکپارچه شدن پیش میره بارزترینش هم سرویس های سرگرمی انلاین. ملت پیشبینی میکنند روزی میرسه که رو هر دیوایسی میشه از سرویس های گیمینگ مختلف استفاده کرد(LIVE/PSN/ETC) کراس پلی که چیزی نیست :D

پ ن : متاسفانه شما خواسته یا ناخواسته تفکر و بینش خودتون را به همه تعمیم میدید(مانند بعضی از کسانی که باهاتون بحث میکنند) یا اگر هم این کار رو نمیکنید یک دژ دفاعی برای نظر خودتون میسازید و به هیچ عنوان هم با نظرات دیگران و خواسته هاشون تعامل برقرار نمیکنید. خب به گمان من این یک مسئله شخصی محسوب میشه و شما میتوانید هرگونه که دوست دارید فکر کنید و نظر بدید. اما یک ساید افکت این وسط به وجود میاد که "سونی فن" تبدیل به یک سوژه میشه چون شما بیش از حد دفاع می کنید. یک نگاه به پست های همین تاپیک بندازید. پافشاری شما رو نظرتون و دفاع همه جانبه از این سیاست سونی باعث میشه این وسط سونی فن انگ فولان و بهمان بخوره و حقیقتا به بعضی از دوستان حق میدم که در مقابل شما گارد بگیرند. البته همه میدونند که این موضوع مختص به سونی فن ها نیست و تو همین سایت سوژه PC/Xbox گیمر به وفور پیدا میشه کافیه بدون جانبداری به پست های تمام اعضا دقت بشه.. اما در نهایت. این وسط سونی فن ها ضرر میکنند افرادی مثل من. چون واقعا بدم میاد وقتی سونی فن سوژه میشه. اونم گاهی از طرف کسانی که شاید ندانند اما خودشون سال هاست سوژه هستند.

موفق باشیم.

سلام :D
خیلی شلوغش کردین. هر کسی نظر خودشو داره. شما به زور می خوای القا کنی کسی کراس پلی نمیخواد و این رو به اکثریت کامیونیتی PSN تعمیم میدی (اگر اینطور نیست چرا به سادگی قبول نمیکنید که خیلی ها خواهان این قابلیت هستند و حق دارند بهش برسند و به سونی اعتراض کنند؟). خب مسلما حرف شما تا حدودی درسته و خیلی ها از جمله خودم کوچکترین اهمیتی به این مسائل حاشیه ای در گیمینگ نمیدند. اما از طرف دیگر به هیچ عنوان نمیشه این موضوع رو به کل کامیونیتی تعمیم داد. شاید برای من حاشیه باشه اما فکر کنم قشر انلاین باز به این مسئله اهمیت میده خب طبیعیه بخوان با دوستانشون رو پلتفرم های دیگه هم بازی کنند.

این مسائل چیت و فلان و بهمان که صفحه قبل اشاره کردید هم به نظرم برای جلوگیری از کراس پلی کافی نیستند. خب هیچ سیستمی از اول کامل و بدون نقص نبوده (اگر فرضا انتقاد شما درست باشه). در واقع اگر قرار باشه به دلیل وجود نقص یک سیستم کاملا برچیده بشه که هنوز تو قرن 18/19 گیر کرده بودیم. باید اجرا بشه مشکلات دیده بشه تا به مرور زمان پیشرفت کنه و ایرادی باقی نمونه.
جدای از همه این حرف ها. من فکر میکنم قابلیت هایی مثل کراس پلی اجتناب ناپذیر هستند. خصوصا در دورانی که ما زندگی میکنیم و همه چیز به سمت یکپارچه شدن پیش میره بارزترینش هم سرویس های سرگرمی انلاین. ملت پیشبینی میکنند روزی میرسه که رو هر دیوایسی میشه از سرویس های گیمینگ مختلف استفاده کرد(LIVE/PSN/ETC) کراس پلی که چیزی نیست :D

پ ن : متاسفانه شما خواسته یا ناخواسته تفکر و بینش خودتون را به همه تعمیم میدید(مانند بعضی از کسانی که باهاتون بحث میکنند) یا اگر هم این کار رو نمیکنید یک دژ دفاعی برای نظر خودتون میسازید و به هیچ عنوان هم با نظرات دیگران و خواسته هاشون تعامل برقرار نمیکنید. خب به گمان من این یک مسئله شخصی محسوب میشه و شما میتوانید هرگونه که دوست دارید فکر کنید و نظر بدید. اما یک ساید افکت این وسط به وجود میاد که "سونی فن" تبدیل به یک سوژه میشه چون شما بیش از حد دفاع می کنید. یک نگاه به پست های همین تاپیک بندازید. پافشاری شما رو نظرتون و دفاع همه جانبه از این سیاست سونی باعث میشه این وسط سونی فن انگ فولان و بهمان بخوره و حقیقتا به بعضی از دوستان حق میدم که در مقابل شما گارد بگیرند. البته همه میدونند که این موضوع مختص به سونی فن ها نیست و تو همین سایت سوژه PC/Xbox گیمر به وفور پیدا میشه کافیه بدون جانبداری به پست های تمام اعضا دقت بشه.. اما در نهایت. این وسط سونی فن ها ضرر میکنند افرادی مثل من. چون واقعا بدم میاد وقتی سونی فن سوژه میشه. اونم گاهی از طرف کسانی که شاید ندانند اما خودشون سال هاست سوژه هستند.

موفق باشیم.

حرف شما تا حدودی درسته اما آیا فرم برای این نیست که شما نظر خودتوند بدین ؟ چون یک عده فکر میکنن با دست به یکی کردن و پست های سوژه وار طرف سوژه میکنن و میخندن برای من این سروژه شدن نیست این حماقت و بچگی اون افراد هستش و اگه قرار باشه که وقتی یکی یک جوکی میگه همه از ترس اینکه قرار باشه چند نفری مثل بچه ها اینجا پست های خوش مزه بده که آیا کسی میمونه که حقیقت یک موضوع بگه که کسی که میاد فرم که شاید یک موضوع اصلا اطلاعی نداشته و برای اولین بار با یک مضوع برخورد میکنه پس فردا دوباره همین افراد میشن ملاک صحبت تا به هر تاپیکی میرسی همین حرف ها رو برای بقه تکرار میکنه با اعتماد به نفس بالا.

من مخالف کراس پلی نیستم پست های قبلیم هم هستش اره با PC نظرم مخالف انم دلایلش گفتی اما آیا وقتی یک نفر پست نقل قول میکنه از زمین میپره زیرزمین و صروت مسئله پاک میکنه که فکر کنه خیلی کول هستش نباید جوابش داد ؟ در هیچ کدام از پست های بعدی هیچ صحبتی از این موضوع نبود بلکه اینکه بعضی ها درک این مضوع ندارن که کراس پلی چیزی که الان داره در بیشتر بازی ها انجام میشه نیست ناقصه درست اما چیزی نیست که باید باشه این اگه دفاع از سونی واقعا خنده داره چون شرکت های که ادعا انجام این کارو دارن هم درست انجامش نمیدن.

من نظرم به هیچ کسی تعمیم ندادم روی نظرم پافشاری هم نکردم تنها کاری که کردم شرح نظرم به صورتی بود که نفر بعدی که پست میخونه و از این موضوع اطلاعی نداره مضوع درک کنه وگرنه کسی که مشخصا به قول شما سوژه هستش و تمام عمرم در تاپیک های مختلف سوژه خنده بوده که نمیشه قانع کرد اگه فکر میکنین من برای قانع کردن طرف مقابل پست دادم سخت در اشتباه هستی.

چرا نظرات بقیه برام مهم نباشه چند صفحه قبل گفتم در صورتی که بازی خلاف نظرم داشته باشه نمیخرم خیلی راحت من خیلی راحت با PC انلاین هم بازی میکنم اما چی وقتی با PC بازی میکنم با موس و کیبورد بازی میکنم نمیام با دسته برم با طرف مقابل که موس و کیبورد داره بازی کنم که دهنم سرویس بشه که مشخصا برتری خاص خودش داره موس و کیبورد نسبت به دسته اگه درک این موضوع سخته دیگه من نمیدونم بلانس از بین رفته بازی چه معنی داره تازه بماند که وجود چیت بر روی PC 100 برابر بیشتر از کنسول هستش اگه به بردن و برتری این جوری هستش و شما مشکلی نداری خوب کلا من انلاین نمیزنم روی کنسول با همون PC ام بازی میکنم و بازی انحصاری روی کنسول بازی میکنم که نیازی به این نداشته باشه که طرف مقابل نسبت به من در بازی برتری این جوری داشته باشه نمیدونم کجای این موضوع دفاع از سونی هستش یا ربط به سونی داره چون طرف مقابل میخواد اینجوری نشون بده که من دارم دفاع از حماقت سونی میکنم که گرفته ID بن کرده دلیل بر این نیست که من درام این کارو میکنم.

• Like
Reactions: jhoobin
آدم یاد طرفدارای دست راستی مملکت خودمون میوفته این نظرات سونی‌فنا رو میخونه در دفاع این کراس‌پلی.:D همون قضیه حجاب مصونیت است نه محدودیت و ایناس قشنگ.:D
اره دقیقا منم یاد اون مسئله میوفتم که برای د مردم روشن فکر میشیم برای خانواده خودمون رگ گردنمون میزنه بیرون ! :-j انکار این واکنش ها فقط به اون موضوع محدود نمیشه بین ماها:^o

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or