«Todd Howard» : سونی تمایلی برای همکاری در اجرای کراس پلتفرم ندارد

Outer Heaven

کاربر سایت
«Fallout76» اولین عنوان این سری است که بازیکنان میتوانند تمامی بازی ر به صورت آنلاین تجربه کنند.با توجه به رونق گرفتن قابلیت کراس پلتفرم با عرضه ی دو عنوان «Fortnite» و «Rocket League» بسیاری از طرفداران نیز منتظر پشتیبانی «Fallout76» از این قابلیت بودند.

xp44_survive-together-xbox-sony.jpg

در طی مصاحبه ای با وبسایت آلمانی Gamestar , تاد هاوارد اعلام کرد که متاسفانه به دلیل محدودیت های ابلاغ شده از طرف سونی , این قابلیت در «Fallout76» حضور نخواهد داشت. قبلا نیز تعدادی از شرکت ها از این تصمیم سونی ابراز نارضایتی کرده بودند. سازنده «Rocket League» چندی پیش اعلام کرد که تمامی زیرساخت های لازم برای اجرای کراس پلتفرم را داشته و فقط منتظر چراغ سبز سونی هستند.شرکت «Epic Games» نیز این قابلیت را برای کنسول «Playstation4» محدود کرده و دارندگان این کنسول فقط با پلتفرم «PC» میتوانند مشغول به بازی شوند. چندی پیش نیز شرکت سونی اکانت «Epic Games» کسانی که فقط یکبار بر روی «Playstation4» استفاده شده بود را محدود کرده و تعداد زیادی از بازیکنان امکان استفاده از اکانت خود بر روی کنسول دیگری نبودند. چندی پیش «Shawn layden» اعلام کرد که سونی در حال بررسی این موضوع بوده و به زودی اطلاعات بیشتری را منتشر خواهند کرد.

Read the whole post here.

جالبیش اینه همون کسایی به کراس پلی سونی حمله میکنن که حتی از لاک کردن دیسک دسته دوم مایکروسافتم حمایت میکردن ! کراس پلی جای خودش! خدا وکیلی با دوری(در جستجویی نمو) طرف نیستید !

........

اگه بخوایم واقع بینانه حساب کنیم اکثر این چیزا مال فرومرا و فعالای مجازی گمینگه ! وگرنه در خوشبینانه ترین حالت ۵۰-۶۰ درصد گیمرا اصلا براشون این چیزا مهم نیست حتی اطلاعات درستیم ازشون ندارن ! یه بیست سی درصد هم براشون فرقی نمیکنه باشه یا نه ! شاید یه ده پونزده درصدی خیلی خواهان این مسائل باشن که از غذا همشونم یه ۳۰۰ تا فرند دارن کهps4 خریدن و محروم شدن از بازی کردن با دوستاشون !( حالا بماند اون بخشی که کلا مخالفن با کراس پلی )!

این قضیه کراس پلیم شده عین اون ممنوعیت مسافرت که یارو پاسپورتم نداشت ! ولی میومد پست میداد که به خاطر این قضیه نمیتونم دیگه پدر مادرم رو ببینم!

ده درصد هفتاد میلیون کاربر ماهانه ماینکرفت میشه 7 میلیون نفر
ده درصد 125 میلیون کاربر فورتنایت میشه 12.5 میلیون نفر
ده درصد چهل میلیون کاربر RB6 میشه 4 میلیون نفر
ده درصد چهل میلیون کاربر اورواچ میشه 4 میلیون نفر
و....

جامعه بسیار کوچیکی هستند (البته به استناد همین درصد بندی شما :D)

در Era پرسیدن اگه سونی سیاستش در زمینه کراس پلی رو تغییر نده شما کنسول دیگه ای می خرید یا نه که می بینید خیلی ها گفتن اصلا این قضیه برامون مهم نیست!
PS4 owners: if Sony don't change, will you change? (cross platform) [Poll added]
حالا هی بیاید بگید الان 80 درصد گیمرا فقط به کراس پلی اهمیت میدن!:|

ده درصد هفتاد میلیون کاربر ماهانه ماینکرفت میشه 7 میلیون نفر
ده درصد 125 میلیون کاربر فورتنایت میشه 12.5 میلیون نفر
ده درصد چهل میلیون کاربر RB6 میشه 4 میلیون نفر
ده درصد چهل میلیون کاربر اورواچ میشه 4 میلیون نفر
و....

جامعه بسیار کوچیکی هستند (البته به استناد همین درصد بندی شما :D)
جالبه که ۱۱۵ میلیون نفر رو بیخیال میشیم میریم سر ۱۰ میلیون نفر ! فورتنایت رویps4 125 میلیون کاربر داره ! کشته منو براورد کردن شما؟! اگه سونی قراره به کسی پاسخگو باشه به کاربرای خودشه ! وگرنه شما ها که دارید به خوبی و خوشی با هم کراس پلی میزنید! :clap:=))

جالبه این امارای شخمی که در گذشته دوستان میدادن و میگفتن اکثر این جور چیزا مربوط میشه به فرومر ها ! کسی بود میپرید وسط بگه امار فلان و بمان ! این امار دادن منم کپی پیست همون دوستان بود ! بعنی از شکل و شمایل و شیوه امار برداری خودشونم شاکی میشن ؟؟؟!!

:Baby:

در Era پرسیدن اگه سونی سیاستش در زمینه کراس پلی رو تغییر نده شما کنسول دیگه ای می خرید یا نه که می بینید خیلی ها گفتن اصلا این قضیه برامون مهم نیست!

PS4 owners: if Sony don't change, will you change? (cross platform) [Poll added]

نه بابا کجا مهم نیست این جماعت نمیفهمن سونی داره چه جنایتی میکنه ! بالاخره یه عده ام بعد ۷ سال یه منفذ پیدا کردن تا یه ترولی بکنن و خوش باشن دور هم !

......
یعنی اگه خود سونی یک درصد احتمال میداد این موضوع وجهش رو تخریب میکنه ! قبل اینکه اصلا موضوع مطرح بشه به این وضعیت واکنش نشون میداد!

آخرین ویرایش:
با این منطق پس چون کلا سی درصد دارندگان کنسول ها سمت گاو و تلو و اینفیمس نمیرن پس در اون استودیو هارو هم تخته کنن بره دیگه.لست آف اس با اون فن بیسش رو دوتا کنسول کلا 17 میلیون فروخته تازه میگن ترکونده.من خودم اهل آنلاين نیستم(به غیر از گوئنت :)) ) ولی اگه یه روز بخوام برم سمتش هیچکس دور و ورم کنسول نداره چرا نباید شاکی باشم سر این قضیه؟هر چی بیشتر میگذره راه های ارتباطی بیشتری توی همه زمینه ها بوجود میاد اینکه مایکروسافت نسل قبل چی میگفته الان برای من اهمیتی نداره من به عنوان مصرف کننده میبینم کدوم شرکت برای حرفم ارزش بیشتری قائله؛حالا از سر احساس خطر و نیاز یا هرچی که هست به نظر مایکروسافت ارزش بیشتری قائل هست تو زمینه سرویس دهی
پ.ن این هیتر و ترول و این چیزا به من نچسبونید که سونی حتی بیاد مستقیما بهم فحش هم بده باز میرم گاو بعدی رو میخرم دی:

آقا کراس پلی باید رو همه ی پلتفرم ها آزاد باشه و فقط این بازی ساز باید باشه که تصمیم بگیره بازیش کراس پلی داشته باشه یا نه. کنسول ساز نباید محدود کننده باشه.
سونی هم این سیاستش غلطه. غلطه آقا. ما خودمون سونی رو دوست داریم. قبول کنید این سیاست سونی سیاست خوبی نیست و فقط و فقط چون الان در صدر جدول هستن از این مسخره بازی ها در میارن. دقیقا مثل گذشته ی مایکروسافت.

چه نظر سنجی بیخود و مسخره ای. حالا چون سونی اجازه کراس پلی نمیده، من تحریمش میکنم و دیگه کنسولش رو نمیخرم؟! تا حالا ندیده بودم گودرز و شقایق رو اینجوری به هم ربط بدن.
همونطور که دوستمون گفت، این انتخاب باید دست بازیساز باشه نه کنسول ساز. این یه حق انتخابیه که به بازیکن ها داده میشه برای نداشتن محدودیت بازی کردن با دوستان (حالا یه سری فکر میکنن کوه کندن میخواد). خود سازنده ها ناراضین از این محدودیتی که سونی ایجاد کرده و نمیتونن کامیونیتیشون رو یکپارچه کنن ولی اندیشمندان و کاردینال های بازیسنتر از این موضوع استقبال میکنن چون فکر میکنن باعث گناه و گمراهی بازیکنان میشه.

چه نظر سنجی بیخود و مسخره ای. حالا چون سونی اجازه کراس پلی نمیده، من تحریمش میکنم و دیگه کنسولش رو نمیخرم؟! تا حالا ندیده بودم گودرز و شقایق رو اینجوری به هم ربط بدن.
همونطور که دوستمون گفت، این انتخاب باید دست بازیساز باشه نه کنسول ساز. این یه حق انتخابیه که به بازیکن ها داده میشه برای نداشتن محدودیت بازی کردن با دوستان (حالا یه سری فکر میکنن کوه کندن میخواد). خود سازنده ها ناراضین از این محدودیتی که سونی ایجاد کرده و نمیتونن کامیونیتیشون رو یکپارچه کنن ولی اندیشمندان و کاردینال های بازیسنتر از این موضوع استقبال میکنن چون فکر میکنن باعث گناه و گمراهی بازیکنان میشه.
مهم نیست نظرسنجی چی پرسیده مهم اینه کاربرا گفتن ما اصلا این برامون مهم نیست چه برسه به اینکه بخوایم به فکر تحریم خرید باشیم!
بله تا فهمیدید کاربرا میگن برامون مهم نیست رفتید سراغ سازنده ها!
من از هیچی استقبال نکردم، من دارم میگم برعکس اظهارات شخیص شما، بیشتر کاربرا این قضیه اصلا براشون مهم نیست.
شعار سونی اینه: Best place to play مسلما نمیاد این Place رو با بقیه شیر کنه. سرور های شلوغ تر روی پلتفرم سونی از نظرش یک مزیته که نمیخواد از دست بده.
کمی هم از این حرکات بچگانه دست بردارید، تا یک چیزی میشه سریع جبهه ضد سونی میگیرید و اون چیز رو بهترین چیز و حرکت سونی رو بدترین میدونید. معلومه چند سال موفقیت سونی فشار بدی اورده!

مهم نیست نظرسنجی چی پرسیده مهم اینه کاربرا گفتن ما اصلا این برامون مهم نیست چه برسه به اینکه بخوایم به فکر تحریم خرید باشیم!
من از هیچی استقبال نکردم، من دارم میگم برعکس اظهارات شخیص شما، بیشتر کاربرا این قضیه اصلا براشون مهم نیست.
شعار سونی اینه: Best place to play مسلما نمیاد این Place رو با بقیه شیر کنه. سرور های شلوغ تر روی پلتفرم سونی از نظرش یک مزیته که نمیخواد از دست بده.
کمی هم از این حرکات بچگانه دست بردارید، تا یک چیزی میشه سریع جبهه ضد سونی میگیرید و اون چیز رو بهترین چیز و حرکت سونی رو بدترین میدونید. معلومه چند سال موفقیت سونی فشار بدی اورده!
مسلما کسی نمیاد تعداد زیادی انحصاری خوب را به خاطر قابلیت cross play ول بکنه،ولی حرکت سونی هم یک نوع زور گویی است،مثل nvidia که الان بازار دستش است و هر غلطی بخواد می کنه،تقصیر هم از طرف مایکروسافته که گذاشت سونی اینطور بازار رو به دست بگیره
در ضمن کاربران نگفتند برامون مهم نیست،نظر سنجی درباره این اگر سونی تغییر نکنه،شما تغییر می کنید؟
این میزان ارجعیت cross play را به بقیه مزایا PS نشون می ده،خیلی ها ممکنه cross play براشون مهم باشه ولی چون نمی خوان انحصاری ها رو از دست بدند،با کنسول می مونند

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
لول.
بقیه پست های ملت رو توی همون تاپیک رو هم خوندی یا فقط اون قسمتی که به نفعتون بود رو آوردی اینجا که بگی آره ما درست میگیم و شما غلط؟
نصف همون ملت به صراحت گفتن تصمیم سونی شخمیه و شتی بیش نیست ولی اینکه کراس پلی داشته باشه یا نه برای اینکه وادارشون کنه به خاطرش برن سراغ یه کنسول دیگه، خیلی اهمیتی نداره. این خیلی فرق میکنه تا اینکه همشون بگن براشون مهم نیست و به خاطرش هیچوقت نمیرن سراغ پلتفرم های دیگه چون اگه چشماتون رو هم باز کنید (که البته نمیکنید) تقریبا 1000 نفر هم حاضرن به خاطر این قابلیت حتی پلتفرمشون رو هم عوض کنن. خلاصه اینکه نظر سنجی یه چیز دیگه ای پرسیده و این چیزی که شما میخوای باهاش ثابت کنی در نتیجه اون جنسی هست که مصرفش باعث ایجاد توهم شده.

مزیت سرورهای شلوغ تر رو از دست بده؟:)) میفهمی چی مینویسی یا فقط بلدی تایپ کنی؟ سرورها و کامیونیتی اون بازی که مال سازنده هست یکپارچه میشه و دیگه من و تو و سونی نداره و به ناگه کسی که روی PS هست، تبدیل به X نمیشه و سونی ضرر نمیکنه . به طبعش از سود شما که سهام دار سونی هستی، چیزی کم نمیشه و ملت همچنان کنسولت رو میخرن چه این قابلیت رو بزاری و چه نزاری. الانم اگر دقت کنی توی فورتنایت این سونی هست که بازی رو باخته و دارندگان اکس باکس و سوییچ و پی سی با سرورهای شلوغ تر از بازی لذت میبرن و به چپشون هم نیست که سونی Best Place To Play هست یا نه:-j

خط آخرت هم به مثابه حرف یه بچه 3 ساله که فکر میکنه فقط خودش یه اسباب بازی رو داره و جنگ با دشمن فرضی راه انداخته و فکر میکنه اون دشمن اسلحه هم داره. چشاتون رو باز کنید میبینید منم شوربختانه اون اسباب بازی رو دارم و متاسفانه از همه بازی ها لذت میبرم و به دنبالش، موفقیتش بهم فشار نمیاره چون این بچه بازی های لوس و مسخره مختص شما تک پلتفرمی های تک محصولیه که فکر میکنین جهان گرد شما میگرده. پس ضمن اینکه هدف گیریتون اشتباه بود و تیرتون خطا رفت، در واقع به شما و دوستان فشار اومده و فکر میکنین سونی با اضافه کردن این قابلیت ساده، بازی رو میبازه.

حتما دقت کردی دوست من که این 25% رو به کل دارندگان PS4 تعمیم بدیم میشه 20 میلیون نفر، بیست میلیون نفری که سالانه اشتراک پلاس میخرند و ...
(هرچند این نظرسنجی با جامعه اماری 3000 نفری ملاک خوبی نیست)

در کل سعی نکنید با درصدهای کم این خواسته کاربرها رو کوچیک جلوه بدید، چون همین 10، 20% ها یک جامعه حداقل ده میلیونی رو به وجود اوردند

سونی پرستان این ویدئو رو ببینن جالبه. البته به همه پیشنهاد میکنم. حرفای جالبی راجع به این قضیه توش میزنه
mtbu.gif

یعنی خیلی خوب بود پستت.

این نظر شخصی اون شخص درست مثل من یا شما که نظر شخصی میدیم موافق یا مخالف یک موضوع آخرش هم شرکت ها تصمیم میگرن چیکار کنن .

من مخالف کراس پلی بین کنسول ها و PC هستم خیلی راحت از اول هم گفتم نمیدونم سونی پرست میشم چون ماکروسافت دوست داره هارمونی بین PC و کنسول برقرار کنه ؟ مشخصا افرادی مثل شما فقط به واسته اینکه شرکت مقابل سونی هستش و الان این رفتار انجام میدین همین سونی نسل پیش قبول کرده بود که با ماکروسافت کراس پلی داشته باشه اما چی ماکروسافت قبول نکرد نسل پیش شماها کجا بودین ؟ خوب مشخصا هر عملی یک عکس العمل داره.

این شخص کی هستش ؟ یک نفر عادی چیکارست ویدیو میزاره که پول در بیاره چطور پول در میاره با ارائه ویدیو هرچقدر کلیک خورش بیشتر باشه و ساپورت بیشتر داشته باشه و تیتر کیلیک خور بیشتر داشته باشه بیشتر پول میگره .

این که این نظر شخصی اون طرف هستش و داره نظرش میگه که موافق شماست دلیل بر این نیست که بقیه اشتباه کنن سونی پرستان ؟ شما چی هستی ؟ ماکروسافت یا PC پرست ؟ خوب میتونی یک PS4 بخری با بقیه بازی کنی اوه شما چسبیدین به XB یا PC خودتون. من یادم نمیاد به کنسول خاصی چسبیده باشم از وقتی یادم میاد همه کنسول ها رو داشتم الان هم PC دارم برای بعضی بازی هام و هم کنسول فقط این نسل XB نخریدم دیگه مشخصه چرا .

اینکه یکی مخالف یک موضوع باشه ربط به سونی پرست بودن داره ؟ منطق جالبی بود .

من یک موضوعی متوجه نیمیشم نظر سنجی در resetera مسخره هستش و ... از نظر دوستان اما نظر یک استریمر که نظر شخصیش بیان میکنه میشه ملاک یک مضوع ؟ منطق جالبی دارین شما دوستان .

مشخصا کراس پلی در کنسول ها خوبه شکی درش نیست من بین کنسول ها هیچ مشکلی ندارم باهاش اما وقتی بحث PC میاد وسط مخالف میشم چرا چون هم بالانس بازی بهم میزنه هم چیتر زیاد داره PC مشخصا گند میزنن به تجربه بازی پس مخالفم حالا سونی پرست هستم ؟ اگه بله که واقعا به سونی پرست بودم افتخار میکنم میدونی چرا چون حداقل با خودم و بقیه روراست هستم و مثل دوستان نیستم که مثل افتاب پرست رنگ عوض کنم یک نظر بدم بعدم بیام جای دیگه نظرم عوض کنم مثل شما دوستان خدا رو شکر بازیسنتر پست هاش نگه میداره میتونین برین تاپیک های قدیمی بخونین که چطور از کارهای مختلف چرت و پرت دوستان دفاع میکردن اما من از حرکت سونی دفاع نکردم فقط مخالف یک جنبه از بحث کراس پلی هستم خیلی راحت قبلا هم نظرم گفتم اینجا هم گفتم .

mtbu.gif

یعنی خیلی خوب بود پستت.

این نظر شخصی اون شخص درست مثل من یا شما که نظر شخصی میدیم موافق یا مخالف یک موضوع آخرش هم شرکت ها تصمیم میگرن چیکار کنن .

من مخالف کراس پلی بین کنسول ها و PC هستم خیلی راحت از اول هم گفتم نمیدونم سونی پرست میشم چون ماکروسافت دوست داره هارمونی بین PC و کنسول برقرار کنه ؟ مشخصا افرادی مثل شما فقط به واسته اینکه شرکت مقابل سونی هستش و الان این رفتار انجام میدین همین سونی نسل پیش قبول کرده بود که با ماکروسافت کراس پلی داشته باشه اما چی ماکروسافت قبول نکرد نسل پیش شماها کجا بودین ؟ خوب مشخصا هر عملی یک عکس العمل داره.

این شخص کی هستش ؟ یک نفر عادی چیکارست ویدیو میزاره که پول در بیاره چطور پول در میاره با ارائه ویدیو هرچقدر کلیک خورش بیشتر باشه و ساپورت بیشتر داشته باشه و تیتر کیلیک خور بیشتر داشته باشه بیشتر پول میگره .

این که این نظر شخصی اون طرف هستش و داره نظرش میگه که موافق شماست دلیل بر این نیست که بقیه اشتباه کنن سونی پرستان ؟ شما چی هستی ؟ ماکروسافت یا PC پرست ؟ خوب میتونی یک PS4 بخری با بقیه بازی کنی اوه شما چسبیدین به XB یا PC خودتون. من یادم نمیاد به کنسول خاصی چسبیده باشم از وقتی یادم میاد همه کنسول ها رو داشتم الان هم PC دارم برای بعضی بازی هام و هم کنسول فقط این نسل XB نخریدم دیگه مشخصه چرا .

اینکه یکی مخالف یک موضوع باشه ربط به سونی پرست بودن داره ؟ منطق جالبی بود .

من یک موضوعی متوجه نیمیشم نظر سنجی در resetera مسخره هستش و ... از نظر دوستان اما نظر یک استریمر که نظر شخصیش بیان میکنه میشه ملاک یک مضوع ؟ منطق جالبی دارین شما دوستان .

مشخصا کراس پلی در کنسول ها خوبه شکی درش نیست من بین کنسول ها هیچ مشکلی ندارم باهاش اما وقتی بحث PC میاد وسط مخالف میشم چرا چون هم بالانس بازی بهم میزنه هم چیتر زیاد داره PC مشخصا گند میزنن به تجربه بازی پس مخالفم حالا سونی پرست هستم ؟ اگه بله که واقعا به سونی پرست بودم افتخار میکنم میدونی چرا چون حداقل با خودم و بقیه روراست هستم و مثل دوستان نیستم که مثل افتاب پرست رنگ عوض کنم یک نظر بدم بعدم بیام جای دیگه نظرم عوض کنم مثل شما دوستان خدا رو شکر بازیسنتر پست هاش نگه میداره میتونین برین تاپیک های قدیمی بخونین که چطور از کارهای مختلف چرت و پرت دوستان دفاع میکردن اما من از حرکت سونی دفاع نکردم فقط مخالف یک جنبه از بحث کراس پلی هستم خیلی راحت قبلا هم نظرم گفتم اینجا هم گفتم .
برادر PS4 با PC و موبایل کراس پلی داره با کنسول نداره !

برادر PS4 با PC و موبایل کراس پلی داره با کنسول نداره !
نداره دوست عزیز نداره چرا شما متوجه این موضوع نمیشن ؟
شما با این میگین کراس پلی ؟ ==

من روی PS4 هستم .

دوستم روی PC خوب درسته ؟

من آیدی دوستم دارم درسته ؟

دوستم هم آیدی من داره خوب ؟

حالا سرور من روی PS4 با سرور PC فرق میکنه این خود Epic 1000 بار اعلام کرده .

خوب حالا من و دوستم میریم داخل یگ پارتی جوین هم میشیم .

وقتی سرچ میزنیم من از سرور PS4 به سرور PC انتقال داده میشم .

من دیگه با هیچ کسی روی سرور PS4 ارتباط ندارم چون میخوام با دوستم بازی کنم به جاش با همه روی PC بازی میکنم .

این اتفاق آیا برای بقیه که دارن روی PS4 بازی میکنن و دوستشون از PC نیست میفته ؟ جواب خیر خیلی راحت به این نمیگن کراس پلی زمانی بهش میگن کراس پلی که همه با هم باشیم یعنی سرور های PS4+ PC یکی باشه .

زمانی بهش میگن کراس پلی که موقع سرچ من با تمام PC بازها و PS4 بازها سر هم بتونیم با هم بازی کنیم .

این حالت الان فقط یک جوین سرور ساده هستش .

• Like
Reactions: gamer1998y

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or