«Todd Howard» : سونی تمایلی برای همکاری در اجرای کراس پلتفرم ندارد

Outer Heaven

کاربر سایت
«Fallout76» اولین عنوان این سری است که بازیکنان میتوانند تمامی بازی ر به صورت آنلاین تجربه کنند.با توجه به رونق گرفتن قابلیت کراس پلتفرم با عرضه ی دو عنوان «Fortnite» و «Rocket League» بسیاری از طرفداران نیز منتظر پشتیبانی «Fallout76» از این قابلیت بودند.

xp44_survive-together-xbox-sony.jpg

در طی مصاحبه ای با وبسایت آلمانی Gamestar , تاد هاوارد اعلام کرد که متاسفانه به دلیل محدودیت های ابلاغ شده از طرف سونی , این قابلیت در «Fallout76» حضور نخواهد داشت. قبلا نیز تعدادی از شرکت ها از این تصمیم سونی ابراز نارضایتی کرده بودند. سازنده «Rocket League» چندی پیش اعلام کرد که تمامی زیرساخت های لازم برای اجرای کراس پلتفرم را داشته و فقط منتظر چراغ سبز سونی هستند.شرکت «Epic Games» نیز این قابلیت را برای کنسول «Playstation4» محدود کرده و دارندگان این کنسول فقط با پلتفرم «PC» میتوانند مشغول به بازی شوند. چندی پیش نیز شرکت سونی اکانت «Epic Games» کسانی که فقط یکبار بر روی «Playstation4» استفاده شده بود را محدود کرده و تعداد زیادی از بازیکنان امکان استفاده از اکانت خود بر روی کنسول دیگری نبودند. چندی پیش «Shawn layden» اعلام کرد که سونی در حال بررسی این موضوع بوده و به زودی اطلاعات بیشتری را منتشر خواهند کرد.

Read the whole post here.

بعضی از سیاست های سونی واقعا منزجر کنندست. همیشه تا حدودی از این سیاست های مسخره داشته سونی. امیدوارم مثل ابتدای نسل 7 با کله بخورن زمین تا فکر نکنن هر غلطی دلشون خواست میتونن بکنن.

حتما چیزی پشتش هست که ما نمیدونیم از کجا معلوم که ماکرو نخواد با استفاده از mixer اطلاعات رقیب بدست بیاره؟ حالا نینتندو فرق داشت...... مگه مریضن که کراس پلی نزارن

جالبه همین اتفاق نسل ۷ بر عکسش اتفاق افتاد هیچ کس اعتراض نکرد ناراحت نشد ! منزجر کننده نبود ! ولی حالا همه بیاین با هم بازی کنیم و دنیای بهتری بسازیم و به حق فلان و بمان با مغز بخوره زمین !
نسل پیش به اون صورت آنلاین همه گیر نشده بود. سبک آنلاین این نسل کاملا دچار تحول شده رو کنسول. طبیعیه که بیشتر به چشم بیاد

حالا چون 5-6 سال قبل مایکرو مخالف کراس پلتفرم بوده، دلیل نمیشه که بگیم الان سونی حق داره مخالفش باشه :D
حالا خود مخالفت با کراس پلتفرم هیچی و دلیل و ... داره ولی قفل کردن اکانت Epic games کاربر ها از مسخره ترین و کثیفترین حرکت هایی هست که توی تاریخ صنعت گیمینگ مشاهده شده :D با این واقعا نمیشه کنار اومد...
حتما چیزی پشتش هست که ما نمیدونیم از کجا معلوم که ماکرو نخواد با استفاده از mixer اطلاعات رقیب بدست بیاره؟ حالا نینتندو فرق داشت...... مگه مریضن که کراس پلی نزارن
تنها چیزی که پشتشه پول هست... سونی نمیخواد که یه کاربر بره پول و وقتش رو روی یک پلتفرم دیگه بزاره (عمدتا microtransaction ها) و بعد از چیزهایی که خریده روی پلتفرم سونی استفاده کنه.
حالا بگیم اگه مایکرو بخواد اطلاعات بدست بیاره :D، چیکار میخواد کنه با اطلاعات؟! :D

حالا چون 5-6 سال قبل مایکرو مخالف کراس پلتفرم بوده، دلیل نمیشه که بگیم الان سونی حق داره مخالفش باشه :D
حالا خود مخالفت با کراس پلتفرم هیچی و دلیل و ... داره ولی قفل کردن اکانت Epic games کاربر ها از مسخره ترین و کثیفترین حرکت هایی هست که توی تاریخ صنعت گیمینگ مشاهده شده :D با این واقعا نمیشه کنار اومد...

تنها چیزی که پشتشه پول هست... سونی نمیخواد که یه کاربر بره پول و وقتش رو روی یک پلتفرم دیگه بزاره (عمدتا microtransaction ها) و بعد از چیزهایی که خریده روی پلتفرم سونی استفاده کنه.
حالا بگیم اگه مایکرو بخواد اطلاعات بدست بیاره :D، چیکار میخواد کنه با اطلاعات؟! :D
بنظرم تا وقتی چیزی نفهمیدیم و نمیدونیم نباید اعتراض کنیم و نظر بدیم:D اصن شاید نه این چیزی که من فکر میکنم باشه نه چیزی که شما فکر میکنی...... چون ما واقعن نمیدونیم پشت این قضیه چیه و زیادم چیز مهمی نیست که بهش اعتراض میکنید......
حالا خوبه این ماکرو نینتندو تا دو سه نسل پیش کثیف ترین حرکت ها رو میزدن:))

جالبه همین اتفاق نسل ۷ بر عکسش اتفاق افتاد هیچ کس اعتراض نکرد ناراحت نشد ! منزجر کننده نبود ! ولی حالا همه بیاین با هم بازی کنیم و دنیای بهتری بسازیم و به حق فلان و بمان با مغز بخوره زمین !

مایکروسافت اعلام کرد که به دلیل مسائل فنی امکان این کار نیست

اول این که دلیل منطقی آورد و سونی و کمپانی ها هم هیچ وقت نگفتن که مایکروسافت دروغ می گه، بعد از بیانیه مایکروسافت همشون ساکت شدند

بعدم به فرض مایکروسافت دروغ می گه، دلیل بر این نمی شه که کار های اشتباه بقیه رو با اون توجیه کرد
اگر اینطور بود منم ماشین گان می گرفتم دستم یک گله آدم رو به گلوله می بستم بعدشم می گفتم هیتلر کلی آدم کشت!!!

اون لاک کردن اکانت هم که جزو بزرگترین فجایع تاریخ گیمینگ اه

اینکه شما داری سعی میکنی از این حرکت سونی همه‌جانبه دفاع کنی واقعا نشون دهنده اینه که دوستان اینجا درجه فنبویسیم شون تبدیل شده به بیماری. سونی یه چیزی میدونه و یه مشکلی داره که هیچ کمپانی کنسول ساز و بازیساز دیگه نداره و مردم دارن الکی درخواست کراس پلی میکنن. خندتون نمیگیره این چرندیات و پست میکنید؟
اولا درست صحبت کنید و اگرنه مجبورم بگم خودتون چرند میگید چون دارید چرند میگید:* دوم که من دفاع نکردم فقط گفتم که حتما چیزی هست که ما نمیدونیم گفتم شاید حرف من درست باشه یا دوستان اول پست بخونید چقدر این کراس پلی مهمه که داریم به هم توهین میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
اولا درست صحبت کنید و اگرنه مجبورم بگم خودتون چرند میگید چون دارید چرند میگید:* دوم که من دفاع نکردم فقط گفتم که حتما چیزی هست که ما نمیدونیم گفتم شاید حرف من درست باشه یا دوستان اول پست بخونید چقدر این کراس پلی مهمه که داریم به هم توهین میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم با همین روش توجیه سو مدیریت سونی، شما و دوستان از سو مدیریت مایکروسافت هم ایراد نگیرین، اونم هرکاری کرده حتما یه چیزی بوده که ما نمیدونستیم !!

امیدوارم با همین روش توجیه سو مدیریت سونی، شما و دوستان از سو مدیریت مایکروسافت هم ایراد نگیرین، اونم هرکاری کرده حتما یه چیزی بوده که ما نمیدونستیم !!
چرا متوجه نیستید من نگفتم حتما همینطوره که من میگم گقتیم یا حرف من درسته یا این دوستان جوگیر که خیلی علاقه به بی فرهنگی و بحث های الکی دارن من اگه از فن های بیمار سونی بودم نه اواتارم این بود نه امضام......

منطق : مایکروسافت حق داشته از منافع و سودش دفاع کنه !
فن بویسم بی منطق زبون نفهم : سونی حق داره از منافع و سودش دفاع کنه !

عاشقتونم !

تازه اونم جلوی اونایی که این جنگ تجاری رو شروع کردن !

سونی فقط باید این لاک اکانت ها ناشرای دیگه رو برداره و این قضیه رو تمومش کنه!

منطق : مایکروسافت حق داشته از منافع و سودش دفاع کنه !
فن بویسم بی منطق زبون نفهم : سونی حق داره از منافع و سودش دفاع کنه !

عاشقتونم !

تازه اونم جلوی اونایی که این جنگ تجاری رو شروع کردن !

سونی فقط باید این لاک اکانت ها ناشرای دیگه رو برداره و این قضیه رو تمومش کنه!
کاری به این حرفای بچه گونه و اینکه چون تو این کارو کردی، منم باید این کارو بکنم ندارم. خودت راجع به این موضوع چی فکر میکنی؟ کراس پلی خوبه یا بد و کار سونی خوبه یا بد؟

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or