«Ghost of Tsushima»، عنوان جدید «Sucker Punch» رونمایی شد

Frobary

Loyal Member
66-1024x505.jpg

دقایقی پیش و در کنفرانس سونی در نمایشگاه بازی‌هایی ویدیویی پاریس، استودیو «Sucker Punch»، سازنده سری «Infamous»، بازی جدید خود را به نمایش گذاشت. «Ghost of Tsushima» در دوران سامورایی ها جریان دارد که سعی دارند از سرزمین خود در مقابل حمله مغول‌ها دفاع کنند. اطلاعات بیشتری از بازی منتشر نشده و قرار است در سال 2018 به صورت انحصاری برای PS4 عرضه شود.

Read the whole post here.

خوبه همین Assassin's Creed Origins سر تاپاش اسکی از Horizon Zero Dawn!!!
استاد بزرگ میشه مرحمت بفرمایید و برای ما گمراهان از راه پروردگار توضیح بدید که چطور یه بازی با اون عظمت میتونه در عرض کمتر از یک سال کل مکانیزم‌هاش رو از یه بازی دیگه اسکی بره؟!
یا نه این هم لازم نیست. بیاید چند مورد از این اسکی‌ها رو نام ببرید و در موردشون توضیح بدید تا ما گمراهان از راه حق هدایت بشیم.

آقا هنوز نمیدونید که نباید بدون اجازه در مورد یوبیسافت پست بدید؟! :D همین که پستتون پاک نشده باید برید خدا رو شکر کنید <:-P
بنده خدا فقط اومد گفت که یوبیسافت توی این مدت 4 تا AC می‌داد بیرون...که واقعا هم همینطوره و قبلا هم چنین کاری رو کرده...
حالا اینکه بیای بگی اینارو خدا زده و "ببند بشین سر جات" و ... :| همینارو الان یکی دیگه در مورد یه قضیه‌ی دیگه گفته بود، کلا از تاپیک بن شده بود
خداوکیلی یکم جنبه‌تون رو ببرید بالا...اون جمله رو اصلا به زور میشه بهش گفت ترول...یه شوخی ساده بود و هست...مطمئن باشید با گفتن همچین جملاتی، به یوبیسافت عزیز صدمه‌ای وارد نمی‌شه و ادامه می‌ده به توسعه و عرضه بازی‌های عالی خودش <:-P

از تو مطمئنترم
زنجیر رو یادم نمیاد باهاش کار نمیکردم خوشم نمیمد قدرتای دیگه بهتر بودن با قدرت سنگ کار میکردم با نئون
انیمیشن بازی نمیکردم حال کنم گرافیکش خوب بود گیمپلی افتضاح بود غول آخرش زدم حالم بهم خورد مسخره بازی
اولا تو نه و شما
حتما سبک بازی با سليقه شما جور نبوده

آقا هنوز نمیدونید که نباید بدون اجازه در مورد یوبیسافت پست بدید؟! :D همین که پستتون پاک نشده باید برید خدا رو شکر کنید <:-P
بنده خدا فقط اومد گفت که یوبیسافت توی این مدت 4 تا AC می‌داد بیرون...که واقعا هم همینطوره و قبلا هم چنین کاری رو کرده...
حالا اینکه بیای بگی اینارو خدا زده و "ببند بشین سر جات" و ... :| همینارو الان یکی دیگه در مورد یه قضیه‌ی دیگه گفته بود، کلا از تاپیک بن شده بود
خداوکیلی یکم جنبه‌تون رو ببرید بالا...اون جمله رو اصلا به زور میشه بهش گفت ترول...یه شوخی ساده بود و هست...مطمئن باشید با گفتن همچین جملاتی، به یوبیسافت عزیز صدمه‌ای وارد نمی‌شه و ادامه می‌ده به توسعه و عرضه بازی‌های عالی خودش <:-P

شما اجاره نامه داری؟ :D

ببین دوست من، هم شما و هم سایر دوستان که در مورد بن شدن از تاپیک حرف می زنید، احتمالا اینم سوژه ای هست که تا مدت ها بین یه سری ادامه پیدا می کنه! وقتی یک شخص چندین بار توهین می کنه و همچنان هم ادامه میده، به نظر شما چیکارش می شه کرد؟ ولش کنیم تا هرطور خواست رفتار کنه؟ پست پاک کنیم تا پست های بعدی رو شدیدترش کنه؟ یا بن کنیم؟ شما لذت می بری تاپیک ها کلا به فحش و فحش کاری تبدیل بشه؟! جالب قضیه هم اینجاست به غیر خود بنده که مورد عنایت ترول های شما دارم قرار می گیرم، ناظم دیگه ای اومد تایید کرد که با حرفی که ایشون زده، بن از تاپیک که خوبه، بن دائم هم داره!

در مورد کامنتی که اینجا داده شد، این قضیه رو روز قبل من توی تاپیک کنفرانس PGW گفته بودم، و همون لحظه نمایش به دوستان نزدیک تر! که خدا به داد AC برسه که اگه یه وقتی به سمت ژاپن بره، کلا انگ تقلید بهش چسبیده. می خوام خیلی رک و مستقیم از دید یه کاربر هم این پستم رو بدم، هرطور هم برداشت کردید مهم نیست، تا جایی که از چارچوب هم خارج نشه بشینین اینجا ترول کنین. فرهاد اومد به شوخی یا ترول یه حرفی رو زد، بنده هم قضیه رو اصلاح کردم، بله توی 3 سال یوبی 3تا اساسین منتشر کرده، اما همشو یه تیم ساخته یا یه استودیو؟ قضیه اینه که چطور یه استودیو مثل ساکرپانچ در مقابل مجموعه استودیو های یوبی قرار می گیره که حدود 15 هزار نفر کارمند داره؟! اصلا هم بحث کیفیت نیست.

حالا شوخی یا ترول ایشون که گذشت، بنده منتظر شروع کامنت های شیرین تری بودم که خدارو شکر به زودی پدیدار شد. اولش فکر می کردم یه وقتی که AC توی ژاپن بره شروه می شه، اما الان می بینیم نه، این چیزا هم لازم نیست و دوستان کلا آماده دارن.

این کامنت خوشگل از mehdi-ps4

" نمیدونم این پست چه ربطی به Ubisoft داره که باز 4 نفر که اوج گیمشون عناوین دسته سوم و چهارم یوبی سافت تو نسل 8 ریختن اینجا و تمام بازی های سونی رو متهم به اسکی از یوبی سافت میکنن=D>:-/
خوبه همین Assassin's Creed Origins سر تاپاش اسکی از Horizon Zero Dawn!!! "

به غیر از جمله اول که این تاپیک چه ربطی به یوبی داره، 2تا جمله درست پیدا کن!

مهدی عزیز من، گفتن این مزخرفات هنر نیست، اعتباری هم نمیاره! باشه شما فقط توانایی انجام بازی های تاپ رو داری، بقیه اصلا مغزشون نمی کشه اون چیزایی که شما بازی می کنی رو بازی کنن، ولی لطفا یکم کنترل کن دلمون نشکنه! (آره این یه تیکه از پست هم توی پست بعدیت استفاده کنه بگو باشه نمی شکونم)

خلاصه اینکه دوستان کلا انتظار دارن ماها پست ندیم، مخالفتی نکنیم و کلا نظرامون برای خودمونه! نه عزیز، ما هم مثل شماها کاربر انجمن هستیم، فقط با این فرق که باید نظم تاپیک هارو هم برقرار کنیم، بارها گفتم اگه از نحوه عملکرد نظارتی بنده اعتراضی دارید، خواهشا برید توی بخش انتقادات و مستقیم هم بهم اشاره کنید و بگید. اصلا برید دسته جمعی بگید از این طرف خوشمون نمیاد، جدا از عملکردش کلا از فروم بنش کنید. اما این تیکه انداختن و اینارو تموم کنید، و اگه اون کار رو هم نکردید دیگه مقصر خودتونید، یا دلیل کافی نداشتین، یا تنبلی کردین!

امیدوارم همه چی روشن بوده باشه توی توضیحاتم!

ببین دوست من، هم شما و هم سایر دوستان که در مورد بن شدن از تاپیک حرف می زنید، احتمالا اینم سوژه ای هست که تا مدت ها بین یه سری ادامه پیدا می کنه! وقتی یک شخص چندین بار توهین می کنه و همچنان هم ادامه میده، به نظر شما چیکارش می شه کرد؟ ولش کنیم تا هرطور خواست رفتار کنه؟ پست پاک کنیم تا پست های بعدی رو شدیدترش کنه؟ یا بن کنیم؟ شما لذت می بری تاپیک ها کلا به فحش و فحش کاری تبدیل بشه؟! جالب قضیه هم اینجاست به غیر خود بنده که مورد عنایت ترول های شما دارم قرار می گیرم، ناظم دیگه ای اومد تایید کرد که با حرفی که ایشون زده، بن از تاپیک که خوبه، بن دائم هم داره!

در مورد کامنتی که اینجا داده شد، این قضیه رو روز قبل من توی تاپیک کنفرانس PGW گفته بودم، و همون لحظه نمایش به دوستان نزدیک تر! که خدا به داد AC برسه که اگه یه وقتی به سمت ژاپن بره، کلا انگ تقلید بهش چسبیده. می خوام خیلی رک و مستقیم از دید یه کاربر هم این پستم رو بدم، هرطور هم برداشت کردید مهم نیست، تا جایی که از چارچوب هم خارج نشه بشینین اینجا ترول کنین. فرهاد اومد به شوخی یا ترول یه حرفی رو زد، بنده هم قضیه رو اصلاح کردم، بله توی 3 سال یوبی 3تا اساسین منتشر کرده، اما همشو یه تیم ساخته یا یه استودیو؟ قضیه اینه که چطور یه استودیو مثل ساکرپانچ در مقابل مجموعه استودیو های یوبی قرار می گیره که حدود 15 هزار نفر کارمند داره؟! اصلا هم بحث کیفیت نیست.

حالا شوخی یا ترول ایشون که گذشت، بنده منتظر شروع کامنت های شیرین تری بودم که خدارو شکر به زودی پدیدار شد. اولش فکر می کردم یه وقتی که AC توی ژاپن بره شروه می شه، اما الان می بینیم نه، این چیزا هم لازم نیست و دوستان کلا آماده دارن.

" نمیدونم این پست چه ربطی به Ubisoft داره که باز 4 نفر که اوج گیمشون عناوین دسته سوم و چهارم یوبی سافت تو نسل 8 ریختن اینجا و تمام بازی های سونی رو متهم به اسکی از یوبی سافت میکنن=D>:-/

مهدی عزیز من، گفتن این مزخرفات هنر نیست، اعتباری هم نمیاره! باشه شما فقط توانایی انجام بازی های تاپ رو داری، بقیه اصلا مغزشون نمی کشه اون چیزایی که شما بازی می کنی رو بازی کنن، ولی لطفا یکم کنترل کن دلمون نشکنه! (آره این یه تیکه از پست هم توی پست بعدیت استفاده کنه بگو باشه نمی شکونم)

خلاصه اینکه دوستان کلا انتظار دارن ماها پست ندیم، مخالفتی نکنیم و کلا نظرامون برای خودمونه! نه عزیز، ما هم مثل شماها کاربر انجمن هستیم، فقط با این فرق که باید نظم تاپیک هارو هم برقرار کنیم، بارها گفتم اگه از نحوه عملکرد نظارتی بنده اعتراضی دارید، خواهشا برید توی بخش انتقادات و مستقیم هم بهم اشاره کنید و بگید. اصلا برید دسته جمعی بگید از این طرف خوشمون نمیاد، جدا از عملکردش کلا از فروم بنش کنید. اما این تیکه انداختن و اینارو تموم کنید، و اگه اون کار رو هم نکردید دیگه مقصر خودتونید، یا دلیل کافی نداشتین، یا تنبلی کردین!

بنده اگر شمارو ناراحت کردم معذرت میخوام اصولا سریع جوش میارم و قبول دارم اخلاق بدیه:)
پستامم الان پاک میکنم:)

اولا شما به عنوان یه PC گیمر مشخصا بازی هورایزون رو بازی نکردی و درکی ازش نداری
دوما ادب کافی برای بحث نداری چون اومدی با لحن تمسخر و شروع واژت با استاد بزرگ شروع به تمسخر کردی که نشان از ضعف شدیدت در صحبت کردن درست داره
و سراسر جملت تمسخره
اما خوب نمونه سادش رابط کاربری بازی و و صفحه ارتقا مهارت هاست که میشه بهش اشاره کرد میشه به طراحی مراحلش اشاره کرد میشه به ترکیب نقش آفرینی و ماجراجوییش اشاره کرد که همگی گوشه ای از اسکی های این بازی دست سوم یوبی هستن
در ضمن فراموش نکن که اسکی رفتن بازی های سطح پایین مثل همین Origins از بازی های سطح بالا مثل هورایزون طبیعی و شمای PC گیمر انقدر سعی نکن از یوبی بت بسازی چون شرکتی که تو میگی بهش خفن برای امثال من هیچی حساب نمیشه
موفق و پیروز باشی
اولا: مگه من گفتم Horizon بازی کردم و ازش خیلی درک دارم؟!
دوما: بله من با کسی که با تمسخر و از بالا و با دید تحقیر با بقیه صحبت کنه همینجوری صحبت میکنم خوبم میکنم. شما هم آزادی هر طوری که دلت میخواد در مورد من فکر کنی!
سوما: ترکیب نقش‌آفرینی و ماجراجویی شد اسکی رفتن؟!
الان مدت‌هاست که اکثر بازی‌ها دارن از عناصر نقش‌آفرینی استفاده میکنن در حالی که نقش‌آفرینی هم نیستن. بازی‌های یوبی هم همینطور. حالا Horizon اونطور که من شنیدم تونسته این فرمول و ترکیب رو به کمال برسونه. اوریجینز هم (باز اونطور که شنیدم) همینطور. حالا اینکه ubisoft بعد از انتشار Horizon تونسته به بهترین شکل این دو تا سبک رو با هم ترکیب کنه یعنی از Horizon اسکی رفته؟! ‌خیلی باحالید بابا:))
چهارما: ‌بذارید به همین متایی که همیشه ازش برای کوبیدن تو سر فن‌های مایکروسافت استفاده میکنید استناد کنیم. تفاوت Horizon و اوریجینز ۷ نمره‌ست فقط. بعد یکی شد خدا یکی بازی سطح پایین و دسته چندم؟! البته منطقیه خب Horizon انحصاری‌ PS4ـه.
نکته‌ی آخر: چی برا خودتون میبرین و میدوزین؟! من از ubisoft بت ساختم و بهش گفتم خفن؟:)) کی؟ کجا؟ ubisoft حتی جزو چند شرکت مورد علاقه‌ی من هم نیست.

اولا شما به عنوان یه PC گیمر مشخصا بازی هورایزون رو بازی نکردی و درکی ازش نداری
دوما ادب کافی برای بحث نداری چون اومدی با لحن تمسخر و شروع واژت با استاد بزرگ شروع به تمسخر کردی که نشان از ضعف شدیدت در صحبت کردن درست داره
و سراسر جملت تمسخره
اما خوب نمونه سادش رابط کاربری بازی و و صفحه ارتقا مهارت هاست که میشه بهش اشاره کرد میشه به طراحی مراحلش اشاره کرد میشه به ترکیب نقش آفرینی و ماجراجوییش اشاره کرد که همگی گوشه ای از اسکی های این بازی دست سوم یوبی هستن
در ضمن فراموش نکن که اسکی رفتن بازی های سطح پایین مثل همین Origins از بازی های سطح بالا مثل هورایزون طبیعی و شمای PC گیمر انقدر سعی نکن از یوبی بت بسازی چون شرکتی که تو میگی بهش خفن برای امثال من هیچی حساب نمیشه
موفق و پیروز باشی
بابا خفن بابا horizon باز =))
شما فقط بازی های تاپ بازی کن جان من بازی های سطح پایین یویسافت رو ول کن، حالا بگذریم همین رابط کاربری و ارتقای مهارت که میگی، بپر‌ بالا و نقشه رو آپدیت کن، سیستم لوت بازی ادمو یاد بازی های سطح پایین میندازه:-"

نمیدونم این پست چه ربطی به Ubisoft داره که باز 4 نفر که اوج گیمشون عناوین دسته سوم و چهارم یوبی سافت تو نسل 8 ریختن اینجا و تمام بازی های سونی رو متهم به اسکی از یوبی سافت میکنن=D>:-/
خوبه همین Assassin's Creed Origins سر تاپاش اسکی از Horizon Zero Dawn!!!
بله بله اوج گیمریمون بازی کردن بازی های یوبی بوده فقط:))
چیزایی که شما بازی کردید ما از کنارشم نگزشتیم و ندیدیم اثلا چی به چی هستن!:))
فقطم از این نسل شروع کردیم به بازی کردن!

---
اما در مورد اسکی باشه...
بله خوب مثلا هورایزن سیستم کرفتینگ داشته، ولی سری AC از AC III نداشته!
سیستم آپگرید و اسکیل پوینت و ... داشته ، ولی از AC Unity این رو نداشتیم!
هورایزن ماموریت فرعی داشته ولی AC یه بازیه خطی تو محیط Open World بوده فقط! :|

دقیقا بخش اسکی رو برای من مشخص کنید!(تا جایی که از پستتون قبل پاک کردن یادم بود، مثال اوردم)
ولی راحت تر از این حرفا میشه تاثیراتی که اساسین روی هورایزن گزاشته رو مثال زد(یه سری نمونه ش رو گفتن بقیه) و نه فقط هورایزن، خیلی از بازی های OW بعد از خودش!

اینکه GG با هورایزن تونسته یک دنیای غنی و درست حسابی رو بسازه، دلیل بر بد و دسته هزارم بودن بقیه ی بازی ها نمیشه!
با دید منفی بخوایم نگاه کنیم از هورایزن هم میشه ایراد گرفت! چون بازیه کاملا پرفکتی نیست! (عالی هست ولی پرفکت خیر!)

---

Infamous Second Son تابستون 40 تومن خریدم زهرمارم شد گیمپلی شدید خشک نچسب بود بعد چند دقیقه حالت تهوع میگرفتم بعد چندماه پول داده بودم به زور تمومش کردم گیمپلی Ghost of Tsushima انقدر خشک باشه بمیرم سمتش نمیرم برن مثل guerrilla games نیرو جدید بگیرن قدیمیارو بیرون کنن
اتفاقا Infamousها و مخصوصا I:SS به شدت گیم پلی فان و دلچسبی داشتن!
و همینطور که اسلای کوپر هم داشت، مطمئنم ساکرپانچ از پس گیم پلی راحت میتونه بر بیاد!
چجوری میگید گیم پلیش خشک بود؟ دست آدم خیلی باز بود و قدرت های جالب همراه با انیمیشن های جالب و روونی داشت بازی!

آخرین ویرایش:
Infamous Second Son تابستون 40 تومن خریدم زهرمارم شد گیمپلی شدید خشک نچسب بود بعد چند دقیقه حالت تهوع میگرفتم بعد چندماه پول داده بودم به زور تمومش کردم گیمپلی Ghost of Tsushima انقدر خشک باشه بمیرم سمتش نمیرم برن مثل guerrilla games نیرو جدید بگیرن قدیمیارو بیرون کنن

بازی رو میذاشتین داخل کنسول، کنسول رو میذاشتین داخل تشت آب بعدش مقداری چسبم بهش میزدین، خیس چسبناک میشد

یه سری جوری پست میدن انگار سونی فقط به اونا نعمتش رو ارزانی داشته و بهشون کنسول داده و فقط خودشون بازی هاش رو میتونن بازی کنن و بقیه رعیت و گدا و علیل هستن و دستشون به این کنسول نمیره و روز شب دعا و نذر و نیاز میکنن بتونن یه کنسول سونی بخرن و رستگار بشن.

نه خیر دوست عزیز، اون کسی که زیر آواتارش عکس یه پلتفرم رو نزده دلیل بر این نمیشه که اون پلتفرم رو نداره و نمیتونی عناوینش رو تجربه کنه. یک.
هیچوقت فکر نکنین فقط خودتون گیمرید و یه سری عناوین رو میتونید تجربه کنید، چون به طرز رقت انگیزی در اشتباهید و فقط باعث شرمندگی خودتون میشید. دو.
داشتن یه کنسول یا هر پلتفرم دیگه ای شما رو لزوماً خفن نمیکنه. اگر اینطوری خیلی احساس بزرگی میکنید، مثال های بزرگ تری هم توی طبیعت پیدا میشه که بشه بهشون استناد کرد. سه.

این فاز اسکی رفتن و ... رو هم جمعش کنید ببرید یه جای دیگه پهنش کنید. اینجوری همه بازی ها اسکی رفته از عناوین قدیمی هستن. الان من بگم این بازی اسکی از Nioh و اونم اسکی از Onimushaـئه پس قاعدتاً نباید مشکلی باشه دیگه، نه؟

ممنون از توضیحاتت...با صحبتات در مورد مقایسه مقدار منابع یوبیسافت و ساکر پانچ کاملا موافقم ولی اصلا مشکل من این نیست...:D
این سر زبون افتادن قضیه پاک شدن کامنتا یا بن شدن به خاطر این نیست که دوست داریم تاپیک‌ها به فحش و فحش‌کاری تبدیل بشه...قضیه اینه که اگه قانونی واسه پاک شدن کامنتا هستش، باید بدون تبعیض واسه همه اجرا بشه...
در کل اینکه من جو اخیر سایت رو جوری می‌بینم که اگه مثلا فحش بدی و طرفدار یوبیسافت باشی، امکانش خیلی کمتره که پستت پاک بشه نسبت به کسی که در سمت مقابل قرار داره :D الان پست دوست عزیزتون که سابقه‌ی همچین حرفای تندی رو هم داره، چند ساعت بود که ارسال شده بود ولی با اینکه محتویاتش پر از توهین بود، حتی لایک هم زده بودید واسش :D
من مطمئنم تا کسی اعتراض نمی‌کرد، اون پست بدون هیچ مشکلی توی تاپیک می‌‌موند ولی خوشحالم که بالاخره پاک شد و جوری نشد که بحث‌های بدتر و غیرقابل تحمل‌تری پیش بیاد <:-P
در پایان هم من پست هیچ کدوم از دوستانی که توی هر سمتی دارن توهین و ترول می‌کنن رو تایید نمی‌کنم...توی دو صفحه‌ی اخیر، کلا تاپیک منحرف شد و من دقیقا تقصیر رو سر همون پستی میدونم که بهش اعتراض کردم و همه چیزو شروع کرد...الان ملت به جای اینکه در مورد خود بازی بحث کنن، دارن چنتا بازی که هیچ ربطی به تاپیک نداره رو مقایسه می‌‌کنن...اونم چه مقایسه‌هایی :D بحث کنسول در مقابل PC هم داره کم‌کم شروع میشه :D:|

وقتی یک شخص چندین بار توهین می کنه و همچنان هم ادامه میده، به نظر شما چیکارش می شه کرد؟ ولش کنیم تا هرطور خواست رفتار کنه؟ پست پاک کنیم تا پست های بعدی رو شدیدترش کنه؟ یا بن کنیم؟
کاربری که در شروع پستش عبارت های منزجز کننده ای رو به کار میبره با اونی که در مقابل این عبارت ها میاد در مقابل از حقش دفاع میکنه یکسان برخورد میشه ؟
معلول الحال :| ، حالا درسته شاید افراد در انجمن خطاب به دیگران یا شرکت ها یا منتقدا و ... به کار ببرن و یا در کل جمع ببندن ولی مستقیما به خود شخص گفتن خیلی زننده اس . مثل این میمونه ازادی تو خیابون مرگ بر امریکا بگی و ایرادی نداره ولی نفس کلمه مرگ زمانی زشت میشه که اون رو مستقیما بر یک شخص ثالث به کار ببری . این نظر شخصی منه . این فردی هم که این عبارات رو مطرح میکنه بار اولش نیست ، چندین بار این کار رو کرده ، مثالش هم تاپیک های مربوط به horizon و ایا rpg هست یا نه و ... دقیقا یادم نیست

خب الان منه کاربر ببینم اینجور پست دادن ها ازاده و در صورت برخورد فوقش پستم پاک میشه ، خب ایرادی نمیبینم بیام توی فضای مجازی تکرارش و باعث ناراحتی یکی بشم یا عده .

اینکه بگیم یوبی سافت تو این مدت این تعداد assassins creed بیرون داده . حرف اشتباه نیست . اما بستگی داره چه نتیجه گیری از این جمله بخوای بکنی و یا از کدوم منظر بخوای بهش نگاه کنی .

یکی مثل شما پاسخ میده یه نوع پاسخگویی دیگه هم رو هم دیدیم همه .

د

چون قضیه اون پست هم پیش اومده، باید بگم بله حرف شما درست هست و بله اشتباه بنده بود که زودتر اقدام نکردم. البته این مورد رو هم در نظر بگیرید که شخصی که همه پست های ارسال شده توی انجمن اخبار و PC رو داره می خونه، امکان اینکه یه سری چیزا از زیر دستش خارج بشه هم هست. گزارشی هم ارسال نشد که من مجدد نگاه کنم و اینکه دیگه نبودم تا امروز که اولین واکنش رو دیدم و حذف شدن. بعد اینکه اگه کامنتی مشکل داشته باشه اولین بار توی تاپیک پاک می شه، در صورت ادامه اون شخص از همون تاپیک بن می شه.

به هر حال کاری که من می تونستم در قبال اون پست ها رو فعلا انجام دادم و اینکه سریعا برخورد نشد به هر دلیلی از دوستان عذر می خوام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or