شما اجاره نامه داری؟
ببین دوست من، هم شما و هم سایر دوستان که در مورد بن شدن از تاپیک حرف می زنید، احتمالا اینم سوژه ای هست که تا مدت ها بین یه سری ادامه پیدا می کنه! وقتی یک شخص چندین بار توهین می کنه و همچنان هم ادامه میده، به نظر شما چیکارش می شه کرد؟ ولش کنیم تا هرطور خواست رفتار کنه؟ پست پاک کنیم تا پست های بعدی رو شدیدترش کنه؟ یا بن کنیم؟ شما لذت می بری تاپیک ها کلا به فحش و فحش کاری تبدیل بشه؟! جالب قضیه هم اینجاست به غیر خود بنده که مورد عنایت ترول های شما دارم قرار می گیرم، ناظم دیگه ای اومد تایید کرد که با حرفی که ایشون زده، بن از تاپیک که خوبه، بن دائم هم داره!
در مورد کامنتی که اینجا داده شد، این قضیه رو روز قبل من توی تاپیک کنفرانس PGW گفته بودم، و همون لحظه نمایش به دوستان نزدیک تر! که خدا به داد AC برسه که اگه یه وقتی به سمت ژاپن بره، کلا انگ تقلید بهش چسبیده. می خوام خیلی رک و مستقیم از دید یه کاربر هم این پستم رو بدم، هرطور هم برداشت کردید مهم نیست، تا جایی که از چارچوب هم خارج نشه بشینین اینجا ترول کنین. فرهاد اومد به شوخی یا ترول یه حرفی رو زد، بنده هم قضیه رو اصلاح کردم، بله توی 3 سال یوبی 3تا اساسین منتشر کرده، اما همشو یه تیم ساخته یا یه استودیو؟ قضیه اینه که چطور یه استودیو مثل ساکرپانچ در مقابل مجموعه استودیو های یوبی قرار می گیره که حدود 15 هزار نفر کارمند داره؟! اصلا هم بحث کیفیت نیست.
حالا شوخی یا ترول ایشون که گذشت، بنده منتظر شروع کامنت های شیرین تری بودم که خدارو شکر به زودی پدیدار شد. اولش فکر می کردم یه وقتی که AC توی ژاپن بره شروه می شه، اما الان می بینیم نه، این چیزا هم لازم نیست و دوستان کلا آماده دارن.
این کامنت خوشگل از mehdi-ps4
" نمیدونم این پست چه ربطی به Ubisoft داره که باز 4 نفر که اوج گیمشون عناوین دسته سوم و چهارم یوبی سافت تو نسل 8 ریختن اینجا و تمام بازی های سونی رو متهم به اسکی از یوبی سافت میکنن
خوبه همین Assassin's Creed Origins سر تاپاش اسکی از Horizon Zero Dawn!!! "
به غیر از جمله اول که این تاپیک چه ربطی به یوبی داره، 2تا جمله درست پیدا کن!
مهدی عزیز من، گفتن این مزخرفات هنر نیست، اعتباری هم نمیاره! باشه شما فقط توانایی انجام بازی های تاپ رو داری، بقیه اصلا مغزشون نمی کشه اون چیزایی که شما بازی می کنی رو بازی کنن، ولی لطفا یکم کنترل کن دلمون نشکنه! (آره این یه تیکه از پست هم توی پست بعدیت استفاده کنه بگو باشه نمی شکونم)
خلاصه اینکه دوستان کلا انتظار دارن ماها پست ندیم، مخالفتی نکنیم و کلا نظرامون برای خودمونه! نه عزیز، ما هم مثل شماها کاربر انجمن هستیم، فقط با این فرق که باید نظم تاپیک هارو هم برقرار کنیم، بارها گفتم اگه از نحوه عملکرد نظارتی بنده اعتراضی دارید، خواهشا برید توی بخش انتقادات و مستقیم هم بهم اشاره کنید و بگید. اصلا برید دسته جمعی بگید از این طرف خوشمون نمیاد، جدا از عملکردش کلا از فروم بنش کنید. اما این تیکه انداختن و اینارو تموم کنید، و اگه اون کار رو هم نکردید دیگه مقصر خودتونید، یا دلیل کافی نداشتین، یا تنبلی کردین!
امیدوارم همه چی روشن بوده باشه توی توضیحاتم!