Silent Hill: Townfall

سازنده
No Code
تاریخ انتشار
Upcoming
ناشر
Annapurna Interactive, Konami Digital Entertainment
بعد از جلو رفتن تقریبا 2 ساعت از کمپین 6-7 ساعته بازی به نظرم برای دوستانی که از سری بازیهای outlast و فرانچایز های مشابه که هدف اصلی گیم فرار از دست انمی هست تجربه جالبی میشه اما برای دوستانی که دنبال تجربه مشابه سایلنت هیل 2 یا سایلنت هیل های قدیمی هستند فکر نمیکنم جالب باشه.
به شخصه فکر نمیکنم که ادامه بدمش.

اتمسفرش فوق العادست مخصوصا داخل شهر. قشنگ مشخصه شهر رو از مدل واقعی ساختن. انگار خودت اونجایی میتونی حس کنی مکان واقعیه.
2 ساعت اولش که شروع اسلو پیس و اتمسفریک داشته. اون CRTV هم ایده جالبیه به نظرم . برای دیدن انمی ها و هینت برای پیدا کردن مسیر بازی
میشه ازش استفاده کرد، از نظر فنی هم خیلی خوبه رو فایو واقعا تصویر عجیب شارپی داره

بعد از جلو رفتن تقریبا 2 ساعت از کمپین 6-7 ساعته بازی به نظرم برای دوستانی که از سری بازیهای outlast و فرانچایز های مشابه که هدف اصلی گیم فرار از دست انمی هست تجربه جالبی میشه اما برای دوستانی که دنبال تجربه مشابه سایلنت هیل 2 یا سایلنت هیل های قدیمی هستند فکر نمیکنم جالب باشه.
حدسم درست بود

بازی blairwitch/Outlast با روکش سایلنت هیل هست

• Like
Reactions: rosoneri9
یادمه سایلنت هیل f شروعش توی اون روستا و اتمسفرش آنقدر عالی بود که وقتی دیدم سریع زدم دانلود و استارت ولی این شماره نگیرا هستش
از F به نظرم بهتر بود یکی دو ساعت اولش.به گفته یه سری دوستان بازی بعد از 2 ساعت اول خیلی بهتر میشه، منم مشتاق شدم ادامه بدمش امشب ببینم چطور میشه.
اتمسفر عالی ای داره شهر، از این لحاظ واقعا جالب بود تا اینجا.

شما سایلنت هیل دو ریمیک و اف رو بازی کردین؟ اون‌دو تا رو‌دوست داشتین؟ من فقط بخاطر اسمش میخوام برم سمتش، اگر فقط اسم سایلنت هیل روش باشه با چیزی که شما میگی به کار‌من نمیاد، (طرفدار outlast و amnesia و .. نیستم)

• Cool
Reactions: Thundersky
دانلود كردم ولى نميدونم چرا حس شروعش نمياد :D
موزیکی که دوست داری رو بلند بلند بخون و بازی رو بده بالا ، درست میشه.
این متود برای همه نرهایی که میخوان سرشون رو مثل یه مرد بالا نگه دارن و نزد دوستان و آشنایان سرافکنده نشن... همیشه جواب داده.

View attachment When you walk into a dark room pretending you re not scared so you sing😂_720p.mp4
View attachment I’m not scared, I’m terrified_480p.mp4

=========
جهت پیشنهاد من یه وقتهایی یه توپ دارم قلقلیه و اردک تک تک هم به کارم اومده :))

شما سایلنت هیل دو ریمیک و اف رو بازی کردین؟ اون‌دو تا رو‌دوست داشتین؟ من فقط بخاطر اسمش میخوام برم سمتش، اگر فقط اسم سایلنت هیل روش باشه با چیزی که شما میگی به کار‌من نمیاد، (طرفدار outlast و amnesia و .. نیستم)
من سایلنت هیل 2 ریمیک به نظرم شاهکار بود اما f رو به هیچ عنوان نپسندیدم.
من تا الان برداشتم از بازی این بود که این نسخه یکم متفاوت هست با نسخه های دیگه سایلنت هیل ولی خب این به معنی بد بودن این نسخه نیست، باید بیشتر فرصت بدم بهش شاید لذت بردم.

من با امشب حول و حوش 7 ساعت بازی کردم.

چقدر اتمسفر بازی خفنه انصافا.
طراحی محیط چقد زیباست و داستانگویی محیطی عالیه!
پازلها چقدر خوب طراحی و پیاده سازی شدن.
عجب مه خفنی داره واقعا.
موزیک و صداگذاریش هم :x

اول شخص بودنش هم عالی کار شده و بس که خوبه اصلا نمیتونم تصور کنم که بازی میتونست سوم شخص باشه.
داستان و روایتش هم تقریبا خیلی تو سطح و در دسترس مخاطب ارائه میشه و به راحتی میشه فهمیدش.
نیاز به موشکافی و تحلیلهای یوتوب و... نداره.

فقط پرفورمنس بازی جالب نیست و برای من سکته زیاد داره.
اگه نمرات استیمش ناامیدتون کرده اکثرا به خاطر همین بهینه نبودنشه نه خود بازی.
خیلی هم طرفدار بخش مخفی کاری و گه گاهی که مبارزه میکنیم نیستم ، بعد از یه مدتی که بازی میکنی اصلا جالب نیست و تکراری میشه.

تا اینجا بازی نمره 8 رو راحت ازم میگیره.
ببینم در ادامه چه میکنه.

به نظرم اصلا تگ سایلنت هیل رو ندید بگیرین، مثل SH F و از محتوای خود بازی سعی کنین که لذت ببرین.
سایلنت هیل ها رو بلوبر داره میسازه دیگه!

ولی به عنوان نسخه فرعی اصلا تو بازی کردنش شک نکنین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or