سرخط خبرها

مایکروسافتم این نسل بجای سریز اس باید کنسول دستی میداد! اشتباهه ۲تا کنسول بدی.
امیدوارم نسل ۱۰ کنسول دستی مایکروسافتم ببینیم رقابت جذاب بشه. ROG XBOX Ally با اینکه مال خودشون نبود ولی محصول بشدت خفنیه. اونام یچی بسازن برای خودشون باشه ببینیم چجوری بینشون رقابت میشه! البته اگه اونور سونی دوباره گدابازیش عود نکنه سر این کنسول دستی بخواد ضرر و زیانای بازیای گسشو از حلق خریدار بکشه بیرون.:D
سونی تو این نسل 3 تا کنسول داده مشکلیم پیش نیومده به نظرم مشکل از جای دیگه هست
Bruce Straley کارگردان The Last of Us و چند عنوان Uncharted گفته که عناوین تریپل A را کسل کننده میداند و هیجانی برای God of War Laufey ندارد.
یکی از علت ها را عدم نوآوری و ریسک پذیری در بلاک باسترها ذکر کرده و God of War Laufey را به عنوان یک مثال مطرح میکند و میگوید ساخت آن نیازمند تلاش و مهارت بسیاری است. ولی نوآوری محسوسی در آن مشاهده نمیشود.
دیگه ریسک پذیری و نوآوری از این بالاتر که کریتوس با یک من ریش بگذاری کنار و یک خانم خانه داره بگذاری جاش؟ به نظر من این بزرگترین ریسک تاریخ صنعت گیمه البته بعید بدونم بگیره

• Smile
Reactions: RoadRash
بنظرم راه نجات گیمینگ و افزایش خلاقیت همین هوش مصنوعیه،چون تنها راهی که بشه هم هزینه و هم زمان رو کاهش داد تا توان تحمل ریسک بالا بره، همینه.

متاسفانه با اينم خيلى ناموسى دارن برخورد ميكنن.
كلا يه سرى حركات و رفتارايي تو كاميونيتى گيم ديده ميشه كه از يه كاميونيتى كه اساسش گره با تكنولوژى خورده واقعا بعيده.

دیگه ریسک پذیری و نوآوری از این بالاتر که کریتوس با یک من ریش بگذاری کنار و یک خانم خانه داره بگذاری جاش؟ به نظر من این بزرگترین ریسک تاریخ صنعت گیمه البته بعید بدونم بگیره

خانوم خانه دار نيست.
همون تبر كريتوس مال همين زنش بوده.
طرف چه تو لور بازى چه تو اساطير واقعى يه جنگجوى خيلى عجيب غريب بوده.
همچين ريسك خاصى نيست واقعا.

البته ميدونم اومدى ترول كنى ولى فردا روز همينو ملت دست ميگيرن مزخرفات به ظاهر منطقى ميگن.

عجیبه که اسکی رفتن استدیوها از رو هم رو صرفا به خاطر زمان ساخت و افزایش هزینه میدونید. ما تو دوره های مثل نسل 3-4-5 رسما اصطلاحی به اسم "کلون" داشتیم. یعنی یه بازی که موفق میشد ده ها کلون ازش ساخته میشد. کلون دیگه از الگو گرفتن و الهام گرفتن فراتره. رسما همونو میساختن با کاراکترای متفاوت. کلا هر دوره ای که به نظرم تکنولوژی یه مقدار حرکتش کند میشه خلاقیت هم تو ویدیوگیم کمتر میشه.

احتمالا با ورود ai یه جهشی مثل دو بعدی به سه بعدی رو ببینیم دوباره.

متاسفانه با اينم خيلى ناموسى دارن برخورد ميكنن.
كلا يه سرى حركات و رفتارايي تو كاميونيتى گيم ديده ميشه كه از يه كاميونيتى كه اساسش گره با تكنولوژى خورده واقعا بعيده.
تو مترو بودم یه لحظه چشمم خورد به گوشی حاج آقا ، داشت تایپ میکرد ظرفیت ثبت نام کلاس های هوش مصنوعی در حال اتمامه،سریعتر اقدام کنید تو 3 گروه پست کرد.فضول نیستم شلوغ بود کیپ تو کیپ هم بودیم.
اینا هم دارن استفاده میکنن پس اون ناموسیا هم کوتاه میان تو زمانی که chatgpt astra معرفی میشه که رسما نشستی و اون برات طراحی میکنه
یا با پروژه genie gemini ultra تو میتونی 60 ثانیه گیم بسازی. میشه با ai پروسه کانسپت چندین ماهه رو حل کرد فکر کنم اساسین والهالا بود تریلر معرفی داشت و ما تو تریلر نشستیم فقط طراحی کاور بازی رو دیدیم که فکر کنم 3 ماه طرف مشغولش بود.
ولی الان تو 20 ثانیه کاور میزنه برات ai. الان یکی از بازیای شرلوک داره از ai برای تولید دیالوگ در لحظه استفاده میکنه و ایده خوبی شده و از دیالوگای تکراری راحت میشی و میتونی خودت سوال طراحی کنی. این جون میده برا بازیای rpg و داستان محور.
خودش یه تحوله. واقعا دوست دارم از سوالها و پاسخهای کلیشه ای بازیا راحت بشیم در کنارشم میشه کلی استفاده در نورپردازی و طراحی کاراکتر و مپ و ... کرد

سونی تو این نسل 3 تا کنسول داده مشکلیم پیش نیومده به نظرم مشکل از جای دیگه هست

بابت بخش اول صحبتت که تروله یا جدی صحبت میکنی؟! داری سریز اس ضعیف رو کنار X با فایو استاندارد و اسلیم و پرو مقایسه میکنی؟! ورژن مایکروسافت دوستمون صفحه پیشی که دغدغه اش فروش کنسولای سونی بود؟!
سونی اومد کنسول استاندارد داد چند سال بعدشم ورژن Proی رو داد که قویتر بود. مایکروسافت اومد اول کار یه کنسول ضعیف و یه کنسول استاندارد داد. یکی از مشکلات مایکروسافت اتفاقا همون سریز اس بود که اتفاقا پتانسیل فروش X رو هم به فنا داد. از بالای منبر فن بازی بیا پایین تا متوجه بشی.
بابت بخش دوم جملت هم اینکه به Faye بگی زن خانه دار بجا اینکه ترول کرده باشی نشون میدی چقدر از دنیا عقبی. برو گوگل رو باز کن بزن ببین این کاراکتر چقدر تاریخچه داره توی یونیورس نورث GOW. از GOW 2018 هم نشونه هاش بوده که چقدر توانایی داشته و چیکارا کرده. سانتا مونیکا از توی جوب کاراکتر درنیاورده.
دوستانه بهت میگم یکم از فاز vs و کل کلهای من دراوردی و بچگانه بیا بیرون. یه فرقی با اون صفحه قبلی داشته باش. حرفات فقط مایه خنده بقیه اس بجا اینکه فک کنی داری بحث میکنی و جوابی دادی که طرف مقابلت چیزی برای گفتن نداشته باشه. دوره این حرفا که مایکروسافت اگه ۲تا کنسول داده، سونی هم ۳تا داده و Faye زن خانه داره و اینا گذشته. یکم کمتر مایه خودترولی خودت باش.

بابت بخش اول صحبتت که تروله یا جدی صحبت میکنی؟! داری سریز اس ضعیف رو کنار X با فایو استاندارد و اسلیم و پرو مقایسه میکنی؟! ورژن مایکروسافت دوستمون صفحه پیشی که دغدغه اش فروش کنسولای سونی بود؟!
سونی اومد کنسول استاندارد داد چند سال بعدشم ورژن Proی رو داد که قویتر بود. مایکروسافت اومد اول کار یه کنسول ضعیف و یه کنسول استاندارد داد. یکی از مشکلات مایکروسافت اتفاقا همون سریز اس بود که اتفاقا پتانسیل فروش X رو هم به فنا داد. از بالای منبر فن بازی بیا پایین تا متوجه بشی.
بابت بخش دوم جملت هم اینکه به Faye بگی زن خانه دار بجا اینکه ترول کرده باشی نشون میدی چقدر از دنیا عقبی. برو گوگل رو باز کن بزن ببین این کاراکتر چقدر تاریخچه داره توی یونیورس نورث GOW. از GOW 2018 هم نشونه هاش بوده که چقدر توانایی داشته و چیکارا کرده. سانتا مونیکا از توی جوب کاراکتر درنیاورده.
دوستانه بهت میگم یکم از فاز vs و کل کلهای من دراوردی و بچگانه بیا بیرون. یه فرقی با اون صفحه قبلی داشته باش. حرفات فقط مایه خنده بقیه اس بجا اینکه فک کنی داری بحث میکنی و جوابی دادی که طرف مقابلت چیزی برای گفتن نداشته باشه. دوره این حرفا که مایکروسافت اگه ۲تا کنسول داده، سونی هم ۳تا داده و Faye زن خانه داره و اینا گذشته. یکم کمتر مایه خودترولی خودت باش.

همش تروله :D

عجیبه که اسکی رفتن استدیوها از رو هم رو صرفا به خاطر زمان ساخت و افزایش هزینه میدونید. ما تو دوره های مثل نسل 3-4-5 رسما اصطلاحی به اسم "کلون" داشتیم. یعنی یه بازی که موفق میشد ده ها کلون ازش ساخته میشد. کلون دیگه از الگو گرفتن و الهام گرفتن فراتره. رسما همونو میساختن با کاراکترای متفاوت. کلا هر دوره ای که به نظرم تکنولوژی یه مقدار حرکتش کند میشه خلاقیت هم تو ویدیوگیم کمتر میشه.

احتمالا با ورود ai یه جهشی مثل دو بعدی به سه بعدی رو ببینیم دوباره.
چند روز پیش خبر استیمو گذاشتم، تعداد بازی استیم تا سال 2017 حدود 21 هزار بازی بود تو سال 2025 بیش از 21 هززار بازی تو استیم اومد. اون زمانی که میگی سالی چند تا بازی میومد و از 10 تا فرمت هم کپی میکردن کپی ها زیاد نمیشد الان وقتی عین بنز داره بازی میاد تعداد کپی های ساخته شده n برابر میشه و گفتیم بخاطر افزایش هزینه و زمان ساخت ریسکو کم میکنن که نمونه هاش واضحه و این باعث میشه از تم های ترند استفاده کنن که موفق شدن،چیش عجیبه رو واقعا نمیفهمم.

• Like
Reactions: He!n3ger
خانوم خانه دار نيست.

البته ميدونم اومدى ترول كنى ولى فردا روز همينو ملت دست ميگيرن مزخرفات به ظاهر منطقى ميگن.
نمایش خصوصی گیمزکام رو مگه ندیدی؟
خیلی با جزییات به این ویژگی جذاب و مهم فی پرداختن.

خانوم خانه دار نيست.

جدی من اطلاع نداشتم این بانو هم بزن بهادره. در حد زن خانه‌داری که تهش با تبر بتونه الوار خرد کنه، نگاهش می‌کردم.😁🚬
مرسی بابت اطلاعات🔥

نمایش خصوصی گیمزکام رو مگه ندیدی؟
خیلی با جزییات به این ویژگی جذاب و مهم فی پرداختن.
لعنت بهت🤣🤣🤣🤣🤣

• Smile
Reactions: m.d.makan
ولی در کل سعی کنید در زمینه Mythology و مباحث اسطوره‌شناسی مطالعه کنید؛ هم خیلی جذاب و سرگرم‌کننده است و هم خیلی مفیده. البته اگر مطالعه نکنید هم اتفاق بغرنجی نمی‌افته؛ نهایتش ممکنه فرق یک «جایِنت زن جنگجو و بسیار مشهور» در اساطیر و فرهنگِ Nordic رو با یک خانم خانه‌دار متوجه نشید!

البته الان که دارم فکر می‌کنم، راه‌های زیادی برای شناختن Faye وجود داره؛ مثلاً چطور ممکنه یک خانم خانه‌دار به همسرش که از قضا Kratos و خدای جنگه، به راحتی و با خونسردی بگه: "Good Boy"!!

البته الان که دارم فکر می‌کنم، راه‌های زیادی برای شناختن Faye وجود داره؛ مثلاً چطور ممکنه یک خانم خانه‌دار به همسرش که از قضا Kratos و خدای جنگه، به راحتی و با خونسردی بگه: "Good Boy"!!

همچنان سوال اينجاس ازين زوج چطور آتريوس در اومده كه حتى مكعب ژله ايي ازش مفيدتر و بچسب تر به نظر ميرسه.

ولی در کل سعی کنید در زمینه Mythology و مباحث اسطوره‌شناسی مطالعه کنید؛ هم خیلی جذاب و سرگرم‌کننده است و هم خیلی مفیده. البته اگر مطالعه نکنید هم اتفاق بغرنجی نمی‌افته؛ نهایتش ممکنه فرق یک «جایِنت زن جنگجو و بسیار مشهور» در اساطیر و فرهنگِ Nordic رو با یک خانم خانه‌دار متوجه نشید!

اگه بر اساس فلسفه ای پیش بریم که بعضی خانمهای خونه دار (چه اینجا و چه کل دنیا ) پیروش هستن...
اینکه بعد از اینکه بچه ها به دنیا میان ... مرد خونه رسما سگ خونست :D
خب به سگ خونه هم برای تشویق میگن Good Boy دیگه :))

تا تحلیلهای بعدی خداحافظ.

همچنان سوال اينجاس ازين زوج چطور آتريوس در اومده
والا خودت بهتر می‌دونی دیگه؛ دلیلش جدی نگرفتن توصیه اکید پزشکان مبنی بر ضرورت توجه به مشاوره‌های پیش از ازدواج به خصوص مشاوره ژنتیک ـه! دکتر؛ من هر جور به این وصلت نگاه می‌کنم، می‌بینم ارزش تن دادن به چنین ریسک فاکتوری (Atreus) رو نداشته :D

• Smile
Reactions: m.a.t and m.d.makan
Bruce Straley کارگردان The Last of Us و چند عنوان Uncharted گفته که عناوین تریپل A را کسل کننده میداند و هیجانی برای God of War Laufey ندارد.
یکی از علت ها را عدم نوآوری و ریسک پذیری در بلاک باسترها ذکر کرده و God of War Laufey را به عنوان یک مثال مطرح میکند و میگوید ساخت آن نیازمند تلاش و مهارت بسیاری است. ولی نوآوری محسوسی در آن مشاهده نمیشود.

View attachment 422639
Uncharted 4 Director Says Modern AAA Games Are 'Boring,' Isn't Excited About God of War Laufey
خبر تکمیلی:

Bruce Straley از تیم سازنده God of War Laufey عذر خواهی کرده و گفته فقط سعی کرده یکی از نگرانی ها در باره صنعت گیم رو نشان بده.
او به شدت از بازی تعریف کرده و مهارت و زحمتی که برای هر فریم از آن صرف شده رو یادآوری میکنه.
با وجود این هنوز احساس میکنه که فرصت برای ایده های نوآورانه و تازه در عناوین تریپل A وجود نداره.

god1.jpg
god.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or