Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
بالاخره یکی داره مود سوم شخص باکیفیتی برای بازی میسازه:

View attachment 420893

البته بیرون از حالت اکشن و مبارزه سوم شخصه و هنگام مبارزه میره تو اول شخص چون انیمیشنهای بخش مبارزه برای سوم شخص نداره.
و خب این شکل گیم پلی هم خودش خیلی جذابه که به صورت معمول سوم شخص باشه و هنگام مبارزه سوییچ بشه به اول شخص.

اونطور که دیدم انیمیشنهاش رو هم از استلاربلید گرفتن.
بدون شک این بهترین ماد سوم شخصیه که تا حالا برای بازی ساخته شده.
دانلود ماد:

Immersive Third Person - Best Of Both Worlds

خوبی این مادها اینه که اگه یـ روزی CDPR تصمیم بگیره واسه بازی آپدیت بده، میره سراغشون. امیدوارم خیلی خوب پالیش بشه تا اگه بعداً CDPR تصمیم گرفت کاری مشابه با ویچر 3 با بازی کنه، ترغیب بشه به صورت رسمی به بازی اضافه‌ش کنه.

بالاخره یکی داره مود سوم شخص باکیفیتی برای بازی میسازه:

View attachment 420893

البته بیرون از حالت اکشن و مبارزه سوم شخصه و هنگام مبارزه میره تو اول شخص چون انیمیشنهای بخش مبارزه برای سوم شخص نداره.
و خب این شکل گیم پلی هم خودش خیلی جذابه که به صورت معمول سوم شخص باشه و هنگام مبارزه سوییچ بشه به اول شخص.

اونطور که دیدم انیمیشنهاش رو هم از استلاربلید گرفتن.
بدون شک این بهترین ماد سوم شخصیه که تا حالا برای بازی ساخته شده.
دانلود ماد:

Immersive Third Person - Best Of Both Worlds

این خیلی خوبه ماد قبلی سوم شخص خیلی مشکل داشت گردش دوربین با ماوس نبود از طرفی هنگام عوض کردن سوم شخص به اول شخص بازی کرش می کرد کلا ارزش نداشت ولی این خیلی خوبه مثل اینکه باید بازی برای چندمین بار دوباره شروع کنم.امیدوارم خود سی دی پروجکت برای نسخه بعد قابلیت تعویض دوربین مثل همین ماد بزاره که بشه حداقل گشت و گزار در شهر و ماموریت های بدون درگیری با اون رفت حیف اینهمه شخصی سازی نیست که فقط بشه کارکتر در اینونتوری دید یا هنگام موتور سواری

• Like
Reactions: m.d.makan
این خیلی خوبه ماد قبلی سوم شخص خیلی مشکل داشت گردش دوربین با ماوس نبود از طرفی هنگام عوض کردن سوم شخص به اول شخص بازی کرش می کرد کلا ارزش نداشت ولی این خیلی خوبه مثل اینکه باید بازی برای چندمین بار دوباره شروع کنم.امیدوارم خود سی دی پروجکت برای نسخه بعد قابلیت تعویض دوربین مثل همین ماد بزاره که بشه حداقل گشت و گزار در شهر و ماموریت های بدون درگیری با اون رفت حیف اینهمه شخصی سازی نیست که فقط بشه کارکتر در اینونتوری دید یا هنگام موتور سواری
دقیقا از اولش باید یه همچین دوربینی میزاشتن که حین مبارزه بشه اول شخص و اونچیزی که سازنده مد نظرشه رو پوشش بده و به مشکلات طراحی مرحله هم کمتر بر بخورن.
کمترین کاری که میشد کرد این بود که میشد مثل Deus Ex (البته خیلی بیشتر از اون) یه سیستم مشابه بزارن که بشه تو بعضی از صحنه ها شخصیت رو هم دید که اکثر پلیرها رو راضی کنن.
اسم این مادهم خودش اشاره به همین داره:
Best Of Both Worlds
:D

آخرین ویرایش:
دقیقا از اولش باید یه همچین دوربینی میزاشتن که حین مبارزه بشه اول شخص و اونچیزی که سازنده مد نظرشه رو پوشش کنه و به مشکلات طراحی مرحله هم کمتر بر بخورن.
کمترین کاری که میشد کرد این بود که میشد مثل Deus Ex (البته خیلی بیشتر از اون) یه سیستم مشابه بزارن که بشه تو بعضی از صحنه ها شخصیت رو هم دید که اکثر پلیرها رو راضی کنن.
اسم این مادهم خودش اشاره به همین داره:
Best Of Both Worlds
:D
بعید بدونم حالا حالا کار اینا با سایبرپانک تموم شده باشه اینا که واسه ویچر 3 سنگ تموم گذاشتن بعد اون همه اپدیت بعدش اپدیت نسل بعدی برای کنسول ها دادن و کامپیوتر بعدش نسخه ریمیستر بعدش دی ال سی جدید بعد از 10 سال ...
واقعا حال میکنم با اینا شک ندارم تو اینده کلی اپدیت دی ال سی بدن بازم واسه این نسخه! کلا بازی هاشون مرگ نداره از لحاظ کیفی!

به مرحله تو بازی رسیدم که دیگه هیچ فعالیتی تو بازی نیست برای انجام دادن تنها چیزای که مونده شارد های جهان بازی هست که دارم پیداشون میکنم و از این همه گستردگی و دانش بازی لذت میبریم
بازی بیش از 100 تا مرحله فرعی داشت، اون مراحل فرعی زرد رنگ رو نمیگم ! مراحل ابی رنگ ! همشون داستان پشتشون ، شخصیت های پشتشون و همه لذت بخش بودن !!
واقعا بازی به معنی وقعی کلمه حتی از ویچر 3 هم بهتر عمل کرد در مورد مراحل فرعی یاد این میفتم سازنده ها اون موقعه بازیشون رو با GTA مقایسه میکردن اصلا قابل مقایسه نیستن مراحل فرعی GTA V کجا این کجا!!
بازی تو نمای روز همون تریلر پر ابهت واچ داگز هست که یو بیسافت تو E3 نشون داد به دوروغ
269 تا مرحله فرعی و اصلی که دیگه هیچ حرفی نمیمونه
بنظرم باید اینده یک مود سوم شخص اضافه کنن
نیو گیم پلاس اضافه کنن
رو هوش مصنوعی بازی بشدت کار کنن
باید جهان بازی رو پویا کنن راندم اونت های زیادی بزارن رو بازی!
واقعا دلم برای جهان بازی تنگ شده و دارم له له میزنم دوباره بخش داستانی بازی رو برم اونم بعد فقط یک هفته بعد از تموم کردنش! جهان بازی واقعا در عین که زیباست بشدت بی رحم و تاریک بود!

به مرحله تو بازی رسیدم که دیگه هیچ فعالیتی تو بازی نیست برای انجام دادن تنها چیزای که مونده شارد های جهان بازی هست که دارم پیداشون میکنم و از این همه گستردگی و دانش بازی لذت میبریم
بازی بیش از 100 تا مرحله فرعی داشت، اون مراحل فرعی زرد رنگ رو نمیگم ! مراحل ابی رنگ ! همشون داستان پشتشون ، شخصیت های پشتشون و همه لذت بخش بودن !!
واقعا بازی به معنی وقعی کلمه حتی از ویچر 3 هم بهتر عمل کرد در مورد مراحل فرعی یاد این میفتم سازنده ها اون موقعه بازیشون رو با GTA مقایسه میکردن اصلا قابل مقایسه نیستن مراحل فرعی GTA V کجا این کجا!!
بازی تو نمای روز همون تریلر پر ابهت واچ داگز هست که یو بیسافت تو E3 نشون داد به دوروغ
نیو گیم پلاس اضافه کنن
واقعا دلم برای جهان بازی تنگ شده و دارم له له میزنم دوباره بخش داستانی بازی رو برم اونم بعد فقط یک هفته بعد از تموم کردنش! جهان بازی واقعا در عین که زیباست بشدت بی رحم و تاریک بود!
من 2 سال پیش تمومش کردم و همین حس تو رو داشتم تا الان 100 بار خواستم دوباره بازی رو بخرم بازی کنم ولی با خودم میگم بذار احتمالا اینم مثل ویچر ممکنه یهو DLC جدید و آپدیت جدید دریافت کنه و تا اون موقع مثلا بازی بیشتر فراموشم شده و دوباره بازیش میکنم و عین دفعه اول محوش میشم . واقعا بازی خفنیه اگه مثل آدم ریلیزش کرده بودن زیر 92-93 نمیگرفت .

آخرین ویرایش:
نیو گیم پلاس اضافه کنن
اینکه میگن 11 تا پایان داره درسته ؟
من فقط 2 تاش رو دیدم
حجم اکتیویتی ها خیلی زیاد و در هم برهم هست
کلی سوراخ سمبه داره که داخلش گان های عجیب غریب و چیزهای دیگه پیدا میشه
هنوز برای من ی بخشهایی از بازی گُنگ هست مثل آپگرید ها

اینکه میگن 11 تا پایان داره درسته ؟
من فقط 2 تاش رو دیدم
حجم اکتیویتی ها خیلی زیاد و در هم برهم هست
کلی سوراخ سمبه داره که داخلش گان های عجیب غریب و چیزهای دیگه پیدا میشه
هنوز برای من ی بخشهایی از بازی گُنگ هست مثل آپگرید ها
درسته
دی ال سی بازی 4 تا پایان داره ، 1 پایان هم برای بازی اصلی اضافه میکنه
خود بازی هم 6 تا پایان داره که برای رسیدن به هر کدمشون باید مراحل فرعی شون رو تکمیل کنی
با این حال پایان های فنتوم لیبرتی واقعا جذاب مرگبار ، فوق حماسی و در عین حال غم بار هستند! و مسیر رسیدن بهشون متفاوت کلا
سیستم توانایی های بازی بر اساس کار های خودت که میری جلو ارتقا پیدا میکنه، مثلا اگر همیشه از طریق هک بری قسمت هک اپگرید میشه، یا از طریق مبارزه نزدیک ارتقا داده میشه، یا از طریق تیر اندازی!
اسکیل پوینت های که به دست میاری میتونی همون قسمت ها رو ارتقا بدی و بر اساس نحوه بازیت اون ایتم های مخصوص رو کاراکترت سوار کنی/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or