امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789577223108.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
بازی متاش کم شد، نقدارو دیدیم، غرارو زدیم، ترول کردیم، بالا تا پایین سونی رو مورد عنایت قرار دادیم دیگه الان که بازی اومده یه عده دارن روی مخ اونایی میرن که دارن بازی رو پلی میدن! شرایط طوری شده که توی تاپیک خود بازی کسی بیاد نظر شخصی بده و بگه خوشش اومده بهش حمله ور میشن که چرا و به چه حقی کامنت مثبت دادی و از بازی خوشت اومده! wtf?!!!
تسویه حساب شخصی با اینسامنیاکی دارین که یه تنه جور PS5 رو این نسل کشید؟! طرف داره بازی رو پلی میده که سهامدار سونیم نیست اتفاقا ولی داره لذت میبره. بعد ۴نفر دیگه با ویدیو و عکس افتادن به جون اونایی که دارن بازی رو خودشون پلی میدن!
عجیبه شرایط یه عده. این حجم از هیت ورزیدن دیگه عادی نیست. چند روز زدیمشون و انتقاد کردیم و رنگ استودیو و سونی رو عوض کردیم دیگه بیشتر از این لوس و بی مزه میشه.
حیف که مرز هوایی تقریبا بسته شده وگرنه میشد بلیط هواپیما بخرین پاشین برین کالیفرنیا حضوری تسویه حساب کنین بلکه این حجم از کینه و نفرتتون آروم بشه.

بازی متاش کم شد، نقدارو دیدیم، غرارو زدیم، ترول کردیم، بالا تا پایین سونی رو مورد عنایت قرار دادیم دیگه الان که بازی اومده یه عده دارن روی مخ اونایی میرن که دارن بازی رو پلی میدن! شرایط طوری شده که توی تاپیک خود بازی کسی بیاد نظر شخصی بده و بگه خوشش اومده بهش حمله ور میشن که چرا و به چه حقی کامنت مثبت دادی و از بازی خوشت اومده! wtf?!!!
تسویه حساب شخصی با اینسامنیاکی دارین که یه تنه جور PS5 رو این نسل کشید؟! طرف داره بازی رو پلی میده که سهامدار سونیم نیست اتفاقا ولی داره لذت میبره. بعد ۴نفر دیگه با ویدیو و عکس افتادن به جون اونایی که دارن بازی رو خودشون پلی میدن!
عجیبه شرایط یه عده. این حجم از هیت ورزیدن دیگه عادی نیست. چند روز زدیمشون و انتقاد کردیم و رنگ استودیو و سونی رو عوض کردیم دیگه بیشتر از این لوس و بی مزه میشه.
حیف که مرز هوایی تقریبا بسته شده وگرنه میشد بلیط هواپیما بخرین پاشین برین کالیفرنیا حضوری تسویه حساب کنین بلکه این حجم از کینه و نفرتتون آروم بشه.
این کینه عادی نیست ... کینه ۱۵ سالست که بالاخره باید یجا خودش رو نشون میداد چه بهتر از ولورین که متاش ۷۷ شده اخرین بازی AAA سونی که متاش پایین شد ۷ سال پیش دیزگان بود .

میگم به مدیریت بگین اسم تاپیک رو از "امتیازات Marvel’s Wolverine" به " گیمر هایی که از پلتفرم یوتیوب تجربه بازی میکنیم" تغیر بدن ;))

خاطرات 10 سال پیش و VS داره زنده میشه :D
من همین الان راحت میتونم بازیشو بگیرم ولی وقتم ارزشمنده. چه عیبی داره طرف از یوتوب ببینه یه گیم چطوریه؟ مگه هزاران نفر که خصوصا واکترو کامل رو رفتن دروغ دارن بگن؟
بعد مثلا حالا این نه، Duke Nekem Forever هم حتما باید میخریدی بعد نظر میدادی چون کلی فن داشت و...؟
به نظرم بهتره این بحث حتما باید بازیو خرید بعد نظر داد رو درمورد این بیخیال شید، این برای وقتیه نصف سایتها ۱۰ و ۹ میدادن نصفشون ۶ و ۵!

من که حس و حال بحث ندارم، فقط خواستم بگم که؛
ده روز دیگه نمرات گیرز میاد و اگه پایین بشه جنگهای ناموسی در پیشه :)):D
والله من اعتقاد دارم زیر 88 نمیشه متاش. ( نظر شخصیم که 90 هست) بعد بازی کردن اویل 9 خیلی منتظر این بازیم. با نمایشایی که داشت خیلی بوی موفقیت میده. اگه این گیرز امتیاز بالا نگیره دیگه هیچ گیرزی نمیگیره . شدید وایب نسخه یک و دو رو میده( از نظر روحی واقعا به یک بازی ای نیاز دارم حالم رو خوش کنه که گیرز نزدیکترین تاریخ ریلیز رو داره)

• Like
Reactions: aha2012
من که حس و حال بحث ندارم، فقط خواستم بگم که؛
ده روز دیگه نمرات گیرز میاد و اگه پایین بشه جنگهای ناموسی در پیشه :)):D
ما که میشینیم بازی میکنیم و لذتمون رو میبریم قطعا از اون بازی یا هرگیم دیگه ای! یه عده یقه جر بدن و توی سر و کله همدیگه بزنن! باخت به معنای واقعی کلمه رو اونا میدن! :D
فک کن یه کمپین دارک و خونین و درجه یک! یه مد کوآپ PVE خفن! مولتیشم که پلیرای خودشو داره! آدم از یه گیم خفن دیگه چی میخواد!

ما که میشینیم بازی میکنیم و لذتمون رو میبریم قطعا از اون بازی یا هرگیم دیگه ای! یه عده یقه جر بدن و توی سر و کله همدیگه بزنن! باخت به معنای واقعی کلمه رو اونا میدن! :D
فک کن یه کمپین دارک و خونین و درجه یک! یه مد کوآپ PVE خفن! مولتیشم که پلیرای خودشو داره! آدم از یه گیم خفن دیگه چی میخواد!
جدی فک کنم باخت واقعی رو شما میکنی که انقدر درگیر این مسائل و حواشی هستی! دقیقا از چیزی انتقاد میکنی که وسطشی :D

خارج از تاپیک و اسپم….

بحث های اینجا بیشتر جنبه فان داره و اصلا بحث ها و کل کل ها رو جدی نگیرید. هر چن وقت یبار یه بازی میاد و سوژه یه سری کاربرا میشه و دور هم میخندیم
جوری رفتار نکنیم که انگار بازی ها و یا کمپانی های بازی سازی ناموسمون هستن.
بخندین رد بشید بره.

————————————————

IMG_1045.jpeg

امروز فروشگاه بودم و این قیمت ولورین فیزیکی بود.

خارج از تاپیک و اسپم….

بحث های اینجا بیشتر جنبه فان داره و اصلا بحث ها و کل کل ها رو جدی نگیرید. هر چن وقت یبار یه بازی میاد و سوژه یه سری کاربرا میشه و دور هم میخندیم
جوری رفتار نکنیم که انگار بازی ها و یا کمپانی های بازی سازی ناموسمون هستن.
بخندین رد بشید بره.

————————————————

View attachment 422384

امروز فروشگاه بودم و این قیمت ولورین فیزیکی بود.
اکثرا بازی های AAA نسخه های فیزیکی اونا در اروپا با تخفیف های ده درصدی در فروشگاه های بزرگ میشه خرید ربطی به این بازی نداره (اونم روز های اولیه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or