امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
این بازی ۸۱ تا ۸۳ معنوی هست...
نسخه گوتیش با dlc ها +۹۵ معنوی...

پ.ن: حرف معنوی شد یاد سری پرسونا افتادم... دانشمندان عزیزی که سونی رو اداره میکنن کاری کردن سوگلی Xbox شده کلا.
+لول علمی خاصی میخواد پلتفرمت خواستگاه بازیهای ژاپنی باشه کلا در استدیوهای مربوطه رو تخته کنی.

شما ویدیویی که من فرستادم رو تا اخر دیدی؟
خودش میگه روی هارد این قسمت رو میره و اتفاقا یکجایی نزدیک به مرگ میشه ولی خب به خاطر قدرت ولورین دوباره سلامتیش پر میشه و زنده میمونه. بقیه مسیر هم اصلا مشکلی پیش نمیاد که میتونیم بگیم تا حدی شانس هست.
نکته اصلی و جدید ویدیویی که من فرستاذم قسمت مبارزه با کامیون ها و ترکوندن لاستیکهاست. اگه دکمه ای نزنی اونا خودبه‌خود منفجر میشن!!!! حتی قسمت موتورسواری Crash 3 استرس و چالش بیشتری داشت تا این!!

شما ویدیویی که من فرستادم رو تا اخر دیدی؟
خودش میگه روی هارد این قسمت رو میره و اتفاقا یکجایی نزدیک به مرگ میشه ولی خب به خاطر قدرت ولورین دوباره سلامتیش پر میشه و زنده میمونه. بقیه مسیر هم اصلا مشکلی پیش نمیاد که میتونیم بگیم تا حدی شانس هست.
نکته اصلی و جدید ویدیویی که من فرستاذم قسمت مبارزه با کامیون ها و ترکوندن لاستیکهاست. اگه دکمه ای نزنی اونا خودبه‌خود منفجر میشن!!!! حتی قسمت موتورسواری Crash 3 استرس و چالش بیشتری داشت تا این!!
این چیزهایی که میگی خیلی ایراد خاصی حساب نمیشن با یه آپدیت میشه حلشون کرد تو اسپاریدمنم تو qte صحنه فریز میشد کسی ایرادی آنچنانی نگرفته بود الان ویو تو کوبیدن این و gta و این چیزا هست هرکی بیشتر بکوبه بهتر ویو میگیره.ایرادات اصلی بازی یه چیز دیگه است که احتمالا چون ویو نمیگیره کسی اشاره ای نمی‌کنه

ایرادات اصلی بازی یه چیز دیگه است که احتمالا چون ویو نمیگیره کسی اشاره ای نمی‌کنه
دقیقا دیگه کدوم ایراد مونده که اشاره نشده؟ از داستان ابکی و باس فایت های ضعیف تا هوش مصنوعی عجیب رو ملت و منقدها از قدیم گفتن و دارن میگن.

• Like
Reactions: Zack.Fair
این چیزهایی که میگی خیلی ایراد خاصی حساب نمیشن با یه آپدیت میشه حلشون کرد تو اسپاریدمنم تو qte صحنه فریز میشد کسی ایرادی آنچنانی نگرفته بود الان ویو تو کوبیدن این و gta و این چیزا هست هرکی بیشتر بکوبه بهتر ویو میگیره.ایرادات اصلی بازی یه چیز دیگه است که احتمالا چون ویو نمیگیره کسی اشاره ای نمی‌کنه
مثلا اینکه توی بازی qte ها بی فایده ان و چه دکمه بزنی یا نزنی بازی مسیر خودش رو طی میکنه درست نمیشه.
چون اگه بخوان آپدیت بدن باید موشن کپچر کنن و انیمیشن جدید بسازن که کلی زمان و هزینه میبره.
یا به قول خود سازنده این مسیر چی پی اس که همه جا راهنماییت میکنه جزو مکانیک های اصلی بازی هست و به اصطلاح حس های قوی تر ولورین. چجوری میخوان آپدیت بدن درستش کنن؟

دقیقا دیگه کدوم ایراد مونده که اشاره نشده؟ از داستان ابکی و باس فایت های ضعیف تا هوش مصنوعی عجیب رو ملت و منقدها از قدیم گفتن و دارن میگن.
من بازی نکردم ولی بیشترین مشکل بازی همون گیملپلیشه که عمق کمی داره و تو این بازی که اکثر اوقات در حال مبارزه‌ای زود تکراری میشه محیط های بزرگی درست کردن ولی تو خالی انمی ها تنوع کمی دارن اکثرا هرچی تو اسپایدرمن دیدیم اینجا هم هست انمی جدید با مکانیک های جدید به اون صورت وجود نداره.تو مایلز مورالز البته یادم افتاد تو ست پیس اول بازی qte ها رو نمیزدی یه اتفاقات دیگه ای می افتاد ولی بازم نمیباختی

پس چرا من خودمو زدم تو در و ديوار موقع موتورسورى مردم؟ :D
عین بازی Wolverine نیاز هست گاید وهزار مدل نشونه بذارم تا بدونی منظور ویدیو چی بود؟
تو خود ویدیو داره جونش کم میشه و کاملا احتمال مرگ وجود داره!
نکته اصلی اینه که امکان داره بدون زدن دکمه ای مسیر رو رد کنی و حتی لازم نباشه لاستیکارو بترکونی و درگیر بشی چون حتی اون قسمت هارو هم رد میکنه.

میگم به مدیریت بگین اسم تاپیک رو از "امتیازات Marvel’s Wolverine" به " گیمر هایی که از پلتفرم یوتیوب تجربه بازی میکنیم" تغیر بدن ;))

خاطرات 10 سال پیش و VS داره زنده میشه :D

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or