امتیازات Marvel’s Wolverine

• Thread starter Thread starter ps34
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
  • نظرسنجی بسته شده است .

ps34

کاربر سایت
IMG_6609.jpeg

نمرات عنوان Marvel’s Wolverine
:

1789147667348.png

رسانه ScreenHub: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه Hardcore Gamer: نمره ۱۰ از ۱۰

رسانه PSU: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Gameliner: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GameSpew: نمره ۹ از ۱۰

رسانه MonsterVine: نمره ۹ از ۱۰

رسانه GamingTrend: نمره ۹ از ۱۰

رسانه Destructoid: نمره ۸ از ۱۰

رسانه GameReactor: نمره ۸ از ۱۰

رسانه PSX Brasil: نمره ۸ از ۱۰

رسانه TheGamer: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Press Start: نمره ۸ از ۱۰

رسانه Push Square: نمره ۸ از ۱۰

رسانه CGM: نمره ۷ از ۱۰

رسانه PSLS: نمره ۷ از ۱۰

رسانه IGN: نمره ۶ از ۱۰

رسانه GameSpot: نمره ۶ از ۱۰

آخرین ویرایش:
والا انقدر ویدیو از باگهای بازی ریخته که به نظرم سابقه نداشته بین انحصاریهای پلی استیشن.
تلگرام و یوتوب پر از این ویدیوها هست. از باگ هنگام موتورسواری بگیر که شخصیت اصلی روی فرمون نشسته تا فیزیک عجیب غریب آب هنگام راه رفتن توی آب.

مثلا میخوای یه چیزو از زمین برداری یا باید شدیدا انیمیشن سریعی داشته باشه یا کلا چیزی نداشته باشه. این که بخواد کاراکتر هر دفعه خم بشه دستشو بیاره پایین با آیتم ور بره بعد بذاره تو جیبش دلیلیه که میتونه باعث بشه بازی رو همونجا دراپ کنم.

دقیقا سر TLoU یه انیمیشن برای برداشتن اسلحه یا همچین چیزی تو تریلرهاش بود که تو بازی نهایی برداشتن. بعد یه سری امدن گفتن های فیک بوده و ... نیل دراکمن خودش توضیح داد که اونو ساخته بودیم، چون رو مخ بود حذف کردیم و سرعت بازی رو میندازه. مثلا وسط اکشن برای گیمر سریع تفنگ رو برداشتن مهمه، اینکه تا رفتی روش اصلا تیر رو برداره تو بدون فکر استفاده کنی، نه جزییات واقع گرایانه که خم شه و با زاویه درست برداره و ... چون تا این کارو بکنه تو چند باره مردی:دی

دقیقا درسته! اصن به نظر من راکستار بیش از حد داره به این جزییات بها میده. توی رد دد من اون اوایل میگفتم بابا چرا واسه لوت کردن دشمن ها هم انیمیشن ساختید و ما رو مجبور می کنید خم بشیم جنازه یارو رو بگردیم. یه دکمه لوت می‌ذاشتی هم ما راضی بودیم. حالا کار به جایی رسیده که ملت از بازی راکستار واسه همچین جزییاتی گیر میدن :))

تو خیلی از بازی ها دیدی با اسب داری میری یه چیزی رو زمینه دکمه میزنی یهو برداشته میشه؟:دی وسط بازی این بهترین چیز ممکنه، چون مجبورت نمیکنه پیاده شی، خم شی، برداری، بعد دوباره سوار شی و ... اینجور چیزا شاید یبار دیدنش جذاب باشه، ولی بعد انقدر کند میکنه که به کل قید لوت کردن رو میزنی... مثلا تو Ghost of ... من همیشه با اسب میچرخم هرچی دلم میخواد برمیدارم و با اینکه حتا لازم ندارم برداشتنش جذاب بود... اما نقطه برعکس Mafia Old Country بود، باید دونه دونه میرفتی سر جسدها، یه دکمه رو نگه میداشتی تا یه دایره پر شه و وسایلشو برداره... این بعد دو سه بار انقدر تو مخ میشه که کلا قیدشو میزنی، میگی گور بابات نمیخوام اصلا!

واقع گرایی زیاد تو اینجور چیزها الزاما فان نیست. واقع گرایی باید بیاد رفتارها، یعنی سیستم های بازی و بعد AI. وقت رو برای این چیزها بزارن.

والا اون ایراد نیست! باگ بود، یا هرچیزی که مثلا قراره رفع بشه خیلی راحت از تو نمایش کات میکردن... این جور چیزها نقطه تمایز گیم با دنیای واقعی هستن. تو تاپیک بازی ام گفتم، میری دم یخچال، هر آیتمی که میخوای برداری لیست میشه، انتخاب میکنی، میاد تو دستت، تمام. اگه قرار باشه همه آیتم ها تو یخچال باشه و این بخواد بره اونو از تو یخچال در بیاره اصلا نشدنیه! بعد چه ارزشی داره؟ تو بازی اینجور چیزها به یه ور یه نفرم نیست... بعد اگه قرار باشه اینو ایراد حساب کنیم، همه بازی ها میشن آشغال مطلق. بازی های میازاکی رو که اصلا باید ترکوند! چقدر به جزییات دقت میشه اونجا؟ ولی آیا تو تجربه بازی و گیم پلی تاثیر میزارن؟

به نظرم بیخیال. قرار نیست یه بازی تجربه صد در صد مشابه دنیای واقعی بده. من اصلا یه چیزی رو تو کوجیما دوست دارم، همیشه مرز بین بازی و واقعیت رو رعایت میکنه و تو بازی هاش علی رغم داستان و فضای جدی یه چیزهای فانتزی و مسخره خاص میزاره. تا اتفاقا یادت نره داری گیم میزنی. واقعیت میخوای خودت برو دم یخچال یه چی بردار بخور که تو دستت پاپ آپ نشه. یا مستند ببین. گیم نزن به هر صورت. گیم گیمه، محدودیت داره به هر حال...
بنظرم برداشتن آیتم از یخچال توی واقعیت هم زیادی واقعیه! :دی
زمانی که یخچال پر ظرف و وسیله باشه و مثل جورچین چیده شده باشه!
مثلا فکر‌کن یه وسیله از طبقات میانی و اون تَه مَها! یخچال بخوای برداری ، جلوش هم چندتا وسیله دیگه باشه ، باید اون چندتا وسیله‌ رو موقتا بذاریشون بیرون اون وسیله آخری رو برداری ، دوباره بقیه رو بذاری سرجاشون:دی
من حتی حاضرم توی واقعیت هم مثل GTA اون آیتمی که میخوام توی دستم ظاهر بشه! 🙄😬

View attachment 422293

IGN منتقدی که به بازی Marvel's Wolverine نمره 6 داده بود را اخراج کرد.

پ.ن: الان دیدم نمیدونم راسته یا نه.

یه موج تعدیلی خورده به IGN تاریخی.
این بنده خدا چون آخرین نقد مهم نشریه رو داده بود بیرون بیشتر بولد شده اخراجش

اقا این ویدیو رو کامل ببینید عالیه :))

View attachment 422314
مشکلش چیه؟ قابلیت Auto Pilot گذاشته. بنظرم سونی هرچه زودتر این قابلیت رو ثبت اختراع کنه تا بقیه شرکت های طمع کار دست به کار نشدند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or