آخرین ویرایش:
منم الان کامت های ریست آرا را میدیدم اکثرا از بازی راضی بودن و از چیزی که تا الان بازی کرده بودن لذت برده بودن.من تا باس اول رفتم و خیلی هم راضی بودم.تنها نکته منفی اونم از نظر من محیط شاد و رنگارنگ بازی هست و اگر رنگ ها خاکستری و مرده طور بودن بهتر بود وگرنه اون سیستم مبارزات ولورین همونیه که باید باشه و من را به خاطرات خوب x men origin 2009 برد.از دویدن کارکتر تا پریدن تا چرخ خوردن همگی عالی.
سیستم اپگریدش۴ تا الان باز کردم و هرکدام که باز میکنی ازتکراری شدن مبارزات جلوگیری میکنن اما خب کلا تعدادشون کم و محدوده چون بازی کوتاه هست.فینیشرها هم خیلی ارضا کنندن.
ست پیس ها هم عالی هستن و هیجانی.
از گرافیک بازی رضایت کامل دارم و نسل نهمی.
کلا ولورین همینیه که الان تحویل دادن ، توقع خاص دیگه ای نمیشه داشت.
حالا باید تا اخر رفت بعد نظر داد ولی بنظرم توی نمراتش کمی بی انصافی شده.
دقیقا بنظر منم مشکل اصلی بازی از نظر بصری که تجربه رو تحت تاثیر قرار میده همین اتمسفر گل و بلبل بازیه. (یجورایی اون ماسل مموری Spider-Man و Ratchet کار دستشون داده و رنگا رو قاطی کردنمن تا باس اول رفتم و خیلی هم راضی بودم.تنها نکته منفی اونم از نظر من محیط شاد و رنگارنگ بازی هست
خب عزیز من هیت دادن به Starfield اصلا قابل مقایسه با Wolverine نیست.خب چرا دلت بسوزه؟
مثلا من خودم جز فنای دو آتیشه بتسدا بودم تو این فروم، اینقد که استارفیلدو هایپ کردم و بعد خورد تو ذوقم که الان هر جا میرم یه چند تا فحش میزارم روش واسه بتسدا و تادهاوارد رو هم![]()
استودیو وقتی میاد این همه خرج واسه کمپانی درست میکنه (تو این مورد 300 فاکین میلیون دلار) بعد یه عنوان خیلی پایین تر از انتظار میده باید کوبیده بشه دیگه! چه اهمیتی داره قدیم اصلا شاهکار قرنو ساخته باشه، لابد تو یک مسیر اشتباهی افتادن یا آدمای اشتباهی رو گذاشتن رو کار که نتیجه این شده دیگه! اگه کوبیده نشن دوباره همین مسیرو ادامه میدن.
حالا این قضیه Scent و اینا که تروله بیشتر واسه خندس، مشکل اصلی همون مسیر اشتباهیه که رفتن و اون مسیره هم خیلی واضح شده دیگه الان، اومدن Wolverine ـی رو که شخصیت خشنی داره و دنیاش باید پر از خون و gore باشه رو به سبک Spider man ساختن که از بیخ اشتباهه.
یادمه همون موقعی هم که تریلراش پخش میشد با خودم میگفتم چرا با اینکه مثلا بازی خشنه ولی دنیاش رنگی رنگی و شاده؟!؟ یا خون پاشیدناش حس کچاپو میده تا Gore واقعی! الان که نقداش درومده میبینی که خب همچین قرارم نبوده چیز خیلی دارک و خشنی باشه از اول.
این کوبیده شدنام همیشه به بسته شدن و اخراج که ختم نمیشه، فک نکنم هیچی تو تاریخ گیم اندازه سایبرپانک و سی دی پراجکت هیت گرفته باشه، اما الان بازیو نصب میکنی میبینی به یکی از بهترین بازی های دهه تبدیل شده و همه الان هایپن واسه ویچر 4.
اتفاقا من به دارکمن علاقه ی شدید دارم. سبک کاریش هم و خروجی که داره هم با سلیقه من جوره.من علاقهای به دراکمن ندارم. سبک کاریش هم یه خروجیهایی داره که مورد علاقه من نیست.
ولی دراکمن از زمینهای خاکی شروع کرده و در هر پستی بوده عملکرد درجه یکی داشته. حالا هر عقیده چرت و پرتی هم داشته باشه، نمیشه با یه موجود دلقک در LA مقایسهاش کرد.
حتما اونهایی که میشینن و بازی رو تجربه میکنن خیلی بهتر از اون عده ای که فقط از روی ویدیو و بحثهای اینترنتی بازیها رو نقد میکنن و نسخهش رو میپیچن (مثلا خودم ) ... میتونن تجربه بهتر و واقعی تری از یه بازی داشته باشن.چرا همتون لذت بردین از بازی مگه نظر بی طرف ها تاپیک امتیاز ها نخوندین که ولورین بدترین ساخته بشره بعد The Lord of the Rings: Gollum ؟![]()
حتما اونهایی که میشینن و بازی رو تجربه میکنن خیلی بهتر از اون عده ای که فقط از روی ویدیو و بحثهای اینترنتی بازیها رو نقد میکنن و نسخهش رو میپیچن (مثلا خودم ) ... میتونن تجربه بهتر و واقعی تری از یه بازی داشته باشن.
این تو تک تک تاپیکهایی که قبل از انتشار سر بازیها بریده شده پیش میاد.
حالا اگه یه طرف این بازیها به سونی یا مایکرو گره بخوره که دیگه مشخصه تهش چی میشه.
گرچه اینقدر بازی کوبیده شده که سطح انتظارها کاملا اومده پایین و خب اکثرا میدونن نباید انتظار خیلی بالایی ازش داشته باشن.
این خودش خیلی کمک میکنه.
دیگه تا بوده همین بوده خب.مساله اينجاس يه سرى مساله تو گيم پلى كه سرش خيلى جوسازى ميشه تو ستينگ قابليت روشن خاموش داره و حتى تو درجه سختى بالا باى ديفالت خاموشن
گرافيكشم تا اين لحظه فوق العاده بوده.
گيم پلى ولى ميتونه تكرارى بشه اگه بازى خيلى طولانى باشه.
داستان هم فعلا meh هست.
اون داستاناى ووك و اين حرفام حقيقتا من چيزى بيشتر از ميزان معمول هنوز نديدم.
ولى لول ديزاين يكم به نظرم مشكل داره.
به طور كلى به نظرم سطح پروداكشن يه لول كمتر از اسپايدرمن هاس.
تا اينجا واسه من ٨-٨.٥ بوده.
الان اون مرحله که توی کنفرانس نشون دادن سوار موتور بودیم دنبال کامیون را بردم یعنی آدرنالین چسبید به سقف.