PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
واقعا؟! والا اونجا من داشت خوابم میگرفت، نمیدونم ورژن شما با همه دنیا شاید فرق داشته
نه از این ور بوم بیفتین، نه از اونور بوم ...

حداقل بگید به نظر من اینطوره نه اینکه همه چرت میگن و فقط یک شخص درست بگه
چون الان بازی ها واقعا گرونه واسه ایرانیا و این ماه کلی اپشن هست برای خرید ممکنه به خاطر تعریف و تمجید الکی انتخاب اشتباه بکنن دوستان
حداقل اینقدر تابلو نباشید 😁

واقعا؟! والا اونجا من داشت خوابم میگرفت، نمیدونم ورژن شما با همه دنیا شاید فرق داشته

چون الان بازی ها واقعا گرونه واسه ایرانیا و این ماه کلی اپشن هست برای خرید ممکنه به خاطر تعریف و تمجید الکی انتخاب اشتباه بکنن دوستان
یعنی چی این حرف الان؟ بریم یقه دونه دونه کسایی که از بازی لذت میبرن بگیریم؟
شما از کدومور بوم افتادی راستی؟;)

پ.ن: سطح دغدغه یعنی تا این حد که بری یه اکانت جدید بسازی مخصوص ترول و اذیت٬ بی نظیرین شماها

والا بنظر من یکم در حق این بازی اجحاف شده. حداقل گیم پلی که واقعا اینطوره :D (الآن تقریبا اواخر بازی باید باشم باتوجه به تایم پلی)

یه سری ایرادات اساسی هم داره. (مثلا همون مسائل ووک و این جریان ها) یه جاهایی هم چند ده نفر رو سلاخی کردی و یه حس کریتوس گونه داری که یهو میری خیلی نایس با یه بچه حرف میزنی.
اینجا بنظر من ترکیب کباب و بستنی بود.

ببین هرکسی فلسفه ای برای بازی کردن داره. مثلا خودم از روز معرفی این بازی هایپ بودم و هیچ چیزی ازش ندیدم تا زمان انتشار نمرات بازی و بارگذاری نقدها. همون موقع رفتم review ها رو دیدم با خودم گفتم اینا دیگه چه خزعبلاتیِ که ریختن تو بازی!
همینجا هم کامنت گذاشتم.

ولی چون در دنیای مارول به ولورین و ددپل خیلی علاقه دارم بصورت غیر شرعی خودمو سریع به بازی رسوندم :D (با اینکه بالای 7~8 بازی روی سیستم خودم دارم و هنوز استارت هم نزدم)

تقریبا همه نقدها به گیم پلی بازی گیر دادن، ولی برای من راحت 8.5 یا حتی 9 میتونه باشه. چون کمبو ها و ضربات رو 12 ساعت سهله، 30 ساعت هم میتونم بازی کنم و خسته نشم. (همون اوایل بازی منو یاد برادر Baraka انداخت و واقعا لذت بخش بود) حالا من با این حال و هوا سبک مبارزات حال میکنم و برام خسته کننده نمیشه ولی ممکنه درصد زیادی بعد از چند ساعت حالشون بهم بخوره که منطقیه و نظرشون محترم.
(درکل هم بازیه که میتونی یه بار بازیش کنی و دیگه بیخیالش بشی. یعنی اگه کنسول هم نداشته باشی میتونی غروب یه کنسول اجاره کنی و تا فردا صبحش کنسول رو تحویل بدی :D)

• Like
Reactions: ps34

حالا شما چرا بهت برخورده؟! ایشون از بازی خوشش اومده دلش میخواد تعریف کنه. شما بشین غر بزن و ایراد بگیر و ۰ بده بهش! گندشو دراوردین دیگه سر این بازی. از اونور بوم که افتادی هیچ، داری میری توی زیرزمین.
ایرانیا میتونن برن یوتیوب با vpn رایگان بشینن گیم پلی تماشا کنن بعد تصمیم بگیرن بدون پرداخت هیچ هزینه ای. مهدی همیشه بازیا چه خوب بودن چه بد راست و حسینی کامنت داده. حداقلش اینه که کاربر شناخته شده ای هست و میدونیم کیه و یه تاریخچه ای داره!

خب بازی رو استارت زدم ( خودم نخریدم)
در حد یک ساعت جلو رفتم
برام جالب نبود تا اینجا
محیط دقیقا مثل بازیهای امروزی خیلی شاده
کاراکتر زشته احتمالا بعدا کاراکترای زشتری سبز میشن
راهنمایی بیخود بازی خیلی زیاده
حالا نتوستم بیشتر برم جلو فعلا حس اینکه نزدیک ۲۰ م خرج کنم تا بخرمش رو بهم نداد
رفت برای زمانی که تخفیف بخوره و اینا
یادش بخیر یک روزایی اسپایدر من ۱ و لست او اس و اینا بود....
کسی که دنبال یک بازیه معمولیه بخره جز این با این قیمت دلار ارزش حداقل برای ما رو نداره
الکی هم جو ندیم وای عالیه و اینا نه نیست
دقیقا درست میگفتن و بازی تو بهترین حالت یک بازیه معمولیه

• Like
Reactions: aha2012
اگه روی درجه سختی بالاتر از نرمال میرین همون اولش ابیلیتی Knee Breaker رو باز کنین. همه اتک هارو میشه خنثی کرد.

خشونتی که دنبالش بودین رو بازی موقع Rage Tier 3 نشون میده :D

چرا دست و پا قطع نمیشه 😐؟!

قطع عضو نداره وقتی دارید ضربات معمولی می‌زنید؟! (مثل نینجا گایدن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or