PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
من تا باس اول رفتم و خیلی هم راضی بودم.تنها نکته منفی اونم از نظر من محیط شاد و رنگارنگ بازی هست و اگر رنگ ها خاکستری و مرده طور بودن بهتر بود وگرنه اون سیستم مبارزات ولورین همونیه که باید باشه و من را به خاطرات خوب x men origin 2009 برد.از دویدن کارکتر تا پریدن تا چرخ خوردن همگی عالی.
سیستم اپگریدش۴ تا الان باز کردم و هرکدام که باز میکنی ازتکراری شدن مبارزات جلوگیری میکنن اما خب کلا تعدادشون کم و محدوده چون بازی کوتاه هست.فینیشرها هم خیلی ارضا کنندن.
ست پیس ها هم عالی هستن و هیجانی.
از گرافیک بازی رضایت کامل دارم و نسل نهمی.
کلا ولورین همینیه که الان تحویل دادن ، توقع خاص دیگه ای نمیشه داشت.
حالا باید تا اخر رفت بعد نظر داد ولی بنظرم توی نمراتش کمی بی انصافی شده.

من تا باس اول رفتم و خیلی هم راضی بودم.تنها نکته منفی اونم از نظر من محیط شاد و رنگارنگ بازی هست و اگر رنگ ها خاکستری و مرده طور بودن بهتر بود وگرنه اون سیستم مبارزات ولورین همونیه که باید باشه و من را به خاطرات خوب x men origin 2009 برد.از دویدن کارکتر تا پریدن تا چرخ خوردن همگی عالی.
سیستم اپگریدش۴ تا الان باز کردم و هرکدام که باز میکنی ازتکراری شدن مبارزات جلوگیری میکنن اما خب کلا تعدادشون کم و محدوده چون بازی کوتاه هست.فینیشرها هم خیلی ارضا کنندن.
ست پیس ها هم عالی هستن و هیجانی.
از گرافیک بازی رضایت کامل دارم و نسل نهمی.
کلا ولورین همینیه که الان تحویل دادن ، توقع خاص دیگه ای نمیشه داشت.
حالا باید تا اخر رفت بعد نظر داد ولی بنظرم توی نمراتش کمی بی انصافی شده.
منم الان کامت های ریست آرا را میدیدم اکثرا از بازی راضی بودن و از چیزی که تا الان بازی کرده بودن لذت برده بودن.
حالا منم امروز فردا دیسکش برسه دستم برم تو دنیاش غرق شم :D

گیم پلی بازی اونقدری هم که میکوبیدنش بد نیست انصافا و یه جاهایی دقیقا حس رضایت رو میگیری ازش. (حدودا 3 ساعت بازی کردم) اصل ویدئو گیم هم سرگرم کننده بودنه و تا اینجا من به گیم پلی 9 میدم. (شاید در ادامه کمتر بشه ولی بیشتر قطعا نمیشه) در مورد بقیه موارد هم تا اینجا چیزایی که میگفتن حقیقت بوده و تو ذوق میزنه. سونی در حال تبدیل شدن به نتفلیکس گیمینگه! (البته شاید برعکس هم صدق کنه :D)

من تا باس اول رفتم و خیلی هم راضی بودم.تنها نکته منفی اونم از نظر من محیط شاد و رنگارنگ بازی هست
دقیقا بنظر منم مشکل اصلی بازی از نظر بصری که تجربه رو تحت تاثیر قرار میده همین اتمسفر گل و بلبل بازیه. (یجورایی اون ماسل مموری Spider-Man و Ratchet کار دستشون داده و رنگا رو قاطی کردن :D)

خب چرا دلت بسوزه؟ :دی
مثلا من خودم جز فنای دو آتیشه بتسدا بودم تو این فروم، اینقد که استارفیلدو هایپ کردم و بعد خورد تو ذوقم که الان هر جا میرم یه چند تا فحش میزارم روش واسه بتسدا و تادهاوارد رو هم :-" :دی

استودیو وقتی میاد این همه خرج واسه کمپانی درست میکنه (تو این مورد 300 فاکین میلیون دلار) بعد یه عنوان خیلی پایین تر از انتظار میده باید کوبیده بشه دیگه! چه اهمیتی داره قدیم اصلا شاهکار قرنو ساخته باشه، لابد تو یک مسیر اشتباهی افتادن یا آدمای اشتباهی رو گذاشتن رو کار که نتیجه این شده دیگه! اگه کوبیده نشن دوباره همین مسیرو ادامه میدن.

حالا این قضیه Scent و اینا که تروله بیشتر واسه خندس، مشکل اصلی همون مسیر اشتباهیه که رفتن و اون مسیره هم خیلی واضح شده دیگه الان، اومدن Wolverine ـی رو که شخصیت خشنی داره و دنیاش باید پر از خون و gore باشه رو به سبک Spider man ساختن که از بیخ اشتباهه.
یادمه همون موقعی هم که تریلراش پخش میشد با خودم میگفتم چرا با اینکه مثلا بازی خشنه ولی دنیاش رنگی رنگی و شاده؟!؟ یا خون پاشیدناش حس کچاپو میده تا Gore واقعی! الان که نقداش درومده میبینی که خب همچین قرارم نبوده چیز خیلی دارک و خشنی باشه از اول.

این کوبیده شدنام همیشه به بسته شدن و اخراج که ختم نمیشه، فک نکنم هیچی تو تاریخ گیم اندازه سایبرپانک و سی دی پراجکت هیت گرفته باشه، اما الان بازیو نصب میکنی میبینی به یکی از بهترین بازی های دهه تبدیل شده و همه الان هایپن واسه ویچر 4.
خب عزیز من هیت دادن به Starfield اصلا قابل مقایسه با Wolverine نیست.
با منطق شما باید Hogwarts هم کوبیده میشد و اصلا قسمت دوم ساخته نمیشد. باید پارت 2 رو هم توی این انجمن میکوبیدن (فقط اکس باکس فنا کوبیدن سونی فنا رفته بودن صحرای نمیدونم کجا):D و nتا بازی دیگه کم و بیش این موارد رو دارن.

من وقتی بادم افتادم این جماعت حتی RDR2 رو میکوبیدن دیگه بیخیالش شدم :D

والا درباره " از مسیر خارج شدنش" منم مشکلی ندارم بخاطرش هیت بدیم. ولی اول باید بازی رو تجربه کرد و بعد. نه اینکه بازی رو تجربه نکرده از روی چندتا ویدیو تصمیم بگیریم.

من علاقه‌ای به دراکمن ندارم. سبک کاریش هم یه خروجی‌هایی داره که مورد علاقه من نیست.
ولی دراکمن از زمین‌های خاکی شروع کرده و در هر پستی بوده عملکرد درجه یکی داشته. حالا هر عقیده چرت و پرتی هم داشته باشه، نمیشه با یه موجود دلقک در LA مقایسه‌اش کرد.
اتفاقا من به دارکمن علاقه ی شدید دارم. سبک کاریش هم و خروجی که داره هم با سلیقه من جوره. :D
ولی عقیده اش دقیقا با همون دلقک از LA یکیه. تفاوتشون اینه دراکمن توی یه استودیو درست و حسابی داره بازی میسازه و این یکی توی Insomniac صدا پیشه یه کرکتر بوده که دیوارش خیلی کوتاه تره و فحش کشش ملسه.

خود دراکمن تجربیات بچگی خودش از جنگ رو توی پارت 2 به تصویر کشیده دو گروهک WLF و Seraphites دقیقا همین دو کشور توی خاورمیانه هستن که پدر همه رو در آوردن.
اون وقت یه یهودی دیگه که توی LA بزرگ شده و جنگ ندیده اون هم تجربه خودش رو توی بازی و هرچیز دیگه ای میچپونه.

حالا چون یکی تجربه و موضوعش سیاسی هست و موی بنفش نداره ولی اون یکی اجتماعی پس به این نتیجه میرسیم اولی خفنه ولی دومی لجن؟ :D

هر موقع همین جناب دراکمن که از زمین های خاکی شروع کرده بجای یه دختر گی مثل الی یا دختر کچل یه بازی با شخصیت اول درست و حسابی ساخت اون موقع میشه بگیم اینا فرق میکنن وگرنه از دید من هردو یکی هستن. فقط دراکمن کت و شلوار تنشه اون یکی لخت برای همین شما ایراداتش رو بیشتر متوجه میشین :D

• Smile
Reactions: Thundersky
خب بازی فقط همون یک ساعت اولش نسبتا خشن و خوب بود

یهو رفتم تو فاز آدم خوب بودن مهربون بودن و محیط رنگارنگ صورتی و بنفش و دیالوگ های بی روح و ابکی و حقیقتا الان خورد تو ذوقم
فعلا فقط به امید بهتر شدن دارم میرم چون تا اینجا نگار یک معلم پرورشی داره بازی رو روایت میکنه
دوربین بازی کمی گیج میزنه توی باس فایت ها بیشتر

اگه انتظارتون رو بیارین پایین خوبه و در حد همون نمره 78 قابل قبوله

چرا همتون لذت بردین از بازی مگه نظر بی طرف ها تاپیک امتیاز ها نخوندین که ولورین بدترین ساخته بشره بعد The Lord of the Rings: Gollum ؟ :D
حتما اونهایی که میشینن و بازی رو تجربه میکنن خیلی بهتر از اون عده ای که فقط از روی ویدیو و بحثهای اینترنتی بازیها رو نقد میکنن و نسخه‌ش رو میپیچن (مثلا خودم ) ... میتونن تجربه بهتر و واقعی تری از یه بازی داشته باشن.
این تو تک تک تاپیکهایی که قبل از انتشار سر بازیها بریده شده پیش میاد.
حالا اگه یه طرف این بازیها به سونی یا مایکرو گره بخوره که دیگه مشخصه تهش چی میشه.

گرچه اینقدر بازی کوبیده شده که سطح انتظارها کاملا اومده پایین و خب اکثرا میدونن نباید انتظار خیلی بالایی ازش داشته باشن.
این خودش خیلی کمک میکنه.

حتما اونهایی که میشینن و بازی رو تجربه میکنن خیلی بهتر از اون عده ای که فقط از روی ویدیو و بحثهای اینترنتی بازیها رو نقد میکنن و نسخه‌ش رو میپیچن (مثلا خودم ) ... میتونن تجربه بهتر و واقعی تری از یه بازی داشته باشن.
این تو تک تک تاپیکهایی که قبل از انتشار سر بازیها بریده شده پیش میاد.
حالا اگه یه طرف این بازیها به سونی یا مایکرو گره بخوره که دیگه مشخصه تهش چی میشه.

گرچه اینقدر بازی کوبیده شده که سطح انتظارها کاملا اومده پایین و خب اکثرا میدونن نباید انتظار خیلی بالایی ازش داشته باشن.
این خودش خیلی کمک میکنه.

مساله اينجاس يه سرى مساله تو گيم پلى كه سرش خيلى جوسازى ميشه تو ستينگ قابليت روشن خاموش داره و حتى تو درجه سختى بالا باى ديفالت خاموشن :D
گرافيكشم تا اين لحظه فوق العاده بوده.
گيم پلى ولى ميتونه تكرارى بشه اگه بازى خيلى طولانى باشه.
داستان هم فعلا meh هست.
اون داستاناى ووك و اين حرفام حقيقتا من چيزى بيشتر از ميزان معمول هنوز نديدم.
ولى لول ديزاين يكم به نظرم مشكل داره.

به طور كلى به نظرم سطح پروداكشن يه لول كمتر از اسپايدرمن هاس.

تا اينجا واسه من ٨-٨.٥ بوده.

🔥واکنش Insomniac به انتقادهای Marvel’s Wolverine؛ تغییرات در راه است

⏺استودیو Insomniac اعلام کرده بازخوردها و انتقادهای چند روز اخیر درباره Marvel’s Wolverine را با دقت دنبال می‌کند. جیمز استیونسون، مدیر بخش کامیونیتی و بازاریابی استودیو، گفت: «در چند روز گذشته ۱۰۰ درصد در حال گوش‌دادن بوده‌ایم» و اضافه کرد که تیم سازنده در واکنش به بخشی از بازخوردها «سخت مشغول کار» است.

⏺بخشی از انتقادهای مطرح‌شده به خطی‌بودن بیش‌ازحد بازی، هدایت مداوم بازیکن، مکانیک ردگیری بو، تکراری‌شدن بخش‌هایی از مبارزات و مشکلات روایت مربوط می‌شود. Insomniac هنوز مشخص نکرده دقیقاً چه تغییراتی در نظر دارد، اما صحبت‌های استیونسون نشان می‌دهد حداقل بخشی از این موارد ممکن است در آپدیت‌های آینده تغییر کند.

⏺نمونه مشابهی اخیراً برای Crimson Desert اتفاق افتاد؛ سازندگان این بازی پس از دریافت بازخورد بازیکنان، طی چندین آپدیت تغییرات گسترده‌ای اعمال کردند و در آپدیت Enhanced حتی بخش‌هایی از روایت، دیالوگ‌ها، میان‌پرده‌ها و روند داستانی را بازطراحی کردند.

اگه روی درجه سختی بالاتر از نرمال میرین همون اولش ابیلیتی Knee Breaker رو باز کنین. همه اتک هارو میشه خنثی کرد.

خشونتی که دنبالش بودین رو بازی موقع Rage Tier 3 نشون میده :D

الان اون مرحله که توی کنفرانس نشون دادن سوار موتور بودیم دنبال کامیون را بردم یعنی آدرنالین چسبید به سقف.
فقط میتونم بگم یک مشت حرف مزخرف پشت بازی هست که نمیدونم اینهمه فضای مسموم چجور ایجاد شده.واقعا اکر کسی فقط بخاطر نمره متا یا چرندیات X خودشو از این بازی میخواد محروم کنه بدونه بزرگترین جفا را در حق خودش انجام داده.
بازی بسیار لذت بخش هست از هر نظر

مساله اينجاس يه سرى مساله تو گيم پلى كه سرش خيلى جوسازى ميشه تو ستينگ قابليت روشن خاموش داره و حتى تو درجه سختى بالا باى ديفالت خاموشن :D
گرافيكشم تا اين لحظه فوق العاده بوده.
گيم پلى ولى ميتونه تكرارى بشه اگه بازى خيلى طولانى باشه.
داستان هم فعلا meh هست.
اون داستاناى ووك و اين حرفام حقيقتا من چيزى بيشتر از ميزان معمول هنوز نديدم.
ولى لول ديزاين يكم به نظرم مشكل داره.

به طور كلى به نظرم سطح پروداكشن يه لول كمتر از اسپايدرمن هاس.

تا اينجا واسه من ٨-٨.٥ بوده.
دیگه تا بوده همین بوده خب.
برای استارفیلد اینطور بود ، Avowed ، ایندی و... هم پیش اومد.

افتضاح ترین مورد برای KCD 2 بود که واقعا یکسری تو سطح نت ثابت کردن که اصلا گیمر نیستن و فقط میگردن دنبال اخبار منفی که یه چی برای سرگرم شدن داشته باشن.

الان اون مرحله که توی کنفرانس نشون دادن سوار موتور بودیم دنبال کامیون را بردم یعنی آدرنالین چسبید به سقف.

واقعا؟! والا اونجا من داشت خوابم میگرفت، نمیدونم ورژن شما با همه دنیا شاید فرق داشته
نه از این ور بوم بیفتین، نه از اونور بوم ...

حداقل بگید به نظر من اینطوره نه اینکه همه چرت میگن و فقط یک شخص درست بگه
چون الان بازی ها واقعا گرونه واسه ایرانیا و این ماه کلی اپشن هست برای خرید ممکنه به خاطر تعریف و تمجید الکی انتخاب اشتباه بکنن دوستان

• Like
Reactions: all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or