آخرین ویرایش:
همین امسال :از ۱۱۶ نقد نمره ۷۸ گرفته، یک بازی کاملاً خطی و داستانی که ۱۲ ساعت گیم پلی داره.
انتظار بیشتری ازش داشتین؟ سالهاس نسل این بازیا منقرض شده، همه شدن جانبی و اوپن وورد، حالا این اومده یه بازی درست کرده که میشه به یاد بازی های قدیم بازیش کرد لذت برد، ولی نمیزارن که، چرا ۷۸ شد چرا ۸۱ نشد![]()
آقااااا اونارو با این مقایسه نکنهمین امسال :
RE9 - 89
Onimusha - 85
Peragmata - 85
پس میشه![]()
چرا نکنم؟آقااااا اونارو با این مقایسه نکن
View attachment 421839
استودیوی Insomniac Games به انتقادها از Scent Trail در Marvel’s Wolverine واکنش نشان داد
به گفته James Stevenson، کامیونیتی منیجر استودیوی Insomniac Games، قابلیت Scent Trail در Marvel’s Wolverine دائماً روی صفحه نمایش داده نمیشود. این قابلیت نشاندهنده Mutant Super Senses و توانایی بالای Logan در ردیابی است.
قابلیت Scent Trail فقط زمانی ظاهر میشود که Logan در حال دنبال کردن یک بو یا صدای مشخص باشد؛ برای مثال رد یک شخص، بوی ویسکی یا سرنخ دیگری در بخشهای داستانی و مأموریتها. همچنین زمانی که Logan بوی یک آیتم Collectible را تشخیص دهد، این مسیر نمایش داده میشود.
خب آقا ایراد الکی می گرفتین مشخص شد گاز معده ی جین گری هست برای همین خاموش هم کنی باقی می مونه چون مربوط به لوره![]()

ماکان جان میتونی بجای پلی دادن "پیج متاکریتیک" گاهی اوقات برای تنوع هم شده "خود بازی"ها رو پلی بدی، اونجوری میفهمی چیزی که من گفتم کاملا فکت هست. بعضی از اکتیویتی ها مثل اکتیویتی نگه داشتن ماشین عینا کپی پیست شده بود. حالا بخاطر تایم دوولوپمنت بیشتر، تیم بهتر و بودجه زیادتر تونستن محصول بهتری تحویل بدن ولی این حرف من رو نقص نمیکنه.
دروغ معرفی نکنه که تو نخری ؟من حتی اگه از محصول نهایی اینسامنیاک یعنی SM2 و همین ولورین چشم پوشی کنم... و کنار بیام...
از یک بحثی نمی تونم راحت گذر کنم، هم SM2 هم ولورین جوری به مخاطب معرفی شدن...که انگار قراره یک نسخه بسیار تاریک از این آثار کمیک محور ببینیم!!!!ولی نگو مفاهیم پشت پرده رچت هاش هم از این دو عنوان دارک تره
حداقل کاش تیزر های معرفی شو با همون حال هوای محصول نهاییش معرفی کنه!!! نه اینکه به مخاطب دروغ بفروشه!!!!!!!!

آخه نیما ۷۰ دلار برای این بازی خیلی ظلمه.(مخصوصا با این لول دیزاین افتضاح) حداقل تخفیف بخوره منطقی هست. بنظرم الان توی مارکت اونیموشا گزینه خیلی قویتری هست.بگیرید بازی کنید لذت ببرید ول کنید این حرفا روبعضی وقتا میگم کاش این متا و امتیازو اینا نبود یا حداقل انقدر مهم نبود. قدیما بازی شت هم میگرفتیم بازی میکردیم چون چیزی از امتیازو اینا نمیدونستیم بازم لذت می بردیم
![]()
ولی قبلا ها خیلیم بازیا ارزون تر بود ، راحت میشد همه چیو تست کرد تهش خوشمون نمیومدبگیرید بازی کنید لذت ببرید ول کنید این حرفا روبعضی وقتا میگم کاش این متا و امتیازو اینا نبود یا حداقل انقدر مهم نبود. قدیما بازی شت هم میگرفتیم بازی میکردیم چون چیزی از امتیازو اینا نمیدونستیم بازم لذت می بردیم
![]()
من مشکلی با انتقاد کردن از هر بازی با هر متایی مشکلی ندارم ولی بنظرم این Wolverine رو خیلی الکی دارن میکوبن. انگار طرف از زنش ناراضیه اومده توی مسابقه بوکس حریف ضعیف رو انداخته گوشه رینگ ولش هم نمیکنه.حتی فنای PS چون دلشون پره به این بازی رحم نمیکنن.
این همه بازی بد هرسال داره عرضه میشه با همین ایرادات.
حالا با انجمن کاری ندارم. ولی توی نت حتی به بهترین عناوین ایراد میگیرن ولی وقتی میبینی استودیو مقابل Insomniac هست آدم دلش میسوزه.
با این حال بنظر من هرکسی بعد تجربه بازی نظرش تا حد زیادی برمیگرده.