PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
میگی چیکار کنن؟:دی بخشی واقعا بخاطر ارزش پوله، از دستشون خارجه! یا باید کلا استدیوهای بازی سازی تو آمریکا رو تعطیل کنن، از دم کوچ کنن اروپای شرقی با آسیا، که نمیشه، یا همین وضع رو ادامه بدن و امیدوار باشن با AI هزینه ها کمتر بشه. راه دیگه ای به ذهن من نمیرسه.

ولی قدر مسلم استدیوهای چینی، بخاطر هزینه پایین تولید مزیت رقابتی زیادی دارن و وقتی تجربه شون در بازی سازی هم بالا بره، و بتونن شخصیت مستقل خودشون رو پیدا کنن، میبلعن استدیوهای غربی رو!
نه خب اونها رو که نمیتونن تعطیل کنن یا کوچ بدن.
ولی میتونن روی استودیوهای اون کشورها سرمایه گذاری بیشتری داشته باشن و بخشی از فشار و انتظار از این استودیوهای غربی رو سوق بدن به اون سمت.
هم سرعت کارشون قابل توجهه و هم کیفیت خروجی عجیب و غریبی دارن.
اینطوری یه رقابت داخلی هم شکل میگرفت که شاید نیاز استودیوهای بی بخار و تنبل تر سونی/مایکرو و... یه همچین موردی باشه که به خودشون بیان.

میشه با کمی از اینجا و اونجا زدن حتی به فکر تاسیس استودیو یا خرید جدید هم افتاد.
واقعا از این خریدهای چندسال اخیر سونی/مایکرو میتونستن خروجی بدتری داشته باشن؟

• Like
Reactions: Cloud Strife
زمان زیاد بخاطر ساده شدن بازیه... ولی اینکه چرا اینجوری ساختن اینو، کلا برام قابل درک نیست!

چرا نيست؟ بايد جورى بشه كند ذهن ترين و بد دست ترين افراد هم بخرنش ديگه.
مارول فيلماشم يجوريه كه عقب مونده ترين افراد هم ميتونن دنبالش كنن بفهمنش :D
البته من حس ميكنم خود بازى اندازه نمرات بد نيست و اينو براساس متن نقد ها ميگم.
حالا بايد قفلش باز شه بريم تو بازى معلوم بشه.
فعلا اونيموشا به بخشاى شلنگ بستن به بازى رسيده و يه نمره تو نظرم افت كرد.
نه خب اونها رو که نمیتونن تعطیل کنن یا کوچ بدن.
ولی میتونن روی استودیوهای اون کشورها سرمایه گذاری بیشتری داشته باشن و بخشی از فشار و انتظار از این استودیوهای غربی رو سوق بدن به اون سمت.
هم سرعت کارشون قابل توجهه و هم کیفیت خروجی عجیب و غریبی دارن.
اینطوری یه رقابت داخلی هم شکل میگرفت که شاید نیاز استودیوهای بی بخار و تنبل تر سونی/مایکرو و... یه همچین موردی باشه که به خودشون بیان.

میشه با کمی از اینجا و اونجا زدن حتی به فکر تاسیس استودیو یا خرید جدید هم افتاد.
واقعا از این خریدهای چندسال اخیر سونی/مایکرو میتونستن خروجی بدتری داشته باشن؟

چينيه واسه كارفرماى امريكايي به اون قيمت ديگه كار نميكنه.
مثلا همين اپل خودش مستقيما خط توليد تو چين نداره؛ يه واسطه چينى به اسم پيمان كار وسطه.
حالا اينجا تو گيم همون پيمان كار خودش مستقل ميتونه با هزينه كم محصول اورجينال و سهم بازار داشته باشه ولى نميتونه خودش ايفون بده بيرون مستقل.

آخرین ویرایش:
چينيه واسه كارفرماى امريكايي به اون قيمت ديگه كار نميكنه.
مثلا همين اپل خودش مستقيما خط توليد تو چين نداره؛ يه واسطه چينى به اسم پيمان كار وسطه.
حالا اينجا تو گيم همون پيمان كار خودش مستقل ميتونه با هزينه كم محصول اورجينال و سهم بازار داشته باشه ولى نميتونه خودش ايفون بده بيرون مستقل.
همونطور که خودت میگی اینها اگه بخوان راهکارش پیدا میشه :D

همونطور که خودت میگی اینها اگه بخوان راهکارش پیدا میشه :D

تهش گفتم راهش تقريبا بستس ديگه :D
كارمند چينى با خارجى كار بكنه قيمتش ميره بالا
كارفرماى چينى هم خودش ميتونه بسازه و مستقل بفروشه مريض نيست بياد زير دست سونى.

رقيب غير قابل خريدى براشون پيدا شده خلاصه :D

طبق تجربه منتقدها بازی بین 10~12 ساعت گیم پلی داره و برای 100% هم حدود 17~18 ساعت. پس حتما خیلی خطی ه و خبری از گشت و گذار تو محیط نیست! (البته میتونه خبر خوبی هم باشه که بهش الکی آب نبستن)

• Like
Reactions: all4u
تهش گفتم راهش تقريبا بستس ديگه :D
كارمند چينى با خارجى كار بكنه قيمتش ميره بالا
كارفرماى چينى هم خودش ميتونه بسازه و مستقل بفروشه مريض نيست بياد زير دست سونى.

رقيب غير قابل خريدى براشون پيدا شده خلاصه :D
حالا فقط چین هم که نیست ، منم نگفتم حتما باید برن به چین.
همین چک ، لهستان که اشاره کردم هم هستن که ناشرهای خارجی با قیمت خیلی پایین دارن باهاشون کار میکنن.
کشورهای دیگه ای هم هستن.

چرا نيست؟ بايد جورى بشه كند ذهن ترين و بد دست ترين افراد هم بخرنش ديگه.
مارول فيلماشم يجوريه كه عقب مونده ترين افراد هم ميتونن دنبالش كنن بفهمنش :D
البته من حس ميكنم خود بازى اندازه نمرات بد نيست و اينو براساس متن نقد ها ميگم.
حالا بايد قفلش باز شه بريم تو بازى معلوم بشه.
فعلا اونيموشا به بخشاى شلنگ بستن به بازى رسيده و يه نمره تو نظرم افت كرد.
من نقد اسکیل آپ رو دیدم. پشت نقد اعصابم خورد شد. این چه بازی مزخرفیه که ساختند. خیلی لول دیزاین و کمبت بده.

• Like
Reactions: all4u and Rohshen
تو ویدیوهای گیم پلی یوتیوبی که دیدم حدود 5 ثانیه زمان برای زدن دکمه میداد! یعنی رسما گیمرا رو بچه های 4~5 ساله فرض کردن.
خب بازیای سوپرهیرویی مخاطب هدفشون اکثرا همون بچه ها و نوجوون هان دیگه.

بازی 17+ هست با عرض معذرت;

در نیومده دیگه
وقتی انقدر اسون و بدون چالش با کلی هینت رنگی رنگی و پلتفرمر ابکی هست حالا هرچقدر می خوان Rating بدن بهش.

Rating اش بخاطر باسن ولورین گرفته! خدایا شکرت :D

• Like
خب بازیای سوپرهیرویی مخاطب هدفشون اکثرا همون بچه ها و نوجوون هان دیگه.
من بیشتر فکر میکنم این مسیر GPS و... رو رفتن که کمکاریشون تو لول دیزاین و فرصت کافی نداشتن برای قرار دادن محتوای جذاب خارج از مسیر اصلی گیم پلی رو پوشش بدن.
اینکه نقاطی برای اکسپلور بزارن ، پلیر بره جایی و ایونتهای رندم و... براش پیش بیاد یا منطقه مخفی رو کشف کنه و...
اینقدر از این لحاظ دستشون خالی بود که این مکانیک رو گنجوندن که وقت پلیر رو بیش از این تباه نکنن.

مثلا یه بازی که این کار رو نکرده بود Forspoken بود که ای کاش اون بازی هم این سیستم GPS یا بقول خودمون ریسینگ لاین رو میداشت.
واقعا فکر نمیکردم یه روزی خارج از بازیهای ریسینگ این Racing Line رو تو یه بازی سوپرهیرویی ببینم :D
واقعا حین دیدن گیم پلی ها مغزم خود به خود دنبال پیدا کردن Apex تو پیچ ها میگشت :))

جا داره براش یه DLC کارتینگی چیزی بدن.

من بیشتر فکر میکنم این مسیر GPS و... رو رفتن که کمکاریشون تو لول دیزاین و فرصت کافی نداشتن برای قرار دادن محتوای جذاب خارج از مسیر اصلی گیم پلی رو پوشش بدن.
اینکه نقاطی برای اکسپلور بزارن ، پلیر بره جایی و ایونتهای رندم و... براش پیش بیاد یا منطقه مخفی رو کشف کنه و...
اینقدر از این لحاظ دستشون خالی بود که این مکانیک رو گنجوندن که وقت پلیر رو بیش از این تباه نکنن.

مثلا یه بازی که این کار رو نکرده بود Forspoken بود که ای کاش اون بازی هم این سیستم GPS یا بقول خودمون ریسینگ لاین رو میداشت.
واقعا فکر نمیکردم یه روزی خارج از بازیهای ریسینگ این Racing Line رو تو یه بازی سوپرهیرویی ببینم :D
واقعا حین دیدن گیم پلی ها مغزم خود به خود دنبال پیدا کردن Apex تو پیچ ها میگشت :))

جا داره براش یه DLC کارتینگی چیزی بدن.
رسما نابودشون کردی :D

دیگه بیشتر از چیزی نمی گم تا عزیزانی که بازیو خریدن زهرشون نشه البته تا ریلیز هنوز جا داره بنظرم:D

• Smile
  • Like
Reactions: all4u and m.d.makan
شاید بعد اون هک مجبور شدن یه سری چیزهارو بریزن بره، سریع تو همون زمان از اول درست کنن... نمیدونم والا! مشکل اینجاست که Insomniac سال هاست داره جواهری به اسم R&C میسازه و تخصصش طراحی مراحل خطی تو در تویی هست که حس لینیر ندن! چطور اینا اینو ساختن، الله و اعلم! من که سر در نمیارن انصافی...
اگه درست یادم باشه کارگردان اصلی بازی دو سه سال پیش از استدیو رفت و جزو تیم ساخت پرفکت دارک شد. بعد اونم فکر کنم گفتن بازی رو اساسی تغییر دارن میدن. حالا مشخص نیست کارگردان قبلیه تر زده بوده اینا داشتن جمعش میکردن یا اون بنده خدا کارش خوب بوده اینا گندکاری کردن :D من حاالا میگفتم نسبت به اسپایدرمن پسرفت داره ولی فکرشو نمیکردم دیگه اینجوری بخواد باشه. میگفتم در حد اواسط و اواخر نسل هفته ولی این اواخر نسل 6 و اوایل نسل هفته :D
یه ذره این مقایسه درست نیست راستش، بخاطر اختلاف ارزش پولشون. یعنی 70 میلیون دلار برای یه استدیو لوکال چینی عدد خیلی بالایی هست و همون نفرات و زمان پروداکشن اگه تو آمریکا بود و به دلار حقوق میگرفتن عدد N برابر میشد. مثل این میمونه که مثلا ما همین 300 نفر رو تو ایران بیاریم استخدام کنیم. عین 300 نفر میانگین ماهی 100 میلیون حقوق بگیرن، سالی 360 میلیارد میشه، و 5 سال پروداکشن داشته باشه هم میشه کمتر از دو هزار میلیارد که الان چیزی نزدیک 7 8 میلیون دلاره! با نرخ تورم و هزینه های جاری و اینا، هزینه یه تیم 300 نفره با میانگین حقوقی 100 میلیون الان، در طول 5 سال کمتر از 15 میلیون دلار میشه! با تمام هزینه های نهان. در نتیجه اگه یکی تو ایران مثلا 30 میلیون دلار هزینه پروژه کنه یعنی خیلییی بیشتر از اونا پول داده. و این مزیت رقابتی هست که کشورهای با پول ضعیف تر دارن.
در کل درست میگی هزینه بازیسازی تو آمریکا قابل مقایسه با بقیه دنیا نیست. ولی خب از یه طرفم بازی ساختن تو کلاس AAA یه سری هزینه هاش فرقی نداره کجای دنیا باشی. یعنی فقط بحث حقوق کارمند نیست. تکنولوژی و تجهیزات و لاینسنس و ابزار و این هاس.
ولی حتی با استاندارد هزینه ها تو آمریکا بازم 300 میلیون خیلی رقم وحشتناکیه واسه همچین خروجی ای. رگناروک رو با 200 میلیون ساختن تازه همه میگفتن چه خبره انقدر ریخت و پاش کردین.

در کل من همیشه نظرم این بوده کل استدیو های سونی تو اروپا و آمریکا به جز ناتی داگ و سانتا باید تعطیل شن مخصوصا اون گوریلای شخمی. به جاش سه تا ابراستدیو با چند تا دیویژن مختلف توشون تو ژاپن و چین و لهستان تاسیس کنن :D

با این گیم پلی که من تا الان از بازی دیدم میشه گفت تقریبا همون چیزی هست که لیک شده بود، شاید 10 درصد پالیش تر.
حتی با بعضی در نظر گرفتن به اصطلاح GPS یی که تو بیلد نهایی در نظر گرفتن میشه گفت بیلدی که لیک شد گیم پلی بهتری داشت LOL
RIP INSOMNIAC

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or