مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
دوستان من برای برادر کوچیکترم یه سیستمی میخوام جمع و جور کنم
برای انجام کار های روزمره سبک و گیمینگ انلاین در حد اورواچ و رینبو با رزولوشن 1080
به نظرتون برای کیس چقد هزینه لازمه؟ چه مشخصاتی پیشنهاد میدید با این وضعیت بازار و قیمت ها؟
سری g amd بخر که گرافیک داخلی خوبی داره برای همچین بازی هایی هم مناسبه به جاش گزینه های دیگه رو بهترش کن

به نظرم کسی که الان اصرار داره پول بده و گرافیک بخره

بهترین گزینه بازار که افت قیمت کرده و حقیقتا غول هست
4070ti super با ۴۴ ترافلاپس قدرت و فرکانس بوست ۲۷۰۰ .

بی نظیره . ۲۲۰ ۲۳۰ میلیون پیدا میشه

در مقام بعدی هم اگر نو مد نظر باشه :

AMD RX 9070 XT با حدود قیمت ۲۴۰ میلیون سافایر

هر دو ۱۶ گیگ وی رم و با آینده بینی منطقی

به نظرم کسی که الان اصرار داره پول بده و گرافیک بخره

بهترین گزینه بازار که افت قیمت کرده و حقیقتا غول هست
4070ti super با ۴۴ ترافلاپس قدرت و فرکانس بوست ۲۷۰۰ .

بی نظیره . ۲۲۰ ۲۳۰ میلیون پیدا میشه
اصرار که کلا یه گیم مونده دیگه تفریحی نداریم
هممون با شورت سوراخ سعی می کنیم بهترین سیستم داشته باشیم :D
من یادمه شهریور پارسال همین کارت گذاشته بودم 79 برای فروش کلا 30 ساعت هم باهاش گیم نزده بودم 3 سالم گارانتی الماس داشت که بهترین گارانتی ایسوس هست حتی فن هاش خاک نگرفته بود
می گفتم بخرید گرون می شه یک عده فکر می کردن دارم بازار گرمی می کنم حتی می گفتن نخرید ارزون می شه سری 5000 جا بیافته چنین می شه چنان می شه. کسیم که خرید اینقدر ظاهرش نو بود حتی تست نکرد فقط عجله داشت برای خرید
دلار اون زمان 115 بود الان خود کارت دقیقا 3 برابر شده قیمتش
تازه اکثر جنس های بازار الان خرید قبل هستن کافیه با قیمت دلاری امازون خیلی هاشون چک بشه البته گرافیک جز این دسته نیست چون بارش سریع فروخته می شه طرفدارم زیاد داره

سلام دوستان

بهترین cpu و گرافیک که میتونم روی این مادربرد بذارم چیه؟:(
فکر کنم بهترین cpu براش i7 3770 باشه، گرافیک هم هر کارتی بخوای میتونی استفاده کنی، اما نباید خیلی قوی باشه چون cpu باتلنک میشه. کارتایی مثل rx 580 و gtx ۱۶۶۰ و ۱۰۷۰ و‌.. احتمالا مناسب هستن.

سلام دوستان یه پاور میخواستم برای یه سیستم قدیمی:
Motherboard Asus p6t delux V2
cpu i7 950
Graphic Nvidia Geforce 710gt 1g
Ram ddr3 3x4 12G
hard ssd 256G Samsung
hard Hdd 500G Western
Dvd Rw HP

پاور قبلی Acbel بود مدل PC6022 عکسش تو لینک زیر تو سایت باسلام هست فکر کنم 600 وات بود (با اینکه چینی بود خوب برام کار کرد 15 سال)
خرید و قیمت پاور نیمه ماژولار AcBel 670W قدرت و کارایی و مدیریت کابل بی نظیر (پس کرایه) از غرفه دیبا رایانه

تنها نکته اینکه پاور به سیستم من بخوره و کامپیوتر روزانه 16 ساعت روشن هست و برای کارهای روزمره استفاده میشه
هزینه هم تا 15 تومن اما اگه کمه برای میزان استفاده 16 ساعت تا 20 تومن هم میشه بالا برد (یه زمانی کل سیستم رو خریدم زیر 2 میلیون)
پیشاپیش سپاسگذارم

• Like
Reactions: Thundersky
دوستان من یدونه ازین نگهدارنده های مانیتور میخوام بگیرم کسی تجربه ای باهاشون داره راهنماییم کنه. تو محل کارم میز کار رو کوتاه کردم و با ام دی اف جا درست کردم شیشه انداختم روش زیرش مانیتور و کنسوله چون روی میز جنس باز میکنیم نمیشه از یه حدی بیشتر میزو بالا بیارمش و صندلی هم تو پایینتر ترین حالته از دور با دسته مشکل ندارم ولی از نزدیک با موس و کیبورد دید کامل به مانیتور ندارم گفتم اگر خوب باشه یدونه نگهدارنده بگیرم موقع استفاده از موس کیبورد به این شکل استفادش کنم

View attachment 415073

یدونه ردراگون gmk914 دیدم یدونه هم ergo wla001 ارگو ارجع تره چون از دیجیکالا میتونم بگیرمش. فرق خاصی میکنن مدلا یا یکی از همینارو بگیرم؟ چیز خاصی هست لازم باشه بدونم؟ اینا از رو میز هم پیچ میشن دیگه چون به لبه میتونم بزنم از رو خود میز میتونم پیچش کنم
اینو اپدیت کنم شاید به کار کسی اومد. یه مدت دوست داشتم بگیرم ولی تنبلی میکردم منتظر بودم کد تخفیف یا قیمت مناسبتری گیرم بیاد و خرجای دیگه داشتم اولویتم نبود. هفته پیش یه مدل ارگو که فروشندش خود دیجیکالا بود دیدم ۴۵۰۰ که نسبت به اون wla001 یکو نیم اختلاف قیمت داشت گرفتمش ظاهرا تو کامنتا گفته بودن فرقش اینه که اون مدل wla001 گازیه این فنری.
ازون موقع رسید دستم دارم استفادش میکنم نمیدونم تفاوت گازی و فنری چیه دقیقا ولی تو استفاده و تکون دادن مشکلی ندارم اصلا. به همه جهات هم میچرخه راحت درکل عالی بود اگه میدونستم انقدر خوبه زودتر میگرفتم ترکیبش با مانیتور ۲۴ اینچ برای competitive multiplayer رسما شاهکاره چون خیلی میشه جلو آوردش و راحت بالای کیبورد مانیتورو قرار داد هم زاویه به سمت بالا میشه داد بهش کلا اگه تو فکرش نبودید یا نداشتید شدیدا پیشنهاد میکنم تازه میفهمم چرا همه یوتیوبرا پیشنهاد میکنن بجای پایه فابریک مانیتور از اینا استفاده کنید

سلام دوستان یه پاور میخواستم برای یه سیستم قدیمی:
Motherboard Asus p6t delux V2
cpu i7 950
Graphic Nvidia Geforce 710gt 1g
Ram ddr3 3x4 12G
hard ssd 256G Samsung
hard Hdd 500G Western
Dvd Rw HP

پاور قبلی Acbel بود مدل PC6022 عکسش تو لینک زیر تو سایت باسلام هست فکر کنم 600 وات بود (با اینکه چینی بود خوب برام کار کرد 15 سال)
خرید و قیمت پاور نیمه ماژولار AcBel 670W قدرت و کارایی و مدیریت کابل بی نظیر (پس کرایه) از غرفه دیبا رایانه

تنها نکته اینکه پاور به سیستم من بخوره و کامپیوتر روزانه 16 ساعت روشن هست و برای کارهای روزمره استفاده میشه
هزینه هم تا 15 تومن اما اگه کمه برای میزان استفاده 16 ساعت تا 20 تومن هم میشه بالا برد (یه زمانی کل سیستم رو خریدم زیر 2 میلیون)
پیشاپیش سپاسگذارم
چه خبره ارزش نداره اونقد هزینه کنی.

اگه قرار نیس هیچوقت آپگرید کنی یا سیستم جدید بخری یه پاور 450 وات براش کافیه، از همین گرینا هم بزاری خوبه، صد ها ساله داره کار میکنه من کولرمستر سوزوندم هنوز گرین نسوزوندم :دی
اما اگه درآینده قراره سیستم بخری بنظرم یه پاور 700 وات بگیر که همین حدود 15 تومنه بودجته، اون موقه همین پاور واسه اونم جوابه (اگه نخوای کارت و سی پی یو های خیلی رده بالا بزاری)

در مورد ساعت استفاده روزانه هم ربطی به پاور نداره، اصلا کلا خاموشم نکنی نباید خراب شه، من خیلی بیشتر از این تایما هم استفاده کردم مشکلی پیش نیومده.
تا زمانی که فشار روش نباشه (مثلا واسه سیستمی که مصرفش 500 وات هست بری دقیقا 500 بزاری که فشار شدید بیاد بهش) یا نوسانات برق خرابش نکنه نباید مشکلی در حالت عادی پیش بیاد براش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or