سرخط خبرها

عنوان Onimusha: Way of the Sword فروش فوق العاده ای داشته. بیش از یک میلیون نسخه در روز اول انتشار که فروش کلی این سری را به ده میلیون میرساند.
کپکام هم با اعلام این خبر وعده داده که عناوین ارزشمندی را که در اختیار دارد و مدت هاست نسخه جدیدی نداشتند، دوباره زنده کند.

onimu.jpeg
https://www.polygon.com/onimusha-way-of-the-sword-sales-1-million-capcom-run/

تمرکز شرکت Capcom بر احیا و فعال سازی مجدد مجموعه های قدیمی
بر اساس اعلام رسمی شرکت Capcom، این استودیو قصد دارد در کنار انتشار منظم عناوین بزرگ جدید در هر سال، بر احیا و فعال سازی دوباره مجموعه هایی تمرکز کند که در سال های اخیر نسخه جدیدی از آن ها عرضه نشده است .

این شرکت اعلام کرده است که برنامه ویژه ای برای بازگرداندن مجموعه های قدیمی و کم کار خود دارد .

Onimusha: Way of the Sword Sells Over 1 Million Units on Launch Day!– Total series sales surpass 10 million units driven by this first new title in 20 years – | Press Release | CAPCOM

بر اساس اعلام رسمی شرکت Capcom، این استودیو قصد دارد در کنار انتشار منظم عناوین بزرگ جدید در هر سال، بر احیا و فعال سازی دوباره مجموعه هایی تمرکز کند که در سال های اخیر نسخه جدیدی از آن ها عرضه نشده است .

این شرکت اعلام کرده است که برنامه ویژه ای برای بازگرداندن مجموعه های قدیمی و کم کار خود دارد .

Onimusha: Way of the Sword Sells Over 1 Million Units on Launch Day!– Total series sales surpass 10 million units driven by this first new title in 20 years – | Press Release | CAPCOM

شاید همتون ذهن تون بره سمت Dino Crisis
ولی هدف اصلی این فرمان، احیای Ace Attorney و Final Fight ـه و مخاطب هدفش هم منم :>

شاید همتون ذهن تون بره سمت Dino Crisis
ولی هدف اصلی این فرمان، احیای Ace Attorney و Final Fight ـه و مخاطب هدفش هم منم :>

من دنبال یه متای حق به اسم Chaos Legion ـم که خود کپکامم یادش نیست یه زمان اینو ساخته:دی اینو زنده کنن دوباره، دنیا آماده ریمیکش نیست، در این حد یعنی:دی

من دنبال یه متای حق به اسم Chaos Legion ـم که خود کپکامم یادش نیست یه زمان اینو ساخته:دی اینو زنده کنن دوباره، دنیا آماده ریمیکش نیست، در این حد یعنی:دی
با وجود DMC فکر نکنم خبری از این بازی بشه ولی خدایش بازی قشنگی بود

بهزاد اگه بود:
کپکام مرد نیستی اگه شاهکار استاد میکامی (گادهند) رو ندی بیرون.

:))

من مثل سگ از ساخت ادامه یا ریمیک بازی های قدیمی میترسم
میترسم خرابش کنن اون خاطره خوبی که ازش دارم هم از بین بره
مثلا بازی هایی که زمان PS1 به خاطر گرافیک بالاشون ترند بودن که کلا روشون حسابی نمیکنم چون الان هیچ حرفی برا گفتن ندارن اما بازی هایی که گیم پلی و داستان غنی داشتن پتانسیل بیشتری دارن
ولی مثلا وقتی به این فکر میکنم که بازی هایی مثل داینو کرایسیس یا گادهند امروزی آیا میتونن دوباره مارو به وجد بیارن یا ناامیدمون کنن؟ترجیح میدم نسازنشون :D

• Raised Eyebrow
Reactions: Thundersky
من مثل سگ از ساخت ادامه یا ریمیک بازی های قدیمی میترسم
میترسم خرابش کنن اون خاطره خوبی که ازش دارم هم از بین بره
مثلا بازی هایی که زمان PS1 به خاطر گرافیک بالاشون ترند بودن که کلا روشون حسابی نمیکنم چون الان هیچ حرفی برا گفتن ندارن اما بازی هایی که گیم پلی و داستان غنی داشتن پتانسیل بیشتری دارن
ولی مثلا وقتی به این فکر میکنم که بازی هایی مثل داینو کرایسیس یا گادهند امروزی آیا میتونن دوباره مارو به وجد بیارن یا ناامیدمون کنن؟ترجیح میدم نسازنشون :D

فکر‌ کنم کپکام تا الان با ریمیک RE2 و RE4 و ... امتحان خودش رو پس داده، چرا باید بهشون شک کرد؟ :دی حتی ای پی قدیمی مثل اونیموشا بعد از 20 سال نسخه جدیدش عالی از اب دراومد. این وسط فقط شاید ریمیک RE3 ناامیدکننده و استثنا بود که اون هم بیشتر بخاطر اینکه توسط تیم‌ اصلی کپکام ساخته نشده بود، هر چند به عنوان یه بازی مستقل زیاد بد نبود. کپکام الان رو بهترین فرم خودش هست و بازی هایی که استودیو و تیم‌ های داخلی خودش میسازند زیاد جای نگرانی نداره.

یادی هم بکنیم از عنوان lost planet بازی نه چندان قدیمی کپکام که شماره اولش بازی خوبی بود و ولی بعد از ضعیف بودن قسمت دوم اصلا دیگه کسی اسمش نمیاره

اگر اشتباه نکنم بیشتر بخاطر اینکه نسخه سوم کم فروخت و‌ نتونست انتظارات کپکام رو برآورده کنه فراموش شد. یه جورایی به سرنوشت داینو کرایسیس دچار شد که بعد از نسخه سوم مرد. اما فکر ‌کنم به عنوان فرانچایزی که بیشتر با کوآپ و کار گروهی شناخته میشه، اگر بخوان یه نسخه جدید با استانداردهای امروزی بسازند کار سخت‌تری نسبت به بقیه آی‌پی ها دارند.

شاید من دقت نکرده بودم ولی چند ماه پیش سونی dynamic pricing رو به فروشگاه خودش اضافه کرده تو بعضی از ریجن ها.

https://www.gamespot.com/articles/p...makes-sonys-dynamic-pricing-harder-to-ignore/

به این صورت که با توجه به عادت خرید شما قیمت بازی ها برای شما با یک کاربر دیگه متفاوت خواهد بود، حالا تو منبع stellar blade رو مثال زده که بعد از تخفیف برای یک کاربر ۳۸ دلار و برای یکی دیگه ۲۰ دلار هست، یا مثال دیگه از کلیپ Luke StephensTV برای starwars jedi survivor بدون لاگین قیمت ۱۰ دلاری داره و بعدش میشه ۱۸ دلار.

ماکرو هم به شکل متفاوت این dynamic pricing رو داره پیاده میکنه برای گیم پس به تازگی.

XBOX Game Pass Offering Dynamic Pricing to Select Users

البته فرقش اینجاست که پایه قیمت رو بالا نمی‌بره، بلکه به کاربر های مختلف برای باقی موندن تو اشتراکشون با توجه به عملکردشون تخفیف میده. (که خیلی چیز عجیبی نیست، شما اشتراک ماهانه uber هم بخواهی کنسل کنی میگه اقا بیا سه ماه بعدی رو با فلان تخفیف میدیم فقط کنسل نکن)

پ.ن. حالا یکی از دوستان بره عدد بیاره پلتفرم سونی فروش تعدادی پایینتره ولی رقم در امدش بیشتر. وقتی dynamic pricing رو اینجوری اجرا داره میکنه صدای خاصی هم در نمیاد، حتما افتخار هم داره بگیم فروش روی این پلتفرم خوبه دیگه.
وقتی رو یک پلتفرم در و پیکر دار بازیاش عرضه میشد فکر می‌کرد اونجا هم ملت به هر سازی می‌رقصند، که سریع سرشون به سنگ خورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or