Multi Platform Mortal Shell II

1785601341127.png

MORTAL SHELL II

سازنده: Cold Symmetry
ناشر: Playstack
سبک: Action RPG / Soulslike
پلتفرم‌ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: August 20, 2026 (29 مرداد 1405)

مقدمه و اعلام رسمی
ناشر بازی Playstack و استودیوی Cold Symmetry به طور رسمی از بازی Mortal Shell II برای PlayStation 5، Xbox Series X|S و PC (Steam) رونمایی کردند. این عنوان قرار است در تاریخ August 20, 2026 (29 مرداد 1405) عرضه شود.

بازی Mortal Shell II یک Standalone Sequel برای نسخه اول محسوب می شود که با ارائه سیستم مبارزات پر سرعتی که محدودیتی برای بازیکن ایجاد نمی کند، طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های ارتقای گسترده و تأکید روی کاوش آزادانه، نسخه اصلی را به شکل قابل توجهی گسترش می دهد. این اثر Action RPG یک دنیای Open World به هم پیوسته، متراکم و در عین حال هدفمند را ارائه می دهد که بدون اتلاف وقت بازیکن، ساختارهای مخفی و مناظر عجیب خود را رو می کند.

داستان و دنیای بازی
شما در نقش Harbinger قرار می گیرید؛ موجودی که طبق پیش گویی ها باید تخم های دزدیده شده Undermether را از چنگال موجودات بی رحمی که از آن ها محافظت می کنند پس بگیرد.

دنیای Open World و متراکم Mortal Shell II از طریق مسیرهای پیچ در پیچی که توسط دشمنان متعصب نگهبانی می شوند به هم متصل شده است. کسانی که در محیط کاوش کنند با عناصر داستانی جدید، Shellها، سلاح های قدرتمند و عجیب، آیتم های ارتقا و اشیای نایاب پاداش می گیرند. دنیای بازی شامل معابدهای متروکه، جنگل های ممنوعه، گورستان های یخ زده و قلعه هایی است که از استخوان تراشیده شده اند. همچنین در میان این مناطق، بیش از 60 Dungeon قرار دارد که چالش های سختی برای مهارت ها و تجهیزات شما خواهند بود.

جزییات Gameplay و سیستم مبارزات
پیکرهای خفته جنگجویان فراموش شده در سراسر دنیای ویران شده بازی پراکنده شده اند. با پیدا کردن هر Shell، می توان آن را بیدار و تسخیر کرد تا قدرت ها و قابلیت های منحصر به فرد آن آزاد شود. بازیکنان می توانند با استفاده از توانایی های هر Shell و کشف خاطرات گمشده آن ها، سبک مبارزه اختصاصی خود را بسازند.

سیستم مبارزات در Mortal Shell II چابک و در عین حال سنگین است. این سیستم بدون محدودیت Stamina طراحی شده تا بازیکنان بتوانند با استفاده از تاکتیک های مختلف، Posture دشمنان را بشکنند و ضربات مهلک (Critical) وارد کنند.

ویژگی‌های کلیدی بازی
* دنیای Open World به هم پیوسته و متراکم: کاوش آزادانه در محیط های تاریک همراه با بیش از 60 Dungeon چالش برانگیز.
* مبارزات بدون محدودیت Stamina: مکانیک نبرد چابک با امکان شکستن Posture دشمنان و اجرای ضربات Critical.
* سیستم تسخیر Shellها: امکان استفاده از بدن جنگجویان کهن و آزاد کردن قابلیت ها و خاطرات منحصر به فرد هر کدام.
* ارتقای عمیق سلاح‌ها: طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های شخصی سازی و ارتقای بسیار گسترده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلرها

تریلر اعلام بتای Mortal Shell II روی کنسول‌ها

تریلر رسمی تاریخ عرضه (Official Release Date Trailer)

تریلر زمان عرضه بتای عمومی (Open Beta Launch Trailer)

تریلر رسمی معرفی گیم‌پلی (Official Gameplay Reveal)

تریلر رسمی رونمایی (Official Announcement Trailer)

آخرین ویرایش:
دکتر یه تنه داره پنجاه و یک درصد از فروش و پشتیبانی بازی های سولز بورن رو توی بازی سنتر جلو میبره ! :D
الان خود من فقط به خاطر توصیه ها و اموزش های دکتر میخوام برم سراغ الدن رینگ و گرنه همون ووکانگ اعصاب من رو بهم میریخت! سر اون گرگ بالان ندیده دهنم اسفالت شد تا زدمش حالا فرض کن بخوام برم سراغ الدن :| البته مقداری دیمون سولز رفتم ولی سر یه یاروی سامورایی دو شمشیر دم در یکی از باس ها که یهو پرید بیرون و زد دو ضربم کرد، ریج کوییت زدم و بعدش هم پلاسم تموم شد !
الدن رینگ که آسونه مهدی😁

• Smile
Reactions: NERO 7
اگر کسی میخواد بازی راحت بشه براش این کار رو بکنه. من توی همون نقشه اول بازی هستم و بازی به شدت اسون شده برام یعنی در حد خیلی خیلی اسون شده .بخاطر این که میتونم grisha رو در حد بسیار زیادی احضار کنم برای مبارزه.شما فقط باید در حد 40 تا از این grisha رو بکشین و بعد روی پسیو بزارید با چند تا ضربه همینجوری احضار میشن و دشمنارو پاره و پوره میکنن.

اين يه گليچ هم داره
شما ميرى تو يه غارى و يه كارايي ميكنى
ميتونى ١٠٠٠ رمننت گريشا داشته باشى.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
به چه بازی ای خیلی شبیه به نظرتون ؟ با Lords of the Fallen میشه مقایسه کرد؟
تو همون مایه ها ولی وسعت و لول دیزاین LOTF خیلی فرام سافتوری تر بود و کاملا مشخص بود که AAAست.

ولی اینجا یه سولزلایک داریم که استامینابار نداره و حین مبارزه مثل اساسینزکرید میتونی پشت هم ضربات رو اسپم کنی.
البته بخش مبارزه جذابی داره.
تنوع دشمنها به مرور که بازی میکنی مشخصه که کمه ، فرمول بیشترشون هم شبیه به همه و بعضا ری‌اسکین هستن.

نشمردم ولی تو کل بازی فکر نکنم بالای 10تا اسلحه متفاوت بتونی پیدا کنی.
دانجنهای بازی اکثرا تکراری و ضعیف طراحی شدن.
نیمه دوم بازی کمی عجله‌ای جمع شده
و...

اینها رو نگفتم که بگم بازی ضعیفیه.
دلایل این موارد بالا بودجه پایین بازیه و اینکه یه AAست که یه تیم کوچیک ساخته.
و با این نگاه خیلی خیلی بازی باکیفیتیه و فراتر از انتظار.
به نگاه به سولزلایکهای AAی دیگه تو این رده که بندازی کاملا کیفیت بازی خودش رو نشون میده.

ولی بازی یکسری موارد داره که پلیر رو پای بازی نگه میداره.
بالاتر گفتم بازی AAست ولی انصافا احساس یه بازی لب مرز بین AA و AAA رو میده.
کاری که حتی تیمهایی با دو-سه برابر کارمند هم نتونستن تو سبک سولزلایک ارائه بدن.

مخصوصا اتمسفر بازی عالیه که با موسیقی خوبی تزیین شده.

خلاصه به نظرم با آپدیتهایی که براش میاد و یا اکسپنشن احتمالی بازی خیلی پالیش تر از این هم میشه و یکسری از موارد بالا فیکس میشه.
چون بازی فروش خوبی کرده و مطمئنا استودیو از این به بعد پشت به پشت آپدیت میده.

خلاصه اینکه نه Lotf هست و نه Lies of p و...
این بازی بیشتر خودشه تا یه کپی از بقیه و حتما تو همین شرایط فعلی هم ارزش بازی کردن داره.

بازی همین 2 ساعت پیش پلات شد و چقدر کیف کردم پسر از این همه خشونت!!!!
بازی رسما یه جاهایش گاد آف وار قدیم میشد و مخصوصا تو باس فایت نیملس کپتیو اون فینیشری که میزنه و کله شمشیری یارو میکنه لاپای خود طرف و 2 ثانیه اون بین میمونه ، اصن یه لحظه کرک و پرم ریخته بود از این صحنه!!!
بازی بشدت آسونه اگه بدونید چیکار باید بکنید با هرکلاس و سلاح خصوصا اینکه تقریبا قویترین شل بازیو همون اول میده که من با همون تا آخر بازی رفتم و اکثر باسهارو فرست ترای میزدم و حتی اون 3تا باس قبل باس آخرو فراست ترای انقد راحت زدم که خودم باورم نمیشد بدون استفاده از فلاسک دارم میزنمشون جز باس آخر که حدود 1 ساعت وقتمو گرفت چون فکر میکردم باید از اون آتیشش فرار کنم و هر سری آتیشش میگرفت به پاچم و لخت میشدم!!!!! :D :D :D
خلاصه اینکه مجبور میشید برا اینکه بالانس بشه بزاریدش رو حالت شب که سختتر بشه یکم حداقل!!!
قبل این آپدیت دیروزی تعداد بیکنا اگه اشتباه نکنم کمتر بود و همین یخورده بازیو سختش میکرد برا اکسپلور دور اول خصوصا بعضی بیکنا که رسما گوشه کنار بودن و اصن دید نداشتیم ولی الان آوردنشون دقیقا تو مسیر که راحت ببینیمشون.
یه مسئله رومخی داشت این طراحی مپ افتضاح بازی بود که عملا یکسره آدم دور خودش میچرخه و یه بند همه طرف مسیر هست همش تو هم تو همه و دنیاش هم انگار یکدست طراحی نشده و خصوصا اون منطقه سفید بازی و مپ آخر بازی اصن تف کن جفت کن بود ، اما تیکه های اون روستا پر از تابوت و اون قلعه اصلی مامون و مسیر رسیدن بهش از رود آف ابسولوشن واقعا طراحی زیبایی داشتن خصوصا رود آف ابسولوشن که اصن آدم یاد مرحله اول دیمون سولز می افته و حتی برا تریلر اصلی نشون دادن گیم پلی بازی از این قسمت مپ استفاده کرده بودن!!!!
یه رقابت سختی شده بین این و لایز آف پی تو دلم که کدوم بهترین سولز لایکه و این بازی خیلی نزدیک بود بیاد رو دست لایز آف پی ولی متاسفانه وقتی به آخرای بازی فکر میکنم با اینکه لایز آف پی هم مپ آخرش بد بود ولی باز بهتر بود اما خشونت این بازی همراه موزیکاش چیزیه که همه نکات منفی این بازیو برام کمرنگ میکرد حتی دانجنهای تکراری و بیخودشو!!!!:D
اینم بگم تو دنیای امروز که همه شرکتا دهنشون آب افتاده برا اینکه گیمرو 100 دلار تیغ بزنن برا بازیاشون این بازی با این حجم از زیبایی میاد و 40 دلار فقط قیمت داره که همه کسایی که بازی کردن میدونن این بازی راحت خودشو حداقل 60 دلار ثابت کرده خصوصا ارزش بالای تکرارش که تو هیچ بازی سولز لایکی ندیدم انقد تنوع باشه و آدم دلش بخواهد با هرکلاس و سلاح بازی چندتا باس بزنه!!!!

بازی همین 2 ساعت پیش پلات شد
اون تروفی ای که تو همون باس نیملس کپتیو باید با پری کردن همه ضربات چرخشیش می گرفتیم رو همون دفعه ی اول می دونستی باید چه جوری گرفت؟ من نمی دونستم همینطوری کشتمش از دست دادم

اون تروفی ای که تو همون باس نیملس کپتیو باید با پری کردن همه ضربات چرخشیش می گرفتیم رو همون دفعه ی اول می دونستی باید چه جوری گرفت؟ من نمی دونستم همینطوری کشتمش از دست دادم
حواسم به هر3تا میسیبل بازی بود قبل استارت و اگه هم از دستش دادی مشکلی نیست اگه اشتباه نکنم چون تو استارت نیوگیم پلاس میتونی مستقیم بری سروقتش

• Like
Reactions: Milad.Samavati
بازی همین 2 ساعت پیش پلات شد و چقدر کیف کردم پسر از این همه خشونت!!!!
بازی رسما یه جاهایش گاد آف وار قدیم میشد و مخصوصا تو باس فایت نیملس کپتیو اون فینیشری که میزنه و کله شمشیری یارو میکنه لاپای خود طرف و 2 ثانیه اون بین میمونه ، اصن یه لحظه کرک و پرم ریخته بود از این صحنه!!!
بازی بشدت آسونه اگه بدونید چیکار باید بکنید با هرکلاس و سلاح خصوصا اینکه تقریبا قویترین شل بازیو همون اول میده که من با همون تا آخر بازی رفتم و اکثر باسهارو فرست ترای میزدم و حتی اون 3تا باس قبل باس آخرو فراست ترای انقد راحت زدم که خودم باورم نمیشد بدون استفاده از فلاسک دارم میزنمشون جز باس آخر که حدود 1 ساعت وقتمو گرفت چون فکر میکردم باید از اون آتیشش فرار کنم و هر سری آتیشش میگرفت به پاچم و لخت میشدم!!!!! :D :D :D
خلاصه اینکه مجبور میشید برا اینکه بالانس بشه بزاریدش رو حالت شب که سختتر بشه یکم حداقل!!!
قبل این آپدیت دیروزی تعداد بیکنا اگه اشتباه نکنم کمتر بود و همین یخورده بازیو سختش میکرد برا اکسپلور دور اول خصوصا بعضی بیکنا که رسما گوشه کنار بودن و اصن دید نداشتیم ولی الان آوردنشون دقیقا تو مسیر که راحت ببینیمشون.
یه مسئله رومخی داشت این طراحی مپ افتضاح بازی بود که عملا یکسره آدم دور خودش میچرخه و یه بند همه طرف مسیر هست همش تو هم تو همه و دنیاش هم انگار یکدست طراحی نشده و خصوصا اون منطقه سفید بازی و مپ آخر بازی اصن تف کن جفت کن بود ، اما تیکه های اون روستا پر از تابوت و اون قلعه اصلی مامون و مسیر رسیدن بهش از رود آف ابسولوشن واقعا طراحی زیبایی داشتن خصوصا رود آف ابسولوشن که اصن آدم یاد مرحله اول دیمون سولز می افته و حتی برا تریلر اصلی نشون دادن گیم پلی بازی از این قسمت مپ استفاده کرده بودن!!!!
یه رقابت سختی شده بین این و لایز آف پی تو دلم که کدوم بهترین سولز لایکه و این بازی خیلی نزدیک بود بیاد رو دست لایز آف پی ولی متاسفانه وقتی به آخرای بازی فکر میکنم با اینکه لایز آف پی هم مپ آخرش بد بود ولی باز بهتر بود اما خشونت این بازی همراه موزیکاش چیزیه که همه نکات منفی این بازیو برام کمرنگ میکرد حتی دانجنهای تکراری و بیخودشو!!!!:D
اینم بگم تو دنیای امروز که همه شرکتا دهنشون آب افتاده برا اینکه گیمرو 100 دلار تیغ بزنن برا بازیاشون این بازی با این حجم از زیبایی میاد و 40 دلار فقط قیمت داره که همه کسایی که بازی کردن میدونن این بازی راحت خودشو حداقل 60 دلار ثابت کرده خصوصا ارزش بالای تکرارش که تو هیچ بازی سولز لایکی ندیدم انقد تنوع باشه و آدم دلش بخواهد با هرکلاس و سلاح بازی چندتا باس بزنه!!!!
قوی ترین شل که اول بازی میده کدوم شل هست؟

قوی ترین شل که اول بازی میده کدوم شل هست؟
همینطور که صدرا گفت Tiel خیلی خوبه.
قشنگ تا آخر بازی خیلی خوب اسکیل میشه و جواب میده.

اگه دوست داری تانکی‌تر بری ، پروکسیما که رضا گفت رو بگیر.
ـــــــ
واقعا شل بیخود نداره ، هرکدومشون ارزش یک دور پلی‌ترو رو دارن.

• Like
Reactions: Solidsnake_1
سر صبح گفتم یه امتحان بکنم ببینم چی هست. تا یک ساعت پیش داشتم بازی میکردم 😅 :D
اینکه راه خودشون رو پیدا کردن و بازی رو هک اند اسلش کردن جواب داده ، نسخه اول رو یک ساعت بیشتر نتونستم تحمل کنم به علت محیطهای بی روحش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or