PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
1000027804.jpg

الانم با معرفی این بازی هنوزم باید کامنت هارو ببنده و به عواملش هشدار هیت بده چون این خشم یه شبه درست نشده که با یه بازی از بین بره. مطمئنا این قضایا قراره رو فروش بازیاشم تاثیر بذاره از این به بعد که باید خودشو آماده چند سال سخت بکنه تا کم کم دوباره اعتماد و علاقه کامیونیتی رو به دست بیاره.
خیلی سخت می گیری...
تمام این مشکلات راه حل داره!!!!!!
اراده ای برای حلش در سونی نیست!!!
این همه مستند از بازی ها هستند... که میگن کارمندای بخش مارکتینگ ورود کردن رو اسم بازی، کات سین ها، داستان ها و چیزای دیگه مطابق نظرشون نیست... و خیلی بازیا اینطوری بخش های مختلفشون عوض میشه!!!
حالا وقتی حرف یه کارمند مارکتینگ انقدر مهم هست... یک CEO کمپانی مادر نمی تونه یه دستور بده... این سیرک و دلقک بازیاتونو جمع کنید؟
حتی ملاقات نمی خواد... یه ایمیل مشترک برا استدیو ها کافیه... ولی سونی خودش هم آنچنان بدش نمیاد از سیاست های استدیو هاش، تهش این سیاست زدگی و درس اخلاقشون نفروخت... یه بلایی سر استدیو میارن و می گن مطابق انتظار پیش نمی رفت!!! درحالیکه اگر واقعا مدیر باشی... باید دخالت کنی!!
اصلا همین تریلر های پر حاشیه پلی استیشن...!!! سر خود که استدیو ها اینو منتشر نمی کنن... چراغ سبزشو از خود سونی گرفتن و با خیال راحت بازی رو معرفی کردند!!!
حالا بحث اینجاست وقتی می دونن یکسری رفتار ها باعث رفتار تهاجمی مخاطب ها می شه... چرا دستور العمل خاصی، برا استدیو ها در نظر نمی گیرند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
وقتی که ساعت 16:30به وقت ماست...یعنی اصلا هدف بازار آمریکا نیست... حتی فکر کنم اکثر کشورای اروپایی هم سر ظهر باشه براشون:دی

خاک تو سرشون:دی

یکی عاخه گفته بود FFVIIR سوپرایز آخر نیست و یه نمایش مخصوص دارن... سر همین گفتیم اینتر رو نشون میدن ولی:

1788289307833.png

این بازی فعلا نباشه بهتره:D فعلا سونی رو مرکز هیته به خاطر دیسک و ولورین
تنها راه نجاتش از هیت گرفتن شدید اینه که یه مو بکنن سر این شخصیت اصلیش و بازی کلا بعد GTA VI هم شروع بشه تبلیغاتش که جو خوابیده باشه

• Like
Reactions: Thundersky
خاک تو سرشون:دی

یکی عاخه گفته بود FFVIIR سوپرایز آخر نیست و یه نمایش مخصوص دارن... سر همین گفتیم اینتر رو نشون میدن ولی:

View attachment 420569
First, tune in for a new State of Play featuring updates and announcements from PlayStation Studios and our third-party partners, concluding with an extended look at the vast world of Final Fantasy VII Revelation from our friends at Square Enix.
این متنی هست که تو سایت خود پلی استیشن برا این sop گزاشتن!!!
حالا ممکنه این اپدیت یا معرفی ها یه اکسپنش از هلدایورز باشه...:دی یا fairgames رو تو حلقمون کنن:دی
بعیدم نیست بخوان لانچ تریلر ولورین رو اینجا نشون بدن... و یک تریلر کوتاه از لوفی...
حالا که مراسم به وقت ژاپن هست، کاش حداقل xdev با یکی دیگه از استدیو های سکند پارتی ژاپنی یک بازی جدید معرفی کنند!!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: He!n3ger
First, tune in for a new State of Play featuring updates and announcements from PlayStation Studios and our third-party partners, concluding with an extended look at the vast world of Final Fantasy VII Revelation from our friends at Square Enix.
این متنی هست که تو سایت خود پلی استیشن برا این sop گزاشتن!!!
حالا ممکنه این اپدیت یا معرفی ها یه اکسپنش از هلدایورز باشه...:دی یا fairgames رو تو حلقمون کنن:دی
بعیدم نیست بخوان لانچ تریلر ولورین رو اینجا نشون بدن... و یک تریلر کوتاه از لوفی...
حالا که مراسم به وقت ژاپن هست، کاش حداقل xdev با یکی دیگه از استدیو های سکند پارتی ژاپنی یک بازی جدید معرفی کنند!!!!!!!!!!!!

من بیشتر منتظر اون JRPG ـی هستم که تو دو تا سوپ قبلی کونامی معرفی کرد! شاید ریبوت کسلوینیا رو هم ببینیم:دی ولی KHIV باشه هم عالی میشه:دی قطعا FFR هم نمایش خواهد داشت.

سعی کنید با قیافه و کچل بودنِ بانو کنار بیاید (می‌دونم خیلی سخته :D)؛ چون نه تنها قرار نیست تغییر مثبتی در این زمینه رخ بده، بلکه اگر زیاد هم گیر بدید، یه وقت دیدید Neil و رُفقا لَج کردن و واسه این بزرگوار، سبیل چَخماقی هم گذاشتن. دیگه خود دانید :D

قبول دارم که Tati Gabrielle، سیندرلا و زیبای خفته نیست ولی زشت هم نیست انصافاً؛ مقصر این ماجرا، ND ـه که تو چند سال اخیر، در زمینه مدل‌سازی از روی چهره افراد، کمی لَج‌بازی می‌کنه و حتی می‌دونه که این کارها، حرص خیلی‌ها رو درمیاره! البته من همچنان ترجیح میدم که به هیچ‌وجه به دامِ فن سرویس نیفتن و کارِ خودشون رو بکنن.

شخصاً اگه به خودم باشه دوست دارم همه کارکترها به خوشگلیِ امثالِ Tifa و Aerith باشن ولی خب، با زیبا نبودنِ کارکتر هم می‌تونم کنار بیام؛ البته به شرطی که شخصیت‌پردازیِ اون کارکتر، بسیارعمیق و چندلایه باشه که از این بابت، به ND اعتماد صد در صدی دارم. با این حال، به کسانی هم که منتقدِ این موضوع هستن، کاملاً حق میدم.

ولی قطع به یقین، نمایشِ گیم‌پلیِ Intergalactic چنان قیامتِ باشکوهی به پا کنه که سر تا پای همه‌مون shave بشه و چه‌بسا از حیثِ کچلی، ما هم به بانو ملحق بشیم!!

سعی کنید با قیافه و کچل بودنِ بانو کنار بیاید (می‌دونم خیلی سخته :D)؛ چون نه تنها قرار نیست تغییر مثبتی در این زمینه رخ بده، بلکه اگر زیاد هم گیر بدید، یه وقت دیدید Neil و رُفقا لَج کردن و واسه این بزرگوار، سبیل چَخماقی هم گذاشتن. دیگه خود دانید :D

قبول دارم که Tati Gabrielle، سیندرلا و زیبای خفته نیست ولی زشت هم نیست انصافاً؛ مقصر این ماجرا، ND ـه که تو چند سال اخیر، در زمینه مدل‌سازی از روی چهره افراد، کمی لَج‌بازی می‌کنه و حتی می‌دونه که این کارها، حرص خیلی‌ها رو درمیاره! البته من همچنان ترجیح میدم که به هیچ‌وجه به دامِ فن سرویس نیفتن و کارِ خودشون رو بکنن.

شخصاً اگه به خودم باشه دوست دارم همه کارکترها به خوشگلیِ امثالِ Tifa و Aerith باشن ولی خب، با زیبا نبودنِ کارکتر هم می‌تونم کنار بیام؛ البته به شرطی که شخصیت‌پردازیِ اون کارکتر، بسیارعمیق و چندلایه باشه که از این بابت، به ND اعتماد صد در صدی دارم. با این حال، به کسانی هم که منتقدِ این موضوع هستن، کاملاً حق میدم.

ولی قطع به یقین، نمایشِ گیم‌پلیِ Intergalactic چنان قیامتِ باشکوهی به پا کنه که سر تا پای همه‌مون shave بشه و چه‌بسا از حیثِ کچلی، ما هم به بانو ملحق بشیم!!
واقعیتی که وجود داره جردن شاید در بهترین حالت برامون شخصیت ماندگاری بشه ولی شخصیت محبوب خیلی بعید میدونم.
من هرچقدر فکر میکنم حتی یک موردم پیدا نمیکنم یه پروتاگونیست محبوب باشه ولی جذابیت بصری نداشته باشه. جذابیت حالا به هر شکلی نه فقط زیبایی.

دیگه این تصمیمیه که ناتی داگ گرفته شاید هم یه جورایی میخوان خودشونو از کاراکتر محور بودن آی پی هاشون خلاص کنن و سر لست ۲ تاوانشو دادن به نوعی.

Intergalactic فعلا بهتره اصلا خبری ازش نباشه ، مخصوصا الان که gta داریم و این همه بازی هم قبلش عرضه میشه . بنظرم چند ماه دیگه که تب و تاب همه بازی ها بخوابه کم کم برن سراغ رونمایی این بازی .

• Like
Reactions: Thundersky
Intergalactic فعلا بهتره اصلا خبری ازش نباشه ، مخصوصا الان که gta داریم و این همه بازی هم قبلش عرضه میشه . بنظرم چند ماه دیگه که تب و تاب همه بازی ها بخوابه کم کم برن سراغ رونمایی این بازی .
بازی که رونمایی شده! تریلر هم دخلی به انتشار GTA VI نداره نمی دونم چرا در این تاپیک برخی بسطش می دن به این مسئله بی ربط، اگر به این مسائل باشه کل تریلرها باید تا پایان 2027 نمایشی نداشته باشن، نمایشی هم آماده داشته باشن برای TGAه و اگر برای SoP هم برنامه ای بذارن سوپرایز انونس محسوب نمی شه چون این عنوان رونمایی شده و به نمایشش به طریقی اشاره می کنن و همچنین تریلر کوتاهی هم یحتمل نخواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Evil
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or