PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
من خودم مطمئنم اینا نمایششون احتمالا کم از معجزه نداره. خود من دارم ثانیه شماری میکنم واسه نمایشش خداوکیلی😁.
منتها دو تا اتفاق ممکنه بیفته، اگر بازی مثلا در حد و اندازه GTA ظاهر نشه به هر دلیلی توی این بازه زمانی که راکستار با نمایش بازیش نبض مطبوعات و رسانه ها رو در دستش گرفته میتونه شمشیری باشه که بدتر به قلب سونی بخوره. اگر هم نمایشش خیلیییی فضایی تر از هر چیزی باشه که دیدیم اونوقت مثلا کار برای لافی و سانتامونیکا حداقال خیلی سخت میشه. باید جوابگوی اون فن بیس عظیمشون باشن😁. حالا ولورین دیگه تقریبا عرضه شده باید در نظرش گرفت ولی گاد اف وار بعنوان نماد پلی استیشن زیاد صورت خوشی نداره بیاد زیر اثر ناتی داگ. این البته عقیده منه ماکان😁.

به نظر من که نمایش بازی پشم ریزونه، و کلا فک همه رو میندازه:دی لافی هم خوبه انصافی، من ایرادات ساختاری دارم بهش، اما از حیث اکشن و ویژوال واقعا تشتک براندازه:دی

ولی در کل فکر میکنم هرچی نشون بدن باز ملت ایراد میگیرن:دی

در کل امیدوارم نشون بدن بازی رو، من هفته ای دو بار تریلر بازیو میبینم، دیگه رسما رد دادم:دی یه چیز جدید نشون بدن تا به جون نکشیده کار:دی

علی برعکس من میگم سونی باید از این بازی برای بهتر کردن شرایط استفاده کنه. یعنی قاعدتا نمایش Intergalactic فک براندازه، و تشتک همه رو میپرونه، باید نشون بدن بلکه ملت بکشن بیرون از سونی:دی ولی خوب شاید برعکس بشه و به هر صورت هرچی نشون بدن ملت میان میگن این چیه و به کله کچل جردن گیر میدن:دی

اون كله كچل جردن از نظر من يجوريه هر چى هم نشون بدن تا يه حدى تحت الشعاع قرارش ميده.
بعيد هم ميدونم كوتاه بيان :D

اون كله كچل جردن از نظر من يجوريه هر چى هم نشون بدن تا يه حدى تحت الشعاع قرارش ميده.
بعيد هم ميدونم كوتاه بيان :D

کوتاه که نمیان هیچ، من حس میکنم اصل جنس بدترم هست و تازه ما چیزی ندیدیم:دی ولی مشکل اینجاست که هرچی نشون بدن فحش میخوره. وقتی به گتا 6 فحش میدن و به شکل عجیبی ترول میشه، اینتر جای خود داره! سر هیت به سونی، و همین کله کچل جردن...

البته این خزعبلات تو سوشال میدیا هست و فضا خیلی متعفنه. هرکی با هر سطح سوادی میاد نظر میده و ترول میکنه. حتا دیدم ایراد فنی میگیرن! حقیقتا من بعد این موجی که علیه گتا راه افتاده پشمی برام نمونده. باورم نمیشه آدم ها اینجوری شدن! ایراداتی میگیرن و حرف هایی میزنن که به عقلشون شک میکنی.

کوتاه که نمیان هیچ، من حس میکنم اصل جنس بدترم هست و تازه ما چیزی ندیدیم:دی ولی مشکل اینجاست که هرچی نشون بدن فحش میخوره. وقتی به گتا 6 فحش میدن و به شکل عجیبی ترول میشه، اینتر جای خود داره! سر هیت به سونی، و همین کله کچل جردن...
الان تمام نگاه ها به دیسکه! طوری که کچلی به حاشیه رفته.. دیسک هم توی بازی جایگاه ویژه ای داره:-"

• Smile
Reactions: Destro and He!n3ger
الان تمام نگاه ها به دیسکه! طوری که کچلی به حاشیه رفته.. دیسک هم توی بازی جایگاه ویژه ای داره:-"

سونی باید نمایش اینتر رو همزمان میکرد با خبر عقب افتادن از این تصمیم حذف دیسک، فحش خوردنش به پایان میرسید:دی

• Like
Reactions: Destro and He!n3ger
به نظرم هیتی که به سونی داره الان میشه به بهانه حذف دیسکه نه به دلیل حذف دیسک. یعنی انباشت اون همه اشتباهاتش تو یه نسل بالاخره از یه جا زد بیرون و به اون آستانه تحمل گیمرا رسید. 6 سال انواع اقسامِ بازیا رو سر فن بیسش درآورد چه از حواشی بازیاش چه از عدم ساخت عناوین متنوع، چه از خرید هایی که انجام داد و بعدشم تعطیلی ها و تعدیل هایی که کرد. کلا یک نسل کامل قدمی برنداشت مگر اینکه یه بخشی از خریداشو عصبانی کنه.

الانم با معرفی این بازی هنوزم باید کامنت هارو ببنده و به عواملش هشدار هیت بده چون این خشم یه شبه درست نشده که با یه بازی از بین بره. مطمئنا این قضایا قراره رو فروش بازیاشم تاثیر بذاره از این به بعد که باید خودشو آماده چند سال سخت بکنه تا کم کم دوباره اعتماد و علاقه کامیونیتی رو به دست بیاره.

به نظرم هیتی که به سونی داره الان میشه به بهانه حذف دیسکه نه به دلیل حذف دیسک. یعنی انباشت اون همه اشتباهاتش تو یه نسل بالاخره از یه جا زد بیرون و به اون آستانه تحمل گیمرا رسید. 6 سال انواع اقسامِ بازیا رو سر فن بیسش درآورد چه از حواشی بازیاش چه از عدم ساخت عناوین متنوع، چه از خرید هایی که انجام داد و بعدشم تعطیلی ها و تعدیل هایی که کرد. کلا یک نسل کامل قدمی برنداشت مگر اینکه یه بخشی از خریداشو عصبانی کنه.

الانم با معرفی این بازی هنوزم باید کامنت هارو ببنده و به عواملش هشدار هیت بده چون این خشم یه شبه درست نشده که با یه بازی از بین بره. مطمئنا این قضایا قراره رو فروش بازیاشم تاثیر بذاره از این به بعد که باید خودشو آماده چند سال سخت بکنه تا کم کم دوباره اعتماد و علاقه کامیونیتی رو به دست بیاره.
سونی برای چندمین بار ثابت کرد که جنبه و لیاقت تک قطبی بودن بازار کنسول رو نداره و همیشه یه رقیبی باید باشه که بزنه توی سر اینا و احساس خطر بهشون بده.
امیدوارم حسابی چوبشو بخوره.

آخرین ویرایش:
سونی برای چندمین بار ثابت کرد که جنبه و لیاقت تک قطبی بودن بازار کنسول رو نداره و همیشه یه رقیبی باید باشه که بزنه توی سر اینا و احساس خطر بهشون بده.
امیدوارم حسابی چوبشو بخوره.

کدوم یکی از تصمیمات سونی که بخاطر هیت میخوره بخاطر نبود رقیبه و اگه مثلا رقیب قوی داشت اون کارو نمیکرد؟

من همیشه موافق یه Xbox قوی هستما، البته نه بخاطر سونی، بخاطر خودم. دلم میخواد یه کنسول خفن و بازی های توپ عین 360 باشه، ولی خیلی مشتاقم بدونم کدوم یک از تصمیمات سونی بخاطر نبودن همون نسخه 360 گونه مایکروسافت بوده؟

• Like
Reactions: arash1996
کدوم یکی از تصمیمات سونی که بخاطر هیت میخوره بخاطر نبود رقیبه و اگه مثلا رقیب قوی داشت اون کارو نمیکرد؟

من همیشه موافق یه Xbox قوی هستما، البته نه بخاطر سونی، بخاطر خودم. دلم میخواد یه کنسول خفن و بازی های توپ عین 360 باشه، ولی خیلی مشتاقم بدونم کدوم یک از تصمیمات سونی بخاطر نبودن همون نسخه 360 گونه مایکروسافت بوده؟
واضح ترین نمونش مایکروسافت اگه عین زمان ۳۶۰ انحصاریای باکیفیت میساخت سونی رو‌ نمی اورد به ساخت ریمستر بازی نسل ۸ و پولاشو بریزه توی سبد گس. رقابت باعث میشد ip جدید بسازه و تمرکزش همچنان بازیایی که توش تخصص داره بمونه.
اگه مایکروسافت نمیرفت سراغ خرید اکتیویژن، بانجی با اون مبلغ از ترس از دست دادن تنها استودیو شوترساز خریده نمیشد. از ترس از دست دادن COD نمیومد کنکورد و فیرگیم و امثالهم رو بسازه. از این واضحتر؟!

• Like
Reactions: king of north
واضح ترین نمونش مایکروسافت اگه عین زمان ۳۶۰ انحصاریای باکیفیت میساخت سونی رو‌ نمی اورد به ساخت ریمستر بازی نسل ۸ و پولاشو بریزه توی سبد گس. رقابت باعث میشد ip جدید بسازه و تمرکزش همچنان بازیایی که توش تخصص داره بمونه.

اینکه فکر میکنید یه شرکتی مثل سونی، با این عظمت و ساختار و استدیوهای درجه یکی که داره، مکانیزم انتخاب پروژه و اینکه چی میسازه چی نه، نگاه کردن به عملکرد مایکروسافته، به اندازه کافی فاجعه است، ولی بدبختانه حتا همین ادعای عجیبم درست نیست! حداقل یه سرچ ساده بکن، ببین مایکروسافت تو همین نسل، حالا به لطف خرید استدیوها و ناشرها، چندتا بازی انحصاری داشته، چندبرابر بیشتر از دوره 360! فقط با این تفاوت که از هم همشونم مفت میزاشت تو گیم پس! چرا فکر میکنید مایکروسافت بی بازی بوده؟ وبدتر اینکه متصورید سونی نشسته ببینه رقیب چندتا بازی داره، بر اساس اون به استدیوهای خودش دستور بده بگه چی بسازن چی نه!

مثلا ND و SM و گوریلا و ... با اون عظمت و خلاقیت نشستن پشت میز، یکی بیاد لیست بازی های مایکروسافت رو چک کنه، از یه حد نصاب رد شد بگه آقا ریدیم، یه AAA داستانی +90 بسازید، اگه نه بگه شل کنید فعلا، رقیب ریده، استراحتی میکنیم فعلا، فقط منباب چال نکردن زیادی هرچی قبلا ساختید رو ریمستر کنید... اونا هم بگن چشم!

باز میگم کلا اینکه فکر میکنید سونی و استدیوهاش بازی هایی که میسازن رو بر اساس کارنامه رقیب برنامه ریزی میکنن ماقبل بحثه. قصد توهین ندارم انصافی، ولی واقعا ارزش صحبت کردنم حتا نداره.

ضمن اینکه برخلاف تصور شما، مایکروسافت این نسل رقیب خیلی سختی بود! کنسول خفن داد، با دو قیمت و تنوع، گیم پس راه انداخت، هرچی ناشر و استدیو بود خرید بازی هاشون رو انحصاری کرد، تبلیغات رو داشت، چیزهای عجیبی مثل CoD دی وان رو گیم پس! این مایکروسافت به مراتب از مایکروسافت دوره 360 خطرناک تر بود! به مراتب خفن تر بود! و با این حال سونی هم باز بر خلاف تصور شما عالی عمل کرد، تونست رقیب رو با این همه بریز و بپاش شکست بده. واقعیت اینه. باقی هم تصورات فن ها.

اگه مایکروسافت نمیرفت سراغ خرید اکتیویژن، بانجی با اون مبلغ از ترس از دست دادن تنها استودیو شوترساز خریده نمیشد. از ترس از دست دادن COD نمیومد کنکورد و فیرگیم و امثالهم رو بسازه. از این واضحتر؟!

حداقل قبل پست دادن، یه مقدار اخبار رو دنبال کنید لطفا. گزارش های مالی رو بخونید. مصاحبه های همون جیمبو گور به گور رو گوش کنید، تا متوجه بشید هیچ شرکتی، هیچ خری، هیچ کودنی، که صاحب برندی مثل PS هست نمیاد رو حساب ترس از یه فرنچایز یا مثلا از دست دادن درآمد CoD اینجوری گس بسازه!

تصمیم سونی مطلق به مایکروسافت ربط نداره. و مساله نسبت هزینه به درآمد و سود کمه. تو همه گزارش های مالی این مساله موجوده و بارهای اشاره شده که سونی درآمد زیادی داره، اما سودش اصلا خوب نیست، چون هزینه هاشم به همون نسبت زیاده. برای همین سونی و سرمایه گذارهاش به صرافت این افتادن که با ساخت بازی های گس و رسیدن به چاه های نفت بیشتری مثل Hell Divers، سود شرکت رو بالاتر ببرن. ایده ام این بود که استدیوهای فعلی یا تیم های جدید بیان یه سری گس خفن بسازن، و با هزینه های کمتر، سودهای بیشتر تولید کنن. که این پروژه شکست خورد اما هنوز به معنای از بین رفتن صورت مساله نیست، یعنی همون سود کم سونی و برای همین کماکان گفتن به فکر ساخت گس هستن و بیخیالش نشدن...

خرید بانجی هم در راستای این سیاست بزرگ تر نه واکنشی به خریدهای مایکروسافت. خود جیمبو تو یه ایمیلی که تو جریان دادگاه ها افشا شد به مدیران بالا دستی گفته بود سونی از خرید بانجی بیشتر از مایکروسافت از خرید اکتی بلیزارد سود میکنه! تزشونم این بود که میان دانش و زیرساخت های بانجی رو برای باقی استدیوهای گس ساز به کار میگیرن تا گس های خفن زیادی تولید کنن که تنها خروجیش کنسل شدن کلی بازی و به فنا رفتن خود بانجی بود.

مخلص کلام، شرکتی مثل سونی، که برند شماره یکه، و لید بازار، نمیاد بر اساس تصمیمات شرکتی که از بین سه رقیب چهارم شده سیاست های کلان خودشو بچینه! اینو روزی سه مرتبه با خودتون تکرار کنید! سونی بر اساس خط مشی خودش میره جلو، برای اینکه همچنان لید بمونه، نفر اول باشه، و فروش و سود رو ببره بالا. سونی بر این اساس کار میکنه. استدیوهاش مطلق مستقلن و هیچ خری نمیاد بهشون بگه چون مایکروسافت ریده پس شما هم ریمستر بسازید! جوک تعریف نکنید.

اینکه فکر میکنید یه شرکتی مثل سونی، با این عظمت و ساختار و استدیوهای درجه یکی که داره، مکانیزم انتخاب پروژه و اینکه چی میسازه چی نه، نگاه کردن به عملکرد مایکروسافته، به اندازه کافی فاجعه است، ولی بدبختانه حتا همین ادعای عجیبم درست نیست! حداقل یه سرچ ساده بکن، ببین مایکروسافت تو همین نسل، حالا به لطف خرید استدیوها و ناشرها، چندتا بازی انحصاری داشته، چندبرابر بیشتر از دوره 360! فقط با این تفاوت که از هم همشونم مفت میزاشت تو گیم پس! چرا فکر میکنید مایکروسافت بی بازی بوده؟ وبدتر اینکه متصورید سونی نشسته ببینه رقیب چندتا بازی داره، بر اساس اون به استدیوهای خودش دستور بده بگه چی بسازن چی نه!

مثلا ND و SM و گوریلا و ... با اون عظمت و خلاقیت نشستن پشت میز، یکی بیاد لیست بازی های مایکروسافت رو چک کنه، از یه حد نصاب رد شد بگه آقا ریدیم، یه AAA داستانی +90 بسازید، اگه نه بگه شل کنید فعلا، رقیب ریده، استراحتی میکنیم فعلا، فقط منباب چال نکردن زیادی هرچی قبلا ساختید رو ریمستر کنید... اونا هم بگن چشم!

باز میگم کلا اینکه فکر میکنید سونی و استدیوهاش بازی هایی که میسازن رو بر اساس کارنامه رقیب برنامه ریزی میکنن ماقبل بحثه. قصد توهین ندارم انصافی، ولی واقعا ارزش صحبت کردنم حتا نداره.

ضمن اینکه برخلاف تصور شما، مایکروسافت این نسل رقیب خیلی سختی بود! کنسول خفن داد، با دو قیمت و تنوع، گیم پس راه انداخت، هرچی ناشر و استدیو بود خرید بازی هاشون رو انحصاری کرد، تبلیغات رو داشت، چیزهای عجیبی مثل CoD دی وان رو گیم پس! این مایکروسافت به مراتب از مایکروسافت دوره 360 خطرناک تر بود! به مراتب خفن تر بود! و با این حال سونی هم باز بر خلاف تصور شما عالی عمل کرد، تونست رقیب رو با این همه بریز و بپاش شکست بده. واقعیت اینه. باقی هم تصورات فن ها.

حداقل قبل پست دادن، یه مقدار اخبار رو دنبال کنید لطفا. گزارش های مالی رو بخونید. مصاحبه های همون جیمبو گور به گور رو گوش کنید، تا متوجه بشید هیچ شرکتی، هیچ خری، هیچ کودنی، که صاحب برندی مثل PS هست نمیاد رو حساب ترس از یه فرنچایز یا مثلا از دست دادن درآمد CoD اینجوری گس بسازه!

تصمیم سونی مطلق به مایکروسافت ربط نداره. و مساله نسبت هزینه به درآمد و سود کمه. تو همه گزارش های مالی این مساله موجوده و بارهای اشاره شده که سونی درآمد زیادی داره، اما سودش اصلا خوب نیست، چون هزینه هاشم به همون نسبت زیاده. برای همین سونی و سرمایه گذارهاش به صرافت این افتادن که با ساخت بازی های گس و رسیدن به چاه های نفت بیشتری مثل Hell Divers، سود شرکت رو بالاتر ببرن. ایده ام این بود که استدیوهای فعلی یا تیم های جدید بیان یه سری گس خفن بسازن، و با هزینه های کمتر، سودهای بیشتر تولید کنن. که این پروژه شکست خورد اما هنوز به معنای از بین رفتن صورت مساله نیست، یعنی همون سود کم سونی و برای همین کماکان گفتن به فکر ساخت گس هستن و بیخیالش نشدن...

خرید بانجی هم در راستای این سیاست بزرگ تر نه واکنشی به خریدهای مایکروسافت. خود جیمبو تو یه ایمیلی که تو جریان دادگاه ها افشا شد به مدیران بالا دستی گفته بود سونی از خرید بانجی بیشتر از مایکروسافت از خرید اکتی بلیزارد سود میکنه! تزشونم این بود که میان دانش و زیرساخت های بانجی رو برای باقی استدیوهای گس ساز به کار میگیرن تا گس های خفن زیادی تولید کنن که تنها خروجیش کنسل شدن کلی بازی و به فنا رفتن خود بانجی بود.

مخلص کلام، شرکتی مثل سونی، که برند شماره یکه، و لید بازار، نمیاد بر اساس تصمیمات شرکتی که از بین سه رقیب چهارم شده سیاست های کلان خودشو بچینه! اینو روزی سه مرتبه با خودتون تکرار کنید! سونی بر اساس خط مشی خودش میره جلو، برای اینکه همچنان لید بمونه، نفر اول باشه، و فروش و سود رو ببره بالا. سونی بر این اساس کار میکنه. استدیوهاش مطلق مستقلن و هیچ خری نمیاد بهشون بگه چون مایکروسافت ریده پس شما هم ریمستر بسازید! جوک تعریف نکنید.
واضحات داره میگه که حرف من درست بوده. حالا شما طومار بنویس که نه سونی لیدر فلان و خط مشی و اینا! خط مشیشو سر بانجی دیدیم که از ترس از دست دادن اینام، رفت چند میلیارد دلار رو ریخت دور اونم در شرایطی که دیفالت بانجی با اینا قرارداد محتوای انحصاری سر دستینی ۱ و ۲ داشت.
صرف بازی داشتن مایکروسافتم ملاک نیست. چندتا بازی دهن پرکن داشت که بجز هایپ واقعا خفن باشن؟ چندتا گوتی محور داشتن؟ متاسفانه هیچی. همین هیچی باعث شد سونی حریص بشه و وضعیت این باشه که استودیوهاش تر زدن با بازیاشون که اخر نسله از پرمدعاتریناشون حتی یه بازی نسل نهمی ندیدیم.
از اول نسله هر ریدمالی سونی کرده برای خودتون جوک و خزعبلات سرهم کردین با همینام خوش باشین! :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: king of north
نکته نگران کننده ماجرا اینه که خود GTA هم، برا سونی سود کلانی میاره.هم از فروش بازی و هم فروش کنسول به خاطر GTA.الان یه تحلیلگر مالی سونی بیاد بگه که فعلا خبرای اینتر رو عقب بندازین تا gta رو تحت شعاع قرار نده باز ما میمونیم و تریلر اولیه بازی که ماکان باید باز بره 100 بار مرورش کنه :)

اینکه واضح هست که شرایط xbox روی بخش ps اثر میذاره!
ببینید شما وقتی در شرایط امنی قرار دارید بیشتر ریسک میکنید سونی هم وقتی میبینه رقیبش ازش فاصله داره ریسک میکنه روی بازی های گس که ممکنه بگیره و سود خوبی نصیبش بشه و ممکنه شکست بخوره !اما اگه رقیبش بهش نزدیک هست ریسکش رو کم میکنه و نمیاد استودیوهای تراز اولشو بگه گس بساز! چون میدونه اگه شکست بخوره رقیبش ازش جلو میزنه !
----------
برای اینکه اسپم نباشه چقدر احتمال داره بازی در sop نمایش داشته باشه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or