دوال سنس ادج نداشتم، نمیدونم چطوریه. ولی جدا از TMR من امیدوارم حداقل کیفیت پایه آنالوگ ها رو هم بالا ببرند.به استثنا آپشن های دیگه، دقیقا انالوگ ها به TMR ارتقا یافته اندوال شاک 3 سری اول سلام می رسونه!
ارتباطی به گیره نداره، برای PS1 و PS2 فلزیه ولی این مورد ارتباطی به کیفیت نداره چون ورق فلزی راحتتر دفرمه می شه، اون حالت حرکتی نرم سری های بعدی که پلاستیکه رو هم نداره، در کل انالوگ تا وقتی که ضربه نخوره یا فشار سنگینی روش نیاد محور کم پیش میاد کج بشه و این اتفاق بیشتر بخاطر فنر زیر آنالوگه، اون فنر وقتی خاصیت ارتجاعی خودشو از دس بده موجب این مشکلات می شهدوال سنس ادج نداشتم، نمیدونم چطوریه. ولی جدا از TMR من امیدوارم حداقل کیفیت پایه آنالوگ ها رو هم بالا ببرند.
تو تاپیکش باهم حرف زدیم. حیف عکس دقیق نگرفتم. دسته ها دریفت داشتن ولی مشکل از پتانسیومتر نبود. گیره اطراف آنالوگ شل شده بود و نمی تونست دقیقا در مرکز قرار بگیره. کلا سونی و مایکروسافت اون گیره های حرکتی که آنالوگ رو میچرخوند پلاستیکی کردن. (نمیدونم از کدوم ورژن) حالا دسته لاجیتک که برای سال ها پیشه و یک سوم قیمت اونا رو داره گیره ش فلزیه! جالبه با یه تمیزکاری ساده دوباره مثل روز اولش شد ولی مجبور شدم کلا آنالوگ های اون دوتا دزد رو عوض کنم!و به همه توصیه میکنم حتما اگه امکانش رو دارن با آنالوگ های TMR عوضش کنن چون در آینده نزدیک اعصاب براتون نمیذاره. خیلی جنس بیکیفیتی دارن.
متاسفانه گیم پلی این تریلوژی برای الان خیلی بدهدوال سنس ادج نداشتم، نمیدونم چطوریه. ولی جدا از TMR من امیدوارم حداقل کیفیت پایه آنالوگ ها رو هم بالا ببرند.
تو تاپیکش باهم حرف زدیم. حیف عکس دقیق نگرفتم. دسته ها دریفت داشتن ولی مشکل از پتانسیومتر نبود. گیره اطراف آنالوگ شل شده بود و نمی تونست دقیقا در مرکز قرار بگیره. کلا سونی و مایکروسافت اون گیره های حرکتی که آنالوگ رو میچرخوند پلاستیکی کردن. (نمیدونم از کدوم ورژن) حالا دسته لاجیتک که برای سال ها پیشه و یک سوم قیمت اونا رو داره گیره ش فلزیه! جالبه با یه تمیزکاری ساده دوباره مثل روز اولش شد ولی مجبور شدم کلا آنالوگ های اون دوتا دزد رو عوض کنم!و به همه توصیه میکنم حتما اگه امکانش رو دارن با آنالوگ های TMR عوضش کنن چون در آینده نزدیک اعصاب براتون نمیذاره. خیلی جنس بیکیفیتی دارن.
View attachment 418064
یه مادساز به اسم ‘Evgeshajk’ برای تریلوژی PoP با استفاده از AI و ابزارهای جدید آپسکیل پک تکسچر 4K منتشر کرده. یعنی الآن می تونید Prince of Persia: The Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Two Thrones رو به صورت 4K نیتیو دوباره بازی کنید.
Prince of Persia Trilogy Gets 4K Texture Packs
این قضیه آنلاین هم داره داستان میشهها. کاش بازیهایی که بخش داستانی قوی دارن، یه قیمت داشته باشن. بخش آنلاین نداشتنش اجباری نباشه. این نگرفتن بخش آنلاین بازیها داره آسیب زننده میشه -_-شرایر: پس از بازخورد منفی به هورایزن آنلاین گوریلا، سونی دستور ریبوت پروژه رو صادر کرد... گوریلا تا دسامبر فرصت داره ویژن جدیدی ارائه بده
View attachment 418081
(عملا این داره تبدیل به طولانی ترین پروسه ساخت یک بازی توسط سونی می شه... شروع از 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
پ ن 2: به گفته شرایر هنوز سال های زیادی به عرضه نسخه سوم مونده!!!!!!
اگه اون موقع چندبار تمومشون میکردی، الآن برات یکم قابل بازی تر بودن. یادمه سر The Two Thrones پیرم دراومد بار اول، ولی دفعات بعد راحت تر شد. این پک جدید هم فقط کیفیت تکسچرها رو بالا میبره و تغییری در ساختار و گیم پلی بازی ایجاد نمیکنه.متاسفانه گیم پلی این تریلوژی برای الان خیلی بده
من چند وقت پیش نصب کردم اصلا نتونستم بازی کنم. نمیدونم اون زمون چطور راحت بازیش میکردیم. اصلا نمیشه درست حسابی کنترلش کرد
شرایر: پس از بازخورد منفی به هورایزن آنلاین گوریلا، سونی دستور ریبوت پروژه رو صادر کرد... گوریلا تا دسامبر فرصت داره ویژن جدیدی ارائه بده
View attachment 418081
(عملا این داره تبدیل به طولانی ترین پروسه ساخت یک بازی توسط سونی می شه... شروع از 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
پ ن 2: به گفته شرایر هنوز سال های زیادی به عرضه نسخه سوم مونده!!!!!!
منمرده، تو زنده. با این مدیران سونی KZ دیگری در کار نخواهد بودکنسل شدن Horizon Online که کاملا واضح و مبرهن بود! یعنی بعد اون خروجی فاجعه ای که نشون دادن... البته از قبلش هم ما میدونستیم آشغاله و گفته بودیم به زودی کنکل میشه
ولی من شخصا بعید میدونم اون زباله رو حتا بشه ازش یه کوآپ کلسیک قابل دفاع در آورد! چون کلا شخصیت ها و ذات بازی آشغاله. مگه اینکه کلا کوتاه بیان، بریزن بره خیلی چیزهارو، یه سری شخصیت جذاب عین اون هورایزن نمیدونم چی چی که کره ها میسازن در بیارن. توشو پر کنن از در و داف بازی جواب میشه، در غیر این صورت با بشکه ع..ن چیزی در میاد.
البته من کلا امیدوارم از بیخ و بن این بازی کنکل شه، گوریلا هم برگرده در مسیر درست و سینگل ساز باقی بمونه. بعد کلا از هورایزن بکشن بیرون و یه KZ در بیارن واسه ما![]()
منمرده، تو زنده. با این مدیران سونی KZ دیگری در کار نخواهد بود![]()
ظاهرا هم مدیرای سونی فکر میکنن KZ حتا ریمسترش هم اقتصادی نیست و مخاطب نداره، هم اینکه خود گوریلا دیگه نمیخواد بره سراغ این IP. یعنی بیشتر مشکل ما گوریلاست تا سونی. خودشون قبلا گفته بودن کالچر استدیو تغییر کرده و دیگه اصلا علاقه به ای به ساخت بازی با اون کالر پلت و استایل ندارن. وگرنه اگه استدیو ایده خوبی برای آینده سری داشت شاید سونی هم چراغ سبز نشون میداد...
البته چند وقت پیش KZ یه حضوری تو HD2 داشت و فکر کنم اونجا ملت بدم استقبال نکردن... واقعا من خیلی بعید میدونم KZ در این حد که سونی فکر میکنه مرده باشه! یعنی حتا یه ریمستر ساده از KZ2 و KZ3 هم فروش نکنه ولی.... به هر صورت انسان به امید زنده است و من همیشه امیدوارم دری به تخته ای خورده و سونی هم KZ رو برگردونه، هم Resistance.
ماکان الان دولوپری میشناسی که بتونه تو اون سبک بازی بسازه؟
جدی!
گوریلای فعلی که فارغ از عملکردشون قطعا از اون فضا فاصله گرفته بعد 12 سال از آخرین کیلزونی که ساختن
اینسومنیاک هم اگه شروع کنه بگه Resi.. مدیرای سونی تیربارون شون می کنن که چرا یه بازی مارول دیگه نمیسازن
بقیه شوترها هم که رسما همه فانتزی بازارـه
من اصن آینده ای متصور نیستم که دیگه شوتر AAA با بودجه خفن و تم تاریک بگیریم
به نظرم این Gears E-Day آخرین معجزه این قضیه است. بعدش تمومه.
شاید مسخره کنید...
ولی بنظرم تنها راه احیای کیلزون اینه فرنچایز رو بدن دست هوسمارک... و یک بازی گیمپلی محور از این فرنچایز با اتمسفر سنگین بسازه...
هم هوسمارک بودجه کلان 300-400 میلبونی رو نمی خواد... هم حداقل می دونیم بازی حداقل از نظر پلیر ها و منتقدا احیا می شه...و باز این فرنچایز میاد سر زبون ها...!!!!
کلا سونی و مایکروسافت خیلی شبیه رئال و بارسلونا هستن. اونا بازیکنایی که یه زمانی پاشنه آشیل تیمشون بودن رو مثل دستمال پرت میکنن (در حالیکه هنوزم شاید کیفیت بهتری از جایگزین جوون ترشون داشته باشن) اینا هم همین رفتار رو با بازیهای خیلی قوی گذشته دارن.کلا Killzone و اون اتمسفری که ما عاشقش شدیم محصول یه دوره ای از ویدئو گیمه که الان دیگه گذشته و بعیدم هست کسی بهش برگرده.