حواشی بازی ها

این هم داستان Ciri در کتاب که میگن اتفاقا همیشه bi بوده :D

در کتاب‌ها، کیلی (یکی از Rats) می‌خواهد به سیری تجاوز کند. میستل جلویش را می‌گیرد، اما خودش از تنهایی و آسیب‌پذیری شدید سیری سوءاستفاده می‌کند و رابطه جنسی با او شروع می‌کند. سیری رضایت واقعی ندارد و بیشتر از روی ترس از تنهایی تسلیم می‌شود. رابطه‌شان manipulative و سمی است.پس از این دوره، سیری فقط به مردان علاقه جنسی و عاطفی نشان می‌دهد و هیچ علاقه‌ای به زنان دیگر ندارد.ساپکوفسکی این رابطه را romanticize نمی‌کند؛ آن را بخشی تاریک و آسیب‌زا از زندگی سیری توصیف می‌کند.

اصلا همین که سوییت بیبی تو داستان دست برده نصف راه تباهی رو رفته :D ولی جدای اون چقدر طراحی کاراکتر این بازی افتضاحه. واقعا یه کاراکتر دیزاینر درست حسابی نبود اینا استخدام کنن؟
به هر حال،هرکس یک مکتب فکری، ایدئولوژی، یا فلسفه ای داره... در نقطه ای از زندگیش به یک پرسش عمیق می رسه، و خواه ناخواه باید باهاش در نهایت باهاش رو در رو بشه!!!
پرسش این است: آیا مورد مشابه این عقیدت... در دوستان و خانواده یا آشنایانت بود، باز همچنان روی اصول فکریت می موندی؟!!!!

صنعت ویدیو گیم مشکل خیلی داره... اما تو بحث سونی اگه یکسری مشکلات اینچنینی دیر داره سرو سامان می گیره... برمی گرده به یکسری فن تاکسیک!!!!

ما مخاطب هایی داریم که مخالف یک سری رفتار ها و عملکرد های این صنعت هستند، اما وقتی به استدیو خاص مورد علاقشون می رسه... اون ماله رو بر می دارن و فعال میشن:دی این شعار های جبهه اعتراضیشون صرفا برای بقیه استدیو ها هست!!!!

اتفاقا من موافق این مدل حمله های افراطی به استدیو ها هستم!!!!
تهش باید استدیو متوجه اشتباهش بشه... یا با تغییر مدیریت یا در نهایت تخته شدن!!!(همش هم به واسطه این هست که مخاطب های پرشماری نداشتن که اعتراض کنند،شما فروش اسپایدرمن یا در آینده همین ولورین رو نبین،پیش از اینا اینسامنیاک به شدت جامعه فن هاش کم بودن و اصلا هم بیشترشون دور این مبارزات مجازی نمی پلکیدن:دی چیل کردن با ویدیو گیم براشون مهم تر بوده...)

اما همون محافظت یک سری مخاطب خاص از یک سری کمپانی های مورد علاقه، باعث میشه استدیو های جریان ساز، آنچنان که باید خودشون رو اصلاح نکنن، این وسط استدیو های ضعیف تر در نهایت نابود یا تخته میشن... و یکسری استدیو مشهور ولی غیر جریان ساز، سعی می کنن با اجرای فرمول های ثابت شده، حداقل، بقاشون رو تضمین کنن،بدون هیچ جاه طلبی خاصی!!!!

صنعت ویدیو گیم مشکل خیلی داره... اما تو بحث سونی اگه یکسری مشکلات اینچنینی دیر داره سرو سامان می گیره... برمی گرده به یکسری فن تاکسیک!!!!

ما مخاطب هایی داریم که مخالف یک سری رفتار ها و عملکرد های این صنعت هستند، اما وقتی به استدیو خاص مورد علاقشون می رسه... اون ماله رو بر می دارن و فعال میشن:دی این شعار های جبهه اعتراضیشون صرفا برای بقیه استدیو ها هست!!!!
پشم ریزون ترین اتفاقی که شاهدش بودم این چند وقت سر معرفی اینترگلکتیک بود. ملت اومدن گفتن آقا خب چرا پرتاگونیست این شکلیه کاش یکم بهتر بود. یهو اومدن سردر تاپیک زدن بحث های اقلیتی ممنوعه برخورد میشه باهاتون. نفهمیدم اون وسط داشت به کدوم اقلیت توهین و اشاره میشد. اقلیت کچل ها؟ :D اون لحظه تو ریست ارا هم هنوز مدیراش نرسیده بودن اینو قانون کنن.

سر وولورینم رسما از همون نمایش اول مشخصه گیم پلی مشکل داره میگن نه شما یه سری ازگل وریفای نشده هستید وگرنه فروش بازیا اوکیه پس یعنی دارید زر میزنید. :D

پ.ن: منم کاملا با این برخورد اگرسیو و رادیکالی موافق بودم و هستم. چه سر کنکورد چه دراگون ایج چه آساسینز کرید. حتی گاد آف وارم باید باهاش برخورد میشد که الان چنین خبط هایی نمیکردن :D

پشم ریزون ترین اتفاقی که شاهدش بودم این چند وقت سر معرفی اینترگلکتیک بود. ملت اومدن گفتن آقا خب چرا پرتاگونیست این شکلیه کاش یکم بهتر بود. یهو اومدن سردر تاپیک زدن بحث های اقلیتی ممنوعه برخورد میشه باهاتون. نفهمیدم اون وسط داشت به کدوم اقلیت توهین و اشاره میشد. اقلیت کچل ها؟ :D اون لحظه تو ریست ارا هم هنوز مدیراش نرسیده بودن اینو قانون کنن.

سر وولورینم رسما از همون نمایش اول مشخصه گیم پلی مشکل داره میگن نه شما یه سری ازگل وریفای نشده هستید وگرنه فروش بازیا اوکیه پس یعنی دارید زر میزنید. :D

پ.ن: منم کاملا با این برخورد اگرسیو و رادیکالی موافق بودم و هستم. چه سر کنکورد چه دراگون ایج چه آساسینز کرید. حتی گاد آف وارم باید باهاش برخورد میشد که الان چنین خبط هایی نمیکردن :D
البته یکسری هم هستن که کلا با شخصیت اول زن تو بازیها مشکل دارن.
بخشی از اون بحثها چه تو تاپیک بازی و چه جاهای دیگه هم بر میگشت به همین که طرف نمیتونست تحمل کنه که دوباره یه دختر/زن شخصیت اول بازی باشه.
ولی خب تو باقی موارد که دیگه واضحه و ملت حق داشتن و دارن.
ND/نیل دراکمن همچنان تخته گاز دارن تو این مسیر میرن.

ولی اگه درست یادم باشه اینقدر تو تاپیک بازی این نوع از بحثها بالا گرفته بود که دیگه اصلا در مورد خود بازی دیگه بحث نمیشد ، خیلی دیگه تکراری و مسخره شده بود.
یکی میخواست در مورد نکات مثبت بازی هم صحبت کنه کاملا اون وسط گم میشد.
این شد که گفتن جمعش کنین و ببرید تو تاپیکهای دیگه مثل اینجا.

بخشی از اون بحثها چه تو تاپیک بازی و چه جاهای دیگه هم بر میگشت به همین که طرف نمیتونست تحمل کنه که دوباره یه دختر/زن شخصیت اول بازی باشه.

ولی اگه درست یادم باشه اینقدر تو تاپیک بازی این نوع از بحثها بالا گرفته بود که دیگه اصلا در مورد خود بازی دیگه بحث نمیشد ، خیلی دیگه تکراری و مسخره شده بود.
البته دلیل اینکه توی تاپیک بیشتر در مورد کچل بانو صحبت میشد این بود که جای بحث دیگه به اون شکل نبود از اون تریلر.فکر کنم سرجمع کل بحث درمورد تریلر معرفی در حد دو صفحه بیشتر نمیتونست باشه.همین بحث میبورد سر این موارد حاشیه که خیلی ها مثل خودم نه با زن بودن بلکه طراحی چهره شخصیت اصلی مشکل دارند

• Like
Reactions: m.d.makan

نه که مثلا همون موقع خیلی تو تاپیک AC Shadows میشد درباره بازی حرف زد :))

• Like
Reactions: Dante _Sparda
نه که مثلا همون موقع خیلی تو تاپیک AC Shadows میشد درباره بازی حرف زد :))
مخصوصا وقتی خود Ubi تاخیر زد.
اون یا تاپیک فیلگارد اصلا جای دفاع نداشت ولی خب AC حداقل بازی خوبی بود.

اتفاقا خودم اینقدر غر زدم اونجا.
کی جرات داشت مخالفت کنه؟ :D

البته دلیل اینکه توی تاپیک بیشتر در مورد کچل بانو صحبت میشد این بود که جای بحث دیگه به اون شکل نبود از اون تریلر.فکر کنم سرجمع کل بحث درمورد تریلر معرفی در حد دو صفحه بیشتر نمیتونست باشه.همین بحث میبورد سر این موارد حاشیه که خیلی ها مثل خودم نه با زن بودن بلکه طراحی چهره شخصیت اصلی مشکل دارند
ولی من یادمه که بعدش کلی تئوری و ... بچه ها آوردن بالا.
یه چی در حد طومار که تمومی هم نداشت.
جوری که دیگه تاپیک رو چک نکردم:D

• Like
Reactions: Dante _Sparda

نه بابا اینی که میگم واسه چند ساعت بعد معرفی بود، مثلا میخواستن تو نطفه خفه کنن :D
تمرکز تریلر هم که روی یه چیز بود که سر اونم بحث شکل گرفت.

ولی همین رفتارایی که میگی هم اون حساسیت رو خود کمپانیا ایجاد کردن در وهله اول. وگرنه چرا نسل قبل هیشکی کار نداشت شخصیت اصلی زنه یا مرد. حتی به یه بازی مثل اساسینز یونیتی خود کاربرا هم اعتراض میکردن که چرا شخصیت زن قابل کنترل نداره.

نه بابا اینی که میگم واسه چند ساعت بعد معرفی بود، مثلا میخواستن تو نطفه خفه کنن :D
تمرکز تریلر هم که روی یه چیز بود که سر اونم بحث شکل گرفت.

ولی همین رفتارایی که میگی هم اون حساسیت رو خود کمپانیا ایجاد کردن در وهله اول. وگرنه چرا نسل قبل هیشکی کار نداشت شخصیت اصلی زنه یا مرد. حتی به یه بازی مثل اساسینز یونیتی خود کاربرا هم اعتراض میکردن که چرا شخصیت زن قابل کنترل نداره.
طبق معمول تاثیر شستشوی مغزی رسانه های اجتماعیه وگرنه ملتی که توی جوامع غربی خودش با ارفاق نصف پله از سیاه ها بالا تره رو چه به گیر دادن به رنگ پوست کاراکتر بازی غربی؟ یه عده توی کشور های اسلامی سکونت دارن بعد جوری از مسائل رنگین کمانی در رسانه های غربی اظهار نگرانی میکنن انگار نه انگار. هیچی به هیچی نمیخوره چون نصفش از پست های فیک آنلاینه.

• Raised Eyebrow
Reactions: He!n3ger

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or