Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

مسخره ترین مسابقاتی که اضافه کرده این track of the week هستش که یه روانی درست کرده ما هم باید بازی بکنیمش
View attachment 416439
تا خودم تجربه ش نکرده بودم نمیفهمیدم چی میگی:دی
این چه عنی بود دیگه!!!🫤🙄🙄😅
دیگه نبینیم همچین چیزی، ولی یه فکت بگم ، CREW2 خیلی از مسابقاتش همچین مدلی داشت.

الان زمان مناسبی برای تهیه بازی هست؟
دیدم تو استیم خوب تخفیف خورده
هر وقت‌بگیری می ارزه ، واقعا محتوای زیادی داره مخصوصا الان اگه بخوای از صفر پلی ش بدی ، فوق العادس😎
من که ۲ سال بیشتره فکر کنم دارم هنوز دارم پلی میدم.

• Like
Reactions: SleepyTurtel
چندتا نقد خوندم تو يويتوب اكثرشون ميگفتن كه اينو ترجيح ميدن يه فورزا ٦
اون رو هم دوست دارم من ،
من تا زمانی که Xbox داشتم فورزا پلی میدادم ، بعدش هم فورزا۵ روی فایو اومد هم با کلی ذوق نزدیک ۴۰۰ ۵۰۰ ساعت پلی ش دادم ، فورزا۶ هم بیاد اگه وقتش رو داشته باشم قطعا تهیه میکنم و دوست دارم تجربه ش کنم
کلا بحث مقایسه یا فن بودن نیست ، اصلا فن محصول بودن یا کنسول بودن که که نفعی واسم نداره رو بیهوده میدونم ،
ولی شرایط Forza6 اصلا جالب که نیست هیچ افتضاحه! آمار استریم هاش و ویوهاش بشدت افت داشته و اکثرا می‌نالن! به ماه سوم نرسیده دارن دراپ میکنن ، جوایز سیزن جدیدش هم افتضاح بوده همه دارن مسخره ش میکنن!
مثلا یه ماشینی داره که یه پلیر باید ۳ هفته از ۴ هفته ی یک ماه رو بشینه پوینت جمع کنه که دو تا سیزن قبلیش میشده خیلی آسون گرفته‌ش!
توی دراز مدت من موتورفست رو ترجیح میدم ولی فورزا هم حال میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or