Final Fantasy Resonance

10559571-80BD-44DB-A3B2-41D5E34C1809.png
بالاخره اسکوئر انیکس از جدیدترین نسخه فاینال فانتزی با نام Final Fantasy Resonance رونمایی کرد؛ عنوانی که از همان اولین تریلر توانست توجه طرفداران قدیمی و جدید مجموعه را جلب کند. این بازی نخستین فاینال فانتزی با سبک گرافیکی HD-2D است و تلاش می‌کند حال‌وهوای کلاسیک سری را با فناوری و طراحی مدرن ترکیب کند.

IMG_1365.jpeg IMG_1366.jpeg
  • بازگشت به مبارزات نوبتی (Turn-Based)
  • گرافیک چشم‌نواز HD-2D مشابه آثار موفق اسکوئر انیکس
  • داستانی جدید بر پایه دنیای Final Fantasy Brave Exvius
  • حضور کریستال‌ها، چوکوبوها، ایرشیپ‌ها و سامون‌های نمادین سری
  • حضور شخصیت‌های محبوبی مانند Cloud Strife، Tidus و Warrior of Light به شکلی ویژه در طول ماجراجویی

📅 تاریخ انتشار بازی:
۲۲ اکتبر ۲۰۲۶ برای PS5، Xbox Series، Nintendo Switch، Nintendo Switch 2 و PC منتشر خواهد شد.

به نظر می‌رسد Final Fantasy Resonance همان چیزی باشد که بسیاری از طرفداران سال‌ها منتظرش بودند؛ بازگشتی به ریشه‌های مجموعه با ظاهری مدرن و باشکوه. شما بعد از دیدن تریلر معرفی چه نظری دارید؟ آیا این بازی می‌تواند یکی از بهترین فاینال فانتزی‌های سال‌های اخیر باشد؟

اینکه برای سوییچ ۱ هم میاد خیلی جالبه، چون Elliot هم با اینکه 2d-hd هستش و برای اسکوئر هم هست فقط برا سوییچ ۲ بود.
یه دلیل دیگه برای بیشتر نگه داشتن سوییچ ۱:دی لعنتی کنسولش پایان نداره.

• Like
Reactions: Albert Camus
این بازی از لحاظ فروش فکر کنم حسابی جیب اسکوئر رو پرپول کنه.
به نظرم حداقل کاری که میکنه رکورد FF16 رو میزنه.
انتظار خودم خیلی بیشتر از اینه.

شاهکاره بازی! یعنی من برای این بیشتر از FFVIIR هایپم:دی

لامصب این FF Resonance اونقدر خوبه و همه‌چیز تمومه که آدم احساس می‌کنه با ماشین زمان به گذشته‌ها و دوران NES و SNES سفر کرده و در حال تماشای اوج عملکرد Square سابق در ساخت بازی‌های JRPG نوبتی 2D ـه! اینکه تو اتاقِ فکر SE چی گذشته که نتیجه‌اش ساخت یه FF دوبعدی و خفن تو سال 2026 بوده رو نمی‌دونم، ولی هرچی که هست فقط آرزو می‌کنم که «بیش بادا» از این پروژه‌ها :x

بعد چقدر این آرت استایلش خوشگل و تو دل برو ـه! تو چند سال اخیر، فقط آرت‌دیزاینِ Blasphemous بود که بدجوری دلم رو بُرده بود ولی این Resonance، بین بازی‌های پیکسل آرتی جدید، واقعا چیز خاصیه؛ چه جوری بگم! سبک گرافیکی‌اش فقط شامل یه پوسته پیکسلیِ ظاهری برای نمایشِ صرف نیست، بلکه بسیار هنرمندانه و چشم‌نواز طراحی شده و روح داره.

لامصب این FF Resonance اونقدر خوبه و همه‌چیز تمومه که آدم احساس می‌کنه با ماشین زمان به گذشته‌ها و دوران NES و SNES سفر کرده و در حال تماشای اوج عملکرد Square سابق در ساخت بازی‌های JRPG نوبتی 2D ـه! اینکه تو اتاقِ فکر SE چی گذشته که نتیجه‌اش ساخت یه FF دوبعدی و خفن تو سال 2026 بوده رو نمی‌دونم، ولی هرچی که هست فقط آرزو می‌کنم که «بیش بادا» از این پروژه‌ها :x

بعد چقدر این آرت استایلش خوشگل و تو دل برو ـه! تو چند سال اخیر، فقط آرت‌دیزاینِ Blasphemous بود که بدجوری دلم رو بُرده بود ولی این Resonance، بین بازی‌های پیکسل آرتی جدید، واقعا چیز خاصیه؛ چه جوری بگم! سبک گرافیکی‌اش فقط شامل یه پوسته پیکسلیِ ظاهری برای نمایشِ صرف نیست، بلکه بسیار هنرمندانه و چشم‌نواز طراحی شده و روح داره.
من پیشنهادم اینه بقیه بازی های این تیمم بزنی، البته من خودن فقط Octopath Traveler 2 رو فقط زدم(فعلا) ولی خداااااااست! :x (دمو هم داره)
یه جاهایی اصلا همین آرت استایل سه بعدی میشه یه چیز غریبی میشه واقعا :D
کلا این سریشون گویا از نظر تجاری خوب موفق بودن که به FF R رسیدیم
و به نظر میرسه اینم از بازخوردهایی که تو نت دیده میشه، بازی خیلی موفقی بشه

به نظرم اونقدر دور نباشه روزی که یه FF کاملا جدید ببینیم از این تیم:دی

من پیشنهادم اینه بقیه بازی های این تیمم بزنی، البته من خودن فقط Octopath Traveler 2 رو فقط زدم(فعلا) ولی خداااااااست! :x (دمو هم داره)
یه جاهایی اصلا همین آرت استایل سه بعدی میشه یه چیز غریبی میشه واقعا :D
کلا این سریشون گویا از نظر تجاری خوب موفق بودن که به FF R رسیدیم
و به نظر میرسه اینم از بازخوردهایی که تو نت دیده میشه، بازی خیلی موفقی بشه

به نظرم اونقدر دور نباشه روزی که یه FF کاملا جدید ببینیم از این تیم:دی
رو حسابِ پیشنهادت، امروز رفتم که دموی Octopath Traveler II رو دانلود کنم، دیدم هم خودِ بازی تو wishlist ام بوده (به امید تخفیف در آینده) و هم اینکه demo رو از قبل دانلود کرده بودم که بعدا برم سر وقتش ولی یادم رفته بود! عوارض پیری ـه دیگه :D

القصه، نشستم دو ساعتی بازی کردم (دمو شامل Prologue ـه) و واویلا از این همه زیبایی، واویلا :x چشم آدم سیر نمیشه از این همه جزئیاتِ آرتیستیک و ذوق و سلیقه‌ی اون هنرمندی که این تابلوهای نقاشی رو به تصویر کشیده (چقدر بک‌گراندها، پویا و زنده بودن). تو همین تایم کوتاه، تنوع محیط‌ها واقعاً بالا بود!

کامبت‌سیستم بازی هم تو این دو ساعت، خیلی فان و درگیرکننده به نظر میومد و خوشبختانه مثل turn-basedهای کلاسیک باید با حوصله و برنامه بازی می‌کردی وگرنه مبارزات چالشی میشد. خلاصه مرسی بابت یادآوری.

رو حسابِ پیشنهادت، امروز رفتم که دموی Octopath Traveler II رو دانلود کنم، دیدم هم خودِ بازی تو wishlist ام بوده (به امید تخفیف در آینده) و هم اینکه demo رو از قبل دانلود کرده بودم که بعدا برم سر وقتش ولی یادم رفته بود! عوارض پیری ـه دیگه :D

القصه، نشستم دو ساعتی بازی کردم (دمو شامل Prologue ـه) و واویلا از این همه زیبایی، واویلا :x چشم آدم سیر نمیشه از این همه جزئیاتِ آرتیستیک و ذوق و سلیقه‌ی اون هنرمندی که این تابلوهای نقاشی رو به تصویر کشیده (چقدر بک‌گراندها، پویا و زنده بودن). تو همین تایم کوتاه، تنوع محیط‌ها واقعاً بالا بود!

کامبت‌سیستم بازی هم تو این دو ساعت، خیلی فان و درگیرکننده به نظر میومد و خوشبختانه مثل turn-basedهای کلاسیک باید با حوصله و برنامه بازی می‌کردی وگرنه مبارزات چالشی میشد. خلاصه مرسی بابت یادآوری.
یکی از جذاب ترین بخشای گرافیک بازی نورپردازیشه:x
وقتی اشعه نور از بین ابرها میتابه اصلا روح و روانت شاد میشه:دی

نمیدونم با کدوم کاراکتر رفتی، ولی یه سریاشون سیستم های باحالی دارن تو کامبت سیستم (همشون البته یه جورایی)

و اینم بگم بازی بسیار پر محتوا، و شامل باس و دانجن های آپشنال خفن هم هست>:)

برای من یکی از اون بازی هاییه که دوست دارم به همه بگم بازی کنند:دی :x خیلییی دوستش میدارم:دی

• Like
Reactions: Albert Camus
یکی از جذاب ترین بخشای گرافیک بازی نورپردازیشه:x
وقتی اشعه نور از بین ابرها میتابه اصلا روح و روانت شاد میشه:دی

نمیدونم با کدوم کاراکتر رفتی، ولی یه سریاشون سیستم های باحالی دارن تو کامبت سیستم (همشون البته یه جورایی)

و اینم بگم بازی بسیار پر محتوا، و شامل باس و دانجن های آپشنال خفن هم هست>:)

برای من یکی از اون بازی هاییه که دوست دارم به همه بگم بازی کنند:دی :x خیلییی دوستش میدارم:دی
موافقم؛ نورپردازی تو بازی خیلی جذاب و داینامیکه. من عاشقِ اون نور گرم و زنده‌ای هستم که با فرا رسیدنِ شب، از پنجره کوچیک و مینیاتوریِ خونه‌ها به بیرون می‌تابه و حسِ دِنج بودنِ داخلشون رو منتقل می‌کنه یا ریسه چراغ‌های سطح شهر که خیلی پُرنور و چشم‌نواز هستن و از دور مثل گلوله آتیش می‌مونن :x بازی، واقعاً خوشگله و تصاویری از خودش به جا میذاره که اصلا از ذهن آدم پاک نمیشه!

راستش من برای بار اول، یه انتخاب کم‌ریسک کردم و کارکترِ Osvald از کلاس Scholar رو برداشتم و انصافاً تو مبارزاتش، حسابی بهم خوش گذشت. البته الان می‌دونم که کارکترهای خیلی بامزه و جذابی تو بازی حضور دارن؛ مثل اون دختره Agnea که از کلاس Dancer هست و قابلیت‌های پشم‌ریزون و عجیبی داره. اگر نسخه کاملِ بازی رو بخرم، احتمالاً با هر 8 تا کارکتر، یه واکتروی کامل برم :D

والا بازی تو همین تایمِ تقریباً سه ساعته‌ی Demo، داره داد می‌زنه که خیلی بیشتر از چیزی که به ذهن آدم خطور کنه، محتوای سرگرم‌کننده داره. انصافاً حق داری که از بازی خوشت بیاد و به بقیه پیشنهادش بدی؛ پرولوگِ Octapath Traveler II، بسیار تجربه شیرین و به یاد موندنی‌ای بود، چه برسه به کلّ بازی :-" به قول تو، تیم سازنده‌اش آینده درخشانی دارن و همکاری‌های بیشتری با SE خواهند داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or