PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
نمیدونم فکر کنم من جزو معدود کسانی هستم که برای این خیلی خیلی بیشتر از اسپایدرمن هایپم. تا الان چیز ضعیفی توی نمایش هاش ندیدم. انتهای هیجان و خشونته رسما. به نظرم قاعدتا باید بترکونه با توجه به نمایش هاش که دیدم.

نمیدونم فکر کنم من جزو معدود کسانی هستم که برای این خیلی خیلی بیشتر از اسپایدرمن هایپم. تا الان چیز ضعیفی توی نمایش هاش ندیدم. انتهای هیجان و خشونته رسما. به نظرم قاعدتا باید بترکونه با توجه به نمایش هاش که دیدم.
تنها نیستی

🫂

• Like
Reactions: uriel
هایپ بودم ولی بعد از تریلرهایی که داد هایپم خوابید گیم پلی، انمی و رنگ بندی ها خیلی اسپایدرمنه.البته این نمایش اخیر رو دیدم بد نبود منتظرم نمراتش بیاد ببینم چه کرده ولی احتمالا یه بازیه صرفا خوب مثل بقیه بازیاشه.(البته که مورد انتظار ترین بازی منه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or