Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
DOOM-TheDarkAges_Premium_16x9.jpg

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Composer: Finishing Move
Engine: id Tech 8
Genre: First-person Shooter
Platforms: Microsoft Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5

Release Date: May 15th, 2025

DOOM,_The_Dark_Ages_Game_Cover.jpeg

Key Art

هشتمین نسخه از فرنچایز افسانه‌ای DOOM و سومین نسخه از از سری مدرن آن در شوکیس اکس باکس در 9 ژوئن 2024 معرفی شد. داستان این نسخه در ادامه نسخه Eternal روایت می‌شود و همانند نسخه قبلی، از لحاظ داستانی برای نسخه 2016 حکم پیش درآمد را دارد.
اید سافتور کار بر روی این نسخه را پس از انتشار آخرین بسته الحاقی اترنال، یعنی Ancient Gods شروع کرد و این بازی در سال 2022 وارد مرحله full production شد. بر خلاف دو نسخه قبلی که بر گیمپلی سریع و نفس‌گیر تاکید داشتند، این نسخه از دووم اسلیر یک تانک متحرک و مخرب ساخته است که با استفاده از سپر اره‌ای خود، دشمنان را قطعه قطعه می‌کند.

50a64b3a-b0e4-4dc8-a9a2-039c48084c26.jpg doom-the-dark-ages-demon.jpg

فضای این نسخه بر خلاف دو نسخه قبلی، تاثیرپذیرفته از المان‌های Dark Fantasy و قرون وسطایی است که می‌توان گفت روح جدیدی به این سری بخشیده است.
آهنگساز افسانه‌ای این سری یعنی میک گوردون، با توجه به دعاوی حقوقی که با ناشر این سری، یعنی بتزدا پیدا کرد، دیگر بر روی این سری کار نمی‌کند. هم‌اکنون، گروه Finishing Move که سابقه کار بر روی چند نسخه از Halo را در کارنامه خود دارند، وظیفه ساخت موسیقی برای این عنوان را بر عهده گرفته‌اند. باید دید که آیا آن‌ها می‌توانند جای خالی بزرگ میک گوردون را برای عاشقان این سری پر کنند یا خیر.

426810637_founditonreddit.png dtda_reveal_05.jpg

نکته متمایزکننده این نسخه با نسخه‌های قبلی آن این است که به بازیکن اجازه می‌دهد گیمپلی را بنا بر سلیقه دلخواه خود تغییر دهد، برای مثال سرعت آن را کم یا زیاد نماید. بنا بر ادعای اید سافتور، این نسخه بزرگ‌ترین بخش داستانی ساخته شده برای این فرنچایز را دارا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
ویدئو رو دیدم و واقعا توی خود این ویدئو هم شاهکار دهه ۹۰ که خود id ساخت رو میشه کاملا برتریش رو حس کرد نسبت به این اپیزود جدید که ماشین گیمز ساخته.
ولی در کل واقعا دیدنی بود و چقدر درست گفتن راجب بازی. جزو عجیب ترین اتفاقات صنعت گیم غیبت فرنچایزهایی مثل quake و half life هست که واقعا سر در نمیارم چرا اینهمه غیبتشون طولانی شده آخه؟!

این نسخه همون نسخه ریمستر شده هست که آف خورده؟!😍
بلی ، ریمستریه که نایتدایو داده.
البته فکر کنم اگه قبلش داشتی باید رایگان گرفته باشیش.
تو استیم که خودش رایگان آپدیت شد به ریمستر.

بلی ، ریمستریه که نایتدایو داده.
البته فکر کنم اگه قبلش داشتی باید رایگان گرفته باشیش.
تو استیم که خودش رایگان آپدیت شد به ریمستر.
نه بدبختانه. من یه دیسک از بازی دارم مال دوره تیرکمون میرزا که کلا روی ویندوز ۹۸ به بالا اجرا نمیشه😁. ولی چند سال پیش با چندتا حرکت تونستم دیتای دیسک رو استخراج کنم و با مبدل و چندتا فایل که توی فروم های کویک و دووم کاربرا قرار داده بودن روی ویندوزهای ۷ به بالا هم اجراش کنم😁.

نسخه ریمستر رو میخوام از استیم تهیه ش کنم. هم ۱ و هم ۲ رو.

بالاخره دی ال سی شروع کردم و واقعا چه شروع طوفانی داشت از هر نظر عالی .امیدوارم id بتونه شماره بعدی با همین کیفیت یا بهتر بده و خودشون باسازی بکنند.ولی نظر شخص خودم در مورد quake من هیچ وقت نتونستم با این سری ارتباط برقرار بکنم از بین اونها فقط شماره ۴ که raven ساخت تونستم تا آخر برم اونم به خاطر شباهتش به دوم ۳.به نظرم وقتی الان همه ویژگی ها و یکسری طراحی های quake وارد دوم شده دیگه چه نیازی به quake هست مخصوصا تا جایی که یادمه موسیقی که بخش جدا ناپذیر دوم هست (به جز دوم ۳) در quake ها نبود یا به این کیفیت نبود بیشتر دوست دارم جای quake نسخه جدیدی از hexen وheretic ببینم هرچند اونها از نظر ساختاری به دوم شبیه هستن ولی با اونها بیشتر خاطره دارم

آخرین ویرایش:
بالاخره دی ال سی شروع کردم و واقعا چه شروع طوفانی داشت از هر نظر عالی .امیدوارم id بتونه شماره بعدی با همین کیفیت یا بهتر بده و خودشون باسازی بکنند.ولی نظر شخص خودم در مورد quake من هیچ وقت نتونستم با این سری ارتباط برقرار بکنم از بین اونها فقط شماره ۴ که raven ساخت تونستم تا آخر برم اونم به خاطر شباهتش به دوم ۳.به نظرم وقتی الان همه ویژگی ها و یکسری طراحی های quake وارد دوم شده دیگه چه نیازی به quake هست مخصوصا تا جایی که یادمه موسیقی که بخش جدا ناپذیر دوم هست (به جز دوم ۳) در quake ها نبود یا به این کیفیت نبود بیشتر دوست جای quake نسخه جدیدی از hexen وheretic ببینم هرچند اونها از نظر ساختاری به دوم شبیه هستن ولی با اونها بیشتر خاطره دارم
موسیقی Quake 2 جزو بهترین ساندترک‌های تاریخ ویدیو گیمه! :D

البته من با اختلاف فضای لاوکرفتی Quake اوریجینال رو به فضای Sci-fi شماره دو ترجیح می‌دم.
امیدوارم اگر قراره quake ریبوت بشه هم برن سمت فضای شیطانی - Cosmic horror و به شدت دارک Quake 1996.

البته من با اختلاف فضای لاوکرفتی Quake اوریجینال رو به فضای Sci-fi شماره دو ترجیح می‌دم.
امیدوارم اگر قراره quake ریبوت بشه هم برن سمت فضای شیطانی - Cosmic horror و به شدت دارک Quake 1996.
ولی برای من موسیقی دوم کلاسیک خیلی جذابتر و بهتر بود من اون موسیقی حتی از سه گانه اخیر بیشتر دوست دارم.کلا با وضعیت الان id فکر نکنم بتونند بیشتر از یک آی پی رو جلو ببرند با توجه اخبار فعلا مشغول نسخه بعدی دوم هستن حال شاید طبق شایعات ماشین گیمز بره سراغ quake.
پ.ن .این باندل دوم توی استیم خوب تخفیفی خورده شامل اترنال و دی ال سی هاش-دوم ۲۰۱۶-دوم ۱و۲ و۳ و ۶۴ میشه خود دارک ایج هم ۶۷ درصد تخفیف خورده و دی ال سیش ۵۰ درصد

آخرین ویرایش:

موزیک های خود quake 1 هم شاهکار trend reznor بی نظیره. در واقعا کار آمبینت ساند بازی و طراحی صدا رو هم خود nin انجام داده بوده ولی واقعا موزیک هاش مال این دنیا نیست اصلا. در واقع موزیک های ولفنشتاین ۳ دی، دووم های کلاسیک، کوئک ۱ و ۲ جزو ماندگارترین موزیک های دنیای گیمه. سلیقه موزیک خودم quake 2 هست ولی به نظرم بهترین کار اینها توی صداگذاری و موزیک برای خود quake 1 هست.

IMG_20260810_200517_407.jpg

یکی از مهندسین ارشد برنامه نویسی استودیو به نام کریس هیز که اتفاقا خودش هنوز در id باقی مونده شدیدا مدیران بالادستی رو مورد عنایت قرار داده و متاسفانه گفته حال و هوای استودیو و کارمندان باقی مونده تعریفی نداره و همه روحیه شونو از دست دادن. یکی از بهترین و درست ترین حرف هایی که زده اینه که سران مایکروسافت و در کل کمپانی های بزرگ تولید بازی ممکنه گراف ها و نمودارهای مربوط به آمار سود و زیان رو به خوبی درک کنن ولی ابدا درکی از روند بازیسازی و اصولا هنر به کار رفته در خلق یک عنوان ویدئوگیم ندارند. گفته حالا ما موندیم و دپارتمان های خالی از نیروهای متخصص، با این اوضاع چطور میشه یک عنوان AAA ساخت؟!
لعنت بهشون. بعد از بانجی که تقریبا نابود شده حالا احساس میکنم از id هم فقط نامش باقی بمونه. فقط valve مونده که امیدوارم بالاخره هاف لایف ۳ رو ببینیم ازش. حداقال میتونیم با رویای ساختش دلخوش باشیم فعلا.

بازی داخل استیم آف ۵۰ درصدی خورده ظاهرا. به مناسبت ۳۵ سالگی id.
اگر نخریدید حتما تجربش کنید.
منم همین چند وقت پیش یه تخفیف کلفت داخل PS Store خورد، فرصتو غنیمت شمردم گرفتمش ! :D
ارزشش رو داشت واقعن. هرچند من eternal رو بیشتر دوست دارم؛ چون به نظرم برخلاف این نسخه ک هلو برو تو گلوئه خیلی اون چالشی تر بود
پ.ن: همین الانم 67% تخفیف خورده !!!
DOOM: The Dark Ages

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or