اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

کپی خور وب به طور کامل منتشر شد از ورژن ۹.۰۰ تا ۱۲.۰۰ از همین الان میتونید بدون ۵۰ دقیقه دستگاه خودتون رو کپی خور کنید

خداحافظ ۵۰ دقیقه.....

🔥🔥 آموزش فعال‌سازی کپی خور PS5 با روش WebKit 🔥

دوستان گلم، برای فعال‌سازی کپی خور ابتدا برنامه Web Browser رو روی دستگاه نصب کنید. ✅

بعد از نصب:

1️⃣ وارد تنظیمات شبکه شوید و DNS را به صورت دستی وارد کنید:

🔹 Primary DNS:
62.210.38.117

🔹 Secondary DNS:
0.0.0.0 (یا خالی بگذارید)

2️⃣ سپس وارد مرورگر کنسول شوید و آدرس زیر را وارد کنید:

🌐
slopkit

3️⃣ صبر کنید تا صفحه کامل لود شود و گزینه Jailbreak / Enable / run را اجرا کنید. ⚡

✅ این روش برای فریمورهای PS5 نسخه 9.00 تا 12.00 تست شده است.

⚠️ توجه:

هنگام اجرای اولیه ممکن است چند بار نیاز به تلاش داشته باشد.

کپی خور وب به طور کامل منتشر شد از ورژن ۹.۰۰ تا ۱۲.۰۰ از همین الان میتونید بدون ۵۰ دقیقه دستگاه خودتون رو کپی خور کنید

خداحافظ ۵۰ دقیقه.....

🔥🔥 آموزش فعال‌سازی کپی خور PS5 با روش WebKit 🔥

دوستان گلم، برای فعال‌سازی کپی خور ابتدا برنامه Web Browser رو روی دستگاه نصب کنید. ✅

بعد از نصب:

1️⃣ وارد تنظیمات شبکه شوید و DNS را به صورت دستی وارد کنید:

🔹 Primary DNS:
62.210.38.117

🔹 Secondary DNS:
0.0.0.0 (یا خالی بگذارید)

2️⃣ سپس وارد مرورگر کنسول شوید و آدرس زیر را وارد کنید:

🌐
slopkit

3️⃣ صبر کنید تا صفحه کامل لود شود و گزینه Jailbreak / Enable / run را اجرا کنید. ⚡

✅ این روش برای فریمورهای PS5 نسخه 9.00 تا 12.00 تست شده است.

⚠️ توجه:

هنگام اجرای اولیه ممکن است چند بار نیاز به تلاش داشته باشد.
درود
درصد هنگ و یا فریز شدن دستگاه با این روش چقدره؟ روش نصب بازیها هنوز هم با همون الف ارسنال و پیلود منیجره؟

Web Browser از کجا دانلود کنیم برای ورژن 12 ؟
بعد تنظیمات dns برید تو قسمت یوزر گاید خود کنسول...user guide....اونجا slopkit رو میبینید ....از همونجا بزنید جیلبرک کنید...چند تا تست انجام شده مثل باقلوااا بازی رو میاره...بازم اموزش میزاریم عجله نکنید

سلام سایتی چیزی سراغ دارید دیسکو بخرم؟
همین دیسک ورژن جدید رو بگیر راحت کپی خور میشه مشکلی نداره با دیسک

خیر فعلا خبری نیست نصفه هست

تا این لحظه چیزی نیومده
دیسک باید حتما اخرین نسخه هک باشه؟چون جایی ندیدم دیسک نسخه اخر اومده همه سایتا دیسک ک دارن نوشتن مخصوص هک تا ۱۲.۴۰
الان تفاوت این هک نسخه جدید با قبل چیه

سوال خوبیه و لطفا چن مدل هارد اکسترنالم معرفی کنید ک دارید استفاده میکنید برا بازیای کپی خور۵

دیسک باید حتما اخرین نسخه هک باشه؟چون جایی ندیدم دیسک نسخه اخر اومده همه سایتا دیسک ک دارن نوشتن مخصوص هک تا ۱۲.۴۰

سوال خوبیه و لطفا چن مدل هارد اکسترنالم معرفی کنید ک دارید استفاده میکنید برا بازیای کپی خور۵
نه سراغ ندارم
برای هک جدید بله باید اخرین نسخه باشه
تفاوتش اینه که دیگه برای اجرای اولیه نیاز نیست 50 دقیقه صبر کنید

به نظرم بهترین هارد اس اس دی که برای اجرای بازیها می تونی تهیه و استفاده کنی هارد سیلیکون پاوره مدل DS72 هست بسیار جمع و جور با داشتن دو درگاه تیپ سی پر سرعت و یو اس بی پر سرعت من مدتیه دارم استفاده می کنم .بازیا رو بدون لگ و کندی اجرا می کنه. در دو مدل یک ترا و دو ترا موجوده.

Attachments

• Screenshot_۲۰۲۶۰۸۱۱-۱۶۱۲۰۶_دیجی‌کالا~2.jpg
    Screenshot_۲۰۲۶۰۸۱۱-۱۶۱۲۰۶_دیجی‌کالا~2.jpg
    52.9 KB · مشاهده: 4
  • Screenshot_۲۰۲۶۰۸۱۱-۱۶۱۲۵۵_دیجی‌کالا~2.jpg
    Screenshot_۲۰۲۶۰۸۱۱-۱۶۱۲۵۵_دیجی‌کالا~2.jpg
    23.6 KB · مشاهده: 3
  • Screenshot_۲۰۲۶۰۸۱۱-۱۶۱۳۵۰_دیجی‌کالا~2.jpg
    Screenshot_۲۰۲۶۰۸۱۱-۱۶۱۳۵۰_دیجی‌کالا~2.jpg
    182.9 KB · مشاهده: 4
  • Screenshot_۲۰۲۶۰۸۱۱-۱۶۱۴۲۸_دیجی‌کالا~2.jpg
    Screenshot_۲۰۲۶۰۸۱۱-۱۶۱۴۲۸_دیجی‌کالا~2.jpg
    91.5 KB · مشاهده: 4
به نظرم بهترین هارد اس اس دی که برای اجرای بازیها می تونی تهیه و استفاده کنی هارد سیلیکون پاوره مدل DS72 هست بسیار جمع و جور با داشتن دو درگاه تیپ سی پر سرعت و یو اس بی پر سرعت من مدتیه دارم استفاده می کنم .بازیا رو بدون لگ و کندی اجرا می کنه. در دو مدل یک ترا و دو ترا موجوده.
20 میلیون قیمته !

این وسیله به عنوان فلش برای انتقال دیتا محدود مناسبه. دائم وصل باشه، حرارت زیادی تولید می‌کنه که بهش آسیب میزنه و میسوزه!

من ۲-۳ سال پیش گرفتم و فقط برای انتقال دیتا استفاده می‌کنم. خیلی خواستون باشه، به فنا نره!

درود دوستا
یک کلیپ مودد وارفر گذاشته بود که وب کیت اکسپلوید جدید رو به صورت cash افلاین توی یوزرگاید نصب میکرد ... لینک هاست اکسپلویدی که استفاده میکرد همون لینک جوردی یا zeco بود .... اما من هرکاری میکنم به صورت کش آفلاین نصب نمیشه ... کسی امتحان کرده هاستهایی که این دوتا دولوپر گذاشتن؟

• Like
Reactions: mojtabak2m2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or