Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
دوستان مگه بازی چقدر کوتاهه؟ :D دو سه ساعتی هست بازیو شروع کردم همش استرس دارم که سریع تموم بشه:|
من پلی ترو اولم 14 ساعت طول کشید و بنظرم کاملا مناسب بود به نسبت حجم داستان و گیم پلی. نمیدونم چرا همه میگن کوتاهه. استاندارد اکثر REها همین قدره

اقا من نظرات اینجا رو میخوندم درباره بازی اول فکر کردم واقعا ملت درباره یه بازی دیگه دارن این قدر تعریف و تمجید میکنن .... بعد دیدم نه واقعا دارن از رکوئیم تعریف میکنن =)) =))
.........
چی بود این واقعا؟؟؟؟؟
اگر RPD رو ازش میگرفتن چی داشت این نسخه؟؟
گریس افتضاح
ویکتور افتضاح
زنو افتضاح
طنز ماجرا زنو بود...:D جوری سکانس های بازی وایب درگیری و کلون وسکر ازش میداد ولی تهش =))
اره برقی=))
اقا قبول لیون به پختگی کامل از درگیری با زامبولی ها و اتفاقات رسیده ولی نه دیگه برداری بازی رو کالاف کنی ....
کریس بدبخت چند تیکه توی ایول های قبلی فاز اکشن داشت ملت اینجا فحش بارون میکردن بازی رو....ولی این که دیگه کالافه رسما ....
.............
شخصیت پردازی لیون خوب بود به جرات پخته ترین لیون رو نمایش دادن ولی افسوس.....
ارزش تکرار بازی پایین ترین توی تمام نسخه های اصلی هست برای من ....خدایی الان دلم میخواد دوباره بشینم ایول ۴ رو برم ولی اینو نه ....
نه داستانش رو دوست داشتم نه کارکتر ها خوب بودن نه مراحل انچنان تعریفی داشتن نه لول دیزاینش تعریفی بود نه باس ها مالی بودن .....
بیشتر روی نوستالوژی و خاطره بازی ملت میخواست سواری کنه همین ....

چرا انقدر نسبت به دشمنا مهمات توی بازی کم بدست میاد ؟! میدونم ذات بازی همینه اما حس میکنم دیگه بیش از حده و خیلی این موضوع اعصابمو خورد کرده
وقتی با گریس بازی میکنی نباید زیاد با دشمنا درگیر بشی بیشتر با مخفی کاری و فرار مرحله رو رد کنی و بهینه دشمن بکشی. ولی با لیون مهمات بیشتر هست و بیشتر میتونی درگیر بشی.

چرا انقدر نسبت به دشمنا مهمات توی بازی کم بدست میاد ؟! میدونم ذات بازی همینه اما حس میکنم دیگه بیش از حده و خیلی این موضوع اعصابمو خورد کرده
اتفاقا یکی از بهترین نکات بازی با گریس همینه
گریس که کمی ترسو هست و تجربه نداره و مهمات که هم پیدا نمیشه
ترکیب این سه مورد باعث شده بازی باهاش واقعا لذت‌بخش بشه

خب بالاخره این شاهکار تموم شد و به جرئت میتونم بگم یکی از بهترین بازی‌های نسل نهم تا اینجای کار هست، همه چیز این بازی در بالاترین سطح کیفیت خودشه.
در مورد پایان بازی ، فکر کنم اکثرمون همون بار اول کد اشتباه رو زدیم، چون خود لیان گفت بزن نابودش کن و کلا مکالمه‌‌شون جوری بود که انگار انتخاب درست همینه.

نمره من به این بازی 10/10 هست تا الان اواسط بازی هستم تقریبا
بازی یک جورایی منو یاد RE5 میندازه
بازی بشدت تیره و تاریک هست واقعا خیلی خوشم اومد
20260804105123_1.jpg 20260804123248_1.jpg 20260804130645_1.jpg

Attachments

• 20260804131223_1.jpg
    20260804131223_1.jpg
    312.1 KB · مشاهده: 15
  • 20260804105447_1.jpg
    20260804105447_1.jpg
    204.9 KB · مشاهده: 10
  • 20260804105447_1.jpg
    20260804105447_1.jpg
    204.9 KB · مشاهده: 7
  • 20260804123248_1.jpg
    20260804123248_1.jpg
    146 KB · مشاهده: 11
ببین این سری دیگه چقدر شاهکار هست که بعضی ها میگن بهترین بازی تاریخ ترس و بقا نسخه دومش هست
بعضی ها میگن بهترین نسخه کل این سری نسخه RE3 ( اروجینال) هستش
بعضی ها میگن نه بهترین نسخه کل سری RE4 هست :|
بعضی های دیگه اصلا اینا رو قبول ندارن میگن بهترین نسخه بازی نسخه ZERO هست
:|
اخرش کدومش بهتره هر نسخه اش کلی طرفدار داره و هر کدوم میگن بهترین نسخه فلان نسخه هست
بنظرم من که این سری اصلا بازی ضعیف نداره دیگه بد ترین نسخه هاش نسخه 5 و 6 بودن بهترین بازی های اکشن زامبی کشی تاریخ بودن ( البته این از نظر خودم و فروش این نسخه ها میگم ) با این حال یک سری مطالعات در مورد این سری خوندم که میگن نسخه 6 بزرگترین و با کیفیت ترین نسخه کل سری هست البته اگر به یک سری بر نخوره:D
حتی نسخه فرعی کد ورنیکا هم کلی کشته مرده داره
جالبه وقتی که نسخه دوم اومده من 10 سالم بوده و اصلا نسخه های اروجینال رو تا نسخه 4 پلی ندادم :D

ببین این سری دیگه چقدر شاهکار هست که بعضی ها میگن بهترین بازی تاریخ ترس و بقا نسخه دومش هست
بعضی ها میگن بهترین نسخه کل این سری نسخه RE3 ( اروجینال) هستش
بعضی ها میگن نه بهترین نسخه کل سری RE4 هست :|
بعضی های دیگه اصلا اینا رو قبول ندارن میگن بهترین نسخه بازی نسخه ZERO هست
:|
اخرش کدومش بهتره هر نسخه اش کلی طرفدار داره و هر کدوم میگن بهترین نسخه فلان نسخه هست
بنظرم من که این سری اصلا بازی ضعیف نداره دیگه بد ترین نسخه هاش نسخه 5 و 6 بودن بهترین بازی های اکشن زامبی کشی تاریخ بودن ( البته این از نظر خودم و فروش این نسخه ها میگم ) با این حال یک سری مطالعات در مورد این سری خوندم که میگن نسخه 6 بزرگترین و با کیفیت ترین نسخه کل سری هست البته اگر به یک سری بر نخوره:D
حتی نسخه فرعی کد ورنیکا هم کلی کشته مرده داره
جالبه وقتی که نسخه دوم اومده من 10 سالم بوده و اصلا نسخه های اروجینال رو تا نسخه 4 پلی ندادم :D
درمورد کد ورونیکا اصلا نسخه فرعی محسوب نمیشه در اصل باید بگیم نسخه اصلی بدون شماره چون یکسری از مهمترین وقایع داستان تو این شماره هست خود کپکام هم چند وقت پیش در مورد ریمیکش گفت به عنوان یک شماره فرعی به کد ورونیکا نگاه نمیکنه اگه اون زمان قرداد انحصاری زمانی با سگا نداشن این بازی احتمالا Re3 بود ولی شاید بشه گفت بهترین شماره نسخه ۱ و۲ بودن اکثرا توی ایران از جمله خودم با شماره ۲ با این سری آشنا شدن در نتیجه محبوب تره ولی قسمت اول واقعا بازی سختر و ترسناکتریه

دوستان مگه بازی چقدر کوتاهه؟ :D دو سه ساعتی هست بازیو شروع کردم همش استرس دارم که سریع تموم بشه:|
۹ ساعتی حداقل داره

البته بخوای آروم بری و ۱۰۰ درصد کنی تا ۱۵ ساعت طول می کشه

اقا من نظرات اینجا رو میخوندم درباره بازی اول فکر کردم واقعا ملت درباره یه بازی دیگه دارن این قدر تعریف و تمجید میکنن .... بعد دیدم نه واقعا دارن از رکوئیم تعریف میکنن =)) =))
.........
چی بود این واقعا؟؟؟؟؟
اگر RPD رو ازش میگرفتن چی داشت این نسخه؟؟
گریس افتضاح
ویکتور افتضاح
زنو افتضاح
طنز ماجرا زنو بود...:D جوری سکانس های بازی وایب درگیری و کلون وسکر ازش میداد ولی تهش =))
اره برقی=))
اقا قبول لیون به پختگی کامل از درگیری با زامبولی ها و اتفاقات رسیده ولی نه دیگه برداری بازی رو کالاف کنی ....
کریس بدبخت چند تیکه توی ایول های قبلی فاز اکشن داشت ملت اینجا فحش بارون میکردن بازی رو....ولی این که دیگه کالافه رسما ....
.............
شخصیت پردازی لیون خوب بود به جرات پخته ترین لیون رو نمایش دادن ولی افسوس.....
ارزش تکرار بازی پایین ترین توی تمام نسخه های اصلی هست برای من ....خدایی الان دلم میخواد دوباره بشینم ایول ۴ رو برم ولی اینو نه ....
نه داستانش رو دوست داشتم نه کارکتر ها خوب بودن نه مراحل انچنان تعریفی داشتن نه لول دیزاینش تعریفی بود نه باس ها مالی بودن .....
بیشتر روی نوستالوژی و خاطره بازی ملت میخواست سواری کنه همین ....
تاثیر گذار بود

آقا من دیگه نمیکشم ترسناک پلی بدم:دی
این چطوریه ترسش؟ جامپ اسکر زیاد داره؟ یا ترس از تموم شدن مهمات؟
یا مث ریمیک ۲ صدای نفس نفس و داد و بیداد نمسیس پشت‌ سرم خیلی اذیتم میکرد🫠😅
با گریس ترس زیادی همراه با استرس داره اما لیان خیلی کمتر

آقا من دیگه نمیکشم ترسناک پلی بدم:دی
این چطوریه ترسش؟ جامپ اسکر زیاد داره؟ یا ترس از تموم شدن مهمات؟
یا مث ریمیک ۲ صدای نفس نفس و داد و بیداد نمسیس پشت‌ سرم خیلی اذیتم میکرد🫠😅
بخش های گریس واقعا یه جاهاییش شدیدا ترسناکه. در واقع اگر ذاتا هم آدمی باشید که زود میترسه شرایط بدتر هم میشه😁.
بخش های لیان هم خیلی اتمسفریک هست. حالا ترسناک در اون حد نیست ولی اتمسفر خیلی سنگینی داره.
در کل ولی شاهکاره. یعنی بهترین اویل مدرن هست و توی ژانر وحشت انصافا خیلی خیلی خوش ساخته.
من با اینکه ستینگ نسخه ۸ رو خیلی دوست داشتم ولی این نسخه هم اویل تره هم به لحاظ ترسناک بودن از دو نسخه قبلی هم بهتره به عقیده من.

حالم از این قسمت های گریس به هم میخوره
نه این که بازی ترسناک بدم بیاد ولی خوب بیشتر از این که ترس و بقا باشه شبیه اوتلست و فرار کردن های بی انتها هست قسمت گریس نه تیر زیادی داری مثل سگ هم استرس داره خود گریس اخ مردم اخ چی بود اخ چرا من اینجام بتمرگ سر جات همش استرس الکی میدی به ادم همه جا هم تاریک تا چراغ قوه رو روشن میکنی هم از دم میریزن سرت... چه اشتباهی کردم رو اول شخص رفتم ترس بازی ده برابر بیشتر شد...:/
ولی بجاش بخش لیون واقعا خوب دراومده ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or