سرخط خبرها

حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بود:دی برای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش! نایت رین هم بازی نکردم ولی اکثرا ازش راضی بودن تابحال. حداقل کسی میلک هم میخواد بکنه مثل فرام سافت عمل کنه:دی

نه كه نخرما ولى به نظرم ببوسنش بذارن كنار بهتره :D

چه اشکال داره؟
بازی وقتی اینهمه فروخته یعنی پتانسیل خفنی برای DLC گرفتن داره.
خود DLC که برای استودیو همش سوده.
در مقابل اگه کیفیت در حد SOTE باشه که پلیرها از خداشونه که بخرن و بازیش کنن.

اینها هم که در حال حاضر روی چندتا بازی دارن کار میکنن ، اینطوری نیست که ساخت این DLC جلوی ساخت بازی بعدیشون رو بگیره.
الان ویچر 3 داره اکسپنشن سومش رو میگیره اونهم بعد از 10 سال نکته بدیه؟
ویچر 4 و ریمیک 1 رو هم دارن میسازن ، چرا باید بگیم دارن ویچر رو میلک میکنن؟

الان برای الدن رینگ DLC بدن بهتره یا مثل دارک سولزها برن دو نسخه دیگه از الدن رینگ بسازن؟

به قول معروف:
من راضی و تو راضی ، بابای ناراضی هم یادش گرامی باد :D
مراد از "من" پلیرِ طرفدار و مراد از "تو" فرام سافتور است :D
ناراضی و باباش هم که هرکسی که جز این دو گروه نمی باشد است :))

حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بود:دی برای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش! نایت رین هم بازی نکردم ولی اکثرا ازش راضی بودن تابحال. حداقل کسی میلک هم میخواد بکنه مثل فرام سافت عمل کنه:دی
نوش جونشون بازی با کیفیت میسازن رو این ژانرم سال ها زحمت کشیدن به بلوغ رسوندنش. نیازی نیست دوباره هر دفعه چرخو از نو اختراع کنن. منتها دیگه اداهای مسخره که ما پایبند به خلاقیتیم و این حرفا رو در نیارن دیگه.

کلا من با این منت گذاشتن بازیسازا خیلی مشکل دارم. یه مدتم هر استدیوی له و داغونی میخواست یکم به چشم بیاد بیانیه میداد ما به بازیای سینگل پایبندیم و به خاطر پول سمت لایو سرویس نمیریم و نوکر همه گیمرا هستیم. یکی نبود بگه آخه گوزو اصلا مال لایو سرویس ساختنی که حالا سر نساختنش منت میذاری سرمون؟ :D خدارو شکر سونی یه مدت رفت سمت لایوسرویس و همه فهمیدن به مراتب پیچیده تر و سخت تر از سینگل ساختنه.

البته از همون همه خیلیهاشون قبلش امتحان کرده بودن و بیخیال شده بودن و کلاشون هم میفتاد سمتش نمیرفتن.
این سونی بود که دیر اومده بود میخواست زود بره :D
آخرش هم معلوم نشد اومد؟
شد؟
زود رفت؟ :))

ولی خب ختم به خیر شد.
دیگه وقتی یه پلتفرم هولدر که اصلا به بازی های شاهکارش معروفه و مخصوصا ناتی داگ که الماس استدیوهایی سونیه زیرش زایید دیگه تیر خلاص بود :D

آخرین اخباری که اومد هنوز بیخیال نشدن منتها چون نسل داره عوض میشه نیاز دارن کنسول هزار دلاریشونو یه جوری تو پاچه ملت بکنن مجبورن چند تا سینگل در حال ساخت داشته باشن. ایشالا بعد موج اول دوباره برمیگردن سر لایوسرویس ساختن. نگران ضرر دادنشم نیستم هنوز آیتم زیاده که از جعبه کنسول حذف کنن. :D

آخرین ویرایش:
سونی یه مدت رفت سمت لایوسرویس و همه فهمیدن به مراتب پیچیده تر و سخت تر از سینگل ساختنه.
البته از همون همه خیلیهاشون قبلش امتحان کرده بودن و بیخیال شده بودن و کلاشون هم میفتاد سمتش نمیرفتن.
این سونی بود که دیر اومده بود میخواست زود بره :D
آخرش هم معلوم نشد اومد؟
شد؟
زود رفت؟ :))

ولی خب ختم به خیر شد.

ترجیح میدم کمپانیا این مدل DLC و اکسپنشنا رو واسه بازیا سینگل پلیر عادی کنن و تا فیها خالدون بازیاشون رو میلک کنن تا مدل فعلی آنلاین لایو سرویس. امیدوارم روز به روز این مدل اکسپنشنا نرمالیزه بشن تا امثال راکستار به جای میلک کردن بخش آنلاین بخش سینگل پلیر رو میلک کنن. البته که مزه Sharks Card و پول راحت در اوردن به این راحتیا از زیر زبونشون بیرون نمیره .

ترجیح میدم کمپانیا این مدل DLC و اکسپنشنا رو واسه بازیا سینگل پلیر عادی کنن و تا فیها خالدون بازیاشون رو میلک کنن تا مدل فعلی آنلاین لایو سرویس. امیدوارم روز به روز این مدل اکسپنشنا نرمالیزه بشن تا امثال راکستار به جای میلک کردن بخش آنلاین بخش سینگل پلیر رو میلک کنن. البته که مزه Sharks Card و پول راحت در اوردن به این راحتیا از زیر زبونشون بیرون نمیره .
No thanks یکی از فرنچایز های محبوب من سر همین قضیه تقسیم بازی به ۴ بخش نامساوی نیست و نابود شد :دی

چه اشکال داره؟
بازی وقتی اینهمه فروخته یعنی پتانسیل خفنی برای DLC گرفتن داره.
خود DLC که برای استودیو همش سوده.
در مقابل اگه کیفیت در حد SOTE باشه که پلیرها از خداشونه که بخرن و بازیش کنن.

اینها هم که در حال حاضر روی چندتا بازی دارن کار میکنن ، اینطوری نیست که ساخت این DLC جلوی ساخت بازی بعدیشون رو بگیره.
الان ویچر 3 داره اکسپنشن سومش رو میگیره اونهم بعد از 10 سال نکته بدیه؟
ویچر 4 و ریمیک 1 رو هم دارن میسازن ، چرا باید بگیم دارن ویچر رو میلک میکنن؟

الان برای الدن رینگ DLC بدن بهتره یا مثل دارک سولزها برن دو نسخه دیگه از الدن رینگ بسازن؟

به قول معروف:
من راضی و تو راضی ، بابای ناراضی هم یادش گرامی باد :D
مراد از "من" پلیرِ طرفدار و مراد از "تو" فرام سافتور است :D
ناراضی و باباش هم که هرکسی که جز این دو گروه نمی باشد است :))
من با این قضیه مشکل دارم. یه بلایی سر بازی اوردن تخفیف درست نمی‌خوره😁😅🤣

من هنوز منتظرم‌ ارزون شه🤣🤣🤣

• Smile
Reactions: m.d.makan
جان لینمن از دیجیتال فاندری میگه از یه سورس داخلی مایکروسافت شنیدم برای کنسول نسل بعدیشونم از دیسک پشتیبانی میکنن.

https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/s/NDTsWG0D3e

1000037659.jpg

Marvel wolverine رده بندی سنی Mature گرفت.

Blood and Gore, Drug Reference, Intense Violence, Partial Nudity, Strong Language

Marvel's Wolverine - ESRB

1000037662.jpg

جان لینمن از دیجیتال فاندری میگه از یه سورس داخلی مایکروسافت شنیدم برای کنسول نسل بعدیشونم از دیسک پشتیبانی میکنن.
لینمن اضافه می‌کنه این اطلاعات برای قبل از استراتژی اکس باکس ریست بوده و الان نمی‌دونه که آیا همچنان این برنامه برقرار است یا نه.

Marvel wolverine رده بندی سنی Mature گرفت.

Blood and Gore, Drug Reference, Intense Violence, Partial Nudity, Strong Language

Marvel's Wolverine - ESRB

View attachment 415997
یکی از مواردی که توی رده‌بندی سنی ESRB بهش اشاره شده:

A handful of sequences briefly depict a character's exposed buttocks

احتمالاً به خاطر پاره پوره شدن لباس ولورین هست و بعضی جاها باسن مبارک دیده می‌شه! :-"
کلاً استودیوهای سونی گیر عجیبی به این قضیه دادن و توی Ghost of Tsushima/Yotei هم یکی از مواردی بود که ESRB در موردش نوشته بود! ولی هنوز از باسن کریتوس رونمایی نشده و شاید گذاشتن برای نسخه بعدی که توی بیابون‌های مصر به خاطر گرما بره توی حوضی چیزی بشینه و...! :دی

اینجوری حرف میزنی تصویر ذهنیم ازت خراب میشه :D
آقا من معذرت می‌خوام که این پستم هم این‌طوری شد، ولی سعی کردم از کلمات فرهنگی استفاده کنم که تصویر ذهنی خراب‌تر از این نشه! :دی

مایکروسافت دوباره قیمت کنسول هاشو افزایش داد. بین 150~200 € در اروپا و 170£ در UK. دیگه سری S زیر 500 دلار هم گیر نمیاد! (قیمت لانچ PS5 هم 500 بود فک کنم و با این قیمت الآن از Switch 2 هم گرون تر شده)

1000037707.jpg

سونی هم با اینکه دقیق تأیید نکرده قراره قیمت ها ثابت بمونن فقط گفته به اندازه کافی قطعه ذخیره کردیم که سال مالی 2026 رو دقیق مثل 2025 پوشش بده. (البته آوریل/فروردین یه افزایش قیمت داشت سونی)

PS5 DIGITAL: 600$
PS5 DISC: 650$
PS5 PRO: 900$

1000037710.jpg

نینتندو هم از 1 سپتامبر قیمت Switch 2 رو به 500$ دلار افزایش میده.

Source

Attachments

• 1000037710.jpg
    1000037710.jpg
    405.4 KB · مشاهده: 5
amnesia-the-dark-descent-remaster.jpg

بنظر می‌رسد نسخه جدیدی از Amnesia: The Dark Descent در راه است.

استودیو سوئدی Frictional Games در گزارش مالی سالانه خود ضمن تایید اینکه تمرکز اصلی خود را بر روی توسعه عنوان سای فای جدید استودیو یعنی ONTOS گذاشته است، آشکار کرد قصد دارد نسخه جدیدی از Amnesia: The Dark Descent در اواخر 2026‌ عرضه کند. هنوز مشخص نیست این نسخه بهبود یافته فقط یک ریمستر یا بازسازی کامل از این عنوان کلاسیک است. نسخه اولیه Amnesia سال 2010 برای PC منتشر شده بود.

IMG_۲۰۲۶۰۸۰۳_۱۵۰۷۱۴.png

Frictional Games عنوان جدید خود ONTOS را در مراسم TGA 2025 برای عرضه در سال 2027 معرفی کرد. این شرکت همچنین اعلام کرد که در حال حاضر تیم کوچکی بر روی مراحل پیش تولید عنوان بزرگ بعدی استودیو کار میکند.

Frictional Games Confirms Amnesia: The Dark Descent Remastered Is Planned For Release Later In 2026

سازنده Elden Ring با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، طرفداران این عنوان تحسین شده را به انتشار دی ال سی جدید Godwyn امیدوار کرده است.
مضمون پست:

"حتی جستجوی پر مخاطره برای نیمه خدایان، لحظاتی از شگفتی آرام را در بر دارد."
به همراه یک ویدئوی 12 ثانیه ای از اسب سواری کنار رودخانه Siofra

View attachment 415943
Elden Ring Fans Are Getting Their Hopes Up for More DLC After FromSoftware Shares Cryptic Post on Social Media
بذارید این بدبختا اگه دی ال سی ساختن بعد میلکر (!) خطابشون کنید. :D
بنظر DLC نیست و یجور تبلیغ و آماده سازی برای Tarnished Edition هست که انتشارش نزدیکه. اخه چیزی هم نگفته که فنا هول و ولا برشون داشته و تازه ربطش هم دادن به یه DLC مربوط به گادوین!!! (دقیقا همون چیزی که دوست دارن نه اینکه واقعیت چیه!) صرفا گفته محیط ارامش بخش هم داریم تو بازی فقط دهن سرویسی نیست.:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tatsumaru
مایکروسافت بازی های Xbox 360 را به PC می آورد؛ جزئیات جدید از برنامه پشتیبانی از نسل قبل

بر اساس اسناد لو رفته از نقشه راه مایکروسافت، این غول فناوری برنامه گسترده ای برای کم کردن فاصله میان کنسول های قدیمی و کامپیوترهای شخصی دارد. طبق گزارشی که تام وارن از رسانه The Verge منتشر کرده است، مایکروسافت قصد دارد قابلیت پشتیبانی از نسل قبل را وارد مرحله جدیدی کند.​

نکات کلیدی این گزارش:

• ورود عناوین Xbox 360 به PC: مایکروسافت در حال توسعه یک شبیه ساز اختصاصی است که به ناشران اجازه می دهد بدون چالش های فنی پیچیده، بازی های Xbox 360 را روی PC، کنسول های دستی و نسل بعدی مایکروسافت منتشر کنند.
  • طرح تبدیل دیسک به نسخه دیجیتال: آزمایش این ویژگی به زودی برای اعضای Xbox Insiders آغاز می شود. کاربران با استفاده از این قابلیت می توانند با قرار دادن دیسک فیزیکی، لایسنس دیجیتالی بازی را دریافت کنند.
  • اختیار کامل ناشران: تعیین قیمت، مجوزهای انتشار و حضور یا عدم حضور بازی ها در سرویس گیم پاس کاملاً بر عهده ناشران خواهد بود.
  • زمان بندی عرضه: روند عرضه تدریجی عناوین Xbox 360 برای سال های 2027 و 2028 برنامه ریزی شده است، اما فاز کامل عرضه بازی های نسل اول ایکس باکس روی PC از اکتبر 2026 آغاز خواهد شد.

نکته مهم: قابلیت تبدیل دیسک به نسخه دیجیتال تنها برای دیسک های Xbox One و Xbox Series X فعال خواهد بود و شامل دیسک های فیزیکی Xbox 360 یا نسل اول نمی شود.

منبع: The Verge

نسل بعد
مایکروسافت بازی های Xbox 360 را به PC می آورد؛ جزئیات جدید از برنامه پشتیبانی از نسل قبل

بر اساس اسناد لو رفته از نقشه راه مایکروسافت، این غول فناوری برنامه گسترده ای برای کم کردن فاصله میان کنسول های قدیمی و کامپیوترهای شخصی دارد. طبق گزارشی که تام وارن از رسانه The Verge منتشر کرده است، مایکروسافت قصد دارد قابلیت پشتیبانی از نسل قبل را وارد مرحله جدیدی کند.​

نکات کلیدی این گزارش:

• ورود عناوین Xbox 360 به PC: مایکروسافت در حال توسعه یک شبیه ساز اختصاصی است که به ناشران اجازه می دهد بدون چالش های فنی پیچیده، بازی های Xbox 360 را روی PC، کنسول های دستی و نسل بعدی مایکروسافت منتشر کنند.
  • طرح تبدیل دیسک به نسخه دیجیتال: آزمایش این ویژگی به زودی برای اعضای Xbox Insiders آغاز می شود. کاربران با استفاده از این قابلیت می توانند با قرار دادن دیسک فیزیکی، لایسنس دیجیتالی بازی را دریافت کنند.
  • اختیار کامل ناشران: تعیین قیمت، مجوزهای انتشار و حضور یا عدم حضور بازی ها در سرویس گیم پاس کاملاً بر عهده ناشران خواهد بود.
  • زمان بندی عرضه: روند عرضه تدریجی عناوین Xbox 360 برای سال های 2027 و 2028 برنامه ریزی شده است، اما فاز کامل عرضه بازی های نسل اول ایکس باکس روی PC از اکتبر 2026 آغاز خواهد شد.

منبع: The Verge
این خوراک زنده کردن عناوینیه که دیلیست شدن و دیگه بهشون دسترسی نداریم.
این مورد اگه به گیم پس PC بیاد واقعا عالیه.
خیلی از بازیها هستن که روی استیم هم دیلیست شدن و در دسترس نیستن ولی از این طریق میشه برشون گردوند.

امیدوارم سونی هم یه همچین طرحی رو برای بازیهای PS4-PS5 اجرایی کنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or