حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بودبرای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش! نایت رین هم بازی نکردم ولی اکثرا ازش راضی بودن تابحال. حداقل کسی میلک هم میخواد بکنه مثل فرام سافت عمل کنه
![]()
نوش جونشون بازی با کیفیت میسازن رو این ژانرم سال ها زحمت کشیدن به بلوغ رسوندنش. نیازی نیست دوباره هر دفعه چرخو از نو اختراع کنن. منتها دیگه اداهای مسخره که ما پایبند به خلاقیتیم و این حرفا رو در نیارن دیگه.حالا درسته که بنظر میاد دارن الدن رینگ رو میلک میکنن، ولی دی ال سی SotE به طرز پشم ریزونی خیلی خفن بودبرای من که حتی از بازی اصلی هم خفن تر و پخته تر بودش! نایت رین هم بازی نکردم ولی اکثرا ازش راضی بودن تابحال. حداقل کسی میلک هم میخواد بکنه مثل فرام سافت عمل کنه
![]()
دیگه وقتی یه پلتفرم هولدر که اصلا به بازی های شاهکارش معروفه و مخصوصا ناتی داگ که الماس استدیوهایی سونیه زیرش زایید دیگه تیر خلاص بودالبته از همون همه خیلیهاشون قبلش امتحان کرده بودن و بیخیال شده بودن و کلاشون هم میفتاد سمتش نمیرفتن.
این سونی بود که دیر اومده بود میخواست زود بره
آخرش هم معلوم نشد اومد؟
شد؟
زود رفت؟
ولی خب ختم به خیر شد.
البته از همون همه خیلیهاشون قبلش امتحان کرده بودن و بیخیال شده بودن و کلاشون هم میفتاد سمتش نمیرفتن.سونی یه مدت رفت سمت لایوسرویس و همه فهمیدن به مراتب پیچیده تر و سخت تر از سینگل ساختنه.
No thanks یکی از فرنچایز های محبوب من سر همین قضیه تقسیم بازی به ۴ بخش نامساوی نیست و نابود شدترجیح میدم کمپانیا این مدل DLC و اکسپنشنا رو واسه بازیا سینگل پلیر عادی کنن و تا فیها خالدون بازیاشون رو میلک کنن تا مدل فعلی آنلاین لایو سرویس. امیدوارم روز به روز این مدل اکسپنشنا نرمالیزه بشن تا امثال راکستار به جای میلک کردن بخش آنلاین بخش سینگل پلیر رو میلک کنن. البته که مزه Sharks Card و پول راحت در اوردن به این راحتیا از زیر زبونشون بیرون نمیره .
من با این قضیه مشکل دارم. یه بلایی سر بازی اوردن تخفیف درست نمیخورهچه اشکال داره؟
بازی وقتی اینهمه فروخته یعنی پتانسیل خفنی برای DLC گرفتن داره.
خود DLC که برای استودیو همش سوده.
در مقابل اگه کیفیت در حد SOTE باشه که پلیرها از خداشونه که بخرن و بازیش کنن.
اینها هم که در حال حاضر روی چندتا بازی دارن کار میکنن ، اینطوری نیست که ساخت این DLC جلوی ساخت بازی بعدیشون رو بگیره.
الان ویچر 3 داره اکسپنشن سومش رو میگیره اونهم بعد از 10 سال نکته بدیه؟
ویچر 4 و ریمیک 1 رو هم دارن میسازن ، چرا باید بگیم دارن ویچر رو میلک میکنن؟
الان برای الدن رینگ DLC بدن بهتره یا مثل دارک سولزها برن دو نسخه دیگه از الدن رینگ بسازن؟
به قول معروف:
من راضی و تو راضی ، بابای ناراضی هم یادش گرامی باد
مراد از "من" پلیرِ طرفدار و مراد از "تو" فرام سافتور است![]()
ناراضی و باباش هم که هرکسی که جز این دو گروه نمی باشد است![]()
لینمن اضافه میکنه این اطلاعات برای قبل از استراتژی اکس باکس ریست بوده و الان نمیدونه که آیا همچنان این برنامه برقرار است یا نه.جان لینمن از دیجیتال فاندری میگه از یه سورس داخلی مایکروسافت شنیدم برای کنسول نسل بعدیشونم از دیسک پشتیبانی میکنن.
یکی از مواردی که توی ردهبندی سنی ESRB بهش اشاره شده:Marvel wolverine رده بندی سنی Mature گرفت.
Blood and Gore, Drug Reference, Intense Violence, Partial Nudity, Strong Language
Marvel's Wolverine - ESRB
View attachment 415997

آقا من معذرت میخوام که این پستم هم اینطوری شد، ولی سعی کردم از کلمات فرهنگی استفاده کنم که تصویر ذهنی خرابتر از این نشه!اینجوری حرف میزنی تصویر ذهنیم ازت خراب میشه![]()
بذارید این بدبختا اگه دی ال سی ساختن بعد میلکر (!) خطابشون کنید.سازنده Elden Ring با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، طرفداران این عنوان تحسین شده را به انتشار دی ال سی جدید Godwyn امیدوار کرده است.
مضمون پست:
"حتی جستجوی پر مخاطره برای نیمه خدایان، لحظاتی از شگفتی آرام را در بر دارد."
به همراه یک ویدئوی 12 ثانیه ای از اسب سواری کنار رودخانه Siofra
View attachment 415943
Elden Ring Fans Are Getting Their Hopes Up for More DLC After FromSoftware Shares Cryptic Post on Social Media
نکته مهم: قابلیت تبدیل دیسک به نسخه دیجیتال تنها برای دیسک های Xbox One و Xbox Series X فعال خواهد بود و شامل دیسک های فیزیکی Xbox 360 یا نسل اول نمی شود.
این خوراک زنده کردن عناوینیه که دیلیست شدن و دیگه بهشون دسترسی نداریم.مایکروسافت بازی های Xbox 360 را به PC می آورد؛ جزئیات جدید از برنامه پشتیبانی از نسل قبل
بر اساس اسناد لو رفته از نقشه راه مایکروسافت، این غول فناوری برنامه گسترده ای برای کم کردن فاصله میان کنسول های قدیمی و کامپیوترهای شخصی دارد. طبق گزارشی که تام وارن از رسانه The Verge منتشر کرده است، مایکروسافت قصد دارد قابلیت پشتیبانی از نسل قبل را وارد مرحله جدیدی کند.
نکات کلیدی این گزارش:
- ورود عناوین Xbox 360 به PC: مایکروسافت در حال توسعه یک شبیه ساز اختصاصی است که به ناشران اجازه می دهد بدون چالش های فنی پیچیده، بازی های Xbox 360 را روی PC، کنسول های دستی و نسل بعدی مایکروسافت منتشر کنند.
- طرح تبدیل دیسک به نسخه دیجیتال: آزمایش این ویژگی به زودی برای اعضای Xbox Insiders آغاز می شود. کاربران با استفاده از این قابلیت می توانند با قرار دادن دیسک فیزیکی، لایسنس دیجیتالی بازی را دریافت کنند.
- اختیار کامل ناشران: تعیین قیمت، مجوزهای انتشار و حضور یا عدم حضور بازی ها در سرویس گیم پاس کاملاً بر عهده ناشران خواهد بود.
- زمان بندی عرضه: روند عرضه تدریجی عناوین Xbox 360 برای سال های 2027 و 2028 برنامه ریزی شده است، اما فاز کامل عرضه بازی های نسل اول ایکس باکس روی PC از اکتبر 2026 آغاز خواهد شد.
منبع: The Verge