Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

من واقعا دوست دارم بازی کنم ولی گرونه خیلی گرونه.هم خریدش هم شارژ ماهانه.حالا خریدش مهم نیست شارژش خیلی گرونه
4تا اکسپنشن اول بازی رو رایگان میتونی بازی کنی.
تا خود ShadowBringers که فوق العادست.

این حجم از محتوا بین چندصد ساعت (اگه فقط ماموریتهای اصلی رو بری) تا چندهزار ساعت پلی تایمه.
فعالیت های جانبی ، دانجن ، رید ، اندگیم ، گلدن ساوسر و... اصلا پلی تایم حالیش نمیشه.

==========

برسی به ShadowBringers اگه مشتری فف باشی تازه متوجه میشی چرا فنها میگن این بهترین FF که اسکوئر تو 20 سال اخیر ساخته.

آخرین ویرایش:
من از اوایل shadowbringer دیگه شارژ نکردم و رفتم سربازی بعدشم دیگه فرصت نشد
نمی‌دونم همون اکانت رو شارژ کنم یا از اول با trial شروع کنم :-?
بیشتر دلم واسه اون ۴، ۵ تا relic weapon ای که گرفتم میسوزه خیلی زمان گیر بودن
بقیه چیزا رو که میشه سریع رسید بهش

• Sad
Reactions: tirdad666
اوکی من این مدت به فعالیت های جانبی پرداختم و این مانت بسیار زیبا که از بازی Monster Hunter به این بازی اضافه شده رو گرفتم.
میخواستم یک بریک داشتم چون کاراکتر Wuk Lamat واقعا روی اعصاب هست و به معنی واقعی باید تحملش کنم و توانم تمام شده بود.
به زودی برمیگردم و داستان رو جلو میبرم.

ولی شما این مانت رو ببینید 😎😎😎
Screenshot (660).jpg
Screenshot (663).jpg

اون چیزهایی هم در هوا هست، همین علف های روی زمین هست که چون هوا کمی طوفانی بود باد زده و پخششون کرده.
اینا همش برای آپدیت گرافیک بازی هست. 💯👌

-----------------------------------------------------------------------------------

من از اوایل shadowbringer دیگه شارژ نکردم و رفتم سربازی بعدشم دیگه فرصت نشد
نمی‌دونم همون اکانت رو شارژ کنم یا از اول با trial شروع کنم :-?
بیشتر دلم واسه اون ۴، ۵ تا relic weapon ای که گرفتم میسوزه خیلی زمان گیر بودن
بقیه چیزا رو که میشه سریع رسید بهش

اگر موضوع اسلحه است فقط به نظر من منطقی هست که شما یک ترایال بسازی و بازی کنی.
واقعا 4-5 تا اسلحه اون قدری مهم نیستند، اما اگر کلی Armor و مانت هم هست، اون موقع باید واقعا بیشتر فکر کرد.

من خودم همیشه میگم اگر به هر دلیلی اکانتم رو از دست بدم عمرا دیگه سمت این بازی نمیام چون خیلی چیزهای زیادی توش گرفتم و کلاس های زیادی رو هم اوردم بالا.
واقعا هیچ وقت نمیتونم برگردم و از اول شروع کنم چون به هیچ وجه حتی در خواب و خیال هم وقتش رو ندارم، هزینه اش به کنار.

برسی به ShadowBringers اگه مشتری فف باشی تازه متوجه میشی چرا فنها میگن این بهترین FF که اسکوئر تو 20 سال اخیر ساخته.

و البته Endwalker 👌 💯
به نظر من نمیشه این دو رو از هم جدا کرد، به معنی کلمه ادامه ی هم هستند.
چقدر دوست داشتم وقتم اون قدر آزاد بود که یک بار دیگه Quest های این دو تا رو میرفتم.

بریم ببینیم که Evercold چه میکنه.
همین خلاصه ای که از داستانش مطرح شده که به اندازه ی کافی عطر و بوی واقعی FF رو داره 🤤🤤🤤

کاش کلا بازیو رایگان میکردن فقط برای خرید
خود دی ال سی ها و خرج های داخل بازی پولی بود
کیفیت و کمیت محتویاتی که به بازی اضافه میشه خیلی پایین میومد اینجوری.

الان WoW مجانی نیست ولی مانت های خیلی باحالی که اضافه میکنه پولی هست اما اینجا چیزهای خیلی باحال و درستی اضافه میشه که از طریق خود بازی بدست میاد و این موضوع واقعا جای تمجید داره.

• Like
Reactions: Paimon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or