اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سمت هر چی می رید سمت زیشت( زیتل) نزید فاجعه س 3 ماهه هی می گن اختلال داریم رفعش می کنیم
اخه فقط ببینید سرعت lte چقدر فاجعه س سایت درست باز نمی کنه
1784204881569.png

سمت هر چی می رید سمت زیشت( زیتل) نزید فاجعه س 3 ماهه هی می گن اختلال داریم رفعش می کنیم
اخه فقط ببینید سرعت lte چقدر فاجعه س سایت درست باز نمی کنه
View attachment 413978
خوب شد نگرفتم٬ یکی از گردن نگیر ترین isp هاست٬هرچی میشه کم میارن میگن مشکل از سمت شماست یا اختلال سراسریه

• Like
Reactions: Persia Tech
این که یعنی زمان خرید 1000 بود موقعی که استفاده کردیم شد 300 بعد از جنگ کردنش 250 (خوشبینانه فرض میگیریم زمان تست دو تا گوشی هم ازش دارن استفاده میکنن) تا ببینیم این سرعتهای 100 رو چطور بدن؟

Screenshot 2026-07-16 165922.png

• Like
Reactions: Destro and MoonD
متوجه نشدم الان به همین مستقیم با لن وصل بشه حداکثر سرعتو میده با وای فای فقط سرعت کمتره؟
از عکس نمیشه فهمید خودت باید ببینی پورت گیگابایتی داره یا ن یا مدلشو میدادی
کلا رو سرعت wifi حساب نکن

• Like
Reactions: zilyzal
از عکس نمیشه فهمید خودت باید ببینی پورت گیگابایتی داره یا ن یا مدلشو میدادی
کلا رو سرعت wifi حساب نکن
چک کردم جفتشون پورت گیگ ندارن. تک باند ۳۰۰ مگ هستن ولی خب قیمتشون خوبه یه مدل دیگه هواوی پیدا کردم با پورت گیگ ۵ تومن البته مطمئن هم نیستم که اینجا تا چه سرعتی قراره ساپورت کنه حالا بیان برای سیم کشی و راه اندازی ببینم اگه تونستن خودشون یه تست بگیرن اگه قراره بالاتر سرعت بده که هواوی دو بانده با پورت گیگ میگیرم کمتر سرعت داد همینارو میگیرم. اشغالتر و دزدتر از مخابرات نیست واقعا جالبه که همزمان با حذف کردن و گرون کردن جشنواره های فیبر گرفتن خدمات دادن adsl/vdsl هم بستن و عملا دزدی میکنن دیگه...

چک کردم جفتشون پورت گیگ ندارن. تک باند ۳۰۰ مگ هستن ولی خب قیمتشون خوبه یه مدل دیگه هواوی پیدا کردم با پورت گیگ ۵ تومن البته مطمئن هم نیستم که اینجا تا چه سرعتی قراره ساپورت کنه حالا بیان برای سیم کشی و راه اندازی ببینم اگه تونستن خودشون یه تست بگیرن اگه قراره بالاتر سرعت بده که هواوی دو بانده با پورت گیگ میگیرم کمتر سرعت داد همینارو میگیرم. اشغالتر و دزدتر از مخابرات نیست واقعا جالبه که همزمان با حذف کردن و گرون کردن جشنواره های فیبر گرفتن خدمات دادن adsl/vdsl هم بستن و عملا دزدی میکنن دیگه...
ببین خب ارزش خرید ندارن هیچ کدوم
الان مخابرات سرویس 100 تا 1000 مگ سرعتش آزاده سرعت دانلودش تا 120 مگ در ثانیه
فیبر مثل Adsl نیست که بگیم خطم انقدر میکشه انقدر نمیکشه شما داری هزینه میکنی دیگه یکبار هزینه کن آینده بدردت میخوره
من سرویس قبل این ماه 1000 مگ بود اسمی الان 100 مگ ولی باز سرعتم همون 1000 عه و واقعا خوبه راضیم

ببین خب ارزش خرید ندارن هیچ کدوم
الان مخابرات سرویس 100 تا 1000 مگ سرعتش آزاده سرعت دانلودش تا 120 مگ در ثانیه
فیبر مثل Adsl نیست که بگیم خطم انقدر میکشه انقدر نمیکشه شما داری هزینه میکنی دیگه یکبار هزینه کن آینده بدردت میخوره
من سرویس قبل این ماه 1000 مگ بود اسمی الان 100 مگ ولی باز سرعتم همون 1000 عه و واقعا خوبه راضیم
اها خب اینشو نمیدونستم :D فکر میکردم سیم کشیش تاثیری رو سرعتش داشته باشه (؟)
بهرحال بیان کاراشو کنن اینطور باشه احتمالا همون دو بانده با پورت گیگ میگیرم

سلام
من فیبر مخابرات دارم و سرویسم پیش پرداخت هست که قیمتها رو شدید گرون کردن
یکی از دوستام هم فیبر مخابرات داره و کرج زندگی میکنه، سرویسش پس پرداخت هست و قیمتها براش مثل قبل هست هنوز
میخواستم بدونم الان این گرون شدن فقط برای ما پیش پرداخت هاست یا کلا بدون برنامه و رندوم گرون کردن واسه یک سری از کاربرها رو؟

سلام
من فیبر مخابرات دارم و سرویسم پیش پرداخت هست که قیمتها رو شدید گرون کردن
یکی از دوستام هم فیبر مخابرات داره و کرج زندگی میکنه، سرویسش پس پرداخت هست و قیمتها براش مثل قبل هست هنوز
میخواستم بدونم الان این گرون شدن فقط برای ما پیش پرداخت هاست یا کلا بدون برنامه و رندوم گرون کردن واسه یک سری از کاربرها رو؟
برا همه گرون شده اون دوستت پس پرداخته چون و اینکه پس پرداختا قرارداداشون بعضی هاش هنوز چند روزشون مونده اون دوستت بگو برع قسمت تغییر سرویس قیمتای جدید رو میبینه البته اگه جشنواره نباشه بهش نشون میدع

دوستان تفاوت ftth و ftto تو چیه؟ چون تجاریم ftto هم میدن بهم هنوز لیست قیمتارو ندادن بهم البته
کدوم توصیه میشه؟
ftto چون قیمتاش پایینه فرقی هم ندارن فقط حجم زیاد با قیمت کم میدع

برا همه گرون شده اون دوستت پس پرداخته چون و اینکه پس پرداختا قرارداداشون بعضی هاش هنوز چند روزشون مونده اون دوستت بگو برع قسمت تغییر سرویس قیمتای جدید رو میبینه البته اگه جشنواره نباشه بهش نشون میدع

ftto چون قیمتاش پایینه فرقی هم ندارن فقط حجم زیاد با قیمت کم میدع
البته ارزونم نبود
۳ ترا ۴۷۰۰
۶ ترا ۷۲۰۰
هرچند گرونه ولی با مصرفی که دارم باز بصرفه تره ftth قیمت دادن سرویس اولیه ۱.۵ ترا ۳۲۰۰ :|
قشنگ چندین برابر مارو تو خرج انداختن دیگه... اگه انحصار مخابرات نبود با ۲ تومن ۴ ترا adsl میگرفتم کافی هم بود برام... رسما با سیم کشی و مودم ۶-۷ برابر خرج بیشتر گذاشتن رو دستمون
اگه تو سرعت و اینا تاثیری نداره که همون ftto رو میگیرم

من اگر قطعی کابلم درست شد میرم میپرسم ببینم میشه ftto گرفت برای خونه

بر اساس تجربه من تو رفت و آمد زیاد به مخابرات حدسم اینه که اگر با ادم درستی و از راه درستی و بصورت حضوری صحبت کنی امکان پذیره

• Like
Reactions: milad_b
کسی از دوستان امتحان کرده ببینه به عنوان کاربر خانگی اگر ffto بخریم چی میشه ؟ ممکنه؟
من در موردش تیکت زدم که هیچ جوابی ندادن کلا.
تیکت؟ :)) بی در پیکر تر از مخابرات هیچ شرکتی نیست زنگ میزنی میگن حضوری برو انگار مشتری نوکر پدرشونه از کارو زندگی بزنه تو گرما بره شلوغ ترین نقطه شهر حضوری کارشو انجام بدن بعد بیان تیکت جواب بدن؟
زنگ بزن پشتیبانی بپرس.

بر اساس تجربه من تو رفت و آمد زیاد به مخابرات حدسم اینه که اگر با ادم درستی و از راه درستی و بصورت حضوری صحبت کنی امکان پذیره
من دوتا چیز شنیدم یکی تو خود مخابرات بودم کسی که کار نصب انجام میداد گفت رو باکس هرچی خورده باشه همونو میشه سرویس داد
یکی هم این دانشمندی که باید باهاش سروکله بزنم بیاد انجام بده گفت عکس از باکس بگیرم بفرستم براش اگر مربوط به باکس باشه که اینم نمیشه ftto گرفت اگر مربوط نباشه صرفا خانگی تجاری بودنه و دست خودشونه که تغییر بدن براتون یا نه
ماشالله منتشونم باید بکشی تا جوابتو بدن از صبح بالای ده بار تماس گرفتم که فقط یه قیمت بده بهم...
یچیز دیگه هم ظریب تقسیم بود که گفت رو ftth ظریب ۱/۸ داره و تو شلوغی کاهش سرعت داره رو ftto ظریب ۱/۱ و حداقل ۷۰ درصد اون سرعتی که میگیری تضمین شدس

• Like
Reactions: milad_b and Sarvior

برا تجاری میدن ffto یه پروانه کسبی مجوز بورسی اجاره نامه مغازه ایی میخواد گفت تغییر بدییم استان دوباره بعد یه ماه ftth میکنه اونم که سرویساش همه یه ماهس و اینکه گفت تغییر بدی دیگه نمیتونی برگردی ftth منم موندم یه ماهم صبر کنم ببینم قیمتاشو میبرن بالا یا نه اگه بردن کلا دیگه فیبر نخریم

درضمن من رفت سایت اسیاتک های وب صبانت قیمتاشون همه مثل الانه مخابرات هست. چون ارزون میداد ما بد عادت شده بودیم😁وگرنه همینه قیمت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or