اینترنت فیبر نوری (تانوما)

مودم یوتل که رایگان مخابرات داد والبته یه بار هم گارانتی رایگان برام عوض کرد
ببین توی idm با سایت دانلود ها و یه سایت داخلی که فیلم 4k ازش میگیرم همین الان 114 مگ دانلود میکردن البته اگه تک کانکشن دانلود کنی میاد روی 20 مگ با ps5 حدود 50 مگ و با فیلتر شکن حدود 15 مگ
یه خوبی که مخابرات داره لینک داخلی ضریب 2.7 میگیره مثلا یه سرویس ایرانی هست که بازی های کنسول رو با همین ضریب دانلود میکنه یا بعضی فیلتر شکن فروش ها لینک نیم بها هم دارن

یه تومن برای افرادی که زن و بچه دارن زیاده مثلا طرف نهایت استفادش از نت رفتن به تلگرامه بعد میخواد فیبر بگیره و شاکی بود که هزینه ی اولیش میشه بیست تومن خوب این شخص اصلا نباید سمت فیبر بیاد
نه سرویس منم ftth هستش و دوره ی قبلی خیلی ارزون تر گرفتم حالا جالبیش اینجاست که قبلا برای تمدید باید حضوری میرفتم ولی از وقتی که گرون کردن همه ی سرویس ها توی پروفایلم میاد مثلا همین 400 گیگ سه ماهه رو برای من زده 800 احتمال میدم شما چون پس پرداختی این اختلاف قیمت وجود داره
اره حتما
الان با نت فیبر میخوام برم پنل نمیره باید نت گوشی برم... بازی جدیده چند روزه اینطوری شده برام

امروز برای امکان سنجی فیبر اومده بودن گفت دو تا باکس هست سر کوچه اولی و دومی. منتها یکیش کامل پره و دومی خالی داره اما تو مسیرش یه ساختمون در حال احداثه ! من چون پیگیر شده بودم اقا برگشت گفت من چند ساله کارم اینه من فیبر کشی میکنم برای تو ولی از جیبت خواهد رفت چون اون ساختمونی که داره ساخته میشه نمیزاره روی نت خوب رو ببینی ! چند روز بعد زنگ میزنی اقا سیم قط شده و یا ...

همچین چیزی برای دوستان پیش اومده؟!

• Like
Reactions: Ecthelion
امروز برای امکان سنجی فیبر اومده بودن گفت دو تا باکس هست سر کوچه اولی و دومی. منتها یکیش کامل پره و دومی خالی داره اما تو مسیرش یه ساختمون در حال احداثه ! من چون پیگیر شده بودم اقا برگشت گفت من چند ساله کارم اینه من فیبر کشی میکنم برای تو ولی از جیبت خواهد رفت چون اون ساختمونی که داره ساخته میشه نمیزاره روی نت خوب رو ببینی ! چند روز بعد زنگ میزنی اقا سیم قط شده و یا ...

موقع فیبر کشی من ، یه اپارتمان دو تا ساختمون کنارتر داشت می‌ساخت
تا نماش تموم نشد برام فیبر نکشیدن ، سر همین نمای ساختمون بغلی ۲ ماه کارم دیرتر شد

مگر اینکه راضیشون کنی زمینی بکشن ، اونم باز باید کنده کاری های زمینی ساختمون در حال احداث مثل برق ، گاز ، اب و فاضلاب تموم شده باشه

• Like
Reactions: Ecthelion and ZEN 2
موقع فیبر کشی من ، یه اپارتمان دو تا ساختمون کنارتر داشت می‌ساخت
تا نماش تموم نشد برام فیبر نکشیدن ، سر همین نمای ساختمون بغلی ۲ ماه کارم دیرتر شد

مگر اینکه راضیشون کنی زمینی بکشن ، اونم باز باید کنده کاری های زمینی ساختمون در حال احداث مثل برق ، گاز ، اب و فاضلاب تموم شده باشه
خندم میگیره نت ندارم حقیقت

فیبر که جریانش شده این و شرکت دیگه ای هم غیر مخابرات فیبر نمیده اینجا.شاتل عملا میگه سرویس نمیده ,چون adsl رو که میگه دیگه ثبت نام نداریم و منسوخ شده (خودم هم اصلا طالبش نیستم ) ,vdsl هم هیچوقت برای من امکانش محیا نشد. مودم سیم کارت خور هم به کارم نمیاد چون تو این ساختمون که تازه خریدیم و تازه ساخته شده نمیدونم چی توش کار گذاشتن که شما انتن گوشی هم به زور برات جوره تا حرف بزنی .
میمونه نت رادیویی شاتل که اونم کیفیت بهم چی تحویل بده با اون قیمت خودش جای سواله .

جریان بنزین بی کیفیت و ماشینای توربو یادم افتاد .که طرف چندین میلیارد پول میده که اخر سر بره دنبال جایگاه بگرده یا صف وایسه برای بنزینش .

در اخر میخوام بگم انقدر پیشرفت داشتیم و به جایی داریم میرسیم که حتی با پولتم چیزی گیرت نمیاد !!

• Sad
Reactions: Sarvior
برای شاتل به صورت کلی حجم رو میزنه و شما در اون بازه زمانی تعریف شده می تونید حجم رو مصرف کنید . مثلا 1000 گیگ 6 ماه - ماه اول 1000 رو تموم کردید مجدد باید فقط حجم خریداری کنید
سلام
پیمانکار فیبر شاتل میشناسی ؟ گرفتاری ای دارم من سر این فیبر شاتل

راست گفته متأسفانه. همسایه ما هم بنایی داشت ۲۰ بار این کابل رو به چاک دادن. البته من بره هیچ کدوم هزینه‌ای ندادم.
دفعه آخر محدوده جلو ساختمان رو از تو لوله رد کرد واسم؛ یا دفنش کردن یا همون بالا بین تیر برق یادم نیست.
شما هم همین کار رو بکن؛ خرابی هم پیش بیاد خسارتش رو مالک زمین و پیمانکارش باید بدن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior and ZEN 2
سلام
پیمانکار فیبر شاتل میشناسی ؟ گرفتاری ای دارم من سر این فیبر شاتل
نه متاسفانه - بنده آمل (مازندران) زندگی میکنم و فقط با دفتر خودشون در ارتباط بودم و خیلی سریع کار ام رو راه انداختن
انصافا تا به امروز یک ثانیه هم مشکل نداشتم با سرویس یا خدماتشون

برعکس مخابرات و آسیاتک ...

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or