MR.MARIO
کاربر سایت
چه مسخرهفعلا انحصاریه ، هر شرکتی فیبر اون محله رو بکشه فقط خودش میتونه خدمات بده
بین خودشون تقسیم کردن شهر رو ، مگر معدود جاهایی که دو تا شرکت با هم فیبر بکشن
چه مسخرهفعلا انحصاریه ، هر شرکتی فیبر اون محله رو بکشه فقط خودش میتونه خدمات بده
بین خودشون تقسیم کردن شهر رو ، مگر معدود جاهایی که دو تا شرکت با هم فیبر بکشن
اره حتمامودم یوتل که رایگان مخابرات داد والبته یه بار هم گارانتی رایگان برام عوض کرد
ببین توی idm با سایت دانلود ها و یه سایت داخلی که فیلم 4k ازش میگیرم همین الان 114 مگ دانلود میکردن البته اگه تک کانکشن دانلود کنی میاد روی 20 مگ با ps5 حدود 50 مگ و با فیلتر شکن حدود 15 مگ
یه خوبی که مخابرات داره لینک داخلی ضریب 2.7 میگیره مثلا یه سرویس ایرانی هست که بازی های کنسول رو با همین ضریب دانلود میکنه یا بعضی فیلتر شکن فروش ها لینک نیم بها هم دارن
یه تومن برای افرادی که زن و بچه دارن زیاده مثلا طرف نهایت استفادش از نت رفتن به تلگرامه بعد میخواد فیبر بگیره و شاکی بود که هزینه ی اولیش میشه بیست تومن خوب این شخص اصلا نباید سمت فیبر بیاد
نه سرویس منم ftth هستش و دوره ی قبلی خیلی ارزون تر گرفتم حالا جالبیش اینجاست که قبلا برای تمدید باید حضوری میرفتم ولی از وقتی که گرون کردن همه ی سرویس ها توی پروفایلم میاد مثلا همین 400 گیگ سه ماهه رو برای من زده 800 احتمال میدم شما چون پس پرداختی این اختلاف قیمت وجود داره
موقع فیبر کشی من ، یه اپارتمان دو تا ساختمون کنارتر داشت میساختامروز برای امکان سنجی فیبر اومده بودن گفت دو تا باکس هست سر کوچه اولی و دومی. منتها یکیش کامل پره و دومی خالی داره اما تو مسیرش یه ساختمون در حال احداثه ! من چون پیگیر شده بودم اقا برگشت گفت من چند ساله کارم اینه من فیبر کشی میکنم برای تو ولی از جیبت خواهد رفت چون اون ساختمونی که داره ساخته میشه نمیزاره روی نت خوب رو ببینی ! چند روز بعد زنگ میزنی اقا سیم قط شده و یا ...
همچین چیزی برای دوستان پیش اومده؟!
خندم میگیره نت ندارم حقیقتموقع فیبر کشی من ، یه اپارتمان دو تا ساختمون کنارتر داشت میساخت
تا نماش تموم نشد برام فیبر نکشیدن ، سر همین نمای ساختمون بغلی ۲ ماه کارم دیرتر شد
مگر اینکه راضیشون کنی زمینی بکشن ، اونم باز باید کنده کاری های زمینی ساختمون در حال احداث مثل برق ، گاز ، اب و فاضلاب تموم شده باشه
سلامبرای شاتل به صورت کلی حجم رو میزنه و شما در اون بازه زمانی تعریف شده می تونید حجم رو مصرف کنید . مثلا 1000 گیگ 6 ماه - ماه اول 1000 رو تموم کردید مجدد باید فقط حجم خریداری کنید
همراه اولدوستان حالا که مخابرات بسته شبانه رو از فیبر برداشته بسته های شبانه خوب برای کدوم یک از اپراتور های سیمکارتی هست ؟
راست گفته متأسفانه. همسایه ما هم بنایی داشت ۲۰ بار این کابل رو به چاک دادن. البته من بره هیچ کدوم هزینهای ندادم.امروز برای امکان سنجی فیبر اومده بودن گفت دو تا باکس هست سر کوچه اولی و دومی. منتها یکیش کامل پره و دومی خالی داره اما تو مسیرش یه ساختمون در حال احداثه ! من چون پیگیر شده بودم اقا برگشت گفت من چند ساله کارم اینه من فیبر کشی میکنم برای تو ولی از جیبت خواهد رفت چون اون ساختمونی که داره ساخته میشه نمیزاره روی نت خوب رو ببینی ! چند روز بعد زنگ میزنی اقا سیم قط شده و یا ...
همچین چیزی برای دوستان پیش اومده؟!
نه متاسفانه - بنده آمل (مازندران) زندگی میکنم و فقط با دفتر خودشون در ارتباط بودم و خیلی سریع کار ام رو راه انداختنسلام
پیمانکار فیبر شاتل میشناسی ؟ گرفتاری ای دارم من سر این فیبر شاتل
اره من بدون مشکل وصلمکلا فیبر مخابرات قطع شده برام
شما وصلید ؟