تو بذار من درخواست میدمامیر آقا id بدین ادد کنم![]()
منم مث خودتم، آقا نوید جر میده ماشااللهتو بذار من درخواست میدم
رکوردهام رو میبینیمعمولین، من خیلی کژوال پلیرم ، این نوید خیلی سوپره
![]()
بعضیاش رو آقا نوید شُل میگیره ما دلمون نشکنهمن که چندتا رکورد نوید زدم این چند روزه![]()
دمشون گرم ،
من ۳سال پیش که ps5 گرفتم، زمانی بود که قیمت بازی ها روی ترکیه خیلی کمتر بود، اکانت ترکیه ساختم، بعد از همسان سازی با قیمت دلاری، دیدم بعضی بازیا روی آمریکا از ترکیه ارزونتر میوفتن گیفت کارتشم خیلی راحت تر پیدا میشه، یه اکانت آمریکا ساختم، بازیارو روش میخرم ولی چون همه فرندام روی ترکیه هستن، روی ترکیه بازی میکنم، ولی دقیقاً همین مشکل شمارو دارم منم، بازی اگر محتوا داشته باشه نمیتونم بخرمدمشون گرم ،
پشتیبانی بعد از همه مدت عالی
هرچی میدید فیری بدید چون من اکانت ظرفیت۲ بازیم ریجن اروپاس نمیتونم رو اکانتم چیزی بخرم![]()
منم اشتباه کردم روی اکانت خودم نگرفتم ، پر سابقه ترین بازی رو کنسولم هست ، آف های خیلی خوبی هم خورده بود ولی نگرفتمش! ردیفه میرم ریکوئست میدممن ۳سال پیش که ps5 گرفتم، زمانی بود که قیمت بازی ها روی ترکیه خیلی کمتر بود، اکانت ترکیه ساختم، بعد از همسان سازی با قیمت دلاری، دیدم بعضی بازیا روی آمریکا از ترکیه ارزونتر میوفتن گیفت کارتشم خیلی راحت تر پیدا میشه، یه اکانت آمریکا ساختم، بازیارو روش میخرم ولی چون همه فرندام روی ترکیه هستن، روی ترکیه بازی میکنم، ولی دقیقاً همین مشکل شمارو دارم منم، بازی اگر محتوا داشته باشه نمیتونم بخرم
راستی حواسم هست درخواست دوستی ندادینا![]()
آره دقیقاًمنم اشتباه کردم روی اکانت خودم نگرفتم ، پر سابقه ترین بازی رو کنسولم هست ، آف های خیلی خوبی هم خورده بود ولی نگرفتمش! ردیفه میرم ریکوئست میدم
...
این پلی لیست جدیده باید آقا نوید بره تستش کنه چون ورودیش دو میلیون عه من ۶ میلیون بیشتر ندارم معلوم نیست چی بده .
آپدیت خوبی بود تغییرات و محتوای خوبی اضافه کرده.
این پلی لیست جدیده باید آقا نوید بره تستش کنه چون ورودیش دو میلیون عه من ۶ میلیون بیشتر ندارم معلوم نیست چی بده .
خوب شد من یاد کردم از اون مسابقه ۱ ساعتی کروی ۲البته پلیلیست نیست این. یه مسابقه لیمیتد تایم یک ساعته هستش که کل جزیره رو شامل میشه. یه بار هم دو میلیون رو بدی کافیه. ریواردش هم فراری ۱۹۶۲ هستش و زیر ۵۸ دقیقه تموم کنی یه تایتل میگیری. حالا بعدا میزنم تو گوشش ببینم چقدر پول و اکسپی میده![]()
فداتآره دقیقاً
مخلصیم، افتخاره دریافت ریکوئست شما
۶ میلیون پول توی بازی داری؟ هعیمن هربار صفر میشم با اومدن هفته جدید
![]()
آره فهمیدم یه مسابقه س ، اگه اون ورودی رو دیگه نخواد خوبه ، ما معمولی پلیرهاالبته پلیلیست نیست این. یه مسابقه لیمیتد تایم یک ساعته هستش که کل جزیره رو شامل میشه. یه بار هم دو میلیون رو بدی کافیه. ریواردش هم فراری ۱۹۶۲ هستش و زیر ۵۸ دقیقه تموم کنی یه تایتل میگیری. حالا بعدا میزنم تو گوشش ببینم چقدر پول و اکسپی میده![]()