Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

دمشون گرم ،
پشتیبانی بعد از همه مدت عالی 👏🏻
هرچی میدید فیری بدید چون من اکانت ظرفیت۲ بازیم ریجن اروپاس نمیتونم رو اکانتم چیزی بخرم 🥲
من ۳سال پیش که ps5 گرفتم، زمانی بود که قیمت بازی ها روی ترکیه خیلی کمتر بود، اکانت ترکیه ساختم، بعد از همسان سازی با قیمت دلاری، دیدم بعضی بازیا روی آمریکا از ترکیه ارزونتر میوفتن گیفت کارتشم خیلی راحت تر پیدا میشه، یه اکانت آمریکا ساختم، بازیارو روش میخرم ولی چون همه فرندام روی ترکیه هستن، روی ترکیه بازی میکنم، ولی دقیقاً همین مشکل شمارو دارم منم، بازی اگر محتوا داشته باشه نمیتونم بخرم 🥲
راستی حواسم هست درخواست دوستی ندادینا 🤪

• Like
Reactions: AM!R
من ۳سال پیش که ps5 گرفتم، زمانی بود که قیمت بازی ها روی ترکیه خیلی کمتر بود، اکانت ترکیه ساختم، بعد از همسان سازی با قیمت دلاری، دیدم بعضی بازیا روی آمریکا از ترکیه ارزونتر میوفتن گیفت کارتشم خیلی راحت تر پیدا میشه، یه اکانت آمریکا ساختم، بازیارو روش میخرم ولی چون همه فرندام روی ترکیه هستن، روی ترکیه بازی میکنم، ولی دقیقاً همین مشکل شمارو دارم منم، بازی اگر محتوا داشته باشه نمیتونم بخرم 🥲
راستی حواسم هست درخواست دوستی ندادینا 🤪
منم اشتباه کردم روی اکانت خودم نگرفتم ، پر سابقه ترین بازی رو کنسولم هست ، آف های خیلی خوبی هم خورده بود ولی نگرفتمش! ردیفه میرم ریکوئست میدم🫡
...
این پلی لیست جدیده باید آقا نوید بره تستش کنه چون ورودیش دو میلیون عه من ۶ میلیون بیشتر ندارم معلوم‌ نیست چی بده .
آپدیت خوبی بود تغییرات و محتوای خوبی اضافه کرده.

منم اشتباه کردم روی اکانت خودم نگرفتم ، پر سابقه ترین بازی رو کنسولم هست ، آف های خیلی خوبی هم خورده بود ولی نگرفتمش! ردیفه میرم ریکوئست میدم🫡
...
این پلی لیست جدیده باید آقا نوید بره تستش کنه چون ورودیش دو میلیون عه من ۶ میلیون بیشتر ندارم معلوم‌ نیست چی بده .
آپدیت خوبی بود تغییرات و محتوای خوبی اضافه کرده.
آره دقیقاً
مخلصیم، افتخاره دریافت ریکوئست شما 🙇
۶ میلیون پول توی بازی داری؟ هعی 🥲 من هربار صفر میشم با اومدن هفته جدید 😅

• Like

البته پلی‌لیست نیست این. یه مسابقه لیمیتد تایم یک ساعته هستش که کل جزیره رو شامل میشه. یه بار هم دو میلیون رو بدی کافیه. ریواردش هم فراری ۱۹۶۲ هستش و زیر ۵۸ دقیقه تموم کنی یه تایتل میگیری. حالا بعدا میزنم تو گوشش ببینم چقدر پول و اکس‌پی میده :D

• Like
البته پلی‌لیست نیست این. یه مسابقه لیمیتد تایم یک ساعته هستش که کل جزیره رو شامل میشه. یه بار هم دو میلیون رو بدی کافیه. ریواردش هم فراری ۱۹۶۲ هستش و زیر ۵۸ دقیقه تموم کنی یه تایتل میگیری. حالا بعدا میزنم تو گوشش ببینم چقدر پول و اکس‌پی میده :D
خوب شد من یاد کردم از اون مسابقه ۱ ساعتی کروی ۲ 😂 شنیدن

آره دقیقاً
مخلصیم، افتخاره دریافت ریکوئست شما 🙇
۶ میلیون پول توی بازی داری؟ هعی 🥲 من هربار صفر میشم با اومدن هفته جدید 😅
فدات😘
شیش میلیون چیزی نیست ، یه مدت فقط پلی میدادم چیزی نمیخریدم ،
بخش زیادیش هم انجام چلنج های پلی لیست ها و چلنج هفتگی ها و ایناس ، خالص از مسابقات زیاد نمیده .
آره فهمیدم یه مسابقه س ، اگه اون ورودی رو دیگه نخواد خوبه ، ما معمولی پلیرها :دی هم بتونیم بگیریمش خوبه!

• Like
Reactions: rahmanshahi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or